De video die heel Nederland MOET zien!

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op De video die heel Nederland MOET zien!

 1. ronjaspers zegt:

  Niets aan de hand mensen,gewoon de dodelijke corona vaccinazi,s gaan halen.Lekker gaan slapen en nooit meer wakker worden.(cynisme)

  Geliked door 5 people

  • Boike zegt:

   Er is geen enkele reden, om u zorgen te maken, beste mensen. Het is de grote reset voor de Nieuwe WereldOrde, ordo ab chao. Het ondeugdelijke vaccin zal u onder valse voorwendselen door de strot worden geduwd. Het zal uw DNA wijzigen en u en uw nageslacht voorbereiden op de transhumanisering. De science-fiction wordt nu eindelijk werkelijkheid. In de toekomst zal de mens niet meer als individu, maar als robot en slaaf dienstbaar aan de satanische elite, door het leven gaan. Met het inmiddels uitrgerolde 5G netwerk zal iedereen vanuit een centrale computer kunnen worden gevolgd, gecontroleerd en aangestuurd. Het vaccin zal er tevens toe bijdragen, dat de wereldbevolking met 90% wordt gereduceerd. Er is dus geen enkele reden om u zorgen te maken. Gaat u rustig slapen, de ruttige regering waakt.

   Geliked door 4 people

  • Boike zegt:

   Beste mensen, er is geen enkele reden, om u zorgen te maken. Het is de grote reset voor de Nieuwe WereldOrde, “ordo ab chao”. Het ondeugdelijke vaccin zal u onder valse voorwendselen door de strot worden geduwd. Het zal uw DNA wijzigen en u en uw nageslacht voorbereiden op de transhumanisering. De science-fiction wordt nu eindelijk werkelijkheid. In de toekomst zal de mens niet meer als individu, maar als robot en slaaf, dienstbaar aan de satanische elite, door het leven gaan. Met het inmiddels uitrgerolde 5G netwerk zal iedereen vanuit een centrale computer kunnen worden gevolgd, gecontroleerd en aangestuurd. Het vaccin zal er tevens toe bijdragen, dat de wereldbevolking met 90% wordt gereduceerd. Er is dus geen enkele reden om u zorgen te maken. Gaat u rustig slapen, de ruttige regering waakt over de voorspoedige uitrol van het kwaadaardige plan.

   Geliked door 1 persoon

 2. René van Zalk zegt:

  Ik ga de prik halen.

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Dus het Bill Gates PR-bureau genaamd WHO wil de hele mensheid in een permanente lockdown houden. Belachelijk, absoluut megalomaan.

  Geliked door 4 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Wie na het zien van dit filmpje nog niet in de gaten heeft dat covid 19 een georchestreerde pandemie is die kan wat mij betreft de typhus krijgen.

  Geliked door 4 people

  • Voor mij hoeven die de Typhus niet te krijgen Guus.
   Ik ben al 2 weken aan een vrouw een hele goede kennis van me aan het uitleggen wat er werkelijk speeld inclusief de nodige links.
   Maar Ik ben erachter gekomen dat dat niet gaat lukken want deze mensen hun hersens zijn verkrampt van de angst.
   Uiteraard wel iemand die elke avond de NOS op heeft staan, dat dan wel weer.

   Geliked door 3 people

   • guusvelraeds zegt:

    Het is erger dan erg. Ik zie velen zitten in de auto met nota bene een mondkapje voor het bakkus. Te treurig voor woorden. Reddeloos verloren. Bang gemaakt door de media en zelf niet in staat te verdiepen in de materie. Als je duidelijk maakt dat in en op elk menselijk lichaam biljoenen virussen en bacteriën leven en dat dit altijd zo zal blijven al boenen ze zich het vel van het lijf kijken ze met ogen alsof ze water zien branden.

    Geliked door 3 people

 5. M. zegt:

  Een compleet zieke bevolking daar hoor je niemand over iets wat veel erger is meer doden oplevert dan die hele corona zwendel bij elkaar.
  Helemaal het feit dat ze deze mensen gewoon zouden kunnen genezen als ze zouden willen.
  Who cares?
  Omdat de mensen, ook de zieke mens zich nergens in verdiept, zullen ze niet begrijpen waarom men geen natuurlijke geneesmiddelen meer krijgt om te genezen maar onnatuurlijke medicijnen.
  Jezelf tot chronische klant slikken en maar niet beter worden.
  Maar 10 miljoen mensen inmiddels , is te verwaarlozen toch ‘meneer en mevrouw ik neem mijn verantwoording voor anderen ‘ ?

  Omdat je van vitamine D gebrek zo’n beetje elke ziekte krijgt en het volk al jaren zo arrogant is om te denken dat het wel zonder zon kan en cognitieve blindheid heeft voor het DEKBED wat elke dag tussen de mens en de zon zit.
  Of moeten ze dat doen voor de opwarming in de winter ????
  Omdat ze zo begaan zijn met uw gezondheid maakt men u wijs dat de zon slecht voor je is zodat de goedgelovige mensen de elk jaar afnemende paar zon dagen de zon ook zelf nog gaan mijden.
  Want wat een kleuter kan bedenken dat er zonder zon maar weinig groeit en veel afsterft dat ze zijn de grote mensen maar even vergeten.
  Van vitamine D krijg je zo enorm veel erge ziektes en dat willen ze graag want als je ze met hun neus op de sproeierij drukt dan ijlt men wat waanzin over de opwarming met hun winterjas aan.

  Men is nog te blind om wolken van een dagelijks bij elkaar gesproeid dekbed te onderscheiden zelfs al staan ze dagelijks met hun neus op.
  En men is nog te blind om viespeuken en criminelen van het ergste soort te onderscheiden van mensen met goede bedoelingen.
  Wat moeten ze zien met hun door leugens dichtgesmeerde ogen die niet willen zien???
  Ze willen niet zien en niet weten maar als ze zichzelf uit domheid kapot kunnen maken staan ze vooraan en als ze met hun afgunstige haat smoelen anderen de mond kunnen helpen snoeren kruipen ze spontaan nog wat harder.
  Compleet met bacterie en schimmel spaarlap om het eigen kruipgedrag nog even te accentueren.

  Geliked door 4 people

 6. ronjaspers zegt:

  Er lopen rechtszaken tegen die tedros,hij heeft duizenden doden op zijn geweten in het verleden.Geen wonder dat hij het hoofd is van de W.H.O. je moet een psychopaat zijn om mee te werken aan een wereldwijde genocide op de wereldbevolking.

  Geliked door 4 people

 7. delamontagne zegt:

  Wie heeft de tweede grootste fabriek ter wereld voor de productie van “hydroxychloroquine” in brand gestoken ?

  https://www.time24.news/2020/12/explosion-causes-fire-in-the-worlds-second-largest-hydroxychloroquine-raw-material-factory-political-connection.html

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s