Tsunami van Marokkaanse jongeren uit Canarische Eilanden overspoelt Europa

(Door: Bert Brussen)

Kent u die mop van die ‘Afrikaanse’ bootvluchtelingen die al maanden met duizenden tegelijk in hun gammele cayuco’s op Gran Canaria aanspoelen om aldaar in leegstaande hotels te verblijven om foto’s van luxe zwembaden naar de achterban door te sturen om nog meer volle gammele cayuco’s aan te zuigen om zo van Gran Canaria een tweede Lesbos te maken?

Nee?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Tsunami van Marokkaanse jongeren uit Canarische Eilanden overspoelt Europa

 1. Mantra uit Afrika, Marocco; ‘Die ZE krijgt, mag ZE houden!!! Die zien wij nooi-ooit weer terug!

  Like

 2. Femke H. van Isalmsterdam vertelde in Het Parool dat er dit jaar 7000 laptops zijn uitgedeeld aan arme kindertjes!!!! Waarschijnlijk heeft ze daar alweer spijt van!! Wij mogen immers de desastreuse gevolgen van de VERRIJKING / OMVOLKING niet weten!! Zullen er ook laptops uitgedeeld zijn in Rotjeknor, Gouda, Den Haag, Utrecht, Leiden, Groningen, Breda, Nijmegen, Oss, Roosendaal???????????? Mogen wij NIET weten!!! Krijg om mij de CoronaTIEF, misdadig zooitje!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Sobieski zegt:

  Zie bij de link hieronder de dwang tot quarantaine van de Nederlandse overheid t.a.v. iedereen die van elders in Europa Nederland binnenkomt. Dit dwang geldt absurderwijze ook voor Nederlandse staatsburgers die even kort over de grens in Belgie of Duitsland zijn geweest om daar the tanken of een brood te kopen. Er zijn ook enkele uitzonderingen, die NIET in quarantaine hoeven. Hier blijkt, dat reizigers vanuit de Canarische eilanden bijna de enigen zijn, die zonder quarantaineplicht Nederland binnen kunnen komen. Als je weet wie op dit moment de Canarische eilanden bestormen en onveilig maken, kan er maar een vraag opkomen.
  Is dit toeval?
  https://www.government.nl/topics/coronavirus-covid-19/tackling-new-coronavirus-in-the-netherlands/travel-and-holidays/self-quarantine

  Like

 4. Jan zegt:

  super goed artikel!
  maar nog de volgende oplossing aan toe te voegen: de EU past per direct haar migratiewetgeving aan. daardoor blijven migranten onherroepelijk in hermetisch gesloten asielcentra (op Gran Canaria, Lesbos, etc) zitten en moeten er verplicht werken voor enkele euro’s per dag tot ze vrijwillig bereid zijn terug te keren naar hun moederland. de niet-EU landen mogen zoveel als ze willen hun migrantenkraan open zetten, dat is voor de EU niet langer chantage maar een goede zaak want onze fabrieken met zeer goedkope werkkrachten zullen draaien als goudmijnen en de migranten zullen na een tijd (na de oorlog of ander probleem) terug keren naar hun moederland. eindelijk een OPLOSSING op tafel. waag het niet om deze er af te vegen!

  Like

 5. Jan zegt:

  super goed artikel!
  maar nog de volgende oplossing aan toe te voegen: de EU – of de lidstaat afzonderlijk – past per direct haar migratiewetgeving aan. daardoor blijven migranten onherroepelijk in hermetisch gesloten asielcentra (op Gran Canaria, Lesbos, etc) zitten en moeten er verplicht werken voor enkele euro’s per dag tot ze vrijwillig bereid zijn terug te keren naar hun moederland. de niet-EU landen mogen zoveel als ze willen hun migrantenkraan open zetten, dat is voor de EU niet langer chantage maar een goede zaak want onze fabrieken met zeer goedkope werkkrachten zullen draaien als goudmijnen en de migranten zullen na een tijd (na de oorlog of ander probleem) terug keren naar hun moederland. eindelijk een OPLOSSING op tafel.

  Like

 6. Jean zegt:

  Halverwege op zee ze verplichten te keren probleem opgelost.

  Like

  • hannah zegt:

   marocco wil ze niet terug …. natuurlijk ….. op grancanaria wordt het eten uit de sterrenhotels naar buiten gegooid, is niet lekker !!! de hotelhouder krijgt per da 45 euro p.p. met 8-10 op een kamer toch leuk ….. alles wordt vernield, ze maken met hun dure phones foto’s die ze naar huis sturen en laten zien hoe mooi ze wonen …..

   Like

 7. John 3:16 zegt:

  Hun cultuur en de religie van vrede is zo geweldig en goed dat ze er massaal voor op de vlucht slaan.. Maar er afstand van doen ho maar!! Mischien massa Stockholm syndroom??

  God bless. (John 3:16).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s