LOGICA . . .

Waarom is het noodzakelijk om diep in de neus naar het virus te zoeken?… Zou het niet volstaan om op het wattenstaafje te spugen als het virus zogenaamd op een meter al besmettelijk zou zijn?

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t F.G.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op LOGICA . . .

 1. Klaas zegt:

  +++
  Last fall, the Trump administration blocked her selection as WTO director-general, even though she gained the support of the rest of the membership. It said the other remaining candidate, South Korean Trade Minister Yoo Myung-hee, was far more qualified.
  +
  https://www.politico.eu/article/ngozi-okonjo-iweala-new-wto-chief-nigeria-faces-rough-road-ahead/
  +++

  Like

 2. PCR test is bewezen onbetrouwbaar, dus nooit laten testen

  Geliked door 4 people

 3. Bob zegt:

  De blaas test is ook al geen test.
  Wat is wel waar?????
  Op 1,5 mis het al besmettelijk,
  bestaat het virus ?
  Is het nep nieuws om ons bang te
  maken of moeten vriendjes van de
  farma industrie geholpen worden.
  Deze vraag is een complot theorie
  volgens het beleid.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Bob Onbegrijpelijk dat massa mensen zich zonder meer een wattenstaaf zo diep in de neus laten drukken wat zeer schadelijk kan zijn. Natuurlijk is het angst en paniek zaaien om de farmaceutische miljarden industrie nog en al de belanghebbenden rijker en rijker te maken. Het gaat niet om het virus maar velen geloven hier nog in. Dit is geen complot theorie maar puur de keiharde waarheid. Maar u ziet dat tegenspraak niet wordt getolereerd en zelfs beboet of streng wordt afgestraft waarom een mens mag en kan toch denken wat haar of hem goed dunkt en vooral als het om de eigen gezondheid gaat. Welk mens laat zich zonder meer met gif injecteren zonder dat daar het resultaat van bekend is en bijwerkingen zelfs desastreus kunnen zijn. Maar ja ik val ook onder de complotdenkers maar de complotdenkers hebben meer verstand en lezen en verdiepen zich meer in de feiten en informatie dan al die onnadenkende volgzame onderdanige angstige schaapjes. De komende jaren zal blijken wie het bij het recht eind had.

   Geliked door 3 people

 4. ronjaspers zegt:

  Iemand heeft hier pas geleden een filmpje geplaatst waarin uitgelegd wordt dat je stiekem gevaccineerd wordt met die lange wattenstaaf die bijna in je hersens gaat.Geen wonder dat ze zo zitten te drammen om mensen te laten testen.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Ja er is daar een slijmprop die de weg naar je hersens afsluit, als je dat aantast dan kan ieder virus in de luchtwegen, naar je hersens overslaan… en je pinealgland is er ook heel dicht bij… ook belangrijk om die intact te houden.

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA. zegt:

   Ze haalden in het oude Egypte, met een soort breinaald, de hersens van de overleden farao eruit, via de neus, dat was onderdeel van het mummificeringsproces. DAt moet al genoeg zeggen over deze “pathway”.

   Geliked door 2 people

 5. Ravian zegt:

  Oei oei, logica, dat moeten we niet willen met zijn allen…
  Het hele Corona verhaal hangt van belachelijkheden zoals dit aan elkaar, maar echt helpen doet dat helaas niet.
  Dumb and Dumber…

  Geliked door 3 people

 6. 12gauge zegt:

  https://hub.jhu.edu/2020/11/25/theragripper-gi-tract-medicine-delivery/
  Voor vaccinweigeraars. Waarom anders in je endeldarm vorken met een cotton swab…

  Like

  • LUCIA zegt:

   @12 Gauge als je het niet kan voorkomen en ze dat met je doen, meteen een zootje wonderolie erachteraan dat wordt dan een theraslipper.Bovendien kun je natuurlijk van de gelegenheid gebruikmaken, zo hard naar achteren te schoppen, dat je het klokkenspel voor de rest van zijn leven ontregeld.

   Like

   • 12gauge zegt:

    @Lucia, I ain’t taking no shit from no sucker. Geen tests en geen vaccins voor ons gezin.
    Vrijheid nemen we zelf. Als de nwo daar anders over denkt, moeten ze langs Mr.12gauge. Zelfde met onteigening(agenda2030) , zolang ik de trekker kan overhalen, pakt niemand wat van mij is.
    Ik heb melij met die stakkers die vooraan stonden om het vaccin te nemen, om zo weer meer terug naar het oude normaal te mogen. Nu hebben ze mRNA in de pokkel, en mogen nog niks, bij de volgende blootstelling aan covid-21 gaat het merendeel van de gevaccineerden naar de andere kant.

    Geliked door 3 people

 7. LUCIA zegt:

  Jongens wat is er met Tis aan de hand, poosje niks van haar gelezen, een aantal van jullie kennen haar persoonlijk, ik hoef niet te weten wat er aan de hand is…maar kunnen jullie contact met haar opnemen??? Ze heeft misschien wat steun nodig.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s