VIDEO: 5 minuten gezond verstand van een weldenkende “deplorable”

Bekijk HIER de video! (NL ondertiteld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Henk der Niederländer”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: 5 minuten gezond verstand van een weldenkende “deplorable”

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Na 40 jaar nog geen werkzaam vaccin tegen HIV.
  Er bestaat nog geen goed vaccin tegen Ebola.
  Er bestaat na 75 jaar onderzoek nog geen vaccin tegen griep.
  Er bestaat na 100 jaar onderzoek nog steeds geen vaccin tegen kanker.
  En na het verschijnen van een mysterieus virus, is er binnen een jaar een vaccin, waarmee de hele wereldbevolking moet worden gevaccineerd.
  Nou, geef mijn prikkie maar aan fikkie.

  Geliked door 7 people

 2. Peter Rissing zegt:

  Iemand die meent vrouwen het recht te mogen ontnemen om zelf te beslissen of zij zich (waar van toepassing) willen laten aborteren, verliest wat mij betreft het recht anderen de les te lezen dus luister ik na 2.50 niet langer naar deze betweter.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Zelden heb ik in slechts 5 minuten zoveel waarheden horen vertellen! Wat zou ik graag zien dat dit hardop zou worden voorgelezen in de Tweede Kamer. Ik denk niet dat het in dank zal worden aanvaard; sterker nog: De Jonge zal wel weer een woede-aanval krijgen en zeggen dat met deze ‘leugens’ de volksgezondheid in gevaar wordt gebracht.

  Dat kon wel eens heel erg meevallen.

  Laten we met z’n allen weer NORMAAL doen. Daarvan knapt iedereen op.

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Het gezonde verstand…..Rutte stond altijd bekend als een enorme leugenaar. Bij hem moest je niet zijn om de waarheid te horen. Tot dat het moment aanbrak dat hij op de TV over het Corona virus begon. Het zou zeer besmettelijk zijn, zeer dodelijk, vele Nederlanders zouden er aan sterven. Wereldwijd zou er geen griep meer voorkomen, alleen nog maar Corona. Niet veel later kwamen er al reacties zoals deze; Ik moet Rutte niet, maar nu toonde hij zich als een groot staatsman. Als Rutte ze verteld had dat er een vloot van kwaadaardige aliens op weg naar de aarde waren, en dat er in de confrontatie met deze aliens zeer veel doden zouden vallen, ja dan had iedereen hem meteen ook geloofd. Die Nederlanders uit Nederland Kennisland zijn nog stommer dan het achtereind van een varken !

  Geliked door 3 people

 5. Knalkopje1 zegt:

  Johan de Vos, horeca-eigenaar, opende gisteren zijn terras en kreeg een grote toeloop van klanten.
  Een anderhalve meter-fetisjist had eerder zijn terras met ketchup besmeurd en er een briefje opgehangen waarop stond dat open gaan gelijk was aan bloed aan je handen hebben. De foute krant De Telegraaf maakte een video. Enkele gasten spuwden hun gal over de Coronamaatregelen. In de vijfde minuut stelt de Telegraaf-verslaggever aan een vrouw de vraag of ze zich enigszins schuldig voelt tegenover Corona-patiënten in het ziekenhuis terwijl ze daar zit. Ja dat soort vragen kun je van de Telegraaf verwachten, want die staat 1000% achter alle onderdrukkende maatregelen van ons geliefde kabinet. Haar antwoord is dat besmettingen in de buitenlucht niet voorkomen. In de zesde minuut komen de dappere handhavers (politie en BOA) aan om een massale besmetting met Corona te voorkomen. Applaus! Die afgestompte robots weigeren vragen van de verslaggever te beantwoorden en gaan naar binnen. Er wordt een bizarre oplossing gevonden: de klanten mogen niet zitten, maar moeten staande hun consumptie gebruiken. Ons respect verdienen die afgestompte ‘handhavers’ niet meer. Het is nog afwachten op dat ogenblik of de kroegbaars zijn draconische boete krijgt. Een ander bangmakerij- en leugenmedium, NU.nl, heeft er ook over bericht.
  NU.nl – https://www.msn.com/nl-nl/geldzaken/nieuws/horeca-moet-terrassen-na-korte-tijd-weer-sluiten/ar-BB1e9Gyf?ocid=msedgntp
  De Telegraaf op Youtube – https://www.youtube.com/watch?v=3kFenFe9lxM

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   “Een anderhalve meter-fetisjist had eerder zijn terras met ketchup besmeurd en er een briefje opgehangen waarop stond dat open gaan gelijk was aan bloed aan je handen hebben.”

   Kijk, dat is nu dat typisch Nederlandse missionarissen gedrag waar ons hele land aan kapot gaat.

   Geliked door 1 persoon

 6. Astrid zegt:

  Ik hing letterlijk aan zijn lippen. Damesmeisjes alhier, ervoeren jullie dat effect ook? Normaal laat ik me niet verleiden door uiterlijke schoonheid alleen, maar nu er ook nog ‘ns zeer nuttige en wijze dingen gezegd werden…. vanuit een mond om te zoenen, haha! Ik denk dat ik nog maar een keertje ga kijken. Is het al lente?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s