Aan de baas van BIJ1

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Sylvana,

Ik las dat jullie het verkiezingsprogramma van BIJ1 niet hebben laten doorrekenen door het Centraal Planbureau (CPB).

Nou is daar wat voor te zeggen. Het CPB is van de Rijksoverheid en werkt met theoretische modellen en sinds corona weten we dankzij Jaap van Dissels RIVM dat die er vaak compléét naast zitten en altijd bereid zijn tot lippendienst aan de zittende macht.

Maar toch triggerde die mededeling van jou me om eens in jullie verkiezingsprogramma te duiken. En ik moet eerlijk zeggen: ik viel van de ene verbazing in de andere.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Aan de baas van BIJ1

 1. Bob zegt:

  In dit programma mis ik;
  Alleen immigranten en gekleurde
  mensen krijgen uitkering.
  Pensioen en AOW voor autochtonen
  afgeschaft.
  Verkrachtingen en crimineel gedrag
  door immigranten wordt beloond.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ravian zegt:

  Waarom rot ze niet lekker op naar donker Afrika, waar haar “roots” zich bevinden.
  Of heeft ze soms geen zin om tussen de armoedige zwarte afstammelingen te wonen van degenen die haar voorouders als oud vuil verkocht hebben?
  Voorouders die daar waarschijnlijk blij om waren omdat ze anders vermoord waren.
  Dat was namelijk in donker Afrika de gewoonte voordat ze er achter kwamen dat overwonnen vijanden ook nog wat op konden brengen.
  En toen ze dan aan blanken verkocht werden, en niet aan Arabieren, toen konden die voorouders helemaal de handjes dichtknijpen.
  Dat betekende namelijk een leven gelijk aan dat van de arme sloebers in Europa zelf, in plaats van een uitgesteld doodsvonnis in de zandbak.
  Een paar generaties verder werden hun nakomelingen dan door de blanken bevrijd, en inmiddels hebben de blanken ze zelfs dezelfde rechten geschonken als de nakomelingen van de blanken die destijds hun voorouders van een wisse dood gered hebben.
  Je zou enige dankbaarheid verwachten, maar in plaats daarvan schijten ze op alles wat blank is.
  Ik ben er dan vervolgens wel klaar mee, met dat hele donkergetinte parasieten zooitje.
  Gewoon allemaal op een enkeltje donker Afrika trakteren.
  Opgeruimd staat netjes.

  Like

  • Jan zegt:

   Één vd opvallende en terecht verkiesbare vrouwen is
   @SylvanaBIJ1
   Uitgesproken, slim, spraakmakend maar ook integer, hardwerkend en iemand die het verscholen racisme in NL op de kaart heeft gezet!

   Like

   • Ravian zegt:

    Debielen stemmen op debielen…

    Geliked door 1 persoon

   • Jan zegt:

    Enerzijds zou je willen dat SS in de Kamer komt zodat deze imbeciel daar door de mand valt. Het wijf is echter zo arrogant en de plaat beton voor haar kop zo dik dat zij niet door heeft dat zij steeds voor gek staat. Zij heeft geen enkele dossierkennis, weet niet wat wel en niet mag, ventileert net als in Amsterdam alleen maar haar mening. Komt deze gestoorde in de Kamer is NL definitief een bananenmonarchie.

    Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Helemaal mee eens , Ravian !
   Zag die tante op tv gisteren , meen ik , het leek net op een verontwaardigde baviaan met dat brutale smoelwerk .
   We zouden een stuk beter af zijn , zónder dat soort halve zolen .
   Alleen al dat ” kapsel ” , als je iedere dag een andere pruik op zet , dan moet je toch wel heel erg met jezelf in de knoop liggen ?
   En als je dan al deze plannen leest , dan kun je toch niet anders meer denken dan dat dat klopt ?
   Afvoeren zou inderdaad het beste zijn !

   Geliked door 1 persoon

 3. bobzelf zegt:

  DE EFTELING 2.0 WORDT NU SNEL GEOPEND ???

  OME BOBZELLUF

  Like

 4. Albert Smulders zegt:

  Dringend uitbreiding nodig in Venray!!

  Like

 5. Dr. Heinz zegt:

  Die zijn helemaal……

  Nou vraag ik je…..
  Zit er dan werkelijk niemand met een beetje verstand in de politiek??

  Politiek?
  Weg er mee!!
  En snel ook!!

  Like

  • karton zegt:

   @ Dr.Heinz op 4-3-2021 om 18.31 u.
   Ik had u , qua IQ hoger ingeschat @ Dr.H.
   U weet toch ook wel dat mensen met een heel klein beetje verstand zéker niet in de politiek zitten, In de politiek zitten alleen maar mensen met minder dan een heel klein beetje verstand, m.u.v. een enkeling, maar die enkeling, met dus wél verstand, wordt door de hersenlozen gedemoniseerd, buitengesloten , belachelijk én monddood gemaakt.
   Dat gebeurt omdat de hersenlozen anders te snel door de mand zullen vallen, momenteel gebeurt dat n.l. nog maar mondjesmaat, maar ze staan op omvallen , die hersenlozen.

   Like

 6. LUCIA zegt:

  Ik heb hier heel hard om moeten lachen..blijkbaar blinkt sylvana niet uit in economisch besef( hoeveel kost iets en als ik 2000 euro verdien kan ik dan die flat van 1500 per maand huren) ik hoop voor haar partner en kinderen, niet dat ze haar het huishoudboekje laten beheren.
  Waar denken deze mensen toch dat al het geld vandaan komt, sinds wanneer regent het kadootjes naar beneden.. het zou leuk zin hoor, j de hemel als een soort Bart Smit voor volwassenen..toe maar je bent jarig en pats boem, er valt een auto voor je deur . je bent ongesteld krakkemikkig doe je de voordeur open… ligt daar een schattig bosje bloemen en een zak met lekkere croissantjes en 3 soorten maandverband en je baas weet ook al dat je het er lekker van neemt Jij in al je sjacherijnige glorie met je ongesteldheid op de bank.
  Goh dat was lachen om dat partijprogramma, welke halve gare idioot zet zoiets op papier, ik heb alleen nog een vraag aan Sylvana; was dit een durf-uitdaging, zo van schrijf de grootst mogelijke onzin op en noem het een partijprogramma.. effe kijken of je dat durft… en nog een opmerking.. meid, denk je echt dat mensen je hiermee serieus gaan nemen??Tijd voor jou om eens volwassen te worden.

  Like

 7. Bas zegt:

  Over izzlammitische discriminatie, haat, racisme en vrouwenoncerdrukking

  https://tpo.nl/2021/03/04/b-b-solocast-lale-gul-schrijfster-van-de-islamkritische-bestseller-ik-ga-leven/

  B. B. Solocast: Lale Gül, schrijfster van de islamkritische bestseller ‘Ik ga leven’
  ‘Ik ben angstig voor de toenemende invloed van islam, ik zou niet willen wonen in een stad die 90% islamitisch is’

  Een ontluisterend gesprek over islam, een onzichtbare onderdrukkende cultuur en de totaal gefaalde integratie van moslims in Nederland.

  De podcast is te vinden onder deze bonusquotes:

  “Van moslims krijg ik te horen dat ik de PVV In de kaart speel zo vlak voor de verkiezingen, dat moslims het al zo moeilijk hebben in NL en ik het nu nog moeilijker voor ze maak. Dat verwijt krijg ik ook van Nederlanders die helemaal geen moslim zijn. Dat ik racisme in de kaart speel. Dat rechtsextremisme al zo erg is in deze tijd en dat ik dat vererger. Dat het islamofobie aanwakkert.

  Nu ik hiermee naar buiten ben gekomen krijg ik zoveel berichten van meisjes die zich in mijn verhaal herkennen. Ik heb nog maar een klein gedeelte kunnen lezen. Ik wist niet dat het er zoveel waren. Ze leven stilzwijgend, je komt er ook alleen maar mee weg als je het stiekem doet.

  In de islam mogen vrouwen niet met ongelovige honden trouwen. Dus ik moest een relatie met een Nederlandse man geheim houden, anders zou ik worden uitgehuwelijkt aan een Turkse man.

  Mijn ouders zijn 25 jaar geleden naar Nederland gekomen. Mijn moeder is analfabeet, kan nog geen vijf landen in de wereld opnoemen. Ze kijkt alleen Turkse TV, doet boodschappen bij de Turkse supermarkt, gaat naar de Turkse moskee, alsof de rest van de wereld niet bestaat.

  Ik heb alleen op volledig zwarte scholen gezeten. Alleen de docenten waren blank. De middelbare school was 100% islamitisch.

  Met de hoofddoek onderscheid je je van de ongelovigen. Het is een symbool van de islam.

  Op een dag heb ik mijn hoofddoek voorgoed afgedaan. Een oom zag me op straat voor het eerst zonder hoofddoek, met make-up, ik had ook nog hakken aan. Hij was ziedend en schold me midden op straat uit: ‘Je gaat naar de hel voor elke haar die je onbedekt laat!’. Hij heeft me toen bespuugd.

  Verbaal geweld was ik al aan gewend, dat is normaal in mijn cultuur. Als je je in die wereld als vrouw niet aan de regels houdt word je uitgescholden. Mijn vader heeft me ook wel eens geslagen. Als ik een spijkerbroek droeg bijvoorbeeld, dat mocht niet. Make-up is voor hoeren, vooral lipstick, dat heeft een porno-allure. Een normale vrouw met lipstick is welwillend en een slet.

  Het gaat altijd over neuken en moeders, ‘ik neuk je kankermoeder’, het is echt een obsessie. Het is gewoon één en al vrouwenhaat.

  Het is natuurlijk gek dat de PvdA komt flyeren op koranscholen. Het is een progressieve partij en dan gaan ze toch bij een oriëntaalse SGP stemvee halen?

  Het beste wat er kan worden veranderd aan de integratie van moslims is: laat gewoon geen moslims meer toe. Maarja, dan ben je weer extreemrechts. Maar ik beschouw mijzelf openlijk als islamofoob. Ik ben angstig voor de groeiende invloed van de islam. Ik zou niet willen wonen in een stad die 90% islamitisch is. Dat ook je huisarts en je docenten islamitisch zijn. Dat je dan naar een islamitische huisarts moet voor een soa-test! 

Stel je voor dat de politie islamitisch is, zoals in Turkije. Die zal heus niet zijn best doen om mij te beschermen als ik word bedreigd na het schrijven van zo’n boek. Daarom zeg ik: stop de immigratie. Dan moeten ze me maar een neo-nazi noemen.”

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   *****

   Like

  • Jan zegt:

   DutchTurks ofwel Erdoganisten ofwel Hitleristen menen:
   Lale Gül ontsnapte aan streng religieuze familie en kreeg spontaan boreale omvolkingspraatjes

   ….
   De tweets zijn doorspekt met boreale omvolkingstheorieën waar Thierry Baudet zijn vingers bij af zou likken. Bij Op1NPO hadden ze haar op zijn minst kunnen vragen of ze nog steeds achter die ideeën staat.

   “..alleen onderontwikkelden en allochtonen planten zich voort, het liefst met niet-etnische Nederlanders ook nog. Toekomst: domme mensen met geen etno-taalkundig bewustzijn en een verwaterde identiteit. Hard maar waar. Je hebt twee kampen: demografische realisten en linkse universalisten. Die willen het liefst alles van de eigen identiteit kapot maken, alles moet fluïde zijn: ras, gender, etno-nationalistische identiteiten, etc. Dat doen ze in een wereld waar alle genepools enorm homogeen en raciaal bewust zijn. Linkse globalisten willen het cement permanent nat houden: je moet nergens wortels schieten, nooit uitharden. Op dit moment is 30% van alle baby’s die geboren worden allochtoon. Op den duur zorgt dat voor chaos, want verwatering van een gedeelde identiteit en geschiedenis. Die strijd is inherent aan de mens. Wie dat ontkent is eigenlijk dom, die dynamieken zullen altijd aanwezig zijn, oorlogen zijn ook inherent aan de mens. In Italië lukt het al niet meer, die linkse praatjes. Waarom? Mensen identificeren zich met dingen. De Turk die een wo-opleiding heeft gedaan 28 is heeft al een ring om zijn vinger en 3 kinderen gepoept. De Nederlander is op zijn 36ste nog aan het zuipen. Realiteiten. De allochtonen zullen zeker nog de komende twee generaties kinderen blijven poepen. Uiteindelijk groeit hun aandeel hier gestaag en heb je te maken met controleverlies, machtsverlies, staatkundige decadentie en achteruitgang van civilisatie en cultuur.
   ….
   https://dutchturks.nl/lale-gul-ontsnapte-aan-streng-religieuze-familie/

   Klopt helemaal wat zij zegt.

   Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    Beschaafde mensen planten zich pas voort nadat ze zeker gesteld hebben dat ze ook voor hun nageslacht kunnen zorgen, en het een goede toekomst kunnen verschaffen.
    Onbeschaafde mensen fokken er gewoon op los in de hoop dat kwantiteit wel voor een paar overlevenden gaat zorgen.
    En de Nederlandse overheid verpest het dus, middels een enorme belastingdruk en een totaal gebrek aan veiligheidsbeleid, voor die eerste groep.
    Waarna ze dan die eerste groep ook nog eens schaamteloos verwijten dat ze niet genoeg fokken, en dat als excuus misbruiken om nog meer van die tweede groep het land binnen te slepen.
    En al doende breken ze dan onze westerse beschaving stap voor stap tot aan de grond af.

    Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Ophitser Arnoud van Doorn (PvdE, ex-PVV) doet aangifte tegen schrijfster die islam de rug toekeerde
   ……

   …..
   https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/02/ophitser-arnoud-van-doorn-pvde-ex-pvv-doet-aangifte-tegen-schrijfster-die-islam-de-rug-toekeerde/

   Like

  • Jan zegt:

   DutchTurks: Wie het niet met ons eens is is een nazi
   https://dutchturks.nl/nazi-overblijfselen-fascisten-en-de-politicus-van-het-jaar/

   Nou zijn zij dat natuurlijk zelf

   Like

   • Ravian zegt:

    Churchill riep driekwart eeuw geleden al dat de antifascisten de nieuwe fascisten gingen wezen.
    Hij had beter kunnen roepen dat de nazi’s socialisten waren.
    Dan was het kwartje misschien wel gevallen.
    Maar dat was destijds al niet “politiek correct”.

    Like

 8. Bas zegt:

  Gevaar voor de bevolking…
  https://tpook.nl/2021/03/04/asielzoekers-van-14-15-en-16-jaar-oud-overvallen-bejaarde-in-eigen-huis-in-oisterwijk/

  Asielzoekers van 14, 15 en 16 jaar oud overvallen bejaarde in eigen huis, in Oisterwijk
  “Een bejaarde inwoner uit Oisterwijk betrapt inbrekers. Krijgt een vuist op z’n bek. Blijken het boys van 14 (‘deze jongen was al ingerekend vanwege een winkeldiefstal’), 15 en 16 jaar oud. Uit het asielzoekerscentrum. En op hetzelfde moment komt er een memo van de burgemeester uit: het azc ‘verliest draagvlak’

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Dergelijke berichtjes lees ik hier ook hoor.
   Het zal wel over heel W-EU hetzelfde zijn.
   Wat mij ook vaak opvalt als ik die berichten lees van overvallen, diefstal geweld etc, etc is het VERSCHRIKKELIJKE OVERMATIGE GEWELD dat die M.O-ers gebruiken.
   Gisteren weer in N-Fr, ze stonden nu voor de rechtbank.
   Een autochtone Fransman gruwelijk mishandeld, uit z’n auto getrokken, met knuppels geslagen etc, etc en als laatste reden ze nog even met zijn auto over de man heen.
   DE NAMEN ? ? ? Rachid 19 jaar, Mohammed 20, en nog zo’n andere ellendige arabische naam.

   Like

   • Ravian zegt:

    Het antwoord is simpel, maar zo politiek incorrect dat niemand het wil of durft te benoemen.
    De realiteit is dat het barbaren zijn, ze bevinden zich, afhankelijk van waar ze exact vandaan komen, wat hun geestelijke ontwikkeling betreft nog ergens tussen het stenen tijdperk en de middeleeuwen.
    En dit en ander ongeciviliseerd gedrag is daar dus een rechtstreeks gevolg van.
    Je kunt dit soort onderontwikkelden wel een smartphone geven, en ze leren om de magnetron te bedienen, maar dat verandert niets aan hun daadwerkelijke beschavingsniveau.
    Gezien je het hier over een achtergebleven evolutionair proces hebt gaat hier ook niet snel iets aan te veranderen wezen, waarbij het feit dat ze buiten achterlijk gemiddeld ook nog eens niet bijster intelligent zijn, en een de geestelijk ontwikkeling fnuikende ideologie aanhangen, ook niet echt gaat helpen.
    Als je vervolgens gewoon je gezonde verstand gebruikt kun je enkel tot de conclusie komen dat die mensen hier niet passen, hier ook nooit gaan passen, en dat dit funest voor onze eigen beschaving gaat wezen.
    De enige mogelijk oplossing ligt dan vervolgens nogal voor de hand; als je wilt voorkomen dat de treinen naar het oosten weer gaan rollen dan moeten deze mensen, een paar positieve uitzonderingen daargelaten, gewoon allemaal terug naar waar ze vandaan gekomen zijn, en hoe sneller hoe beter.

    Geliked door 1 persoon

 9. delamontagne zegt:

  Betreft Frankrijk, Parijs:
  Op 6 Maart .a.s zal er door Fatima Khemilat van het CCIF [ = de vereniging in Fr van moslims om hen tegen diskreminasie te beschermen…]

  Fatima Khemilat, doctoraatsstudent politieke wetenschappen, zal een conferentie leiden die verboden is voor blanke vrouwen. De sessie wordt zonder complex aangeboden.
  Getiteld:
  Geracialiseerde seksualiteit en dekolonisatie: “dekoloniserende seksualiteit”

  Het is onderdeel van een workshop getiteld: “Dekoloniseren van je seksualiteit: hoe je seksualiteit terugwint”.
  In de presentatieboodschap wordt duidelijk vermeld dat de workshop is gereserveerd voor vrouwen die te lijden hebben gehad van RASSEN DISKREMINATIE = geracialiseerde vrouwen (Arabieren, zwarten, Aziaten, Latinas) die “hun seksualiteit willen terugwinnen” .

  EEN JAAR GELEDEN VERDEDIGDE DEZE “RACIALE” dame DE ZAAK VAN BURKA’S EN BOERKINIES………..

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Kijk, zo komt deze gek straks toch nog in de Kamer

  Muzikanten staan als een blok achter partij van Sylvana Simons
  https://3voor12.vpro.nl/artikelen/overzicht/2021/maart/Muzikanten-staan-als-een-blok-achter-de-partij-van-Sylvana-Simons.html

  Nog nooit van deze shit gehoord, maar komt SS in de Kamer wordt het wel weer af en toe een cabaretuurtje

  Like

 11. Jan zegt:

  ‘We willen naar een democratische economie, (lees communistische) waarin winsten en prijzen worden beheerst.’

  Dat gebeurde in Venezuela en het resultaat mag bekend zijn

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Spuit 11 en leugenaar SS

  Een allochtoonprobleem wordt door Nederlanders veroorzaakt

  Like

 13. Julia zegt:

  Weer een aanvulling voor onze samenleving de nieuwe fascistische partij BIJ1 komt onze door en door ziekelijke linkse politiek versterken. Kijk wat voor een gajes binnen deze partij huist dat zegt al meer dan genoeg. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/03/wat-bij1-kip-jeanette-chedda-pakt-witte-gehandicapten-aan-wit-privilege-terug-naar-start-en-doe-je-huiswerk/ Kortom een vergiftiging voor onze samenleving.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s