Onwetendheid . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Onwetendheid . . .

 1. benkokjoodschrpastor zegt:

  Uitstekende opmerking, de kern van het leven. Als je blijft proberen zo dicht mogelijk bij de waarheid te komen in open gesprek, zo breed mogelijke studie en uiteraard gebed, dan kom je tot een optimaal bestaan.
  De valkuil is om bij die zoektocht in een of andere misleiding te verzeilen, die dan uiteindelijk helemaal geen waarheid oplevert, maar leugens en halve leugens.
  Testen is dus de oplossing en dan heb ik het niet over die nepPCR test, maar gewoon je ontdekte waarheid praktiseren in je leven en zien of dat ok is.
  Zoals de gewaarde lezer hier ondertussen wel bekend is, heb ik uit de wirwar van “waarheden” de Bijbel en daarmee de Persoon van de Schepper, die Zich in Yeshua heeft geopenbaard, gekozen als de beste optie.
  De test duurt al 50 jaar, steeds opnieuw wordt Hij als de waarheid in eigen Persoon bevestigd, als ik Zijn principes naleef.
  Dus ik hoop nog even door te mogen gaan met waarheidsvinding, temidden van de stapel leugens, waarin deze wereld zich heeft gedompeld.
  Shalom, welkom voor uitwisseling van waarheid, hier op op tora-yeshua.nl
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   “Niemand komt tot de Vader dan door Mij ” (J)

   De leugen die bij de paus uit zijn satanische mond kwam, dat het hebben van een persoonlijke relatie met Jezus gevaarlijk is voor de mensen, bevestigd dat nog even.
   Tenminste voor wie ogen heeft om te zien en oren om te horen.
   Wat niet bestaat daar hoeft ook niemand van weg gejaagd te worden.

   “Er zullen er duizend aan uw ene hand vallen en tienduizend aan uw andere hand maar het zal u niet raken” (J)
   En dat wil de leugen uiteraard niet want die wil dat u maximaal geraakt word dus zegt de leugen dat het gevaarlijk is voor de mensen een persoonlijke relatie te hebben met Jezus.

   “Wie zich aan mijn geboden zal houden zal geen kwaad voelen” (J)
   Vandaar dat de satanskop uitwisselende regering in het ‘torentje’ het breken van de geboden verplicht heeft gemaakt op de scholen voor kinderen die nog niet voor de duvel buigen en niet voor de kinderen die elk gebod al breken..
   En het volk maar denken dat dat allemaal voor spek en bonen is anders zouden ze onderhand wel eens gek worden.

   ” U zult geen andere goden hebben naast Mij”
   “U zult geen beelden maken van wat is op de aarde, in de zee, in de lucht, en of in de hemel en daar voor buigen”
   Vandaar dat de goddeloze regering dat graag verplicht ziet gebeuren op scholen met kinderen die nog niet voor de duvel dansen.
   En als je voor de duvel wil dansen hoef je alleen Jezus zijn goddelijkheid af te wijzen, en alweer, iets wat niet bestaat hoeft niemand af te wijzen.

   De reuzen die over de hele aarde zijn gevonden houden ze het liefst geheim om God te verstoppen maar wat niet bestaat hoef je niet te verstoppen achter een onmogelijk broodje aap verhaal en andere uit de zee gekropen onzin of een alles uit niets verhaal.
   Ik heb nog veel meer bewijs maar wil de geest duvel hier niet teveel laten rammelen want die worden helemaal naar van het woord God of Jezus, dus dat komt nog.

   “Ik ben de weg, de waarheid, en het leven” (J)
   Beter dat dat wordt het niet.

   De geest van goed en de geest van kwaad zijn beiden voor altijd na de dood.
   De keus mogen de mensen zelf maken, of ze voor altijd in het goede willen leven wat zeer aangenaam zal zijn of voor altijd in het slechte wat zeer onaangenaam zal zijn.
   Klokkies en tijd zijn aardse begrippen.

   De leugen hebben de mensen onderhand wel eens gezien misschien word het eens tijd voor ze om toch maar eens naar de Waarheid te gaan kijken.
   Voordat het niet meer hoeft en de Waarheid de keus voor ze maakt omdat ze Zijn uitgestoken hand en zijn lijden om de mensheid een uitweg te bieden niet hebben willen zien en dachten niet nodig te hebben.

   Loon van de zonde is de dood en die hebben we allemaal al te pakken want we komen allemaal tekort en zondigen allemaal, niemand uitgezonderd.

   Ik zou ze adviseren zo snel mogelijk vriendjes te worden met Jezus en vergeving vragen voor de dwalingen in het leven die we allemaal hebben, niemand uitgezonderd, want God houdt zoveel van Jezus dat Jezus niets geweigerd kan worden en Hij zal uw zonden vergeven en er niet meer op terug komen en u beschermen tegen de horrorfilm die op de aarde afspeelt.

   “Niemand kan u uit Mijn hand plukken, zelfs een leger niet.” (J)

   “Wie zijn leven spaart (door met de leugens mee te lullen) zal het verliezen, wie zijn leven niet spaart (om de Waarheid te brengen) zal het verkrijgen.” (J)

   Bij de Waarheid heb je niets te verliezen en alles te winnen en dat geldt voor iedereen.
   Of vinden de mensen de wereld erg gezellig geworden met de leugens?
   Die indruk krijg ik niet echt.

   Hij die in u is, is veel sterker dan hij die van de wereld is.
   Zijn woord snijdt dieper dan het scherpste zwaard.

   Spreek u allen uit over de Waarheid of laat u voor altijd de mond snoeren door de leugen die al van veel mensen bezit heeft genomen.
   U hoeft maar om u heen te kijken.

   Dat de vader de ogen nog maar snel mag openen van de mensen opdat ze niet langer bezeten zijn van de leugen en de aangeprate angst waarmee ze zichzelf de vernieling in helpen en zichzelf geestelijk laten verkrachten waarbij ze dan ook nog het gevoel hebben dat ze goed bezig zijn tijdens het etaleren van hun onlogische waanzin.

   Like

 2. Julia zegt:

  Massaal vaccineren en voorop staan. Mij niet gezien want inmiddels komt een nieuwe variant van het virus om de hoek kijken Nieuwe mutant coronavirus duikt op in Engeland
  In het zuiden van Engeland zijn ruim duizend mensen besmet geraakt met een nieuwe, gemuteerde variant van het coronavirus. Onduidelijk is nog of de mutant schadelijker of besmettelijker is dan de bestaande varianten, of resistent is voor de vaccins die net in aantocht zijn. Dus er zal een nieuwe formule moeten worden bedacht wat dit betekent en wat het dan voor een zin heeft om nu al onnodig gif te laten inspuiten. Kortom vaccineren of niet we zitten zeer zeker de komende jaren in gevangenschap zoals de Staat ons dat oplegt met als resultaat dat de economie totaal op zijn kant ligt en veel mensen slachtoffer zullen zijn of zullen worden vanwege de afgeschaalde gezondheidszorg omdat er niets maar dan ook niets wordt gedaan of wordt geïnvesteerd om het tekort aan bedden en IC bedden op te krikken. Intussen blijven miljarden weggesmeten worden in bodemloze putten en het wanbeleid rondom migratie. De wereld zit in gevangenschap maar van noodhospitalen is tot op heden geen enkele sprake en over het aantal onnodige sterfgevallen wordt niet of nauwelijks gesproken.

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Op 14 december 2020 is de Franse schrijver Renaud Camus “[ge]shadow banned” door Amazon: zijn werken verschijnen niet meer in de resultaten van de zoekbalk (dit was een paar dagen geleden nog wel het geval).
  BRON:
  https://www.youtube.com/channel/UCozwyO_j1T1yzrqOePHV2Rw

  Like

 4. Julia zegt:

  Mensen u bent gewaarschuwd. Buiten de opgelegde gevangenschap en dictatuur door de Staat der Nederlanden komt nu al de eerste linkse burgemeester met een nieuw plan. https://www.nhnieuws.nl/nieuws/277706/burgemeester-wienen-overweegt-sluiting-drukke-plekken-tijdens-totale-lockdown
  Dus zet uw fiets maar in de schuur en uw wandelschoenen in de kast. We zijn er nog niet er hangen nog meer hele donkere wolken boven ons hoofd met medewerking van ziekelijke linkse burgemeesters die nog meer zout in de wonden willen strooien en ons leven verder vergallen.

  Geliked door 2 people

 5. Bas zegt:

  Ziekenhuisopnames over tijd, de laatste 5 weken….

  https://pbs.twimg.com/media/EpMO0BrXUAAJC4S?format=jpg&name=large

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Luister…

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Gelezen op twitter

  Politiek en campagne voor de bühne. Kotsmisselijk ben ik. Niks gedaan aan capaciteit etc, geen perspectief , meegaan met de angst. Alleen in onmogelijkheden denken. Onbehoorlijk bestuur, misdadig en ongrondwettelijk. En de jeugd kapotmaken

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Bas Het is niet te geloven dat de massa die het allemaal zo eens zijn met een totale lock down niet beseffen wie straks de rekening gaat betalen zodat de komende jaren bij velen het water tot aan de lippen zal staan. Alleen door angst en domheid vernielen zij ook nog het leven van onze jongeren waar zit dan nog je verantwoordelijkheidsgevoel. Mijns inziens een laf en onderdanig volk dat uitsluitend de schouders op haalt en nog heilig gelooft in het komende gifvaccin maar niet beseffen dat het oude normaal nimmer terug komt en het slot op onze economie en het ontwrichten van ons maatschappelijk en sociaal leven nog jaren zal gaan duren.

   Like

 8. delamontagne zegt:

  WREDE OP AARD van de mensen van goede Mohammad-wil…………
  Multi-lulti-culti in het goedgelovige Zweden:
  / / / /
  De politie zet zich schrap voor een groter risico op terroristische aanslagen tijdens het kerst-inkopenseizoen.
  Het waarschuwingsniveau voor terroritische aanslagen tijdens het kerst-inkopenseizoen om tijd die er is om te reageren teverkorte en om al aanwezig te zijn als er iets gebeurt.

  In een document dat door de Aftonbladet-website is bekeken, beschrijft de politie hoe de speciale operatie zal worden uitgevoerd tussen 11 december en 3 januari. Het doel is duidelijk: terroristen afschrikken en een aanslag voorkomen.
  BRON:
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/gW3O8q/terrorinsats-i-julhandeln–poliser-med-automatvapen

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Jammer genoeg is het gros te dom cq, of teveel geïndoctrineerd om naar de waarheid op zoek te gaan ! Zij hebben geen eigen mening (meer).

  Geliked door 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  Robotisering doet allang zijn intrede, maak die slapende cel wakker!

  Geliked door 1 persoon

 11. Republikein zegt:

  De politie houdt de 70-jarige bewoner verantwoordelijk voor de slacht. Hij mag dit op een later tijdstip aan de rechter uitleggen. Geit en messen zijn in beslag genomen.
  https://www.gelderlander.nl/binnenland/70-jarige-man-uit-gennep-verdacht-van-slachten-geit-in-badkamer~ab85f872/?referrer=https://t.co/vHc30hNaTN

  Like

 12. M. zegt:

  Nee Ben, de meeste mensen missen de waarheid omdat ze dom willen blijven omdat makkelijker voor ze is.
  De waarheid is ze tot in den treure voorgekauwd en als je ze verteld wat ze hun kinderen aan gaan doen en dat de ziektes altijd verspreidt zijn via de vaccinatie gaan ze niet eens kijken of het de waarheid is of niet.
  Men prikt ze liever stuk dan te luisteren, niks dom, gewoon arrogante liefdeloze egocentrische hufters zijn het, die over zoiets belangrijks als het leven van hun kinderen niet eens de waarheid willen weten.
  Voor mij ben je dan gewoon een liefdeloze viespeuk.

  Straks na de vaccinatie zullen heleboel mensen ziek worden door de mensen om hen heen die geprikt zijn en een gevaar worden voor anderen.
  Zo ging het met de mazelen, geen vaccinaties voor handen en het volk was ineens minder ziek.
  Vanwege corona werden geen zuigelingen meer gevaccineerd en hoe verrassend de zuigelingen sterfte is nog nooit zo laag geweest.
  Bill de Prikker kwam langs met zijn spuit tegen polio en wat brak er uit ……hoe verrassend polio.

  Denk je dat ouders dat willen weten?
  Ze helpen liever mee de ziekte verspreiden naar anderen. Want dat geeft ze een goed gevoel.
  Ze spuiten liever hunzelf en hun kinderen kapot dan onderzoek te doen, die lamlendige hufters.

  Ik zou alvast een molensteen gaan zoeken als ik hun was.
  Het niet willen weten en horen van de waarheid die ze wel verteld is zal ze tot schuldigen maken met bloed aan de handen van degene die ze stuk maken in hun arrogante niet willen horen van de waarheid terwijl de waarheid hen wel verteld is.
  Tot in den treure.

  Door dat de anderen ziek worden van de geprikte mensen kan men weer angst zaaien en liegen dat het door de mensen komt die niet gevaccineerd zijn.
  Gaat erin als koek bij die sukkels.

  Het interesseert die ouders geen donder, alle waarschuwingen onderbouwd met bewijs negeert men gewoon want men heeft geen interesse in wat men hun kinderen aandoet ze verneuken zichzelf al graag.

  Ze missen de waarheid niet ze willen het niet weten en daarom zullen ze de waarheid ook niet meer zien totdat ze zichzelf vernietigd hebben in hun bezetenheid die ze zichzelf hebben aangedaan door voor de leugen te buigen.

  Indien men zich blijvend blijft aanbieden om zich ziek te laten maken, ziek zal men zijn !

  Ze staan in rij …..om zich aan te bieden.

  Geliked door 1 persoon

 13. Peter zegt:

  Ze zouden het moeten vertellen bij Boer zoekt vrouw,daar kijken de mensen naar ,als straks alles kapot gemaakt is zeggen ze allemaal,goh,dat had ik nooit zien aankomen ,de uilskuikens

  Geliked door 1 persoon

 14. Yvonne zegt:

  ruim 8 miljoen hebben naar Rutte gekeken, stel dwazen, en ze geloven zeker alles weer wat hij verteld, dat een groep mensen de halve samenleving plat kan leggen , gaan ze met Kerst langs de huizen om te kijken met hoeveel mensen je samen bent? En is dit in vrijheid leven ? Ook hotels mogen de restaurants en bars niet open, en de hotel gasten dan, moeten die maar naar buiten om een snelle hap te kopen? Dat wij nergens meer iets kunnen drinken of uit eten gaan is rot, maar ik heb medelijden met al die ondernemers, wanneer houd deze waanzin op?
  ik ben af en toe hooguit een half uurtje per dag buiten om een paar boodschappen te doen, alles is verpest

  Geliked door 1 persoon

 15. Lekke Fietsband zegt:

  15 december 2020 om 10:51
  Het voordeel (als er al een voordeel is) van deze totaal waanzinnige coronamaatregelen en de angsthypnose en psychose die nu al 9 maand heerst is dat je direct de zielloze en verstandeloze zombies eruit kunt halen.

  In de plaats waar ik woon (een dorp van rond de 45.000 inwoners) heb ik kunnen constateren (zonder overdrijven) dat ongeveer 99,4% van de inwoners behoren tot de verstandsloze zombies zonder ziel en geweten ofwel de onbezielde lege FAKE avatars. Dus in mijn dorp zijn er maar 0,006 x 45.000 = 270 mensen die daadwerkelijk echt zijn, de rest zijn niet meer dan veredelde etalagepoppen waar toevallig wat leven ingeblazen is zodat deze “mensen” zich kunnen voordoen als wezens.

  Van de 270 inwoners die waarschijnlijk echt bezield zijn, zijn ook nog een groot aantal gehypnotiseerd en in de angstpsychose geduwd, of ze doen wegens groepsdruk en angst om op te vallen of voor een gekke extreemrechtse facistische anti corona complotgek te worden aangezien gewoon mee met de massa, maar in hun hart en hun ziel weten deze mensen dat het totaal niet klopt.

  Ik denk dat het percentage van 0,006% wel redelijk wereldwijd klopt er zijn door de recente bevolkingsexplosie van de laatste 200 jaar een exponentieel aantal onbezielden bijgekomen, terwijl het aantal bezielden nooit toeneemt (is altijd een constant aantal geweest).

  Dit maakt het voor de luciferianen nog makkelijker om de hel op aarde waar ze naar streven te scheppen, omdat het ook nu nog exponentieel toenemende aantal onbezielde etalagepoppen de bezielden als het ware dooddrukken onder andere via de groepsdruk.

  Geliked door 1 persoon

 16. Bob zegt:

  Als je de waarheid achterhaalt
  moet er naar handelen en dat maak
  dat je kwetsbaar wordt.
  De waarheid voor lief laten is je
  lafheid tonen.
  Feiten kunnen niet en mogen niet
  verdraaid worden.

  Geliked door 1 persoon

 17. ronjaspers zegt:

  Gecondoleerd voor degene die de dodelijke vaccinazi,s nemen van kill bill.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s