Ollongren geeft toe dat het eigenlijk “mindkapjes”zijn . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Ollongren geeft toe dat het eigenlijk “mindkapjes”zijn . . .

 1. Julia zegt:

  Dat er nog miljoenen mensen zijn waar dit niet door dringt is onbegrijpelijk. Hieruit blijkt hoe dom mensen over het algemeen zijn en hoe snel zij zijn te beïnvloeden door leugens en misleiding. Je kunt toch echt wel begrijpen dat niet werkende willekeurige willekeur aan smetlappen absoluut niets uithalen tegen besmettingen. Wat voor een schoolopleiding hebben de meeste onder ons gehad terwijl er zoveel studenten zijn in hogere opleidingen of een heel groot deel afgestudeerde hoog opgeleiden. Wat komt er van terecht als niemand niets onderzoekt of überhaupt zelf niet nadenkt is dat het nieuwe normaal dom zijn of gehouden worden om de nieuwe slaven van staatsterreur te zijn door alles maar te doen wat door de ongekende dictatuur is opgedragen. Zoals het er op dit moment uitziet ziet de toekomst er voor velen heel triest en zeer zorgelijk uit omdat er geen enkele sprake meer is van democratie en vrijheden meer en meer aan banden worden gelegd ten behoeve van de agenda 21/30 NWO..

  Geliked door 5 people

  • Martine zegt:

   Het kan frustrerend zijn om wakker te zijn en tegelijkertijd nog zoveel mensen in slaap te zien. Mensen zijn geprogrammeerd in hun onderbewuste, hebben persoonlijke dingen waardoor ze de waarheid niet onder ogen willen zien en de agenda van de NWO gaat nu zo verschrikkelijk snel. Ik denk dat mensen daardoor uiteindelijk allemaal wakker gaan worden, door het overspelen van de hand van de NWO. Ze zijn in paniek en vooral nu Trump zo sterk optreed. De waarheid zal overwinnen, blijf in je kracht.

   Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Ik Ben in staat om op dat Rot ding Fuck You te schrijven gegarandeerd dat iedereen omkijkt maar ik doe het maar niet ,ik ben er zo faliekant op tegen en vooral omdat het bijna niet blijkt te werken

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Julia.Cognitieve dissonantie.

   Like

 2. Gienekehado St. zegt:

  Pim Fortuyn was 1 uit MILJOENEN. Hij heeft al een standbeeld! Hoe lang nog??? Een bijzonder graf als pelgrimsoord! Geert Wilders kan bijna aan hem tippen! Gaat ook de boeken in als VERZETSSTRIJDER, held, patriot. De rest van die STRONTHOOP op Het Binnenhof (op een enkeling na) gaat als drol het riool in. Stront zijt gij en als STRONT zult gij wederkeren!! Houzee Pim Fortuyn, Geert Wilders en hun aanhangers!!

  Geliked door 1 persoon

 3. freda110 zegt:

  Hoog opgeleid betekent niet slim, alleen maar dat je goed kunt onthouden en het niveau van het huidige onderwijs is dusdanig dat de kans om te slagen vrijwel niets meer met het IQ van iemand te maken heeft.
  Ik heb onder mijn les klanten een aantal verzorgende, van hartlaboranten tot doktoren en wat ik uit terloopse gesprekken opmaak is dat ze allemaal bezig zijn met hun eigen leven en zich niet (willen) verdiepen in de achtergronden. Op directe vragen krijg je een haf geïrriteerd ontwijkend antwoord dus ik praat over alles behalve over corona want de waarheid krijg je toch niet te horen. Baan, hypotheek , Facebook en de smartphone dat zijn de dingen waar het om draait en toch vooral maar zo leuk mogelijk blijven leven en dat is inclusief feesten thuis met een goot aantal vrienden in het weekend dus van deze mensen hoef je niets te verwachten.

  Geliked door 1 persoon

  • Martine zegt:

   Nee opleiding zegt niet veel meer, terwijl het leven juist om ontwikkelen en leren gaat. Ze hebben van onderwijs een systeem gemaakt van linkse indoctrinatie en volgzaamheid. Mensen zijn gemakzuchtig en leven in een zelfgenoegzame bubbel. Van deze mensen hoef je niet als eerste ruggengraat en scherpte te verwachten. Daarom is het ook goed om je met de wakkere en mooie mensen te verenigen. Er zijn veel mensen die zich nu uitspreken, die uit een marxistisch of communistisch land zijn vertrokken. Die weten wel waar ze het over hebben. Dat werkt beter dan je frustreren over de anderen, die hun les ook nog zeker voorgeschoteld krijgen. Ja het kan zijn dat we oorlog krijgen omdat we niet gewoon een grens kunnen trekken.

   Like

 4. benkokjoodschrpastor zegt:

  Dag Julia,
  Helemaal eens, het laat zien hoe. het Nazisme in Duitsland snel wortel schoot en zich uitbreidde als de pest.
  Ik vrees dat het met de NWO niet anders gaat, na communisme, nazisme en islam is de NWO het nieuwe totalitaire systeem.
  Wat als eerste vereist is voor een normale wereld, is zoeken naar de waarheid en die zit niet in genoemde systemen!
  Mijn zoektocht leidde me al 50 jaar geleden naar Jezus, die zegt, dat Hij de waarheid is en dat is voor mij bewezen in het doen van Zijn principes, zoals in de Tora verwoord en door Hem voorgeleefd en vervuld.
  Zijn Koninkrijk is niet van deze wereld, maar Hij kwam wel in deze wereld om de mensen te redden en dat aanbod geldt voor elk mens.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Geliked door 1 persoon

 5. Knalkopje1 zegt:

  Minister Van Ark en burgemeester van Nijmegen Bruls de Bullebak kwamen enige tijd geleden met het fascistische idee om mondkapjes te gebruiken met als doel de anderhalve meter af te dwingen, terwijl ze wisten dat ze niet beschermen tegen Corona. Nu blijkt dus dat Ollongren van het zelfde fascistische hout gesneden is. Ik ben benieuwd wanneer ons innig geliefde kabinet, onze redder uit de Corona-nood, in navolging van België, Frankrijk, Spanje, Portugal en Griekenland de mondkapjes ook in de buitenlucht verplicht gaat stellen. In die landen gaat de politie soms als dolle honden tekeer tegen mensen op straat zonder mondkapje.

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   Portugal en Griekenland de mondkapjes ook in de buitenlucht verplicht gaat stellen. In die landen gaat de politie soms als dolle honden tekeer tegen mensen op straat zonder mondkapje.
   leuk aannames hoor, maar ik kan voor griekenland spreken ,
   pertinent NIET WAAR . !!

   DUS EERST CHEQUE CHEQUE DUBBEL CHEQUE GRAAG ..

   IK ZIE AL ONZIN GENOEG IN MIJN HUMORISTISCHE LEVEN

   MIJN DANK IS GROOT

   OME BOBZELLUF

   P.S. de grieken hebben ook geen Boa’s , u weet wel 3 uur lagere school en iq 32.2 en een broer die kon lezen ???

   Like

 6. Hovawart zegt:

  Het ‘Sociale Experiment’ loopt tegen het einde van z’n geloofwaardigheid, de bevolking heeft haar tolerantie bewezen en de grenzen bereikt, nu nog een peiling over de bereidheid om een onveilig vaccin te slikken om te meten wie er daadwerkelijk in de leugenbrij blijft geloven, wie er met open ogen en mondkapje is ingestonken…….wie er nog steeds van overtuigd is dat de gewone griep met een andere naam opeens een pandemie werd, en door op sociale media en in de staatsmedia een paar meningen te laten verkondigen door zgn. wetenschappers en influenza’ers die voor een paar duizend euro aan smeergeld opeens optraden als ware onheilsprofeten……..al met al een zeer interessante casus, maar wat een leugen.

  Geliked door 3 people

 7. bobzelf zegt:

  NOU …. BIJ HAAR HETEN HET “” BEFKAPJES “‘ HOOR ..
  HEBBIE HAAR ??? VENT ?? GEZIEN WHAHAHAHAHAHAH

  TEBBIE NOU OP JE MUIL ???

  WHAHAHAHAHA

  OOM GEKKENHUIS

  Geliked door 3 people

 8. Hans van Meijgaard zegt:

  Haar gedrag is eerlijk: Ik ben een FASCIST !

  Like

 9. M. zegt:

  Al die corona clowns hebben allemaal al laten horen dat ze het volk graag ziek maken en pesten met niet beschermende middelen die gezondheid van het volk ernstig schaden.
  Lekker sadistisch in een doodziek land met 10 miljoen chronisch zieken en 1 op 3 met kanker en artsen die voor het merendeel niet meewerken aan vrijstelling voor al deze mensen.
  Terwijl men de kennis heeft dat het zeer ongezond is en tegen niets beschermd werkt men liever mee om deze zieke mensen nog zieker te maken.
  Betalen ze ook nog premie voor.
  Om de kwetsbare mensen te beschermen, liegt men op elk kanaal van uw tv.
  Samen moeten we het doen en meer van die totale onzin als je bedenkt dat ze de mensen uit elkaar jagen.
  Het enige wat ze samen doen is het volk belazeren.
  Let op elkaar en meer van die schijnheilige taal wat niet meer betekent dat je buren moet aangeven als ze zich niet sadistisch laten vernederen met een ziekmakende muilkorf.

  Waarom stelt niemand in de slaapkamers de vraag waarom een sinister president van een land, wat volgens hun eigen leugens met een levensgevaarlijk dodelijk virus te maken heeft, zich verlaat op PCR testen die eigenlijk helemaal niets zeggen???
  Omdat het zó levensgevaarlijk is ga je je op onbetrouwbare gegevens beroepen???
  En op onbetrouwbare gegevens gaat het volk zichzelf wel als gevangenen laten behandelen???

  Samen gaan we ons naar de klote helpen. Met bacterie sparende bekvodjes..
  De angsthaas is bang voor een virus maar waar ze werkelijk bang voor zouden moeten zijn sparen ze op in hun lijf met die bekvodjes. Velen vrijwillig zelfs.
  Eerst rook je hun angstzweet tijdens de wc papier oorlog en nu ruik je ze op anderhalve meter nog als ze al die opgespaarde bacteriegroei weer uit staan te ademen als ze proberen te praten door die gore tegen niets beschermende bekvodjes.

  Geliked door 2 people

 10. Blaffertje zegt:

  Mondkapjesplicht niet te handhaven in winkels

  Hoe zien de heren Bruls en Grapperhaus het handhaven van de mondkapjesplicht door supermarktpersoneel voor zich?

  Het supermarktpersoneel heeft geen bevoegdheid om op deze zaken te handhaven! En dan nog. Ziet u het al gebeuren dat een snotneus van 16 jaar een asociaal persoon die het kapje weigert te dragen, terecht moet wijzen? Ik niet. Dat arme kind is niet opgewassen tegen het geweld van sommige korte lontjes.

  En dan het voorstel van Bruls als een klant blijft weigeren. ’Bel dan de politie’? Hoe ziet deze man dit voor zich met de onderbezetting van de politie? Moet de politie dan een overval of ongeluk maar laten lopen omdat iemand geen mondkapje wil dragen als hij een pakje boter wil kopen? Ziet u hoe belachelijk het is?

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Blaffertje.
   WIJ zien wel hoe belachelijk de ideeën van Bruls zijn, maar Bruls zélf weet het nog niet.
   Deze Bruls leeft in een geheel andere wereld , komt regelmatig met z’n vette nek op de tv. en is daardoor geheel de weg kwijt geraakt. Zielige bal gehakt !

   Geliked door 1 persoon

 11. karton zegt:

  Ik denk dat er een geheel ander, zéér vuig, plannetje achter de uitlatingen van Ollon Kreng steekt.
  Zij wil natuurlijk dat wij, gezien haar uitlatingen, géén mondkapje meer gaan dragen, waarna haar vriendje Grapperhaus om de hoek ons staat op te wachten om ons een boete aan te smeren met een smerige SS-grijns op z’n glimmende kop.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   karton.Kutja ollongkreng is heel close met beatrix van amsberg,beatrix is decennialang voorzitster geweest van de(nazi) bilderberg groep.Kutja ollongren voert met meerdere psychopaten in de 2 de kamer de communistische N.W.O. agenda uit.

   Geliked door 2 people

 12. ronjaspers zegt:

  Die slavenmaskers hebben niets met corona te maken,ze zijn zeer slecht voor de gezondheid.De slavenmaskers zijn bedoeld voor macht,controle en onderdrukking en de mensen monddood te maken.

  Geliked door 1 persoon

 13. Francis zegt:

  Nóg zo’n levensgevaarlijk mens voor “ons burgers”.
  Ik noem hun machtsstrijders die tégen het volk zijn!! 🤑🤮

  Geliked door 1 persoon

 14. Duinhouwer zegt:

  Daarom draag ik het smoelenluiertje absoluut niet!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s