Afscheid van het christelijke Avondland: Beieren voert islamonderwijs op scholen in

(Vertaling: E.J. Bron)

Söder meent het bloedserieus. De op dit moment vooral als coronaophitser bekend staande Beierse minister-president Söder (CSU) had in 2012 al programmatisch verklaard: “De islam is een bestanddeel van Beieren.” Daarom is het ook niet echt verwonderlijk dat er vanaf komend schooljaar in heel Beieren islamonderwijs zal worden gegeven. Het Beierse kabinet besloot om de proef op verkleinde schaal nu in de hele deelstaat te veranderen in een regulier schoolvak.

Dit vak moet in het vervolg vooral door leerlingen met het islamitisch geloof gekozen kunnen worden in plaats van godsdienstonderwijs en ethiek. Het gaat om een aanbod van de staat, waarbij leerkrachten van de staat in de Duitse taal kennis over de islamitische religie en een fundamentele waarden oriëntering “in de geest van de waardeorde van de grondwet en de Beierse wet” dienen door te geven.

De huidige proef op kleine schaal, “Islamitisch onderwijs”, liep sinds 2009 en werd steeds verder uitgebreid. Uiteindelijk vond de proef plaats op 350 scholen, vooral op basisscholen en middelbare scholen, en vooral in dichtbevolkte gebieden.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Afscheid van het christelijke Avondland: Beieren voert islamonderwijs op scholen in

 1. antiislamnu zegt:

  Wat zullen de leerlingen slim worden met de koran in de hand deze ideologie heeft immers al zoveel goeds gebracht.

  Geliked door 2 people

 2. leonvds zegt:

  De islam hoort niet bij Europa. Wanneer gaan we dat eens inzien?

  Geliked door 3 people

 3. bozeoudeman zegt:

  Dit bewijst wat ik net schreef maar nog niet postte

  Wat mijn probleem met de zogenaamde multiculturele samenleving is, is simpel uitgelegd: de wens van de islam om de wereld te overheersen. Zolang de islam overal ter wereld bezig is in landen te infiltreren met de opzet om de macht in die landen in handen te krijgen om het land te islamiseren, zoals de islam dit in het verleden al met heel wat landen heeft uitgevoerd, heb ik een probleem met een multiculturele samenleving die zodoende helemaal geen multiculturele samenleving is te noemen maar steeds meer door een nieuwe groep in die samenleving wordt of zal worden gedomineerd, zolang mensen vanuit enkel die ene groep in enorme massa’s in nu ook de Europese landen binnenstromen: islamieten. Aan landen als Indonesië maar ook Iran kan je zien wat dit in de toekomst zal betekenen. Overal waar de islam pakweg 10 procent+ van de bevolking is gaan uitmaken zie je hetzelfde probleem ontstaan: islam wenst te heersen en doet dit via geklaag, via angst zaaien, via verkondigen van leugens tot zelfs gebruik maken van regelrechte chantagepogingen om die macht te krijgen. Wat aanhangers van multicultureel, die meestal niet in multiculturele buurten wonen, vaak vergeten is dat het aantal islamieten op de wereld inmiddels bijna 25 procent van de totale wereldbevolking betreft, waardoor het in principe al zover is dat islam in ieder land een 25 procent aanhang kan realiseren. Als de islam via domme onnadenkende of corrupte partijen de overhand krijgt is het afgelopen met iedere vorm van een dus multiculturele samenleving, enkel islam bestaat dan nog, de rest wordt vermorzeld verjaagd en zelfs uitgeroeid. Kijk naar islam landen als Iran en je weet dat dit de realiteit is. Juist omdat veel aanjagers van de multiculturele samenleving zelf niet in multiculturele buurten wonen hebben zij geen enkele notie wat zich afspeelt in buurten die door hun toedoen gigantisch veranderd zijn en worden. Zij zien geen enkel gevaar, simpelweg omdat gevaar bij hen in hun middenstand of de nog beter gesitueerde wijken niet zichtbaar bestaat. Het aandeel islamieten wordt met de dag groter en bedreigt hiermee een echte multiculturele samenleving maar helaas wenst de elite niet te luisteren naar kritiek. Mensen als bij voorbeeld een Halsema leven in hun beperkte bubbel en hebben geen enkel feeling net de werkelijke maatschappij ook al denken zij daar anders over. Ze staan niet met hun ‘poten in de modder’ en hebben dat vaak ook nooit gedaan, ook al denken mensen als bijvoorbeeld een Terlouw daar anders over. Fout, jullie ervaring met de echte vaak keiharde wereld was enkel in jullie studententijd die vaak ook nog eens vanwege vrolijke onbekommerdheid een volkomen vertekend beeld gaf. Luister toch eens naar mensen die onder andere omstandigheden leven en leefden. Heb eens de moed om toe te geven dat jullie misschien niet alles beter weten, leer eens van anderen!

  Geliked door 3 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   boze oude man, de koppen van de elite die ons dit aandoet, zullen als eerste onder het moslimzwaard vallen. Zoals u al zei die elite heeft er geen flauw benul van. Dat komt pas als ze in hun blote reet, gekneveld naar de executieplaats worden gesleept. helaas, te laat. Moslims kenne geen genade want die moeten hun spaarpunten voor Allah verdienen, daar draait he allemaal om.

   Geliked door 3 people

 4. top of flop zegt:

  Duitsers hebben ook in de tweede wereldoorlog al iets met de islam gehad.

  Geliked door 2 people

 5. Willem zegt:

  De logische stap naar het einde van Duitsland en Europa, we zullen en moeten overal de islam krijgen. Nog een 30 jaar en de sharia zal in Europa, dus ook Nederland heersen. Wat een fantastisch vooruitzicht. Met dank aan links, de tegenwoordige feministen en de EU.

  Geliked door 3 people

 6. Jules Vismale zegt:

  Die akelige islam-collaborateur van een Söder zal met dit idiote beleid dadelijk ervoor zorgen dat er steeds minder kinderen naar die scholen toegaan dan er bijkomen omdat ze feitelijk allemaal door die moslims worden verjaagd!
  Iets soortgelijks had een bepaalde onderwijzeres ook jaren gelden in Amsterdam geprobeerd op een school (ofschoon ze dat goed had bedoeld!) maar prompt veranderde die hele school in een compleet slagveld omdat die gehate moslims alles aan het verpesten waren! Wat mij betreft gooien ze al die scholen daar in Beieren helemaal dicht zodra het coronavirus daar opnieuw de kop gaat opsteken! Dat zal die linkse klootzakken en moslims leren!

  Like

 7. John 3:16 zegt:

  Zeg De God van de Joden en de Christenen vaarwel… Zeg dan ook maar vaarwel tegen je land..

  Like

 8. Harry zegt:

  Wat is dat toch met die moffen ?
  In het verleden hebben ze heel Europa wel twee keer totaal verziekt met hun oorlogen , steeds werden ze teruggeworpen , maar ze BLIJVEN HET PROBEREN !
  Wanneer is het genoeg ?
  Hadden we maar het advies van mijn grootvader opgevolgd , om héél Duitsland wég te baggeren ná de oorlog !
  Had een heleboel narigheid gescheeld en een enorme berg visgronden opgeleverd !

  Humorloos rotvolk !
  En ; levensgevaarlijk !

  Like

  • Ravian zegt:

   Het zijn de Fransen die dit hele feest in 1870 begonnen zijn, en in Versailles de voortzetting er van georganiseerd hebben, mijn beste.
   En dat we zonder een naoorlogs Duitsland nu geen problemen met islamieten hadden gehad dat mag je mij eens uitleggen.
   Het probleem heeft niets met Duitsers van doen, het probleem zit hem in het globalistische socialisme dat de islam als wapen tegen de westerse welvaartssamenleving inzet.
   Als je nog geeneens in staat bent de vijand te onderscheiden wordt het wel erg lastig de oorlog te winnen.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Ze hadden anders net zo goed (en ook dat kan hier niet echt serieus gemeend zijn) de Russen kunnen laten verdwijnen want die wisten voor, tijdens en na WO II ook niet eens meer wat zij wilden! Ze hebben namelijk vreselijk geleden onder vier dictators; Vladimir Lenin, Leon Trotski, Jozef Stalin en Adolf Hitler, en die zijn allemaal door Duitse (!) generaals, na WO I, aan de macht geholpen en dat waren Erich Ludendorff en Paul von Hindenburg!

    Like

   • Ravian zegt:

    Zolang je deel 1 van het Frans-Duitse drieluik blijft negeren, wat de door de overwinnaars geschreven geschiedenis doet, ga je ook geen correcte analyse kunnen maken.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    Feitelijk gezien zijn alle strijdende partijen in Europa, die WO I ontketenden, hier schuldig aan geweest en de geschiedenis omtrent de Frans-Duitse oorlog ken ik ook maar al te goed! Deze oorlog werd namelijk de ondergang van Napoleon III en het begin van het Duitse Keizerrijk, met alle vreselijke gevolgen in de 20ste eeuw van dien!

    Like

   • Ravian zegt:

    Nogmaals, je kunt de tweede Frans Duitse oorlog (WW1) niet loskoppelen van de eerste.
    Het grote Duitse schuldcomplex, waaraan nu heel Europa ten onder is aan het gaan, is primair het gevolg van Frans imperialisme en geschiedvervalsing.
    We gaan nu dus ten onder aan een meer dan een eeuw oude politiek correcte leugen.

    Like

 9. Bob zegt:

  Van boven af opgelegde discriminatie,
  indoctrinatie en robottisering.

  Like

 10. Julia zegt:

  Ach wat is beter nou als ik die Christelijke CDA-ers o.a. De Jonge, Grapperhaus en de Christen Unie en niet te vergeten de Paus met zijn voorkeur voor de Islam aanzie kan ik niet bepaald meer onder de indruk zijn van het christendom. Europa is gewoon ten onder niet alleen door de Islam maar zeer zeker door de ziekelijke waanzin van de elitaire machtswellustelingen en trekpoppen o.a. Rutte. Kijk naar de massale toestroom van migranten hebben überhaupt geen paspoort laat staan een vaccinatiepaspoort maar eigen bevolking dient buiten geldige legitimatie nu zelfs in het bezit te moeten zijn van een vaccinatiepaspoort. Omvolking?

  Like

 11. Julia zegt:

  Neem ook maar afscheid van onze vrijheden dit is blijvend kijk vooral naar het interview in de uitzending van Jensen van afgelopen vrijdag. Luister vooral naar wat bij ongeveer de 24ste minuut begint. Vooral die die Duitse waanzinnige mafkees met zijn doodse blik is doodeng maar levensgevaarlijk.

  Like

 12. BigLJohn zegt:

  Of we nu door de hond of de kat gebeten gaan worden. Twee kapiteins op een schip betekent dat er eentje het veld moet ruimen. De Islam die de wereld wil onderwerpen, en The Deepstate die dat ook al wil. De Islam haat – ongelovigen – en zal in conflict komen met The Deepstate. Dus het is nog geen uitgemaakte zaak wie onze uiteindelijke onderdrukker gaat worden. Alles bij elkaar een angstaanjagend scenario !

  Like

 13. Republikein zegt:

  Deel van het bestand aan m’n hoela, het lijkt wel biologie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s