Onderwijsbond schrapt verkiezingsdebat, omdat leden de PVV niet dulden

PVV-Kamerlid Harm Beertema was zelf docent op een mbo-school, maar kan volgens de AOb niet deelnemen aan een onderwijsdebat.

(Door: Dylan van Bekkum)

Het onderwijsdebat van onderwijsbond AOb dat dinsdag zou plaatsvinden, is op het laatste moment afgelast. Niet vanwege belabberde weeromstandigheden, maar vanwege de standpunten van de PVV, een van de deelnemers. 

Aan het debat dinsdagmiddag zou, naast VVD, SP, CDA, GroenLinks, D66 en PvdA ook onderwijswoordvoerder Harm Beertema van de PVV (foto) meedoen. In een persbericht laat de AOb weten dat leden van de bond in verweer kwamen tegen zijn deelname. De onderwijsbond besloot daarnaar te handelen en bleek het eigenlijk wel met de leden eens: een onderwijsdebat met de PVV is niet mogelijk. Een debat zonder de PVV klaarblijkelijk ook niet, waarop het debat in De Balie in Amsterdam nu helemaal niet doorgaat.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Onderwijsbond schrapt verkiezingsdebat, omdat leden de PVV niet dulden

  1. koosv8 zegt:

    Ja tuurlijk, ze weten bij voorbaat dat hun visie op het onderwijs zeer veel moderne hiaten bevat waar niemand iets mee opschiet. Zeker niet als het gaat over de manier, en de standpunten die de kinderen onzekerder maakt naar de toekomst. HOEZO DISCRIMINATIE.

    Like

  2. Rini Stegeman zegt:

    snap iets niet. hoe kan dit dan ? https://www.telegraaf.nl/nieuws/1222441851/kamerleden-bezorgd-over-islamistische-invloed-erdogan En op een screenshot nr 5 dacht ik te lezen dat iedereen , behalve de PVV, Tegen de motie had gestemd ?

    Geliked door 1 persoon

  3. dutchess43 zegt:

    Heb hier maar 3 woorden voor!
    Schande !!
    Racisme !!
    Discriminatie !!
    Dit is het uitsluiten en discrimineren van een bepaalde groep ( of persoon) , en dat is toch bij wet verboden?
    Of geldt die wet alleen voor autochtonen die wel eens een woordje laten vallen over allochtone kansenpareltjes?

    Geliked door 1 persoon

  4. Willem zegt:

    Fijn toch zo’n democratische onderwijsbond die natuurlijk wel divers en inclusief is, behalve voor de PVV, maar wel voor moslims uiteraard.

    Like

  5. guusvelraeds zegt:

    Als je van jezelf weet dat je geen steekhoudende argumenten hebt tegen de argumentatie van de PVV en Beertema in het bijzonder dan is het logisch dat je enige uitweg het debat niet aangaan is.

    Like

  6. Rien zegt:

    ze zijn bang om met de waarheid geconfronteerd te worden de (s)linkse onderwijzertjes en daarom durven ze het niet, erg zwak

    Like

  7. Bob zegt:

    Uit het uitsluiten van een partij aan een debat
    blijkt de intense indoctrinatie van het
    onderwijs. Door deze mensen worden de
    kinderen tot robot opgeleid.

    Like

  8. paulzwueste zegt:

    Wat ’n klootzakken….!
    Nu gaat het héle debat niet door.
    Ook ’n goeie manier om jezelf te naaien!

    Geliked door 3 people

  9. Wim zegt:

    AOB. Een sneue club. Wisten we trouwens al. We zagen het keer op keer als er weer eens gedemonstreerd werd voor meer salaris: fluitjes, petjes, knutsels als spandoek, uitgelaten als was men op schoolreis, maar bijna niemand die goed uit zijn of haar woorden kan komen.
    Maar het ergste is dat ze – die AOB-ers voorop – zogenaamd neutraal zijn. Nou dat blijkt nu weer eens… En daar moeten we dan onze kinderen aan toevertrouwen.

    Like

  10. LUCIA zegt:

    AOB als in Algemene onbenullige boterletters

    Like

Plaats een reactie