“The Godfather” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op “The Godfather” . . .

  1. droevige mof zegt:

    De Chief Justice Mogoeng van Zuid-Afrika koppelt coronovirusvaccins aan een “satanische agenda”.
    “Ik denk niet dat het vaccin ooit verplicht zou moeten zijn… Je kunt mensen niet dwingen een vaccin te nemen. Waarom zou je dat doen?
    “Als er een vaccin is dat opzettelijk is ontwikkeld om mensen schade te berokkenen, dan mag dat vaccin nooit het daglicht zien. Ik bid tot God om het te stoppen.”

    https://uncut-news.ch/suedafrikas-oberster-richter-verbindet-coronovirus-impfstoffe-mit-einer-satanischen-agenda/

    Intussen heeft een Duitse rechter eindelijk bij het Bundesverfassungsgericht (Hoge Raad) een verzoek ingediend tot het onverenigbaar verklaren van de Coronamamtregels met de grondwet. Zijn naam blijft geheim. Waarom denk je?
    https://2020news.de/deutscher-richter-erhebt-verfassungsbeschwerde-in-sachen-corona/

    Geliked door 2 people

  2. klaas zegt:

    Like

  3. Harry zegt:

    Hoe is het toch mogelijk , dat zo’n incompetente prutser toch gewoon kan blijven zitten ?
    Hopelijk daalt het gezond verstand in het nieuwe jaar in en trappen ze hem op 2 januari uit zijn ambt en in een afkickkliniek !

    Zag gisteren ook Qak-madam Kaag nog op TV vertellen ,
    dat ze zoveel bagger over zich heen kreeg .
    Ze snapte er niks van .
    Ze vulde slechts een ambt in !
    MAAR WELKE GEK GAF ER OOK WEER MILJOENEN AAN DIE SMERIGE PALESTIJNEN ?
    GELD WAAR ZE WEER WAPENS VAN KOPEN OF MAKEN EN ISRAELISCHE BURGERS MEE VERMOORDEN !

    Die achterlijke zuignap kan ook gewoon blijven zitten !
    Een grote corrupte rotkliek is het .

    Like

  4. Bob zegt:

    De godfather moet zijn zoon van de duivel.

    Like

  5. LUCIA zegt:

    Heerlijk iemand met ballen.. we laten ons toch niet door mensen die ons verraden hebben en ingekocht zijn omlullen om gevaarlijke zooi in te laten spuiten.
    In Afrika en India heeft Gates al zoveel schade aangericht, ze weten daar drommels goed hoe deze man is.

    Indien u GELOOFT of aan MEDITATIE doet, doe dan in uw NIEUWJAARSGEBED OF MEDITIE het volgende;
    Geef kort aan wat 2020 u en de uwen ontnomen heeft/is …vraag dan om hen, die hiervoor verantwoordelijk zijn te verwijderen uit uw en ons leven en vraag ook om het terugbrengen van de belangrijke en/of nieuwe dingen die u graag zou willen zien/koesteren, benoem ze stuk voor stuk .

    Verder en dit is heel belangrijk, doe ik een beroep op u allen, om te vragen, de volgende mensen en groepen te verwijderen naar een plek waar ze geen kwaad meer kunnen;
    Antonio Gutteres,De Paus, Klaus Schwab, Angela Merkel, Jacob Rothschild, Bill Gates, George Soros, Ursula von der Leyen, Tedros Adhanom, Alle royalties en hoge adel, alle bankiers, alle links-fascistische groeperingen en hun leiders, alle terroristen die tegen het volk vechten en niet voor.
    De lijst is lang en uiteraard staat het iedereen vrij het aan te vullen, helaas is verraad op dit moment ongehoord groot en mondiaal .

    U moet de kracht niet onderschatten van grote groepen mensen, ook al bent u moederziel alleen thuis, samen vormen we een groep, een in gedachten maakt ruimte en tijd onbelangrijk en uw gezamenlijke concentratie op dezelfde dingen, gaat dan een veld vormen tegen hen die dood en verderf propageren, dit veld zal de kracht brengen om het gevaar van dood en ellende. terug te dringen.
    Als u net als ik iedere avond na drie /3 uur wakker wordt, besef dan dat dit de beste tijd is om te mediteren en te bidden.
    U uitleggen waarom, zou dit verhaal te lang maken, neem het aan of niet, er zijn experimenten mee gedaan, die bewezen hebben dat het een krachtig instrument is, gezamenlijk bidden of mediteren met dezelfde boodschap, is het niet uw ding ook goed, ik ben en blijf altijd voor vrijheid van keuze. .

    Like

Plaats een reactie