Obama kroont vandaag Kamala Harris tot eerste vrouwelijke president VS

(Door: Leon de Winter)

Ondanks het verzet van de partijelites maakte Donald Trump zich in 2016 meester van de Republikeinse partij. Hij was de ultieme anti-establishment kandidaat die de culturele, academische en politieke elites de oorlog had verklaard namens de miljoenen burgers in ’middle America’ die niets hadden gewonnen met globalisering, racialisering en identiteitspolitiek, maar massaal banen, gemeenschapszin en tradities hadden verloren.

In 2020 is het ook bizar: het doet er niet toe dat de gekozen president Biden in een aftakelingsproces verkeert. Het gaat om de man in zijn „mansion” in de sjieke wijk Kalorama, Barack Obama, de ultieme kandidaat van het hele establishment. De wetten staan niet toe dat hij een derde termijn krijgt, maar vicepresident Kamala Harris wordt door Obama in gereedheid gebracht om Biden op te volgen en Obama’s politiek te herstellen.

Relschoppers

De Democraten vormen een brede coalitie, en wat hen vooral verbindt – de onderlinge verschillen zijn groot – is niet de liefde voor Biden, maar de haat voor Trump. Dus werd Trump voor de tweede keer ge-impeacht, nadat de rellen in het Capitool hem konden worden aangerekend. Op die fatale zesde januari had hij opgeroepen vreedzaam en vaderlandslievend te demonstreren maar het was een zware misrekening honderdduizenden aanhangers naar het Capitool te sturen; daarmee werd hij medeverantwoordelijk voor de chaos en drie doden (onder wie een politieman die werd geslagen met een brandblusser en later stierf aan een hersenbloeding), veroorzaakt door enkele honderden relschoppers. De kans Trump definitief te veroordelen lieten de Democraten niet lopen.

Op de achtergrond van Biden´s overwinning is de hand zichtbaar van Obama. Na zijn presidentschap bleef Obama in Washington wonen – de laatste die dat deed, uit gezondheidsredenen, was een eeuw geleden Woodrow Wilson – en bouwde een brede campagne op ter ondermijning van Trump´s presidentschap.

Al op 8 juni 2020 beschreef researchjournalist Lee Smith in een artikel op de uitstekende website Tablet Magazine hoe Obama zich steeds duidelijker ging manifesteren als de ’de facto’ leider van alle linkse krachten in Amerika. Achteraf gezien is het duidelijk: Obama zag de enorme kansen van het virus, dat aanleiding zou geven de stemregels diepgaand aan te passen.

Vijf maanden voor de verkiezingen schreef Smith dat Obama opeens was opgehouden met het tweeten van apolitieke dingetjes. Op 10 april uitte Obama zich drie keer positief over het ’stemmen-per-post’. Smith schreef enkele weken later: „Wat vandaag net zo duidelijk is als 240 jaar geleden en voor eenieder die dit ooit serieus heeft bestudeerd – stemmen-per-post is een uitnodiging tot fraude.”

Obama werkte niet in een vacuüm. Sponsors als Zuckerberg en Soros investeerden in legioenen advocaten teneinde in de sleutelstaten de spelregels rond verkiezingen te veranderen. Stemmen-per-post zou Trump verslaan.

Valse beschuldigingen

Zo ongeveer alle nieuwsmedia steunen de Democraten. De linkse oligarchen die de sociale media beheersen, oefenen een feitelijke censuur uit op meningen en ideeën die hen niet aanstaan. De hele toplaag van de ambtenarij is Democratisch. En alle elites steunen het Democratische plan om elf miljoen illegalen een verblijfsvergunning te geven; als die staatsburger worden, kunnen de Democraten de VS veranderen in een eenpartijstaat.

Geen dag heeft president Trump doorgebracht zonder de valse beschuldiging dat hij een agent van het Kremlin was. De media deden er alles aan die fantasie uit te vergroten en in het bewustzijn van links Amerika te hameren. Trump werd door de media niet alleen een racist en antisemiet genoemd, maar ook, direct na de verkiezingen, een illegitieme president. Alle kopstukken herhaalden jarenlang die kwalificaties, van Pelosi tot Hillary. De beschuldigingen legden vanaf het begin een donkere schaduw over Trump´s luidruchtige, brutale en volkse presidentschap. Links heeft de verkiezingsuitslag van 2016 nooit aanvaard.

Loyalty check

Er bevinden zich nu meer dan 26.000 soldaten in DC, meer dan ten tijde van de Burgeroorlog. Er gaan stemmen op die soldaten aan een loyaliteitscheck te onderwerpen, aangezien de meesten blanke jongemannen zijn, en die hebben in meerderheid op Trump gestemd. In de meest extreme linkse media wordt elke Trump-stemmer, elke medewerker en aanhanger van Trump, een ’domestic terrorist’ genoemd. Ze moeten voor het gerecht, of naar een heropvoedingskamp. De honger naar vergelding is groot.

De symboliek van de militaire aanwezigheid in DC is overdonderend: de nieuwe heersers laten zien wie nu de macht heeft. De inauguratie van Trump in 2017 ging gepaard met rellen, plunderingen, brandstichtingen, een prelude van wat in de loop van 2020 in tientallen Amerikaanse steden, met 25 doden, door BLM en Antifa werd aangericht. Dat zal nu niet gebeuren.

Vergeet Biden, ook al is hij op papier de meest populaire president ooit: vandaag kroont Obama Kamala Harris tot de eerste vrouwelijke president van de VS. Hillary heeft haar ’momentum’ gemist. Je kunt niet zeggen dat Obama terug is van weggeweest. Obama is nooit weggeweest.

Bron:
De Telegraaf (Premium artikel)
(Met dank aan “Blaffertje”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Obama kroont vandaag Kamala Harris tot eerste vrouwelijke president VS

 1. Jan zegt:

  Discover the networks, Kamala Harris

  Samengevat: een geboren fantast, leugenaar, communist, handlanger van moordenaar en terroristen, die niets te maken wil hebben met de grondwet en naar believen interpreteert, die zich alleen op de maatschappelijke ladder wist omhoog te neuken en haar huidige positie heeft door list, bedrog en fraude
  https://www.discoverthenetworks.org/individuals/kamala-harris/
  computervertaling:
  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=nl&u=https://www.discoverthenetworks.org/individuals/kamala-harris/

  Like

 2. Jan zegt:

  De zuivering binnen eigen gelederen is begonnen

  John Brennan Protégé Gina Haspel treedt af als CIA-directeur nadat zij de Chinese inmenging in de verkiezingen van 2020 heeft verdoezeld

  The #CIA workforce thanks Director Haspel for her 36 years of dedicated service to the American people.
  You have broken barriers and empowered the next generation of CIA officers. pic.twitter.com/ELzP8XzIKt
  — CIA (@CIA) January 19, 2021
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/just-john-brennan-protege-gina-haspel-resigns-cia-director-covering-chinese-interference-2020-election/

  Ik ben benieuwd of zij een ‘loose end’ is en op een dag zelfmoord pleegt met een paar kogels in haar rug

  Like

 3. Jan zegt:

  Free speech 4 me but not 4 thee

  Freshman Republican Rep. Lauren Boebert sued after blocking a critic on Twitter | Just The News https://t.co/YiNsM9VqDW

  — John Solomon (@jsolomonReports) January 18, 2021

  ofwel, ‘ik heb het volste recht om eindellos te zanikken en te zeiken tegen je omdat ik heb verloren en daarmee ben ik het niet eens; en omdat jij dit zemelen en zeuren niet wilt aanhoren en mij nu blokkeert stap ik naar de rechter want jij moet mij gezeik en gezeur lezen ofwel opdonderen, ik heb recht op jouw baan.

  Like

 4. Robeet zegt:

  Wat een smerige k*t krant. 4 jaar lang alles en iedereen die Trump steunt wegzetten als gek en nu durven ze de waarheid ineens te vertellen. Stelletje laffe honden zijn jet bij de Telegraaf. Hieruit blijkt maar weer dat de “complotgekkies” niet gek zijn. MSM is en blijft waardeloos.

  Like

 5. Julia zegt:

  Niet anders dan verwacht de oorlogsvoerder Obama helpt eigen ras met liefde naar de troon. Kijken wat hier weer van terecht komt ik vrees niet veel goeds. Maar ja gelukkig hebben dit miljoenen Amerikanen door. Links is oorlog maar ja ook in Nederland vond men Obama zo een goede president en links zaait alleen maar onrust en tweedeling binnen de samenleving,

  Like

 6. Ben zegt:

  moslimpion

  Like

 7. Charles zegt:

  Harris noch Biden wordt president, zie:

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  De rellen in het capitool werden veroorzaakt door de facisten van antifa en de racisten van BLM.Uiteraard georganiseerd en gefinancierd door george soros,om hiervan trump de schuld te geven.

  Like

 9. duinsnip zegt:

  Het is een herhaling van de manipulaties door de Nazies waardoor Hitler naar de macht greep.
  We weten hoe het afliep. Zondebokken, concentratiekampen, oorlog, dood en verderf.
  Wordt vervolgd.

  Like

 10. vangie1206j zegt:

  Ik geef Donald Trump groot gelijk wegwezen uit deze slangenkuil met Black Mamba’s.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s