Ondenkbaar in Duitsland – Canarische eilanden: bottentest bij migranten die zich voordoen als minderjarig

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland geldt het vaststellen van de leeftijd van “vluchtelingen” als vreselijk en gevaarlijk, bijna als een ingreep in het menselijk welzijn. Daarom blijft men hier de methode gebruiken van het in ogenschouw nemen en van de eigen informatie. In andere Europese landen zoals Denemarken, Finland, Zweden en Oostenrijk is het vaststellen van de leeftijd een vanzelfsprekendheid. Ook in Spanje ziet men hierin geen bezwaar. Het is al lang een publiek geheim dat ettelijke “vluchtelingen” zich voordoen als minderjarigen om niet uitgezet te worden en te dienen als voorhoede voor de gezinshereniging.

Vorig jaar bereikte een complete divisie de Canarische eilanden: 20.090 migranten in 672 boten binnen elf maanden. Niet weinig van de aangekomen illegalen beweren nog geen 18 jaar oud te zijn. Dan is het zaak om je aan het bekende gezegde te houden: vertrouwen is goed, controle is beter – met de leeftijdscontrole.

kanarenmarkt.de:

Al maandenlang wacht de regering van de Canarische eilanden op meer dan 1700 in opdracht gegeven bottentests. Deze worden altijd uitgevoerd wanneer er getwijfeld wordt aan de leeftijd van de op de eilanden aangekomen migranten, die bij aankomst beweren jonger dan 18 jaar te zijn. Tot de vaststelling van hun leeftijd staan ze onder voogdij van de regering en worden dan in objecten ingekwartierd, waartoe ook drie in Mogán op Gran Canaria behoren.

Met de coronapandemie hebben deze bottentests echter vertraging opgelopen. Daarbij komt de enorme bestorming verleden jaar en dit jaar. Op dit moment wachten de autoriteiten van de provincie Las Palmas op 1398 en de autoriteiten van de provincie Santa Cruz de Tenerife op 394 testresultaten. Op de Canarische eilanden bevinden zich op dit moment 2524 migranten onder de voogdij van de regering.

Van hen moeten nog 1792 gecontroleerd worden. Mocht uit deze controles blijken dat zij ouder zijn dan 18 jaar, dan moeten ze de instellingen verlaten en kunnen ze bovendien naar hun land van herkomst teruggebracht worden. Van de kant van de regering wordt nu echter vermoed dat ongeveer 600 migranten zich voordoen als minderjarig, die in werkelijkheid al ouder zijn dan 18 jaar.

Bron:
politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Ondenkbaar in Duitsland – Canarische eilanden: bottentest bij migranten die zich voordoen als minderjarig

 1. Boike zegt:

  Een bottentest ??? Da mag nie. Da’s discrimiNAZI !!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Heel apart dat Spanje de uitbuiters wel terug kan brengen naar het land van herkomst, volgens onze Haagse afdeling leugen en bedrog is dat “onmogelijk”………

  Like

  • Yvonne zegt:

   Mary alles is mogelijk als je maar wil, het mag duidelijk zijn dat ze het in Den Haag geen barst kan schelen, het zou al zoveel sociale huurwoningen opleveren, ga allemaal naar Canada asielzoekers dus, Trudeau verwelkomt ze met open armen daar is plek genoeg

   Like

  • LUCIA zegt:

   Ja die oude knol weet vast niets van het nieuwe bot vangen!!!

   Like

 3. Bob zegt:

  Elke Europeaan moet zich kunnen
  legitimeren, de immigrant hoeft dit niet.
  Discriminatie naar de eigen bevolking
  of het opzetten van een 5e colonne.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Kom toch allemaal naar Holland, jullie zijn van harte welkom, geen strobreed in de weg.
  https://nos.nl/artikel/2365010-delen-gegevens-asielzoekers-stopt-want-onrechtmatig.html
  Krijg van mij allemaal de vliegende vinketnering met corona.

  Ook dat nog, als klap op de vuurpijl.
  https://nos.nl/artikel/2365019-veel-respons-op-nos-publieksonderzoek-tweede-kamerverkiezingen.html

  Like

 5. LUCIA zegt:

  Jongens, hoe vaak moet ik het zeggen… allemaal ons huis verkopen en lekker een eigen dorpje beginnen… af en toe staan er hele eilanden en dorpen te koop. Maak je niet druk je kinderen komen na een poos heus wel, zorg dat ze een plek hebben om naar toe te gaan… het wordt alleen maar erger hier met onze politici in de uitverkoop..gajes wat binnenstroomt straks zitten ze thuis bij je op de bank.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s