Als het weer eens wat langer duurt: WHO verwacht begin 2022 einde van de pandemie

(Vertaling: E.J. Bron)

Pas wanneer werkelijk alles werd verwoest, bijna iedereen geruïneerd is en er alleen nog maar psychologische wrakken over de Aarde wandelen – dan pas mogen de weinige overlevenden weer opgelucht ademhalen:

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) verwacht het einde van de coronapandemie voor begin 2022. “Ik ga er van uit dat 2021 nog een coronajaar zal zijn”, zei Europa´s regionale directeur Hans Kluge tegen de “Welt”: “2020 was Terra Incognita. Een jaar later weten we veel meer. Daarom ga ik er van uit dat de pandemie begin 2022 voorbij is. Wat niet betekent dat het virus weg is. Maar hopelijk zijn er dan geen ingrijpende interventies meer nodig.”

Kluge waarschuwde er voor coronamutaties niet serieus genoeg te nemen, omdat velen zich snel zouden kunnen verbreiden en zware ziektebeelden zouden veroorzaken. “Wanneer dit samenvalt met een te langzame vaccinatiecampagne, dan raken we het momentum kwijt. Dan kan het virus weer de overhand krijgen.”

Voor de mensen in Europa zou het nog geen tijd zijn om achterover te leunen. De WHO had donderdag meegedeeld dat nieuwe corona-infecties in Europa na een daling van zes weken met negen procent toegenomen zouden zijn. De Belg van geboorte appelleerde aan medewerkers in de gezondheid en de zorg om bij de vaccinatiecampagne het goede voorbeeld te geven.

“Medewerkers in de gezondheidszorg zouden het goede voorbeeld moeten geven en verzekeren dat vaccineren levens redt.” Tegelijkertijd wijst de WHO de door de Europese Commissie geplande vaccinatiepaspoorten af. De voor deze zomer aangekondigde invoering zou echter “waarschijnlijk onvermijdelijk” zijn, zei Kluge. “Maar het is geen aanbeveling van de WHO. We begrijpen dat regeringen met de politieke realiteit geconfronteerd worden. Desondanks bestaan er serieuze bedenkingen.” Zo zou het onzeker zijn hoe lang een immuniteit aanhoudt. Ook zou een vaccin “niet per se de besmetting van andere mensen verhinderen”, aldus Kluge.

Hoeveel lijken willen die eigenlijk nog tellen, totdat de “Great Reset” voltrokken is?

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Als het weer eens wat langer duurt: WHO verwacht begin 2022 einde van de pandemie

 1. Jean zegt:

  De enige redding met resultaat is de grenzen sluiten en alles wat hier niet thuis hoort verwijderen incl. het politiek gespuis wat onze samenleving/toekomst:veiligheid/leefbaarheid verwoest door die import van levensgevaarlijke wezens.
  Cement en zand kun je mengen, volkeren kunnen nooit gemengd worden zonder desastreuze gevolgen voor de autochtone bevolking.
  Ik wens alle Afrikanen in Afrika een prachtige geweldloze toekomst.
  Ik wens alle Europeanen in Europa een prachtige geweldloze toekomst.
  Laten we starten met totaal verbod op dubbele nationaliteit en stemrecht voor vreemdelingen dan zijn al 75% van alle problemen verleden tijd, we beginnen dan werk te maken met terugsturen naar afkomst w.w.z. ± 95% van de aanwezigen reizen “enkele reis” naar Afrika zodat ze in Afrika werk kunnen maken van de opbouw van Afrika want de infusen zullen drooggelegd worden.
  Het spectaculair dagelijks geweld verplicht ons van koers te wijzigen, geweld hoort niet thuis in onze westerse samenleving, respect voor politie, brandweer, verzorgingspersoneel hoort thuis in onze westerse samenleving.

  Geliked door 1 persoon

 2. Blaffertje zegt:

  Onze wil moet eerst gebroken worden en als dat zover is dan zijn wij bereid oorlog te voeren.
  Dat doel hebben ze voor ogen.
  Na zo’n oorlog zijn we blij met alles wat we krijgen als we maar weer vrij zijn en niet op onze hoede hoeven te zijn voor “een vijand”.
  Maar de grootste vijand van ons heeft ons compleet in de macht omdat we dan in een totalitaire staat leven en eigenlijk helemaal geen vrijheid meer hebben.
  Onderwijl hebben ze onze economie compleet op de schop genomen en wij hebben het niet door.

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  …begin 2022 einde van de pandemie.

  Dat zeggen ze, ja. Ik moet het eerst zien, zei Blinde Jaap.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 4. Andre zegt:

  Ik verwacht ongeveer voorjaar 2022 dat de WHO met hun politieke bloedzuigers zoals Hugo de Jonge, de Jaap van Dissels en natuurlijk insekt Bill Gates zich voor het corona tribunaal kunnen gaan verantwoorden. mRNA is eugenetica en volkeren moord. IBM met hun ponsplaatjes in WO2 Microsoft dat is voortgekomen uit IBM en nu weer die mRNA zooi van Bill Gates ism Henry Wellcome trust, Warren Buffett en natuurlijk Soros weer.

  Like

 5. antiislamnu zegt:

  Wat een grap oprotten er mee ik wil mijn leven terug

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Een normaal gezond immuunsysteem dat gehakt maakt van het griepvirus omgedoopt naar Sars Cov 2 bestaat niet meer. Dat hebben ze binnen de WHO door definitie verandering van pandemie en groepsimmuniteit afgeschaft. Of de natuur zich wat van deze verandering aantrekt is onwaarschijnlijk maar daar gaat het niet om. Het gaat om de voorgeschreven werkelijkheid en als die zegt dat 2+2 5 is dan is dat zo. Ga dat maar uitleggen aan de mevrouw in de supermarkt die je attendeert dat je geen schaamlap voor je bakkes hebt. Sterkte!

  Geliked door 1 persoon

 7. pepo Copyright zegt:

  Om een lang verhaal kort te maken met deze onzin.
  Het gaat tot 31-3-2025 duuren.
  Staat officieel in diverse documenten van het World economic Forum.

  Like

 8. LUCIA. zegt:

  Tuurijk dan is de Economie in ieder geval het MKB volledig verwoest, heeft de dictatoriale variant van het virus , die waar van overheidswege niet over gesproken wordt, in het kader van je vuile was niet ophangen, zich al in volle glorie niet alleen gemuteerd maar ook verspreidt en is vrijheid verworden tot kleine porties van iets kostbaars en ook nog op rantsoen.

  Like

 9. LUCIA zegt:

  Als de corona lockdowns niet meer nodig zouden zijn, komen ze met andere lockdowns klimaatlockdowns en let maar op die 1.5 meter en die maskers die gaan ze er in houden onderdeel van satanische rituelen, verder geen vlees praktisch geen bomen en ook aardig wat mensen minder en dan mag je me zeggen; Welke groep aan de winnende hand is, de brave suckers zoals wij of de psychopaten zoals zij.
  We zouden ze moeten stenigen ze tot bloedens toe..ze van de aardbol af moeten schoppen , ze in kanon stoppen en de ruimte in schieten en wat doen we niets….af en toe een kleine demonstratie waarna we grondig weggemept worden tsja en zo moddert dat verder. Als reïncarnatie bestaat kom ik nooit meer als een mens en ook nooit meer op aarde, grondige hekel gekregen aan beide.

  Geliked door 1 persoon

 10. Svalbard zegt:

  Wat is voor mij dan het nut om me te laten vaccineren met een vaccin dat twijfelachtig is, en waarvan men zegt dat het geen besmettingen kan voorkomen?

  Geliked door 1 persoon

 11. hoe dodelijk is het vaccin ?

  Like

  • bobzelf zegt:

   ik las van diverse russische doktoren het volgende

   het dodental zal hard omhoog vliegen
   te beiginnen na 4 maanden
   met het hoogte punt 14 maanden
   na uw vaccinatie

   ZODAT ALLES MAAR DAN OOK ALLES . OP “”ONDERLIGGENDE “” PROBLEMEN KAN WORDEN GESCHOVEN !!!

   ZE NOEMEN HET EEN “”” PLANDEMIE “”

   dus zal ik wat leuks vertellen ??

   ik wacht sowieso tot juni 2022 ,

   HEBBIEUM ???

   TIJL JE KAN GAAN HOOR . HET SPUL IS VEILIG WHAHAHAHA

   OME BOBZELLUF

   “” KLAAS HEB JE NOG IETS VAN BELARUS OF NAVAlNY misschien ??

   Like

  • boorzalf zegt:

   Ab Osterhaus, deed een proef door katten te injecteren met een corona vaccinatie. Met een big smile vertelde hij dat de katten die gevaccineerd werden drie maanden eerder dood gingen. Dan de katten die niet gevaccineerd werden. En de zaal lachte mee. Stelletje sadisten.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @boorzalf

    Wat een ellendeling!! Die zak moet een beroepsverbod krijgen. Ik zou hem met liefde en plezier een klap in zijn grijnzende smoelwerk verkopen!
    Inderdaad…, sadisten!!

    Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  The Guardian heeft een plan om de bevolking van Europa massaal te laten creperen

  Guardian suggests Covid-like shutdowns every 2 years to meet Paris climate goals, then changed the title of a story after online backlash.

  Allen geschift

  Like

 13. Julia zegt:

  Zoals door veel zogenoemde complotdenkers (dus de realisten met verstand) is voorspeld de dictatuur gaat onverminderd door De avondklok kan epidemiologisch wisselgeld zijn voor de andere versoepelingen. Volgens het RIVM drukt het straatverbod in avond en nacht – inclusief de visiterestricties – de verspreiding van het virus met zo’n tien procent. ,,Er is veel draagvlak voor de avondklok”, zegt Grapperhaus, die geen problemen voorziet met de steun onder de bevolking nu die weer verlengd wordt. ,,Mensen groeien mee met de maatregel. Peilingen laten ook zien dat burgers steeds meer denken: hé verrek, laten we dit maar even doen.” Eerder zei premier Rutte dat de maatregel ‘zo snel mogelijk’ in de prullenbak zou gaan, maar nu kiest het kabinet een andere koers. Die onbetrouwbare arrogante slopers blijven onverminderd doorgaan met de tirannie en het volk onderdrukken totdat Nederland geheel naar de klote is. Ik hoop dat het draagvlak bij de massa totaal gaat verloren. Hoe kun je het in je zieke arrogante geest halen om Nederland geheel te slopen omdat anders ziekenhuizen te vol worden. Ziekenhuizen die dit sloop kabinet hebben gesloten en verantwoordelijk zijn voor het kapot bezuinigen van onze gezondheidszorg. Voor een tribunaal en zo snel mogelijk vanwege schending van alle mensenrechten.

  Like

  • Cathja zegt:

   @Julia op 5 maart

   Ik heb gelezen dat de ziekenhuizen het op dit moment goed aankunnen, want er worden weer uitgestelde operaties verricht, en het is niet buitengewoon druk op de diverse afdelingen met de corona-patiënten. Als je bedenkt dat ons land ca. 1100 IC-bedden heeft en er op dit moment ‘slechts’ 50% in gebruik zijn, waarom moeten wij dan opgesloten blijven ‘om de druk in de ziekenhuizen te verminderen’? Een leugen van jewelste!
   Er had nooit bezuinigd mogen worden op de ziekenhuiszorg, en andere vormen van zorg, maar Rutte wilde anders. Hij wilde het beste jongetje van de klas zijn en de staatsschuld sterk verminderen, en daarom sloeg hij rigoureus aan het bezuinigen….., met o.a. deze ellende als gevolg.

   Voorlopig zie ik geen versoepelingen. Nu weer omdat de mensen er zogenaamd vertrouwd mee geraakt zijn……
   Ik wen er nooit aan dat ik in de avond niet meer vrij over straat mag gaan, tenzij ik een bewijs bij me heb die mijn verblijf buiten rechtvaardigt.

   Wat een rot land is dit aan het worden. Waarom pikken ‘we’ dit toch allemaal?

   Like

  • waarom gaat niet heel nederland open en waarom gooit iedereen die mondlappen niet in de kliko. wat denken jullie hiervan. als alles open gaat dan kunnen ze niet iedereen beboeten en stopt de ze waanzin.

   Like

 14. Joannes den Hollander zegt:

  Waarop baseert de WHO deze verwachtingen? Dat is puur koffiedik kijken. Houd die miljoenen negers weg uit Europa want voordat we het weten komt de dodelijke variant met ebola en aids om ons de genadeklap te geven. Open tbc en schurft hebben ze ons inmiddels al mee opgezadeld.

  Like

 15. Knalkopje1 zegt:

  Ik heb zojuist weer ‘goed’ nieuws gezien op RTL-nieuws: de vergrendeling of lockdown met minstens twee weken verlengd, avondklok voor onbepaalde tijd verlengd, terrassen op zijn vroegst in april open. Zie: https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/lockdown-zeker-met-2-weken-verlengd-terrassen-op-z-n-vroegst-in-april-open/ar-BB1ehFKW?ocid=msedgntp
  Maandag is een persconferentie.

  Like

 16. Cathja zegt:

  Ja hoor, we begrijpen het, en wachten gelaten tot het moment dat we alle 200 landen (of meer) voorbij hebben zien komen met hun zéér besmettelijke varianten.

  Zo langzamerhand begin ik te kotsen van deze idioterie! Zojuist las ik in de krant dat Grapperhaus zei dat de avondklok nog wel even zal blijven, omdat ‘de samenleving zich er naar had geschikt’…., of woorden van gelijke strekking. De terrassen mogen voorlopig ook nog niet geopend worden, maar Grapperhaus liet weten dat wat hem betreft eerst de ondernemers versoepeling kunnen verwachten, en pas dan zou wellicht de avondklok kunnen vervallen. Wat hebben die twee ‘zaken’ eigenlijk met elkaar gemeen?

  En wat ‘beloofde’ Rutte bij het instellen van de avondklok….ook alweer??
  Die zou als eerste de prullenbak in gaan.

  LEUGENAAR!

  Like

 17. bobzelf zegt:

  EN HET VLIEGTUIG STAAT IN DE BRAND EN DE BENZINE IS OP ..

  INHAKEN , ALLE NEDERLANDERS TEGELIJK !!!

  JA KOMT TIE ,

  HOLLADIEEEEEEEEEEEEEEEEE …. HOLLADIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

  GOHH, GEK HE, ??? ZOMER GRIEP , EN DAN DE WINTERGRIEP

  EN DAT PAS 55 JAAR, OF ZO

  VACCIN , NEE NOOIT GELUKT, IETS MET SNELLE MUTATIES WHAHAHAHAHA

  ALLEMAAL NIEUW TOCH ??

  U BENT GODALLEJEZUSDOM ALLEMAAL HE ??

  JA OME BOB , ZEKER WETEN !!!

  IK GA EEN LEKKERE HAMBURGER KOPEN,
  ZONDER 1 METER 50
  ZONDER MONDKAPPIE
  ZONDER AAMBEIEN
  ZONDER SPUIT
  ZONDER TEST

  U KUNT DOODVALLEN

  OOM TESTSTRAAT

  p.s. stop nou met nar die teststraten te gaan
  stop eerst een thermometer in je reet .

  huggie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s