Noorwegen: 23 doden na inenting met het vaccin van Pfizer/BioNTech

(Vertaling: E.J. Bron)

De Noorse gezondheidsautoriteit meldt de dood van 23 mensen. Ze stierven kort nadat ze de eerste dosis van het coronavaccin van Pfizer/BioNTech hadden gekregen.

Alle betrokkenen waren ouder dan 80 jaar en woonden in bejaardenhuizen. Na de toediening van de eerste dosis van het vaccin verslechterde hun gezondheidstoestand snel en ze stierven. Bij 13 van de 23 hoogbejaarden is de autopsie inmiddels afgesloten. Het resultaat: ze stierven aan de bijwerkingen van het vaccin. Het onderzoek tot nu toe doet vermoeden dat de typische bijverschijnselen van het vaccin tot zware reacties kunnen leiden bij oude mensen met een slechte gezondheid.

De Noorse gezondheidsautoriteit komt tot de conclusie dat de voordelen van een coronavaccinatie voor personen die sowieso nog maar korte tijd te leven hebben slechts marginaal of irrelevant zouden kunnen zijn.

Gemeenplaatsen uit China

Chinese deskundigen adviseren om gebrekkige oude mensen het vaccin van Pfizer/BioNTech niet meer toe te dienen.

Een Chinese immunoloog wees er bovendien op dat er nu sterfgevallen zouden komen, omdat het haastig door Pfizer/BioNTech ontwikkelde coronavaccin daarvoor nog niet aan een groot aantal mensen toegediend werd.

Bron:
PI-News.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

40 reacties op Noorwegen: 23 doden na inenting met het vaccin van Pfizer/BioNTech

 1. antiislamnu zegt:

  Geef mijn portie maar aan vikie🤑🤑🤑

  Geliked door 1 persoon

 2. Yvonne zegt:

  gauw allemaal je laten inenten hoor, en regel uw uitvaart ook maar alvast
  het is geen vaccin tegen corona, het is een vaccin tegen de vergrijzing en nog staan miljoenen te trappelen om het te laten inspuiten
  AAN ME NOOIT NIET , GEEN TROEP IN MIJN LIJF !!!

  Geliked door 3 people

 3. Stefan zegt:

  Na eerst “bang” te zijn geweest voor dit virus wat achteraf al duizenden jaren blijkt te bestaat, maar sinds kort overdraagbaar is op de mens, begin ik helaas steeds sceptischer te worden op alles wat geld verdiend aan dit virus.
  En de overheden ? Die hebben meerdere malen aangetoond altijd onbetrouwbaar te zijn.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Pfizer Pays $2.3 Billion to Settle Marketing Case
  WASHINGTON — The pharmaceutical giant Pfizer agreed to pay $2.3 billion to settle civil and criminal allegations that it had illegally marketed its painkiller Bextra, which has been withdrawn.
  …….

  Nigeria sues Pfizer for $7bn over ‘illegal’ tests on children
  This article is more than 13 years old
  Government suing world’s largest drug manufacturer for allegedly carrying out illegal trials of anti-meningitis drug that killed or disabled children
  ……
  https://www.theguardian.com/world/2007/jun/05/health.healthandwellbeing1

  List of largest pharmaceutical settlements
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_pharmaceutical_settlements

  Like

 5. andre zegt:

  Ho wacht even. De Noorse overheid is als maar 1 overheid die eerlijk is. NL Belgie en D schuiven alles onder het tapijt. Ook China kan goed onder het tapijt schuiven. Hier wat uitleg hoe de centen stromen maar ook van welke engnek deze afkomstig zijn. En kijk dan even naar de datum. Deze engnek zit ook om de tafel met Sigrid Kaag, Mark Rutte en Jaap van Dissel.

  https://www.fnp.de/wirtschaft/coronavirus-firma-mainz-plant-impfstoff-entwicklung-chinesischem-partner-zr-13602435.html

  China heeft keizer Xi die zichzelf voor het leven heeft benoemd met zn adjudant Wang. De Chinees is al goed ingespoten met het mRNA en hier kan je leuke dingen mee doen onder 5G. Dan kan je mensen dat laten doen wat je leuk vindt. Dit is een filmpje uit 2009 op het plein van de hemelse vrede. Alles heeft al een mRNA spuit gehad en Xi vroeg aan Wang of of hij het 5G van Huawei vol open kon zetten en Xi liet even zn kunstje zien. Prachtig vinden ze het.

  Als je kijkt welke foto er hangt dat is het hoofd van Mao! Waar de centen van Adolfje vandaan kwamen heb ik al eens uitgelegd en ook wie de CPC heeft opgericht die tevens de onderzichtbare hand achter Mao was. Wat een tijden.

  Like

 6. htskday zegt:

  https://www.ninefornews.nl/het-komt-steeds-dichterbij-10-duitsers-sterven-na-coronavaccin/

  “”Op basis van de gegevens die we nu hebben, gaan we ervan uit dat de patiënten stierven aan hun onderliggende ziekte,” zei Brigitte Keller-Stanislawski van het instituut.””

  Als iemand met corona en onderliggende aandoeningen komt te overlijden, dan is deze persoon een coronadode. Maar als iemand met onderliggend lijden sterft na de coronaprik, dan kan dat volgens de ‘experts’ niets met elkaar te maken hebben.

  Like

  • Annemie Nijpels. zegt:

   Dat geloof ik niet

   Like

  • BigLJohn zegt:

   htskday; Ziektes als kanker, hartfalen, nierfalen e.d. bestaan schijnbaar niet meer. Iedere dode schijnt een Corona-dode te zijn. Houdt het nieuws maar eens bij; Die of die BN’er, hij of zij is gestorven aan de gevolgen van Corona. Zelfs die schilder die van 10 meter hoog van zijn ladder valt, en die parachutist die zijn parachute en noodparachute niet open krijgt worden geboekt als gestorven aan de Corona. Ziekenhuisdoden; allemaal stierven ze aan de gevolgen van de Corona….

   Like

   • HarryN zegt:

    Bangkok post van vrijdag 15 jan. Corona dode nr. 69 ( jaja we hebben er pas 69) 71 jarige Engelsman die in Thailand woonde had DIABETIS, THYROIDITIS (klierontsteking bij de adamsappel) en LONGKANKER en toch tellen we hem als corona dode. Het is allemaal waanzin.

    Like

   • htskday zegt:

    @BigLJohn,

    Maar, als je gevaccineerd ben kan je ineens weer aan “normale” ziektes overlijden.

    Gek hè..

    HET GAAT ALLEEN MAAR OM DE CIJFERTJES EN GELD!!!

    EN, WE MOETEN ÁLLÉMÁÁL GEVACCINEERD WORDEN NATUURLIJK.

    Geliked door 2 people

   • Julia zegt:

    BigLJohn Ik ben benieuwd wat voor een massale doodsoorzaak ze gaan verkopen als iedereen met dat o zo goed werkende vaccin is gevaccineerd. Ze kunnen dan toch echt niet meer overleden door corona of door vaccinatie verkopen. Whats next om de dictatuur voort te kunnen zetten misschien allen binnen blijven omdat de kans is dat de dijken doorbreken, een tornado of een andere natuurramp. Ongelooflijk dagelijks kan je een linkse krant niet openslaan of het angst inboezemen staat levensgroot op voorpagina. Om werkelijk doodziek van te worden. Ik snap ook niet dat twee vooraanstaande medici Kuipers en Gommers zo hard meewerken om angst te blijven inboezemen zij moeten toch wel terdege beseffen wat zij een groot deel van de bevolking aan doen en wat dit met de algehele volksgezondheid doet en hoeveel schade het bij onze jongeren veroorzaakt. Zij blijven (terecht) hameren op het tekort aan bedden en personeel maar dan hadden zij zich eens eerder keihard moeten opstellen bij Rutte om meer capaciteit en bedden te realiseren in plaats van ziekenhuizen sluiten en het kapot bezuinigen zodat Rutte wel gedwongen werd om miljarden te gaan investeren in plaats van weg te schenken aan de bodemloze putten. Onze geestelijke gezondheidszorg is ook al jaren totaal kapot bezuinigd terwijl er duizenden mensen rond blijven lopen met depressies en psychische klachten dat door deze desastreuze maatregelen en het blijven inzaaien van angst alleen maar meer en meer toe neemt denk ook aan de burn outs die met de dag toenemen. Medici (Kuipers en Gommers) kunnen het niet verkopen om op deze manier te blijven door gaan omdat zij hiermee ook de eed van Hippocrates schenden door de enorme schade die zij mede veroorzaken door dagelijks met zwarte scenario s te strooien en angst te blijven inboezemen.

    Geliked door 1 persoon

   • htskday zegt:

    @Julia,

    “”Ik ben benieuwd wat voor een massale doodsoorzaak ze gaan verkopen als iedereen met dat o zo goed werkende vaccin is gevaccineerd. Ze kunnen dan toch echt niet meer overleden door corona of door vaccinatie verkopen””

    Ja hoor, daar kunnen zij eindeloos mee door gaan..
    Dan komt dat door weer een nieuw verzonnen mutatie!!,.. en daar moet natuurlijk wéér een ander vaccin voor in elkaar geknutseld worden.
    Zo is de cirkel rond, en komen we nooit van vaccinaties af.

    “”Ik snap ook niet dat twee vooraanstaande medici Kuipers en Gommers zo hard meewerken om angst te blijven inboezemen zij moeten toch wel terdege beseffen wat zij een groot deel van de bevolking aan doen en wat dit met de algehele volksgezondheid doet en hoeveel schade het bij onze jongeren veroorzaakt””

    Natuurlijk weten ál zulke gasten en álle politici donders goed waar zij mee bezig zijn.
    Álles draait om geld, macht en corruptie!!.. Altijd!!
    Als zij het spelletje meespelen verdienen zij meer/extra geld, en als zij niet meespelen is het op z’n minst einde carriëre, of misschien erger….

    En wat zij een groot deel van de bevolking aan doen?…
    Ahh,.. dat noemen wij tegenwoordig “Collateral damage”

    Geliked door 2 people

 7. koosv8 zegt:

  Ga nog maar gauw een konijnenpak bestellen, dan kunt volledig opgaan in de wonderen wereld van de grote, o zo eerlijke BIG FARMA bedrijven die, ECHT WAAR het beste met u voor hebben. Maar weet wel dat U het proefkonijn bent.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ koosv8 op 16-1-2021 om 13.32 u. Ik wil persé geen konijnenpak aantrekken , ik zou me alsdan gaan gedragen als een konijn en dat zal hier in huis niet op prijs worden gesteld , zo’n “ wipneus”. Bovendien zal ik worden gevaccineerd tegen de zg. Konijnenziekte, myxomatose. Voor mij dus géén konijnenpak.

   Like

 8. saddy zegt:

  Hadden ze maar dagelijks een frikandel moeten eten.

  Even serieus: De oudjes die je zou moeten beschermen kunnen dus niet tegen het “vaccin” en de overige populatie is veel meer gebaat bij een natuurlijke afweer en moet dus geen spuitje krijgen.

  De spuitjes kunnen dus weg.

  Nog erger wordt het als mensen eindelijk begrijpen dat het “vaccin” geen vaccin is want het doet niks tegen de infectie zelf, alleen iets tegen de ziekteverschijnselen als koorts, spierpijn, hoesten etc. Die oudjes zijn dus voor niks de pijp uit gegaan. Bloomberg Business is het eerste magazine dat dit openlijk durft toe te geven. Hopelijk volgen er meer. Van de MSM is uiteraard niets fatsoenlijks te verwachten.

  Als de onschendbaarheid van de politici opgeheven wordt dan zijn we per direct van die ongeteste spuitjes af. Achteraf de bijsluiter aanpassen, oude mensen injecteren met spul dat niet op dieren en alleen kortdurend op uitsluitend jongeren getest is. Je moet maar durven en welk verschil in handelwijze is er eigenlijk nog met wat Mengele deed?

  Like

 9. Boike zegt:

  Het middel, vaccins, tegen het voorgewende corona-virus is gevaarlijker dan de kwaal.

  Het grote aantal sterfgevallendodelijke als gevolg van de corona vaccinaties spreekt boekdelen. Het vaccin is een gevaarlijke therapie met mogelijk een dodelijk afloop. Er sterven meer mensen, voornamelijk ouderen en zwakkeren, door de therapie, dan door de kwaal.

  De bijwerking bij ouderen en zwakkeren treden natuurlijk ook op bij gezonde mensen, die nog jonger zijn. Deze jongere mensen hebben alleen het voordeel, dat ze nog over wat meer weerstand beschikken. Hun algehele gezondheid zal ongetwijfeld wel schade oplopen. Op termijn zullen de gevolgen wel blijken.

  De vaccins zijn veel te snel ontwikkeld. Daarbij is onvoldoende zorgvuldigheid betracht. De vaccins zijn niet uitgebreid getest. De farmaceutische industrie is voorbaat vrijgesteld van vervolging ingeval van bijwerkingen en problemen. De vaccins zijn nauwelijks getest op acute bijwerkingen, laat staan op bijwerkingen op termijn. Ongewenste bijwerkingen zijn daardoor onbekend en/of worden verzwegen. Wat zullen de gevolgen zijn voor de tweede, de derde en volgende generaties ??? De vreselijke ervaringen met preparaten als DES en SOFTENON liggen nog vers in ons geheugen.

  Tot op heden is nog niemand in de hele wereld in staat geweest het zogenaamde corona-virus te identificeren. Hoe kan men dan een vaccin maken ter bestrijding van een virus, dat men niet kent ??? In de hele wereld wordt nu gesproken over mutaties. Maar hoe kan men een mutatie vaststellen, als men het originele virus nog niet kent ???

  We worden dagelijks getrakteerd op cijfers, die ons moeten overtuigen over de ernst van de situatie. Met de uitslagen van PCR-testen wil men aantonen hoe besmettelijk het voorgewende corona-virus is en hoeveel mensen er besmet zijn. Inderdaad, meten is weten. Maar er zijn wel een paar kleine (grote) probleemples !!! De PCR-test is niet bedoeld en niet geschikt om besmetting met een niet geïdentificeerd virus aan te kunnen tonen. De test geeft namelijk bijna altijd een positieve uitslag. En daar zijn heel veel redenen voor. Als je de positieve testresultaten niet relativeert aan het aantal geteste mensen, zegt het helemaal niets. Hoe meer mensen er worden getest, des te meer positieve uitslagen je krijgt. Iedere wetenschapper behoort te weten, hoe gevaarlijk het is, om met cijfers en statistieken in rekenmodellen aan de haal te gaan. Meten is weten, maar cijfers, statistieken en rekenmodellen liegen en bedriegen.

  Het is niet uitgesloten, dat met het wattenstaafje dat bij de PCR/test wordt gebruikt, de geteste persoon juist wordt besmet. Bovendien zijn er sterke vermoedens, dat niet alleen op het vermeende corona-virus wordt getest, maar dat er tevens stiekem het DNA van de persoon in kwestie wordt afgenomen.en onwettig geregistreerd.

  Artsen, die patiënten met bestaande therapieën met succes hebben behandeld worden verketterd. Waarom ??? Waarom mogen goed werkende normale therapieën niet worden gepraktiseerd ??? Waarom is er in godsnaam een onduidelijk vaccin nodig voor een kwaal met een overlevingskans van 99,8% ???

  Als wereldwijd alle instanties alleen maar willen praten over een vaccin en vaccineren verplicht willen stellen, is het overduidelijk, dat er op de achtergrond een andere agenda speelt. Het gaat niet om de knikkers, maar om het spel !!! Bestrijding van het vermeende virus is slechts een voorwendsel. Het satanische spel heet Nieuwe WereldOrde en wordt door de satanische elite gespeeld met Ordo ab Chao (orde door chaos). De satanische elite is uit op de absolute macht over de gehele wereld. Ze willen een reductie van de wereldbevolking met 90% en voor de overlevenden een rol als gerobottiseerde slaaf. Door de mensheid angst voor het vermeende corona-virus aan te praten wordt het satanische spel gespeeld.

  Het vaccin is dus niet bedoeld, om een vermeend virus te bestrijden, maar is een voorbereiding voor de transhumanisering (robottisering) van de mensheid. Het is een poging het DNA van de mensheid blijvend en onomkeerbaar te wijzigen. Onze kennis over DNA is echter nog heel erg pril en zeer beperkt. Het is absoluut prematuur, om daarmee te experimenteren en ermee aan de haal te gaan. Het is als spelen met vuur !!! Dat vraagt om problemen !!! De satanisten menen voor God te mogen spelen !!! Hoe durven ze !!!

  De hel met de satanisten !!! Laat u niet langer bedonderen !!! Open uw ogen en wordt wakker !!! Weiger het corona-vaccin. Accepteren van het vaccin, is meewerken aan uw eigen ondergang !!!

  Geliked door 2 people

 10. bobzelf zegt:

  IN THE U.K.
  ZIJN DE CORONA BESMETTINGEN OMHOOG GEVLOGEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  JOH , ???????????????? OME BOB WEET U OOK VANAF WANNEER ??

  NOU KIJKT U ZELF EVEN …!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  OP DE DAG DAT HET VACCINEREN IS BEGONNEN !!!!!

  TIJL , RENNEN EN NEEM DIE ZWARTE TARZAN DAME ,GELIJK MEE !!

  OOM PRIK

  p.s dus DAN KLOPT DAT VERHAAL OOK DAT DE 3e golf eraan komt !!!!!

  de vaccinaties worden haast opgestart !! IN ISLAMRABATRIFGEBERGTE a.d. M….oordzee

  whahahaha ,

  HEBBIEUM , VRIENDEN , GEINIGE GEVOLGSTREKKING MISSCHIEN ??

  OOM AANNAME

  Like

 11. Jan zegt:

  COVID-lockdowns hebben mogelijk geen duidelijk voordeel ten opzichte van andere vrijwillige maatregelen, blijkt uit internationale studies

  Een studie waarin COVID-19-reacties over de hele wereld werden geëvalueerd, toonde aan dat verplichte lockdown-bevelen vroeg in de pandemie mogelijk niet significant meer voordelen opleveren voor het vertragen van de verspreiding van de ziekte dan andere vrijwillige maatregelen, zoals sociale afstand nemen of reisbeperking.
  ….
  De studie vergeleek gevallen in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Iran, Italië, Nederland, Spanje en de VS – alle landen die verplichte lockdown-orders en bedrijfssluitingen implementeerden – met Zuid-Korea en Zweden, die minder ernstige, vrijwillige reacties instelden.
  ….
  De onderzoekers gebruikten een wiskundig model om landen te vergelijken die wel en niet restrictievere lockdown-orders hadden uitgevaardigd, en stelden vast dat er “geen duidelijk, significant gunstig effect was van [restrictievere maatregelen] op de groei van cases in welk land dan ook”.

  Jay Bhattacharya, een professor in geneeskunde en economie die sinds maart een uitgesproken tegenstander is van de blokkering van het coronavirus.

  Bhattacharya behoorde ook tot een groep wetenschappers die The Great Barrington Declaration schreven, een controversiële verklaring die regeringen aanmoedigde om lockdown-beperkingen op te heffen om kudde-immuniteit onder jonge en gezonde mensen te bereiken, terwijl de bescherming werd gericht op ouderen.
  …..
  https://www.newsweek.com/covid-lockdowns-have-no-clear-benefit-vs-other-voluntary-measures-international-study-shows-1561656?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1610642799

  Like

 12. Lis zegt:

  Mijn moeder zit in een verpleeghuis en krijgt de ‘vaccinatie’ binnenkort aangeboden. Ik, als contactpersoon, heb hierover een brief ontvangen. Daarin staat dat mijn moeder de keuze dient te maken en dat ik alleen maar ‘mijn naaste mag ondersteunen’. Dit voelt alsof ik te horen heb gekregen wat de executiedatum is, maar dat ik toch geen mogelijkheid heb om in hoger beroep te gaan. Het kwalijke vind ik dat er onjuiste informatie in staat, zoals de werking (zoals het er staat, is het eerder de beschrijving van het griepvaccin) en dat de vaccinatie uitvoering is getest, net zoals gebeurt bij alle medicijnen en vaccinaties.

  Ik maak me grote zorgen. Vanuit mijn achtergrond als hulpverlener met een wetenschappelijke basis verdiep ik me vooral in wetenschappelijk onderzoek en ben ik graag van de feiten. Als zelf minister bloemschoen in een brief naar de kamer aangeeft dat er gebruik wordt gemaakt van een techniek die niet onderzocht is en daarom risicovol, vind ik een dergelijke brief, nota bene ondertekend door artsen en de raad van bestuur, schofterig, misleidend en te grof voor woorden. Tot twee keer toe wordt duidelijk gemaakt dat ik als mantelzorger niets heb in te brengen, maar ik krijg wel het gevoel dat ik word ingezet als iemand de zaak moet doordrukken, mocht mijn moeder niet willen. Ik ben een tegenstander van dit onethische experiment dat de Code van Neurenberg met handen en voeten treedt. Verder voel ik me aan handen en voeten gebonden; dit tehuis heeft vaker juridische regels aan hun laars gelapt. Ik voel me machteloos, weet niet wat te doen.

  Geliked door 1 persoon

  • willie zegt:

   Gewoon uw ma daar weghalen ; DRINGEND !!!

   Like

  • Heniusz zegt:

   @Lis. September vorig jaar zaten wij (Ik zelf, mijn zus & broer) er hetzelfde voor met onze moeder, net een lichte TIA gehad, daarvan wel weer hersteld, maar zonder verder de voorgestelde behandeling gehad te hebben. Zij heeft toen met haar huisarts een “niet behandelen” verklaring opgesteld, daarin was ook de anti corona prik nadrukkelijk genoemd als ongewenst. Zo ver is het allemaal niet meer gekomen, mijn moeder is een maand later na een kort ziekbed overleden aan een 2e TIA. Bedenk: Vaccinatie is geen verplichting, laat Uw moeder een “vaccineer mij niet codicil” opmaken! BE STRONG!

   Like

   • Lis zegt:

    @Heniusz, dank voor uw antwoord. Mijn moeder is er dermate slecht aan toe dat haar daar weghalen niet mogelijk is. Ze heeft 24 uur zorg nodig, maar is niet dementerend. Ze heeft wel een ‘niet reanimeren’-verklaring. Ik kan kijken of iets dergelijks wat u noemt een mogelijkheid is.

    Like

 13. BigLJohn zegt:

  Op korte termijn zullen veel oude mensen het loodje leggen door het – vaccin -, en op langere termijn gaat zeer velen er aan dood. Het ontwikkelen van een gifspuit neemt zeer weinig tijd in beslag, in tegenstelling tot een echt vaccin. Vandaar dat ze het – vaccin – in zo’n korte tijd konden ontwikkelen. Normaal staat daar zo’n 5 jaar voor, nu slechts in enkele maanden. Houd de overlijdensadvertenties in de krant goed in de gaten. Op termijn zullen er dat geen stuk op 5 a 6 zijn, maar misschien wel honderd. U zult dan voortaan een extra dikke krant gaan krijgen. Voor degenen die nog een krant hebben natuurlijk.

  Like

 14. Astrid zegt:

  Mijn vader wordt volgende maand negentig. Wij kinderen hebben hem dringend aangeraden zich niet te laten vaccineren, ongeacht welk vaccin-gif er aan hem opgedrongen wordt.

  Vijf tot tien jaar testen is de standaardregel. Pfizer [en die andere lijkenpikkersclubs] levert een puur killer vaccin en de firma zou moeten worden aangeklaagd voor moord met voorbedachte rade. Laat ze eerst hun eigen familie en zichzelf maar doodspuiten, een goed begin begint immers bij jezelf.

  Die farma-lieden verrijken zichzelf al jaren met hun gifproducten in de diverse ontwikkelingslanden. Wie merkt hier iets van wat er in ‘Verweggistan’ allemaal gebeurt? Opvallend is wel dat er wereldwijd veel kinderen spoorloos verdwijnen, maar dat kan mede zijn vanwege de pedoseks-netwerken, zoals die van Artsen zonder Grenzen en andere grenzeloze instellingen die aan loterijen zijn gelieerd. Zonder de dappere klokkenluiders zouden we er allemaal geen weet van hebben. Koop dus geen staatsloten meer mensen, u wint sowieso nooit iets. Help liever uw naaste buren of familie, dan ziet u zelf het resultaat. Maar laat u vooral niet vaccineren tegen een niet bestaande coronapandemie.

  Geliked door 1 persoon

 15. Henk der Niederlánder zegt:

  Even ter verduidelijking.
  Deze kreeg Ik binnen via een goede vriend van me uit Limburg.

  Vragen aan de regering die we allemaal zouden moeten stellen….
  Als ik gevaccineerd word: 💉💉💉
  1.- Kan ik stoppen met het dragen van het masker?
  – Nee
  – 2.- Kunnen ze restaurants etc. heropenen en werkt iedereen normaal?
  – – Nee
  3.- Ben ik bestand tegen covid?
  – Misschien, maar we weten het niet precies, het zal je waarschijnlijk niet stoppen om het te krijgen
  – 4.- Ik zal tenminste niet meer besmettelijk zijn voor anderen?
  – – nee je kunt het nog steeds doorgeven, misschien, niemand weet het.
  5.- Als we alle kinderen vaccineren, zal de school dan weer normaal functioneren?
  – Nee
  – 6.- Als ik gevaccineerd ben, kan ik dan stoppen met het sociaal distantiëren?
  – – Nee
  7.- Als ik gevaccineerd ben, kan ik dan stoppen met het desinfecteren van mijn handen?
  – Nee
  – 8.- Als ik mezelf en mijn grootvader vaccineren, kunnen we elkaar dan knuffelen?
  – – Nee
  9.- Worden bioscopen, theaters en stadions opnieuw geopend dankzij vaccins?
  – Nee
  – 10.- Zullen de gevaccineerde zich kunnen verzamelen?
  – – Nee
  11.- Wat is het werkelijke voordeel van vaccinatie?
  – Het virus zal je niet doden.
  – 12.- Weet je zeker dat het mij niet zal doden?
  – – Nee
  13.- Als het virus me statistisch gezien toch niet doodde… Waarom zou ik me laten vaccineren?
  – Om anderen te beschermen.
  – 14.- Dus als ik gevaccineerd word, zijn de anderen 100% zeker dat ik ze niet besmet?
  – – Nee
  Dus het vaccin geeft geen immuniteit.
  Elimineert het virus niet.
  Het voorkomt de dood niet.
  Garandeert niet dat je het niet krijgt.
  Het voorkomt niet dat je het krijgt.
  Het weerhoudt je er niet van om het door te geven…
  Dit neemt de noodzaak van een reisverbod niet weg.
  Het is niet nodig om bedrijven te sluiten.
  Sluit de noodzaak van afsluitingen niet uit.
  Maakt de noodzaak van maskering niet overbodig.
  Dus…waarom moesten we ons ook alweer laten vaccineren?
  Gekopieerd en geplakt…..

  Geliked door 1 persoon

 16. Julia zegt:

  Snel massaal het haantje de voorste willen zijn voor deze gifprik. Het verlost ons echter wel van een stel goedgelovige angstige onderdanige laffe schaapjes maar dat is uiteraard een onderdeel van de agenda 21/30 NWO namelijk reduceren van de wereldbevolking. . Uiteindelijk de eerste de laatste zijn en de sterkste overleven.

  Like

 17. fredjohan zegt:

  Aan Lis en Astrid. Zelf ben ik 93 en ik denk dat de kans om dood te gaan aan Corona kleiner is dan aan een vaccinatie. Dus niet vaccineren.

  Geliked door 1 persoon

 18. Pingback: Schokkend nieuws in de aanloop naar inauguratie president USA | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 19. Julia zegt:

  htskday Natuurlijk gaat het uiteraard om geld en macht en absoluut niet om het belang van de volksgezondheid. Maar het is en blijft triest dat twee medici hierin mee gaan een uiteraard zijn zij de enige niet kijk ook eens naar de virologen Van Dissel en Osterhaus hitsen de boel meer en meer op uit pure belangenverstrengeling. Alleen hoe lang duurt het voordat het volk massaal met de vuist op tafel slaat en duidelijk laat blijken dat het meer dan genoeg is en hoelang duurt het nog dat de oogkleppen bij de massa af gaan. Een ieder heeft nu toch kunnen constateren dat al die vernietigende lockdowns, gedwongen niet werkende mondmuilen totaal niets hebben uitgehaald en ons het meest kostbare goed namelijk onze vrijheid is ontnomen dan hebben we toch echt te maken met een verloren volk dat zich zonder enig verzet hebben overgeleverd het in en in trieste is dat zij de toekomst van hun eigen kinderen hiervoor op het spel hebben gezet. Angst en lafheid zullen nimmer winnen omdat zij die voor tirannie zwichten lijf en goed zullen verliezen maar dat beseffen die domoren niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s