Terrorismeondersteuning . . .

Die kerel links gaf Nederlands belastinggeld aan de kerel rechts, en miljoenen Syriërs zoals ik betaalden een zware prijs…! Zo simpel is het…!

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; Fares Shehabi)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Terrorismeondersteuning . . .

  1. Blaffertje zegt:

    Wie is die aap met die te grote zakdoek op zijn kop, sheik Adil al-Kalbani?

    Geliked door 4 people

  2. Hovawart zegt:

    Binnenkort heeft elke Nederlander een verplichte en ECE-gekeurde SOS Grab Bag naast de achterdeur hangen, een tas met essentiële hulpmiddelen die men bij catastrofes en bomaanslagen meeneemt wanneer men plotsklaps moet vluchten voor ‘correctieve maatregelen’ of wanneer de pleuris op grote schaal uitbreekt, ofwel áls er iets gebeurd in de nabije omgeving en men de persoonlijke gevolgen zo klein mogelijk moet houden………allemaal vanwege het kabinetsbeleid in opdracht van de EU, voor de vrede….

    Geliked door 2 people

  3. Hovawart zegt:

    Mark Rutte van La Mancha is het stereotype van de idealist, een dwaze held die zich met zijn goede bedoelingen maar onpraktische maatregelen min of meer belachelijk maakt, een dolende ridder op z’n stalen ros strijdende met zijn buurman en dienaar Sancho ‘de Jonge’ Panza ter ondersteuning van een imaginaire oorlog op een ander continent door grote getalen bomridders en koppensnellers op sandalen uit te nodigen om hun strijd tezamen hier in de Pays-Bah voort te zetten……..

    Geliked door 2 people

  4. Harry zegt:

    Beetje overdreven zeg : ” die KEREL links ” ?

    Die laffe smeerlap , die geboren leugenaar en cum laude afgestudeerd daarin , die volks- en landverrader , die moslim terreursupporter , die visieloze en gewetenloze gladjanus ?

    Nee , daar komt heel wat meer voor kijken , hoor , om een KEREL te zijn .
    Een van de weinigen in de politiek waar ik diep respect voor heb is Wilders – met z’n ploeg !

    Haast alle anderen zijn watjes , slijmballen , plucheplakkers en baantjesjagers .

    Geliked door 5 people

  5. top of flop zegt:

    Mark Rutte heeft straf verdiend en met hem zijn coalitiegenoten. Straf ze tijdens de komende verkiezingen.

    Geliked door 2 people

  6. Bob zegt:

    De kerel links geeft de kerel rechts
    nog steeds miljoenen van belasting
    geld. Wanneer stopt dit????

    Like

  7. Met die al babbelende Babbelkous is ONS LANDJE afgegleden tot een Balkanlandje, met elke dag aanslagen, explosies, moord / doodslag! De toestand is nu erger dan voor 1940! Omdat die hele SRONTHOOP van Den Haag, Berlijn, Bussel, Parijs met elkaar heult!!

    Like

  8. J. C. Th. Köhler zegt:

    “Nee , daar komt heel wat meer voor kijken, hoor, om een KEREL te zijn .”

    Soms heb ik wel eens het gevoel dat “die kerel links” een transgender is. Uiteindelijk geen man en geen vrouw, maar iets daartussenin. Dat levert het volgende probleem op. Als man zou ik hem graag op z’n bek slaan. Maar als vrouw zou ik hem niet willen “doen”. Wat moeten we dan eigenlijk met zo’n over de duinen gewaaide kwal?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  9. De ALLERGROTSTE CRIMINELEN zitten op Het Binnenhof / Brussel!!!!!!!!!!!!!!

    Like

  10. ‘Kind treft geladen vuurwapen aan in speeltuintje’!!! Kan allemaal in het Kutlandje van Mark Rutte en zijn Kontelikkers!!
    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/kind-treft-geladen-vuurwapen-aan-in-speeltuintje/ar-BB1bP1kt?ocid=msedgntp

    Like

  11. Hovawart zegt:

    Heel de Pays-Bah straks aan de bedelstaf, rookwaren verboden, drank onbetaalbaar door EU-accijnzen, maar onze huidige kabinetslieden ontspannen op wachtgeld aan de dikke sigaren en pink champagne in de heropende Merchants Cigar Bar in Manhattan, waar de rooklucht door een vernuftig systeem gecontroleerd, gezuiverd en gedesinfecteerd wordt………en hier maar een poppenkast opvoeren met mondmaskertjes op hun toetjes tijdens Binnenhof-tv-shows, miljoenen aan renovaties uitgeven maar een moderne luchtbehandelingssysteem op de plenaire zaal kon er niet af…..en dat zegt een crisis te kunnen bezweren.

    Like

Plaats een reactie