Reality Check . . .

Vorig jaar liepen 10 miljoen mensen tbc op. 1,5 miljoen mensen stierven. Wist u dat? Was u bang voor uw leven? Droegen we mondkapjes, sloten we de economie af, sloten we scholen en hielpen we het midden- en kleinbedrijf naar de Filistijnen?

Nee. Waarom niet? Omdat de media je niet vertelden dat je bang moest zijn.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Reality Check . . .

  1. Bas zegt:

    Breaking!

    Tirannie: Frankrijk zal u tot tweederangsburger maken als u de vaccinatie weigert.

    Denk je nog steeds dat dit over een virus gaat – met een overlevingspercentage van meer dan 99%?

    Like

  2. Bas zegt:

    Ondertussen in Bosnië

    De gelukzoekers in een Bosnisch migrantenkamp dachten blijkbaar, dat trucje van onze kameraden in #Griekenland kunnen wij ook….. en staken het kamp in de fik!

    Like

  3. Tijl Uylenspiegel zegt:

    In eerste instantie dacht ik iets in de trant van; “ja het zal wel”.
    Maar toch even gekeken op het aloude Wikipedia en wie schetst mijn verbazing, het klopt !
    Nou ben ik zoals de meesten geen dokter en was ik in de veronderstelling dat wij in Nederland daartegen gevaccineerd zijn en dus niet veel gevaar zouden lopen maar dat ligt toch wat genuanceerder.
    Wat is dan het verschil met Covid of Corona was mijn volgende vraag die opkwam en het antwoord is dat dit geen pandemie betreft; “Wereldwijd komt 80% van de tuberculosepatiënten voor in 6 landen: China, India, Zuid-Afrika, Nigeria, Indonesië en Pakistan”.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Tuberculose#Voorkomen

    Like

  4. BigLJohn zegt:

    De mensen werden en worden door Rutte een rad voor hun ogen gedraaid. En de mensen zelf geloven Rutte en de MSM media op hun blauwe ogen en doen geen enkele moeite om te controleren of ze wel echt de waarheid spreken. Zulke goedgelovige idioten hebben Rutte en de MSM media nog nooit meegemaakt. Ze zouden Nederlanders zelfs opnieuw nog in Sinterklaas en de Kerstman doen geloven ! Dit word een eitje voor hem (of een eventuele opvolger) om die Corona leugen nog tot in lengte van jaren vol te kunnen houden.

    Like

  5. BigLJohn zegt:

    Al die mensen die door Rutte doodsbang zijn gemaakt met die nepverhalen over Corona, gingen meteen kruipen voor hem. Ik herinner mij nog die wijsheid van een oude politierechercheur. Hij zei; als je een inbreker in je huis aantreft word spring dan direct boven op hem. Op zo’n moment voelt die inbreker zich verrast, word bang, en is als was in je handen. Dus; ten alle tijden je gezonde verstand blijven gebruiken. Maar dat is aan velen niet besteed. Ze laten zich als een klein kind van alles wijsmaken en doen geen enkele moeite om speurwerk in deze te verrichten !

    Like

Plaats een reactie