Zweden: Gezondheidsraad bevestigt – meeste met corona overleden en besmette personen zijn immigranten

(Door: “DissidentNL”)

De Zweedse Nationale Raad voor Gezondheid en Welzijn bevestigt: de meesten besmet en dood met Covid-19 in immigrantengroepen

De belangrijkste epidemioloog van de Public Health Agency, Anders Tegnell, kreeg kritiek toen hij in SVT Aktuellt onlangs de uitzonderlijk hoge sterftecijfers en infectiecijfers van Zweden ten opzichte van de buurlanden gedeeltelijk weet aan de aanzienlijk grotere immigratie in Zweden. De bewering wordt echter bevestigd door de cijfers van de National Board of Health and Welfare, die door SVT zijn onderzocht.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Zweden: Gezondheidsraad bevestigt – meeste met corona overleden en besmette personen zijn immigranten

 1. Jan zegt:

  Dat is in Nederland ook zo. Wilders kaartte dit aan. Asscher begon toen te schelden richting Wilders: “Rasistisch drek”.
  Zo herken je de socialist weer. Tomeloze haat en eigen volk laatst

  Woede over ‘racistische’ tweet Geert Wilders

  Met veel woede reageren politici op een ‘racistische’ tweet van PVV-leider Geert Wilders. In de tweet zegt Wilders dat ‘behandelingen en operaties van Henk en Ingrid met kanker, hartfalen of andere ziektes’ uitgesteld worden ‘omdat de IC’s vooral bezet worden door Mohammed en Fatima die onze taal niet spreken en lak hebben aan de regels?’ Kamerleden van onder andere CDA, D66, GroenLinks, SP, PvdA en Denk reageren met woede op de uitspraken van Wilders.

  Dat je over de rug van mensen die op de intensive care liggen nog verdeeldheid probeert te zaaien. Racistische drek.

  Elke dag werken Henk, Ingrid, Mohammed en Fatima zich een slag in de rondte in onze ziekenhuizen. Voor álle patiënten. https://t.co/Euj1DQUWyG
  — Lodewijk Asscher (@LodewijkA) October 11, 2020

  Daarmee reageert Wilders op een radio-uitzending van Argos waarin Armand Girbes, chef van de intensive care-afdeling van het Amsterdam UMC, zegt dat ‘meer dan de helft’ van zijn IC-patiënten ‘een niet-Westerse achtergrond’ heeft.
  ….
  https://www.bnr.nl/nieuws/politiek/10423406/woede-over-racistische-tweet-geert-wilders

  Geliked door 1 persoon

 2. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. klaas zegt:

  !
  Winkels op slot !! Grenzen open !!!
  !!!!

  Like

 4. Harry zegt:

  D ‘as nou weer eens positief nieuws in deze rottijd .

  Geliked door 1 persoon

 5. Astrid zegt:

  Dat is dan ook het enige lichtpuntje in deze gitzwarte plandemie.

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Nou we maken de borst maar weer nat er kan nog wel veel meer bij https://www.telegraaf.nl/nieuws/1501356040/migratiestroom-in-nederland-trekt-weer-aan Er wordt helemaal niets gedaan om de gigantische invasie waar wij al jaren mee te kampen hebben te stoppen en Rutte, De Jonge en vooral Ernst Kuipers maar blijven doorzagen over de capaciteit binnen de zorg en hiervoor de algehele economie de nek omdraaien en miljoenen mensen het leven vergallen maar ondertussen de poorten staan wagenwijd open. Daarbij dat trieste tekort aan capaciteit moet eens bij Rutte op het bordje worden gelegd en ter verantwoording moeten roepen. Het is een grof schandaal en pure misdaad wat deze EU likker Nederland heeft aangedaan en nog miljarden over de balk blijft gooien aan de EU en migratie. Het is werkelijk waar belachelijk dat in al die tijd de zorgcapaciteit nog steeds niet is opgeschaald. Het is toch idioot dat heel het land weer wekenlang in lockdown moet omdat de ziekenhuizen het anders helemaal niet meer aankunnen en de boel binnen de kortste keren helemáál vastloopt? Ze hadden beter direct na de eerste golf al een slordige paar miljoen euro tegen de zorgcapaciteit aan kunnen gooien. Dat was ook duur geweest, maar volgens mij zou dat in het niet vallen vergelijken met de kosten (zowel economisch als in mensenlevens) die we nu dreigen te maken. Rutte en De Jonge gaat geen brug meer te ver om het land totaal de afgrond in te werken maar blijven binnenhalen. Zum kotzen.

  Geliked door 1 persoon

 7. FvD is een petitie gestart om van de lockdown af te komen. Op zich een nobel streven mag Ik zeggen en deze petitie is al bijna 100.000 keer getekend in 24 uur tijd, maar geloof me al tekenen we 10 miljoen keer dan verandert er nog niks want het is nou eenmaal een globaal opgezet toneelstuk wat er gespeeld wordt.
  Ik teken niet maar voor degenen die wel willen.

  https://petities.fvd.nl/

  Geliked door 1 persoon

 8. Ssssssssssssss,….. Dat mogen Jan en Miep Krulspel niet weten!!! Kijk en luister om u heen in wachtruimtes van ziekenhuizen oid en huiver!! Miljarden Miljarden Miljarden Miljarden, van ONS afgejat!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Ik hoorde op de radio dat er in OKTOBER nog éééhhhhhh…. immigranten waren die nog nooit van Corona hadden gehoord!!!!!!!!!! Ik geloofde mijn oren niet!! Sterf om mij met je VERRIJKING en krijg de CoronaTIEF!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Vervelend zeg.

  Like

 11. vangie1206j zegt:

  Die Covid19 toch nog ergens goed voor.

  Like

 12. M. zegt:

  Laat Mark het maar niet horen want dan laat hij de grens nog meer open zetten dan dat de grens al open stond voor mensen uit corona landen terwijl u opgesloten zat en zit.
  Zolang ze maar op het westen spugen is het goed.
  Waar ze ook vandaan komen en ze worden gehaald en gebracht. Besmettelijk of niet.

  En het opgesloten volk zag dat het goed was om besmettelijke mensen aan te blijven rukken uit andere landen terwijl men zelf opgesloten zit en de economie van de gewone man of vrouw gesloopt word.
  Omdat dit volk niet alleen hersenloos is maar ook nog eens masochistisch.

  Vertel het maar niet aan oma en opa of uw kinderen want dan zien ze wat voor slappe hap u bent en dat u enkel nog voor waanzin kruipt en uw eigen vlees en bloed laat opsluiten, en in eenzaamheid laat afsterven, met de grens open voor besmette mensen omdat de oorlog tegen het westen nou eenmaal door moet gaan want anders vind u ze zielig.
  U weet wel die oorlog waar u de ogen en oren stijf dicht voor houdt omdat u denkt dat het dan vanzelf wel weg gaat.

  Uw verantwoording nemen voor anderen?
  Welke anderen?

  De mensen die mogen afsterven in eenzaamheid?
  Mensen die geen behandeling krijgen en daar aan dood gaan?
  Misschien eens uw stem laten horen om het voor ze op te nemen als u zo graag verantwoording voor anderen wilt nemen?
  Uw zwijgen begint vervelend te worden voor iedereen.

  Voor al die mensen die hun bedrijf naar de verdommenis zien gaan waar vele families van eten en nu hun leven down the drain zien gaan met uitzicht op niets dan nog meer ellende daar wil u geen verantwoording voor nemen?
  Of denkt u met de grens open voor besmettelijke gevallen vind ik het evengoed wel fijn om mijn geliefde vlees en bloed, mijzelf en mijn eigen volk op te sluiten?

  En gaat u verantwoording nemen voor de mensen die u straks gaat besmetten met uw ziekmakende bacterie en schimmel spaar lappen en de verse spuit ellende omdat u te hersenloos bent om eens te kijken wat u eigenlijk aan het doen bent?

  Verantwoording nemen voor anderen ?
  Welke anderen ?

  Geliked door 1 persoon

 13. M. zegt:

  Zelfs de waarheid zeggen door Geert is racisme.
  Mooi laten lullen die idioten met hun racisme kaartje want men lult complete onzin om wat racisten en onverantwoordelijk volk te naar het mondje te praten.
  Gewoon grens dicht dan hoeft Geert niet te zeuren.

  Like

 14. Jules Vismale zegt:

  Dit is het beste nieuws daar in Zweden om hier op E. J. Bron te vernemen! Laten al de criminele moslims en immigranten die dat gastland in een puinhoop veranderen nou maar eens ondervinden dat ondankbaarheid, hebzucht, vernielzucht, verkrachting en moord alsnog worden afgestraft en Allah zal hen daar nooit van gaan genezen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s