Wat heeft de New York Times tegen Ayaan Hirsi Ali?

(Door: Douglas Murray)

Ayaan Hirsi Ali laat zich niet zomaar cancellen. Ze heeft de brute moord op Theo van Gogh overleefd, trotseert al twee decennia ernstige bedreigingen aan haar adres en is uit meer landen gevlucht dan veel andere mensen ooit bezocht hebben. Misschien is het wel juist daarom en niet desondanks dat ze zo’n weerzin wekt bij mensen uit de progressieve hoek – althans zo heette die hoek vroeger.

Hirsi Ali bracht dezer dagen een nieuw boek uit. Prey (Prooi) is een gedegen, zorgvuldige en moedige analyse van ‘immigratie, de islam en de erosie van vrouwenrechten’ (zo luidt de ondertitel). In dit boek stelt ze problemen aan de orde die de meeste mensen liever uit de weg gaan: de gruwelen als gevolg van de massa-immigratie in Europa in de afgelopen decennia. Bijvoorbeeld al het gruwelijks dat wij wel eufemistisch aanduiden als ‘lover boy’-problematiek.

Lees verder>>>
(h/t W.C.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Wat heeft de New York Times tegen Ayaan Hirsi Ali?

  1. Bas zegt:

    https://www.investigativeproject.org/8733/new-data-shows-outsized-islamist-terrorist-threat

    Nieuwe gegevens tonen de buitensporige islamitische terroristische dreiging in Europa

    Autoriteiten in Denemarken en Duitsland arresteerden eerder deze maand 14 verdachte islamisten voor het beramen van een terroristische aanslag, waarschijnlijk in Europa. De verdachten, waaronder drie Syrische broers, worden beschuldigd van het kopen van vuurwapens en enkele kilo’s chemicaliën die worden gebruikt voor het maken van explosieven, zei de veiligheids- en inlichtingendienst van Denemarken vrijdag. Bij daaropvolgende politieonderzoeken werd ook een vlag van de Islamitische Staat (ISIS) ontdekt.

    Net als veel andere delen van de wereld hebben Europese regeringen te maken met tal van soorten terroristische actoren in het hele ideologische spectrum. Extremistische islamistische activiteit blijft echter Europa’s grootste terroristische dreiging.

    Like

  2. Bas zegt:

    https://amp.dw.com/en/russia-detains-19-suspected-islamists-for-planning-attacks/a-56595359?__twitter_impression=true

    Rusland houdt 19 verdachte islamisten vast voor ‘het plannen van aanslagen’

    De federale veiligheidsdienst zegt ook voorwerpen in beslag te hebben genomen, waaronder zelfgemaakte bommen en automatische wapens. De gevangenen zijn verdachte leden van de militante groep Takfir wal-Hijra.
    De Russische Federale Veiligheidsdienst (FSB) zei woensdag dat het 19 verdachte islamistische militanten had vastgehouden die aanslagen in de Noord-Kaukasus plannen.

    Like

  3. Bas zegt:

    https://www.dailymail.co.uk/femail/article-4267956/amp/Rare-look-inside-Muslim-Sharia-Court.html?__twitter_impression=true

    Het moment dat een moslimmoeder wordt gedwongen om toestemming te vragen aan islamitische geestelijken in een BRITSE sharia-rechtbank om te scheiden van haar echtgenoot drugsdealer

    De documentaire van Channel 4 kreeg toegang tot de Centrale Moskee van Birmingham

    Meer dan een jaar gefilmd, gaf een oogverblindend inzicht in het leven van Britse moslims
    De eerste aflevering behandelt het huwelijk en de relaties tussen moslims

    Mannen en vrouwen die islamitische bruiloften hebben, zijn volgens de Britse wet niet getrouwd

    De sharia-rechtbank van Birmingham Central Mosque heeft de enige vrouwelijke rechter in het VK
    Terwijl het aantal sharia-rechtbanken achter gesloten deuren – en buiten het bereik van de Britse wet – blijft groeien, heeft een nieuwe documentaire blootgelegd wat er werkelijk gebeurt tijdens de schimmige procedure.

    Er worden verondersteld dat er 85 sharia-rechtbanken in het VK zijn, en gisteravond hebben de extreem Britse moslims van Channel 4 beelden uitgezonden die waren vastgelegd in de Centrale Moskee van Birmingham toen een raad zijn strikte religieuze vorm van gerechtigheid uitsprak

    Kijkers waren getuige van de strijd van moeder van vier Fatima, 33, toen ze toestemming zocht om te scheiden van de echtgenoot van de drugsdealer die haar volgens haar emotioneel heeft misbruikt tijdens hun 14-jarig huwelijk.

    De islamitische rechtbank, die moslims wil voorzien van oplossingen voor financiële, familiale en huwelijksgeschillen volgens de principes van hun geloof, heeft Fatima’s verzoek ingewilligd.

    Maar dat ze überhaupt werd gedwongen haar zaak te bepleiten, staat in schril contrast met het echtscheidingsproces voor moslimmannen, die hun echtgenoot slechts drie keer hoeven te vertellen ‘Ik scheid van je’ om zichzelf te bevrijden van een huwelijk.

    Like

  4. Bas zegt:

    Like

  5. Bas zegt:

    Gefira Stichting
    De Afrikanen die door de zogenaamde Europese NGO’s naar Europa zijn verscheept, zijn de huidige daklozen van Parijs.

    Het Europese establishment is zich er volledig van bewust, dus het is met opzet. (Het maakt deel uit van hun plan voor Europa)

    Like

  6. Ravian zegt:

    De Islam promoot het verkrachten van “ongelovige” vrouwen en de socialisten staan er bij te applaudisseren.

    Het linkse onderwijs overtuigd onze dochters er van dat ze ten opzichte van alles wat gekleurd is een “blanke schuld” in te lossen hebben.
    Populaire “zwarte” muziek/cultuur zet getinte criminelen op een voetstuk en maakt van hoeren hun rolmodellen.
    En de linkse politiek en media verheerlijkt een ideologie die preekt dat alle westerse vrouwen hoeren zijn, faciliteert de massale import van de aanhangers van die ideologie, en beschermt ze als ze (seksuele) misdrijven begaan.
    Vervolgens hebben we dan een “lover boy” probleem…
    Wat overigens ook weer zo’n typisch linkse positief klinkende benaming is die exact het tegenovergestelde inhoud.
    Net als “socialisme”, “progressief”, “duurzaam”, en ga zo maar door.

    Vrouwen, en dan vooral jonge blanke vrouwen, zijn in de westerse wereld inderdaad tot prooidieren verworden.
    En het zijn de socialisten die dat georganiseerd hebben.

    Geliked door 3 people

  7. Jan zegt:

    Douglas Murray And Ayaan Hirsi Ali Discuss Her New Book: Prey: Immigration, Islam, And The Erosion Of Women’s Rights.

    Like

Plaats een reactie