Wat op dit moment belangrijk is: Berlijn krijgt jury tegen “discriminerende en seksistische reclame”

(Vertaling: E.J. Bron)

In het rood-rood-groen geregeerde Berlijn culmineren veel problemen die ook elders bestaan: buitenlander- en drugscriminaliteit, verwoestende Arabische clans, alle perken te buiten gaand politiek gekonkel. De linkse stadspolitiek wordt echter vooral opgejaagd door één probleem – zogenaamde “seksistische” reclame in het openbaar. Daartegen werd nu een jury in het leven geroepen, die de “discriminerende en seksistische reclame” in het vervolg te lijf moet gaan.

De Senator van Justitie van de Groenen, Dirk Behrendt, motiveerde de maatregelen tegenover vertegenwoordigers van de pers met de nagestreefde “diversiteit” van het openbare leven: “Berlijn is een bonte, diverse en levendige internationale stad. En exact deze diversiteit verplicht ons om op te treden tegen welke vorm van discriminatie dan ook. Berlijn dient een uitnodigende en veilige plek voor iedereen te zijn. Daarom is het thema reclame voor het antidiscriminatie werk van de Berlijnse Senaat van grote betekenis.”

De commissie zou “multi-professioneel en divers” met deskundigen op het gebied van antidiscriminatie werk zijn bezet, een desbetreffende concept maatregelen ligt al  langer dan een jaar in de la. Tot de nieuw benoemde jury behoren o.a. leden van de Humboldt-universiteit, het Berlijnse homoadvies en van het bestuur van de consumentenorganisatie.

Berlijn is overigens niet de enige stad die het “enorme probleem” van zogenaamde “seksistische” reclame aanpakt (in plaats van zich bezig te houden met de vele reële problemen). In 2018 had de gemeenteraad van München al een verbod op zogenaamde “vrouwenvijandige” reclame in het openbaar besloten, en in Berlijn rukte in 2017 het district Friedrichshain-Kreuzberg op met een klachtencampagne tegen ondernemingen met zogenaamde “seksistische” reclame.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Wat op dit moment belangrijk is: Berlijn krijgt jury tegen “discriminerende en seksistische reclame”

  1. Klaas zegt:

    Like

  2. Marijke zegt:

    Diversiteit pakt voor de autochtone bevolkingsgroepen helemaal verkeerd uit. Reclames in Nederland worden ook steeds minder divers overigens.

    Like

  3. Ronald B zegt:

    Mooi kontje op de foto! Daar kijk je toch graag naar!!!

    Like

  4. Julia zegt:

    Geef het maar op de algehele Duitse politici zijn zo intens besmet met een zeer gevaarlijk virus waar geen vaccin tegen opgewassen is. Europa en haar cultuur zal en moet kapot en dat alles ten behoeve van de invasies profiteurs, criminelen, zwarten niet voor het hoofd te stoten. In ieder geval hebben ze het inmiddels al goed voor elkaar de reeds ingezette oorlog WOIII moet de volledige vernietiging van Europa inzetten om het blanke ras langzaamaan drastisch te verminderen. Europa moet een vergaarbak van allerlei culturen worden die straks als slaven van de ziekelijke elitaire macht worden gebruikt om tegen minimum loon te werk te worden gesteld en onder dictatuur moeten leven. Uiteindelijk is dit smerig politiek spel al jaren aan de gang waar uiteraard de Duitsers de hoofdrol in spelen. Dat krijgen ze natuurlijk nu niet zomaar voor elkaar nog teveel tegengas van eigen volk. Ik kan anders niet meer verklaren waarom willens en wetens dagelijks invasies uit allerlei landen ongecontroleerd kunnen binnen wandelen, varen of zelfs opgehaald worden met air planes en dat alles op kosten van de Overheden of liever gezegd de huidige belastingbetalers. De krankzinnigheid van de elitaire politieke macht binnen de EU is totaal los geslagen met alle desastreuze gevolgen van dien. Wie de geschiedenis leest constateer dat al die ziekelijke destijds Duitse machtswellustelingen aan de rand van krankzinnigheid zaten maar heel veel ellende hebben veroorzaakt.

    Like

  5. antiislamnu zegt:

    Lekker lul verhaal om eigenlijk de volgers van de pedofiel te plezieren zij zijn de enige die dit aanstootgevend vinden.
    Zouden de Duitsers al zo ver gehersenspoelt zijn dat ze dit niet door hebben?😲

    Geliked door 1 persoon

  6. Harry zegt:

    Straks alleen nog reclame voor lorrenkoppen en zwarte bavianen !
    De fraaiste producten van onze samenleving worden verboden .
    Hoe inclusief wil je worden ?
    Worden de verschillen te duidelijk tussen de westerse producten en die onooglijke rotzooi uit het midden oosten ?

    Zie op tv ook onophoudelijk “ gemengde “ stellen , áltijd zwarte mannen met blonde vrouwen .
    Iedere dag wéér !
    Dat wil ik helemaal niet zien , laat staan opgedrongen krijgen .
    Donder toch op met die vrouwen met bestiale verlangens !
    En dat is dan nog op onze “ eigen “ tv .

    Hebben die moffen sinds de tweede wereldoorlog nou hélemaal niks geleerd ?
    Wat is dat toch met die lui ?
    Zijn ze genetisch gemanipuleerd om Europa te blijven vernietigen ?

    Zag vandaag in de supermarkt nog een moslima , ze had werkschoenen aan zoals ze die op een scheepswerf dragen !
    Een vieze dikke winterjas , met dito geur .
    Een doek om haar lelijke harses en een mondkapje vóór , slechts twee afschuwelijke ogen en een pokdalige neus waren zichtbaar .

    Wie durft het nog over verrijking te hebben ?

    Geliked door 1 persoon

    • Ravian zegt:

      Tsja, ze hebben miljoenen van die getinte testosteronbommen naar Europa gesleept, en nu blijken de blanke deernen daar niet zo’n zin in te hebben.
      En dus moet er nu ingestampt worden dat een neger met een blondine het nieuwe normaal is, en dat twee blanken in één relatie eigenlijk ongepast is.
      Anders wordt het niks met dit door de EU georganiseerde gemiddeld IQ verlagingsproject.
      En dan blijven ze met zo’n lastig intelligente bevolking opgescheept zitten…

      Like

  7. Qvic zegt:

    Ach, als je altijd de wereld bekijkt door een rosse bril. Dan vallen die criminele activiteiten van de moslims nooit op. Daar in tegen vallen wel hun irritaties op tegen, van onze manier van leven op en daar denken de overheden tegen te moeten vechten. Want anders begint hun rosse bril te beslaan door die kwade moslims en dat moet ten aller tijden voorkomen worden. Dit kunnen alleen rosse brildragers begrijpen, want andere zien hele andere problemen, die de rosse brildragers weer niet zien. Of ligt het toch meer van dat de rosse brildragers zeer selectief alles bekijken.

    Like

  8. Henk der Niederlánder zegt:

    Whahahahahaha Er zijn in Berlijn 10 tallen meren en kanalen waar in de zomer ook dit soort groenen gaan zwemmen met een bikini ter grootte van 3 postzegels maar daar zal dan verder niet over gepraat worden want we kunnen hen hun plezier toch niet afnemen toch.

    Like

  9. Meine zegt:

    Ook dit is socialisme, iedereen moet en zal gelijk zijn, het is hemeltergend dat er mooie mensen zijn, hiermee worden lelijke mensen gekwetst……

    Dus komt er een verbod op mooie mensen, op slimme mensen, op rijke mensen, en natuurlijk op witte mensen,….

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie