SCHANDAAL!

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op SCHANDAAL!

  1. Julia zegt:

    Rutte en medeplichtige zijn gewoon zeer ordinaire top criminelen die nergens meer voor terug deinzen en er alles aan zullen doen om in hun blauwe zetel te kunnen blijven hangen leugens en bedrog en verraad zijn de kwaliteit van deze criminelen die laten blijken eigen volk te minachten. Maar helaas er zijn zoveel goedgelovige schaapjes die straks weer het rode stipje inkleuren bij de Maffia club VVD. Dus hieruit blijkt dat misdaad loont.

    Geliked door 3 people

  2. Republikein zegt:

    Analfabeten kunnen wel frauderen.

    Geliked door 1 persoon

  3. karton zegt:

    We worden “geregeerd” door volkomen demente “mensen” , ze gaan , met een glimlach , over lijken. Hangen dat zootje!

    Geliked door 1 persoon

  4. Over het algemeen heeft een land een regering die het verdient!!! Die MisdadigersZOOI op Het Binnenhof zijn door Jan en Miep Krulspel ZELF gekozen!! Benieuwd hoeveel explosies en aanslagen er dit weekend weer zijn, in het VERROTTE landje van Mark Rutte!!

    Geliked door 1 persoon

  5. Er werd GODVERDOMME wél gefraudeerd!!!!!!!!! Ook door de ouders, maar vooral door criminele burootjes en de kinderopvang zelf!! Maar WIE dat zijn, mogen wij niet weten!! Alleen de Wakkere Nederlander weet WIE dit zijn / waren!! Laat je niet verneuken door die CRIMINELE ZOOI op Het Binnenhof!! Soort zoekt soort!! Met de ha(r)telijke groeten aan Attje Wipkip!!

    Geliked door 2 people

  6. Bob zegt:

    Als Jan met de Pet verdacht wordt van fraude
    wordt er meteen gestraft
    Als politici frauderen en stelen gebeurt erniets.
    Hele politieke en justituele systeem is een
    criminele bende.

    Like

  7. BigLJohn zegt:

    Stem ze weg, in Maart kan het! Ik kan het woord stemmen niet meer horen. Wat valt er nu te stemmen met een frauduleus kiessysteem (ook in de VS geintroduceerd). Iedere keer hetzelfde liedje; Wilders PVV zou flink uitgegroeid zijn, en na de verkiezingen blijkt telkens dat de PVV onder het maaiveld verblijft en tegen een 2 keer zo grote VVD moet aankijken. Bovendien word de PVV gebasht. Het FVD weer niet, die schijnt banden te hebben met de rest van de tweede kamer. Zo stemden ze o.a. met de rest van de kamer mee om de grenzen open te houden, dat alleen al zal ik nooit vergeten. Stemmen op een partij (de PVV) die zijn mond dicht moet houden, en zo zijn kiezers in de kou moet laten staan, schiet niet op.

    Like

    • M. zegt:

      Zolang er geen ander stem systeem is zal er NIETS veranderen HOEVEEL u ook stemt.
      Helemaal niets.
      Maar men wil graag belazerd worden dus zwijgt iedereen maar opdat de ellende nog even kan doorgroeien tot ultieme ellende.
      Mooi spek bonen blijven krassen en uw stem in de vuilnisbak gooien als u deze ellende graag weer wilt.
      Heeft u toch de illusie dat u stem er toe doet?
      Dat is genoeg toch?
      Nederland wil toch graag meer ellende ?

      Like

Plaats een reactie