Coronaklachten na paar dagen weg met ontstekingsremmer

MUSSELKANAAL – Henri Klompmakers en Kirsten Breider uit Musselkanaal waren na een paar dagen van hun coronaklachten af dankzij de ontstekingsremmer dexamethason. Dat meldt RTV Drenthe.

Klompmakers en Breider hadden beide hevige coronaklachten en kregen van huisartsen Jan Scherpenisse en Marcel de Vijlder uit Valthermond de ontstekingsremmer dexamethason. Normaal gesproken wordt dit medicijn pas in een later stadium gegeven, wanneer patiënten al in het ziekenhuis liggen. Dankzij de nieuwe behandelmethode trokken de coronaklachten al weg na drie tot vier dagen.

Bron:
groningerkrant.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Coronaklachten na paar dagen weg met ontstekingsremmer

  1. Bas zegt:

    Bah bah bah!!!
    https://www.lc.nl/friesland/noardeast-fryslan/Een-jongensdroom-Twee-dertigers-volbrengen-Elfstedentocht-en-eindigen-met-een-boete-26518094.html

    Een jongensdroom: Twee dertigers volbrengen Elfstedentocht en eindigen met een boete

    Piet Mulder (36) uit Kollumerzwaag en Gerben Douma (32) uit Buitenpost schaatsten zaterdag met z’n tweetjes de Elfstedentocht.

    Rond middernacht kwamen Piet en Gerben aan op de Bonkefeart. Hier stonden niet alleen vrienden en familie te wachten, ook de politie was ter plaatse toen de mannen finishten. Het hele gezelschap werd op de bon geslingerd wegens overtreden van de avondklok. Het was een boete waard, stelt Gerben.

    Geliked door 2 people

    • Cathja zegt:

      @Bas

      Echt smerig, om het schaatsplezier van de burgers te verzieken met een prent omdat ze ‘te laat’ buiten waren. Wat een zieke geest moet je hebben als je mensen hun plezier weet te vergallen, terwijl je weet als agent dat deze mensen totaal niets verkeerds deden.
      Gelukkig hebben ze zich niet laten kennen en betalen ze hun boete. Dat noem ik klasse!
      Maar het klopt niet!

      Geliked door 1 persoon

  2. guusvelraeds zegt:

    Dexamethazon is nu voor de eerste lijn goed gekeurd in een proef gebied. Maar er liggen meer goede en goedkope medicijnen op de plank. Zoals HCQ, Ivermectine en astma inhalatie airosolen. Helaas leveren deze goedwerkende medicijnen in een vroeg stadium of als preventie voor big pharma niets op omdat de alleen verkoop is verlopen. Het handje klap tussen de overheid die weet wat goed is voor het volk en de op winst asende pharmaceuten legt meer gewicht in de schaal dan oprechte zorg voor de volksgezondheid. Ook hoor je ze niet over vit D, C en zink supletie in combinatie met quercetine. De onnodige vaccinatie met steeds meer opkomende doden moet doorgaan. Nog even en de oorlogstribunalen kunnen opnieuw ingericht worden.

    Geliked door 3 people

  3. Bob zegt:

    Uit dit bericht dat het kabinet en het R.I.V.M.
    de mensen niet bedotten maar belazeren.
    Over complotten gesproken.

    Like

  4. Ravian zegt:

    En het blijft maar tegen Corona werkzame medicatie regenen…

    Like

  5. Cathja zegt:

    Alle gifspuiten kunnen de verbrandingsovens in. Er zijn inmiddels voldoende goede geneesmiddelen tegen Covid-19, dus laten we grootschalig inzetten op het opeisen van goede medicatie en de ‘vaccins’ afwijzen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie