“Deze EU-plannen zijn suïcidaal!” – Groot onderzoek van de fractie “Identiteit en Democratie” (ID) over het migratiepact verschenen!

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

De EU-parlementariërs van de AfD – Dr. Gunnar Beck, Dr. Nicolaus Fest en Bernhard Zimniok – hebben samen met andere EU-parlementariërs uit andere landen een omvangrijk onderzoek over het EU-migratiepact gemaakt, dat nu is verschenen. Beck, Fest en Zimniok over het onderzoek:

“Vorig jaar heeft de Europese Commissie heel stilletjes een migratiepact op gang gebracht, waar nogal wat over te zeggen valt. Wij hebben, samen met onze vrienden uit het buitenland, het EU-migratiepact politiek en juridisch geanalyseerd. De resultaten van onze analyse zijn terug te vinden in het onderzoek – en zijn schokkend:

Met het nieuwe EU-migratiepact dient tot nu toe illegale migratie gelegaliseerd te worden. De verdeling van migranten binnen de EU dient aan de hand van economische kracht en inwoneraantal te geschieden – dit zou vooral voor Duitsland een catastrofe zijn. Criminele smokkelbendes, die vaak eufemistisch ´zeenood redders´ genoemd worden, dienen uit de criminele sfeer gehaald te worden.

Het begrip familie dient uitgebreid te worden, zodat in het vervolg nog meer migranten naar Europa kunnen komen, bijvoorbeeld door schijnhuwelijken kort voor het bereiken van de EU-buitengrenzen. Onbegeleide minderjarige vluchtelingen onder de 12 jaar dienen van de asielprocedure uitgezonderd te worden – omdat bijna elke familie in de meest onontwikkelde regio´s van de wereld kinderen in die leeftijd heeft, kun je je voorstellen wat dit in verband met de gezinshereniging en de uitbreiding van het toepassingsbegrip zou betekenen.

Bovendien dienen repatriëringen vooral op ´vrijwillige´ basis te geschieden en door de belastingbetaler gesubsidieerd te worden, zodat illegale migranten voor hun delicten ook nog financieel beloond zouden worden, wat alleen maar extra prikkels creëert voor de illegale immigratie. De grenzen tussen immigratie en asiel dienen verder vervaagd te worden. En in kwesties van migratie dient de competentie aan de EU te worden overgedragen. Dit migratiepact maakt van de heerschappij van het onrecht recht en van Europa een vestigingsgebied voor Afrikanen en Oriëntalen, met onomkeerbare gevolgen voor onze cultuur, onze identiteit en onze welvaart. Het is, in één woord, suïcidaal.

Een onderzoek van Gallup rekent bij de realisering van het migratiepact op ongeveer 70 miljoen migranten uit Afrika, andere onderzoeken rekenen zelfs op 500 miljoen mensen. Migratie is geen onderwerp dat verzwegen en geheimgehouden moet worden, zoals de Europese Commissie graag zou willen, maar is de wezenlijke kwestie van onze tijd. Er moet open, op feiten gebaseerd en nuchter over gediscussieerd worden. Ons onderzoek levert een serieuze bijdrage aan een nog intensiever te voeren debat.”

(Klik rechts onderin de balk voor Duitse ondertiteling)

Het onderzoek kan HIER gedownload worden.

Teken HIER de petitie tegen het EU-migratiepact.

Bron:
politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Deze EU-plannen zijn suïcidaal!” – Groot onderzoek van de fractie “Identiteit en Democratie” (ID) over het migratiepact verschenen!

 1. LUCIA zegt:

  Die vuile fucking hybride reptoids, zij plegen geen suicide, noem het moord… ze zijn niet zichzelf aan het beschadigen, ze willen ons volledig kapot maken en via religie en de MSMhoeren hebben ze en maken ons nog steeds wijs, dat er een redder aankomt, waarna we weer lekker op de bank kruipen, in de pindaschaal grabbelen…. en die rust die zogenaamd overal is ..maak je borst maar nat ..dat heet de stilte voor de storm.En vraagt u zich af het is maar een vraag, een hypothese : Als de straten rood moeten kleuren wiens bloed heeft u dan liever als verf/grondstof… die van hen of die van ons.

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Dat de Linksche Looney Brigade suicidaal schijnt te zijn is sedert de Tweede Wereldoorlog al gebleken, toen waren de Looneys al bereid om alle bewoners van Europa op te offeren….en ze volharden nog steeds in hun Brusselse overtuiging.
  Ik zeg, als je zo graag tussen de Naffers wil leven, ga dan emigreren, en probeer daar te integreren, in plaats van Europa te omvolken…..het stinkt hier al genoeg naar shoarma.

  Like

 3. Hans van Straaten zegt:

  Was te verwachten, wat een stelletje … in Brussel. Alles wordt naar de sodemieter geholpen.

  Geliked door 1 persoon

 4. henk zegt:

  van alle kanten zijn we onderweg naar een moment dat alles uit elkaar spat, zou het komen omdat we 75 jaar geen oorlog hebben gehad >?

  Like

 5. Jean zegt:

  Die EU bende is suïcidaal voor Europa en zeker voor de Europeanen. We stikken momenteel al onder het barbaars geweld wat alleen maar zal toenemen door die import door die EU bende.
  Europa moet terug in handen genomen worden door de Europese burgers.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Overbevolking wekt bovendien moord en doodslag in de hand dus laten zowel die immigranten als de linkse EU-elite zo ver mogelijk Europa uitblijven!

   Like

 6. koosv8 zegt:

  EN HET IS WEER BEDACHT DOOR WIE DENKT U , IN HET POLITIEKE SPECTRUM.
  🤮🤮🤮LINKS LINKS ENWEER LINKS🤮🤮🤮
  ZUM KOTSEN!!!

  Like

 7. bobzelf zegt:

  TEKEN HIER ??? TEKEN HIER ??

  OME BOB TEKENT NOG 1 PAPIERTJE !!!

  EN DAT IS HET DOODVONNIS VAN RUTTE ,

  OP ZEER PIJNLIJKE WIJZE…

  ZOALS HET ER NU UITZIET, MOET IK DAT OOK NOG ZEELLUF DOEN

  WHAHAHAHA

  WAT EEN KUTLAND MAN, SODEMIETER TOCH OP ALLEMAAL

  OME BOBBIEEEEEEEEEEEEEEEEE

  Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  Reptielenbrein.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s