Boze huisarts: “Hoe kun je als premier je volk toespreken terwijl je liegt”

(Door: “9ForNews”)

Miljoenen mensen zagen maandagavond hoe premier Mark Rutte een harde lockdown voor Nederland afkondigde. Hij kondigde aan dat Nederland tot en met 19 januari in een harde lockdown zit. Onder meer scholen, niet-essentiële winkels en kappers sluiten de deuren.

Huisarts Felix van der Wissel is boos. “Hoe kun je als minister-president je volk toespreken terwijl je liegt. 9000 nieuwe besmettingen melden en er niet bij vertellen dat er 24% meer testen waren. Een relatieve stijging van 0,5%,” schrijft hij op social media.

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Boze huisarts: “Hoe kun je als premier je volk toespreken terwijl je liegt”

  1. Pingback: Boze huisarts: “Hoe kun je als premier je volk toespreken terwijl je liegt” | eunmask

  2. Yvonne zegt:

    hij liegt alles bij elkaar, zijn gezicht en van de Jonge worden steeds gemener, leuke toekomst hoor alleen nog hoognodige boodschappen halen en verder zoals de Belgen zeggen blijf in je kot

    Geliked door 2 people

  3. M. zegt:

    Precies wat ik ook al zei ..van niet testen naar wel testen en dan ook nog op iets wat bijna overal in zit maar dit volk wil blijkbaar voorgelogen worden met leugens die een kleuter nog niet gelooft.

    Dat al die besmettingen geen doden zijn, en ze ook niet doodgaan, doet er niet toe want de door de leugen bezeten mensen doen niets liever dan zichzelf en hun leven opheffen omdat de leugen zegt dat dat goed voor ze is.
    De bezeten mens blijft vertrouwen hebben in de mensen waardoor ze al jaren trouw worden belazerd en voorgelogen.

    In deze spuit je rijk en machtig show die geen flikker met de gezondheid te maken heeft dan de gezondheid te slopen viert bezeten achterlijkheid hoogtij.

    Geliked door 4 people

  4. Moet Huisarts van der Wissel eens wakker worden want dat liegen doet hij al 10 jaar.
    Dat is ook de reden dat Ik hem met grote regelmaat pathetische leugenaar noem, want als hij fluit liegt hij nog.

    Geliked door 3 people

  5. Hovawart zegt:

    Simpelweg is het liegen alsof het gedrukt staat, eventjes laten vertalen en oplezen…..elke idioot zou het kunnen, maar vind er maar eens één die het zonder blikken of blozen kan…… of wroeging.

    Geliked door 3 people

  6. Tony zegt:

    Tja, waar liegt Rutte niet over….?
    HIJ gaat de geschiedenis in als de man die de Nederlandse economie en samenleving met de grote corona fraude naar de kloten heeft geholpen.
    En het ergste is nog, met z’n allen lieten het hem doen !!

    Geliked door 1 persoon

  7. karton zegt:

    Deze man, Pinokkio Rutte, kán dat omdat hij nog nóóit waarheden heeft verkondigd.

    Geliked door 4 people

  8. Yvonne zegt:

    Ik begrijp niet dat we dit alles pikken
    Kijk eens naar Jones Town jaren geleden dat 900 mensen al dan niet vrijwillig zelfmoord pleegden door 1 gestoorde gek wie niet wilde werd gedwongen gif te drinken of werd doodgeschoten
    En wij laten ons muilkorven , ook gedwongen ,overal op straat liggen vieze gebruikte mondkapjes
    Wat volgt de verplichte vaccinatie? De griepprik neem ik ook nooit ik

    Geliked door 3 people

  9. Bob zegt:

    Waar het grote geld regeert is het
    leugentje voor het rinkelen er snel.

    Like

  10. ronjaspers zegt:

    Bilderberg rat kutte is een pathologische leugenaar,psychopaat en staatsgevaarlijke landverrader.Hij werkt mee aan een genocide van de nederlandse bevolking,natuurlijk in opdracht van de (nazi) bilderberg groep,dit alles voor de installatie van een communistische N.W.O./great reset.

    Geliked door 5 people

  11. Julia zegt:

    Je bent toch diep slapende als je nog enige geloofwaardigheid hebt in deze pathetische leugenaar die al jaren het volk bedriegt. Kijk naar de nieuwe maatregelen kerken en de moskee mag open deur blijven houden en lagere scholen waar geen sprake van besmettingen is moeten dicht. Grote supers waar heel veel mensen samen komen mogen alles wat los en vast zit verkopen en het kleine winkeltje waar hooguit 4 mensen binnen zijn moeten sluiten. Kortom het zijn weer de reinste kromme maatregelen die niet te onderbouwen zijn en tegen alles in druisen. Warenmarkten mogen open terwijl markten veelal druk worden bezocht. Geloofwaardig wat een onzin. Maar wat zal de belastingbetaler de komende jaren zwaar worden belast uiteindelijk zijn zij die al dat geld voor steunpakketten bij elkaar moeten sprokkelen. De grootste recessie moet nog komen en zal heel lang duren.

    Geliked door 1 persoon

  12. Ronald B zegt:

    Rutte liegt altijd, dat is zijn manier van spreken…..STEM IN MAART PVV!!!

    Geliked door 2 people

  13. BigLJohn zegt:

    Hoe kun je als premier je volk toespreken terwijl je liegt. Dat is nog tot daar aan toe. Hoe kan het volk, die zou moeten weten dat Rutte een vreselijke leugenaar is, zich zo op stang laten jagen door zijn leugenachtige verzinsels voor waar aan te nemen. Geloven ze soms ook nog in Sinterklaas en de Kerstman. Dat ze in de zak mee moeten naar Spanje als ze ondeugend zijn geweest ? Het lijkt wel daar op. Rutte praat iedereen schuld aan voor de leugenachtige verzinsels die hijzelf in het leven geroepen heeft. En als we niet braaf zijn geweest, zijn regels niet opvolgen dan, ja dan word iedereen besmet en zouden er velen dood gaan !

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie