Communistisch handwerk

(Door: “eg regs”)

De poging tot staatsgreep die momenteel in Amerika gaande is, vertoont al de typische kenmerken van een communistische machtsovername. Denk maar eens aan hoe waarheid en werkelijkheid dagelijks binnenstebuiten worden gekeerd. Denk ook aan het geweld, de omkoping en aan de buitenlandse inmenging. Zonder enige twijfel is dit exact hoe communisten altijd al te werk gingen. In dit kader zijn de overeenkomsten met die eerdere ‘fundamentele transformatie’ – namelijk die in Zuid-Afrika – bijzonder frappant. En afgaande op hoe het daar afliep, is nu al te vrezen dat de kwestie van neergetakelde standbeelden misschien weldra zal behoren tot de geringste van alle Amerikaanse zorgen.

Voordat F.W. de Klerk zijn ‘hervormingsplannen’ ontvouwde, voerde hij een rigoureuze zuivering uit onder de veiligheidsmagte. Een junta is in Amerika weliswaar net zo ondenkbaar als in het ‘oude’ Zuid-Afrika, maar toch nam ook Barack Obama op vergelijkbare wijze het zekere voor het onzekere. Met deze potentiële obstakels uit de weg geruimd, kon vervolgens het échte voorwerk beginnen: propaganda, intimidatie, subversie en opruiing.

Alle active measures niettegenstaande wilde men in beide landen evenwel niets aan het toeval overlaten. Verkiezingsfraude dus. Een wijze voorzorg zoals later bleek, want ondanks al het overduidelijke gegoochel met stemmers en stembiljettenwerd in de West-Kaap het ANC verslagen door uitgerekend de ‘gehate’ uitvinders van Apartheid. Net zoals Donald Trump, tegen al het bedrog (en alle peilingen) in, wist te zegevieren in ondermeer Ohio en Florida. Landelijk gezien echter sorteerde deze ‘verzekeringspolis’ het gewenste effect. Trump noemt het ‘de grootste fraude uit de geschiedenis van de wereld’. De opperrechter die in Zuid-Afrika indertijd moest toezien op het eerlijke verloop van de ‘eerste vrije en democratische’ verkiezingen, hulde zich achteraf daarentegen in filosofische gelatenheid: “n Mens kan nie in ’n bordeel werk en kuis bly nie”.

In 2019 werd de oude nationale vlag van Zuid-Afrika – die oranje blanje blou – illegaal verklaard. In Amerika ondertussen is het openbaar vertoon van de Confederale vlag nog nét niet wettelijk verboden, maar het scheelt niet zo heel veel meer. Voorlopig zijn het wel de historische namen en standbeelden die er al aan moeten geloven. Onwillekeurig doet het je denken aan het lot van bijvoorbeeld de D. F. Malan-Lughawe en de Hendrik Verwoerd-stuwdam. Moderne verworvenheden die te danken waren aan ‘settlers’, maar die nu ondankbaar en arrogant toegeëigend werden door een ras (feitelijk:de ándere settlers) dat nog niet eens het wiel had kunnen uitvinden.

‘Progressieve’ Amerikanen theoretiseren inmiddels openlijk over een aanstaande bijltjesdag. Over, met ander woorden, een afrekening met diegenen die de ‘Trump-misdaden gefaciliteerd hebben’. Maanden geleden hadden ze het trouwens nog over een tactiek van ‘onregeerbaar maken’. Waar hebben we dat ook al weer eerder gehoord? Hoe dan ook voorspellen de voorgaande precedenten weinig goeds over de wijze waarop een eventuele ‘afrekening met het verleden’ uiteindelijk zal uitpakken..

Onheilspellende wolken pakken zich dus samen. Maar tegelijkertijd is het juist de Zuid-Afrikaanse parallel die enige hoop biedt. Want daar werd bewezen dat een internationale, communistische samenzwering wel degelijk de kop in te drukken is. 40 jaar lang was dat immers precies wat men deed. Wat slechts nodig is (zolang de president tenminste geen volksverrader is), is geloof en nationalisme. En van daaruit een meedogenloze vastberadenheid. Met die ingrediënten kan zelfs een 15% minderheid effectief en heel daadwerkelijk bewerken dat ‘die erwe van ons vad’re vir ons kinders erwe bly‘.

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Communistisch handwerk

 1. koddebeier zegt:

  In Nederland zaagt links en de media ook aan de poten van de democratie, ze slopen onze cultuur, onze samenleving en vrijheid van meningsuiting !!
  Het wordt de hoogste tijd om ze terug te trappen onder de steen waar ze thuishoren !!

  Geliked door 2 people

 2. antiislamnu zegt:

  De bewijslast voor verkiezing fraude is gigantisch op 6 januari gaat het gebeuren dan zal duidelijk zijn dat Trump gewonnen heeft en dat er massaal verkiezing fraude is gepleegd.
  En dat nieuws zal inslaan als een bom hier in Europa waar de massa nog in de propaganda kanalen van onze dictators geloven.

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “De bewijslast voor verkiezing fraude is gigantisch”

   Bewijslast is de last tot bewijzen, de plicht om iets te bewijzen. In Nederland geldt het principe: wie iets beweert, moet iets bewijzen. Heeft hoegenaamd niets te maken met de hoeveelheid bewijsmateriaal die voorhanden is.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • droevige mof zegt:

    Dit principe is onbetwistbaar. Maar in een aanvechting van het verkiezingsproces moet de bewijslast hoog zijn. Doorslaggevend is of dit de verkiezingsuitslag fundamenteel zou veranderen. In dit opzicht hebben de verzoekers al een overvloed aan bewijs nodig.
    Te weinig bewijs is de reden geweest om de rechtszaak van Trump tot nu te seponeren.

    Like

   • antiislamnu zegt:

    Bedankt voor de correctie meester

    Like

 3. droevige mof zegt:

  Een oud filmfragment dat momenteel furore maakt in de VS: The Battle of Athens
  Deze “slag” was een gewapende opstand in 1946 onder leiding van WOII-veteranen en burgers in Athene en Etowah, Tennessee, Verenigde Staten, tegen het tirannieke lokale bestuur. De burgemeester en zijn helpers hadden de verkiezingen meerdere malen in hun voordeel gemanipuleerd en elk verzet met geweld onderdrukt. Bepaalde parallellen met het heden zijn herkenbaar, evenals de aard van de mogelijke oplossing van het problem.

  Geliked door 4 people

 4. koddebeier zegt:

  De enige juiste oplossing, praten is toch tegen dove mans oren !

  Like

 5. Bas zegt:

  Firma leugen en bedrog…
  https://tpo.nl/2020/12/29/joe-biden-loog-over-ontmoeting-met-sovjetleider-leonid-breznjev/

  Joe Biden loog over ontmoeting met Sovjetleider Leonid Breznjev
  Aankomend president verzon eerder arrestatie in Zuid-Afrika tijdens verzonnen bezoek aan Nelson Mandela

  Brezjnevs dagboeken en agenda’s maken geen enkele melding van een afspraak met de Amerikaanse senatoren.

  In zijn presidentscampagne zei hij verschillende keren dat hij tijdens de apartheid in Zuid-Afrika gearresteerd was tijdens een poging om Nelson Mandela te bezoeken in de gevangenis op Robbeneiland.
  Amerikaanse kranten controleerden het verhaal en kwamen erachter dat Biden het volledig verzonnen had

  Like

 6. Bas zegt:

  China hackte rechtstreeks de stemtellingsoperaties van een swingstaat en kreeg toegang tot een Dominion mobiel apparaat! Ze hebben alle documentatie om het te bewijzen

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Douglas Emhoff, de echtgenoot van Kamala Harris, is een partner van DLA Piper.
  DLA Piper is al meer dan 26 jaar een van de grootste en oudste internationale advocatenkantoren die actief zijn in China.
  DLA Piper vertegenwoordigt de CCP.

  https://mobile.twitter.com/BlueSky_Report/status/1343766945385078789/photo/1

  Geliked door 1 persoon

 8. Bob zegt:

  Wat in Amerika gebeurt hier ook.
  De peilingen geven een voorschot
  op de fraude. VVD de grootste na
  dit criminele beleid.
  Hoekstra in de CDA plotseling hoge
  ogen in de peiling.
  PVV langzaam achteruit.
  Het pokerspel van de fraude.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Hoe duidelijk kan het zijn ?

  https://pbs.twimg.com/media/EqgJ28BXUAEkIMB?format=jpg&name=large.

  De gele stippen zijn waar D o m i n i o n stemmachines zijn gebruikt

  Like

 10. Bas zegt:

  Socialistische censuur

  https://pbs.twimg.com/media/EqhuDcEUcAEfvrE?format=png&name=small

  YouTube verwijdert ook uw video’s over kiezersfraude.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s