Alice Weidel: geen bevoorrechting van mensen die gevaccineerd zijn!

(Door: “Christian” – Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland is hard op weg naar een nieuwe tweeklassenmaatschappij. De toegang tot concerten alleen voor gevaccineerde mensen zou het startpunt voor veel andere branches kunnen zijn, die vaak zo wanhopig zijn dat ze toegeven aan elke eis, in de hoop zo te kunnen zorgen voor een wat eerder einde van de lockdown. Zowel de entertainmentbranche als de gastronomie zijn economisch inmiddels uitgeput en zien geen licht aan het eind van de tunnel.

De Duitse regering moet nu twee dingen duidelijk maken: er mag geen verschil zijn tussen gevaccineerde en niet gevaccineerde mensen. Dan zou ze op dezelfde lijn liggen als de Duitse Ethiekraad. Wie besluit zich niet te laten vaccineren, mag daarvan geen nadelen ondervinden. De hoogste prioriteit moet gegeven worden aan de eigen verantwoordelijkheid van de burgers. Het initiatief van de organisatoren va concerten moet volledig afgekeurd worden. Maar het laat zien in welke misère de Duitse regering ons land heeft geleid.

Bron:
politikstube.com
Door: “Christian”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Alice Weidel: geen bevoorrechting van mensen die gevaccineerd zijn!

 1. Yvonne zegt:

  Niet alleen de entertainers en gastronomie zijn uitgeput de burgers ook ,het is wat ze willen dat je het zo zat wordt en toegeeft
  In India of waar ook putten ze olifanten uit door ze aan hun poten vast te binden, te treiteren om ze voor eigen gewin te gebruiken je ziet de tranen uit hun ogen lopen,stumpers niet dat ik mensen met olifanten wil vergelijken maar dit bijna 1 jaar is inmiddels 1 grote uitputtingsslag

  Geliked door 1 persoon

 2. fredjohan zegt:

  Dat is toch het vooropgezette plan: mensen moeten zo murw gemaakt worden financieel en angstig, zodat ze blindelings doen wat de overheid verlangt. Dit heet mentaal dictatorschap.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Alice Weidel: geen bevoorrechting van mensen die gevaccineerd zijn! | eunmask

 4. Cathja zegt:

  Ik meen toch echt dat een vaccin niet alleen jou beschermt, maar ook anderen (indirect dan), omdat jij ‘niet ziek kunt worden’, en daardoor de ziekte niet doorgeeft. Hoe kun je dan een ‘gevaar’ zijn voor anderen? Er klopt iets niet, maar dat is niet zo gek als je bedenkt dat dit een experiment is. Een zeer kostbaar experiment, die de belastingbetalers veel geld gaat kosten!
  Daar wringt bij mij de schoen; ik wil beslist NIET gevaccineerd worden, en met mij zeer veel anderen, en ik wil niet meebetalen aan de gifprikken van anderen. Waarom betalen de mensen deze ‘vaccinatie’ niet zelf? Ze willen toch zo graag weer overal naar toe kunnen? Een kaartje voor een musical is duurder dan deze gifprik….

  Like

  • Julia zegt:

   Cathja Heel goed gezien. Niets is bewezen zelfs twijfelt Pzifer en garandeert niet dat dit gif mensen beschermt en over bijwerkingen spreken zij niet. Daar hebben de machtige farmaceuten zich van terug getrokken omdat zij de bui van enorme schadeclaims al zien hangen. In vele landen zijn al doden door dit gif of krijgen mensen een Auto-immuunziekten dat ontstaat doordat het immuunsysteem lichaamseigen cellen en stoffen als lichaamsvreemd ziet. Het lichaam gaat dan antistoffen tegen de eigen weefsels vormen. Geen goed bericht dus. Dan maar niet naar een gelegenheid die het lef hebben en het nodig vinden een vaccinatiebewijs te overleggen. Ik bedank in ieder geval voor de eer er zijn heel veel manieren om toch heerlijk op vakantie o.i.d. te gaan zonder dat deze ausweis moet worden getoond.. Als het inderdaad zou werken waarom gaat men dan eerst een groep oude mensen die in verzorgingshuizen verblijven en mensen met beperkingen vaccineren. Dan zou je theoretisch toch met de werkende mensen moeten beginnen die o zo belangrijk zijn om de economie weer op gang te brengen. Nee de categorie die het eerste slachtoffer zijn of worden zijn mensen die geen geld meer op brengen maar geld kosten. Nimmer heeft Rutte zich bekommert om onze ouderen die veelal lang in vuile luiers lagen en nog en om mensen met beperkingen. Sterker nog hij heeft de ouderenzorg en gehandicaptenzorg kapot bezuinigd en duizenden zorgmedewerkers naar huis gestuurd.

   Like

 5. Ravian zegt:

  De tijd van de gele sterren is weer aangebroken zie ik.

  Like

 6. Helena zegt:

  Ik zie het nog niet zo snel gebeuren dat er op grote schaal gevaccineerd wordt, tot nu toe zit de gang er nog niet echt ‘goed’ in als ze zelfs de naaldjes vergeten 🙂 Maar nee, aan mijn lijf geen polonaise! Dan erbij als men ervoor kiest om zich – vrijwillig – te laten prikken dan zijn ze toch beschermd? Dan hoeven ze toch niet bang te zijn voor het killer virus?? Ik verbaas me trouwens over de vele variaties aan vaccins. Die van Jansen moeten eerst naar Amerika verscheept worden waarna ze met een of ander spulletje (misschien wel het chippie van Bill) in een potje gemixt moeten worden en dan weer terug naar huis gestuurd. In Israël hebben ze een medicijn ontdekt EXO-CD 24 dat ook werkt tegen covid, nou da’s mooi dan de hele wereld kijkt mee. De grijnzende griezel had het vandaag ineens ook over een evt. medicijn dat evt. ingezet kan worden, hey de verkiezingen komen er aan….

  Like

 7. Bob zegt:

  Als het vaccin werkt waarom——
  Mondkapje
  lock down
  avondloklok
  1,5m afstand
  Als het niet werk werkt wordt volgende
  zeer besmettelijke variant
  HET NOORD POOL VIRUS!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s