Gran Canaria: Vakantieparadijs wordt gevangeniseiland voor migranten

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Binnen enkele maanden is het vakantieparadijs Gran Canaria – dankzij de coronahysterie en de passiviteit van de linkse regering in Madrid – veranderd in een migratie hotspot. In de hotels en vakantiewoningen overnachten nu migranten uit Afrika. Bijna overal waar deze opnamecentra zijn ontstaan, komt het steeds vaker tot diefstal en inbraak. De woede bij de bevolking neemt dag na dag toe.

Onze vondst van de week is deze keer afkomstig van de website “Kanarenmarkt”, dat op Gran Canaria staat voor “een eerlijke en ongecensureerde journalistiek”. Onder de kop “Gran Canaria nieuwe migratie hotspot van Europa – De centrale regering in Madrid verandert de Canarische eilanden in gevangeniseilanden” zegt men o.a.:

Stijgende criminaliteit

“Gran Canaria heeft zich in de afgelopen maanden steeds meer tot een migratie hotspot in Europa ontwikkeld. In plaats van vakantiegasten overnachten er nu migranten in enkele hotel- en appartementencomplexen. De Spaanse regering heeft geen plan en het broeit in de bevolking.

De verplaatsingen uit de toeristische complexen naar nieuwe onderkomens lijken met het oog op de jongste incidenten met Noord-Afrikanen waarschijnlijk eerder een verplaatsing van de problemen te worden.

Al na de eerste overplaatsingen riepen de buurtbewoners in de omgeving van deze objecten om meer politie. Het parlement van de Canarische eilanden heeft gisteren bovendien een decreet aangenomen dat o.a. ook de onderbrenging van minderjarige migranten in hotels toestaat.

Weliswaar mag je niet generaliseren, maar bijna overal waar deze opnamecentra zijn ontstaan, komt het steeds vaker tot diefstal en inbraak. Ook worden er steeds meer leegstaande huizen bezet. De buurtbewoners voelen zich niet veilig meer.”

Bovenstaande video wordt gelinkt naar de uitermate informatieve website.

“Weldra zien hele steden er zo uit”

De commentaren onder het artikel laten niets aan duidelijkheid te wensen over: “Wat moet je van de video zeggen? Gooi deze ´….´ eruit. Mochten ze voorgoed in d eEU blijven, dan zien niet alleen huizen er zo uit, maar hele steden.”

Iemand anders schreef: “Het zal pas stoppen wanneer heel Europa overrompeld is met deze mensen, dat is het plan en ze zullen niet stoppen tot het zover is. Wat hier gebeurt is één misdaad tegen de menselijkheid.”

Dreigmails tegen vrije media, die de zaken niet mooier voorstellen dan ze zijn

Bijzonder spannend is een PS onder het artikel: “Omdat dit artikel in de categorie ´migratie´ werd gepubliceerd, ook hier weer de aanwijzing: ´Kanarenmarkt-Online´ laat zich niet muilkorven door dreigmails. We blijven onze lezers op de hoogte houden van het actuele migratiegebeuren. Tegelijkertijd speciale dank aan al diegenen die ons vanwege de coronacrisis op dit moment ondersteunen.”

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Gran Canaria: Vakantieparadijs wordt gevangeniseiland voor migranten

 1. antiislamnu zegt:

  In dit geval zou de corona (overdreven) crisis uitkomt kunnen bieden door corona economische achteruitgang betekent meer werkeloosheid daar komt onvrede van en armoede .
  En dan komt er eindelijk opstand tegen deze achterlijke toestand bedacht door psychopaten als Soros en consorten.

  Geliked door 2 people

 2. Yvonne zegt:

  schandalig deze geplande volksverhuizing van Afrika naar Europa en Canarische Eilanden
  Je zal er maar wonen, vreselijk net zoals de bewoners van o.a Lesbos
  Europa barst uit zijn voegen en ook Soros zag dat het goed was, man ga toch eens naar je schepper, oud karkas

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Yvonne op 28-1-2021 om 14.07 u.
   Yvonne toch !
   Gun die arme, zielige en nooddruftige negertjes toch óók eens een heerlijke vakantie !

   Like

  • Julia zegt:

   Yvonne Soros is één van het meest kwaadaardige onkruid zoals nog een stel van die elitaire misdadige machtswellustelingen. Maar helaas om dit onkruid naar hogere sferen te brengen is een heel drastisch en sterk middel nodig. Het spreekwoord is niet voor niets onkruid vergaat niet.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Yvonne.Helaas,als george soros de pijp uitgaat neemt zijn zoon het stokje over.

   Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Ach ja als je zo iets leest zou het dus best kunnen zijn dat de Grand Canariepietjes de volgende keer maar weer het best op het linkse kartel gaan stemmen om deze situatie gaande te houden.
  Het zou me niet echt verbazen, want om een of andere reden schijnt de mens nogal hardleers te zijn.

  Geliked door 1 persoon

 4. hannah zegt:

  Ouderen, vooral vrouwen, durven ’s avonds niet meer buiten te komen of boodschappen te doen, de hoteldier krijgt 45 euro per dag, per persoon, alles wordt vernield en het eten met bord en al uit het raam gegooid ….. dit is maar één van de dingen, het is er niet meer om uit te houden …

  Like

 5. karton zegt:

  @ Henk der Niederlánder op 28-1-2021 om 14.15 u.
  Ik vermoed dat die Canariepietjes nét zo stom zijn als heel veel Nederlanders.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bob zegt:

  Is niet corona tijd dan het de
  stuk gelopen of zoiets.

  Like

 7. Julia zegt:

  Tja het massale illegale ongecontroleerde toerisme op de eilanden viert hoogtij. De teloorgang van eens mooie vakantie eilanden. Nou ik zie toch maar van een boeking onder de zon af. Wie wil überhaupt nog tussen al die illegalen en ongecontroleerde chaos zitten. Ik zou zeggen stuur ze maar allemaal naar die eilanden dat geeft ruimte en rust op het vaste land. We hebben hier ook nog een aantal wadden eilanden en Pampus ze zelf voorziendend laten zijn en geen cent naar toe. Graag massaal dumpen en grote hekken er om heen. Kaag, Klaver zouden misschien daar dan een beetje sturing kunnen gaan geven dan zijn we ook verlost van dat ziekelijke links uit onze Tweede Kamer.

  Like

 8. Lot zegt:

  Op youtube zijn toch echt andere spaanse opmerkingen te zien, als respect voor immigranten, tot maken ze ook schade?, want anders is het wel goed.
  Ik zou zeggen ga lekker met ze neuken en vul het land, wat al zo is rondom barcelona met die marokkanen en je wordt zoals hun, en als je dat niet ziet, dan veel plezier met je anders worden.

  Like

 9. Qvic zegt:

  De burgers moeten zich bewapenen, want nu zijn we machteloos tegen de links-liberale politieke machtsgeile onwillen. Deze politieke onwillen willen ons land in chaos storten en een burgeroorlog uitlokken met de moslim immigranten. Maar als de burgers bewapend zijn, dan zullen de politieke onwillen, ineens wel luisteren naar de bevolking. Want dan is hun monopolie op macht en geweld gebroken.

  Geliked door 1 persoon

 10. Meine zegt:

  In Afrika snappen ze nu hoe “Democratie” werkt….
  https://www.populationpyramid.net/nigeria/2019/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s