“Covid-19-vrijheidsbeperking: ik vermoed dat te veel hysterische wijven het beleid mede bepalen”

(Door: Juliaan van Acker)

‘We leven in een gefeminiseerde tijd waarin de kindjes gevrijwaard moeten blijven van alle mogelijke gevaren’

Als meteorologen stormweer voorspellen volgt geheid een code rood waarschuwing. Geen enkele ambtenaar durft het aan enig risico te nemen. Liever het hele land waarschuwen dan achteraf verantwoordelijk te worden gesteld voor falend beleid. Parken en bossen worden afgesloten. Mensen worden dringend verzocht niet de weg op te gaan. Vaak blijkt het achteraf best mee te vallen. Nog niet zolang geleden bestond geen code rood en niemand maakte zich druk over 10 Beaufort. Stoere zeebonken trotseerden de klotsende baren en voeren in sneltreinvaart tussen de garnalen door. In mijn tochten door het Congolese regenwoud was er wel elke dag een tropisch onweer. Felle rukwinden deden de palmbomen heen en weer zwiepen. Tientallen bliksems sloegen in de nabijheid neer. Toch schuilde ik in een tent en voelde mij desondanks veilig.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Covid-19-vrijheidsbeperking: ik vermoed dat te veel hysterische wijven het beleid mede bepalen”

  1. LUCIA zegt:

    Hele generatie watjes tegenwoordig en tuurlijk zijn het de vrouwen die de schuld krijgen…. sorry maar mannen zijn grotere watjes dan vrouwen, als die kinderen moesten krijgen en de hele eieren operatie erbij incl ongesteld worden, dan was de mensheid al uitgestorven. het is vaak genoeg gebeurd dat ik vriendjes IKEA kasten in mekaar moest gaan helpen zetten omdat het ze zelf niet lukte of ze niet konden behangen en mij belden…tsja

    Geliked door 1 persoon

  2. Ravian zegt:

    Tsja, toen pissen plassen werd is het gezeik begonnen zegt men wel eens.
    En terwijl deze overgeciviliseerde deugkneuzen andere menen te moeten dwingen om niet te roken en hun gordel te dragen zorgen ze er tevens voor dat Nederland overstroomt wordt door crimineel tuig dat onze eens zo veilige maatschappij langzaam maar zeker in een nachtmerrie verandert.
    Maar dat zie je dan verkeert natuurlijk.
    De term “hysterische wijven” beperkt zich overigens niet geheel tot het vrouwelijke deel van de bevolking.
    Ik ken ook genoeg “mannen” (jawel, tussen aanhalingstekens) waar deze term op van toepassing is.
    Een van hen is momenteel minister president van Nederland.

    Geliked door 2 people

  3. Julia zegt:

    Ach of het nu die wijven zijn die kerels zonder enige daadkracht maakt niet veel meer uit. Het gaat niet meer om kwaliteit maar om gelijkheid meer vrouwen, meer nieuwe Nederlanders binnen de politiek het gaat toch om diversiteit. Het is te maf en te triest voor woorden. Kijk wat er binnen een wereldmacht als de VS gebeurt zij kiezen voor een demente oude man omdat zo nodig een zwarte vrouw Harris straks het stokje moet gaan overnemen zo vergaat het binnen onze politiek ook wij hebben toch Kaag die zo nodig de eerste vrouwelijke MP moet worden of zij nu de steunpilaar voor terroristische Palestijnse organisaties is en een grote voorkeur heeft voor Moslims maakt niet uit als het maar een wijf is.

    Geliked door 1 persoon

  4. Bas zegt:

    https://rairfoundation.com/breaking-famous-doctor-develops-safe-vaccine-against-covid-germany-prosecutes-him-video/

    BREAKING: BEROEMDE ARTS ONTWIKKELT EEN VEILIG VACCINE TEGEN COVID; DUITSLAND VERVOLGT HEM

    De Duitse immunoloog dokter Winfried Stöcker ontwikkelde een op antigeen gebaseerd vaccin tegen het Coronavirus, waarvan gerenommeerde virologen bevestigen dat het effectief is. Maar in plaats van dat Duitsland begint met de productie van het vaccin, wordt de dokter nu geconfronteerd met strafrechtelijke klachten van de medische bureaucratie van de staat.

    De gevierde dokter en uiterst succesvolle ondernemer ontwikkelde een antigeen, een vreemde stof die een immuunrespons opwekt, voor het Coronavirus. De huidige controversiële “vaccins” van het coronavirus zijn eigenlijk mRNA-gentherapieën en zijn nooit goedgekeurd voor gebruik vóór 2020. Deze “vaccins” worden alleen goedgekeurd onder noodmaatregelen door de Federal and Drug Administration (FDA). Het nieuwe op antigeen gebaseerde Covid-vaccin, ontwikkeld door de 74-jarige arts, is gemaakt met gevestigde technologie die al meer dan 30 jaar veilig wordt gebruikt. Deze goed geteste technologie is gebruikt om effectieve vaccins te maken tegen verschillende stammen van hepatitis.

    Volgens Stöcker is het actieve ingrediënt gemakkelijk en in grote hoeveelheden te produceren. Verdere voordelen zijn dat het actieve ingrediënt kan worden bewaard in normale koelkasten. Bovendien kan het vaccin volgens de uitvinder gemakkelijk worden gemodificeerd met het oog op eventuele toekomstige mutaties van het Sars-Cov-2-virus.

    Begin september nam Stöcker contact op met het Paul Ehrlich Instituut dat onder meer verantwoordelijk is voor de goedkeuring van vaccins en biomedische geneesmiddelen. De dokter mailde hen zijn succesvolle vaccinatieresultaten. Tegelijkertijd vroeg hij dat hij zijn tests met een groter aantal vrijwilligers mocht uitvoeren om te testen op mogelijke bijwerkingen. In plaats van dat het instituut de dokter en zijn werk omarmde, dienden het instituut en de State Offices of Social Services (LAsD) klachten in tegen hem.

    De effecten van zijn vaccins zijn bevestigd door verschillende virologen, waaronder Christian Drosten van de Berlin Charité (een van Europa’s meest gerespecteerde ziekenhuizen). Dr. Drosten is ook een van de adviseurs van de federale regering van bondskanselier Angela Merkel.

    Ondanks de bevestiging van dr. Drosten, startte de officier van justitie een strafrechtelijke procedure. Het parket van Lübeck verklaarde: “Hij produceerde een SARS-CoV-2-antigeen zonder de vereiste toestemming en diende het vervolgens toe aan zichzelf en andere mensen zonder de nodige vergunningen te hebben.

    Nadat de Duitse staat zich op Stöcker had gericht, koos hij ervoor om het proces voor het vervaardigen van het nieuwe antigeen openbaar te maken zonder een octrooi aan te vragen en zonder om betaling te vragen. De dokter heeft nu het recept voor zijn antigeenvaccin op zijn website gepubliceerd

    Geliked door 2 people

  5. Fran zegt:

    Als Juliaan van Acker met die hysterische wijven Rutte bedoeld, dan klopt dat.

    Geliked door 1 persoon

  6. Knalkopje1 zegt:

    De leugencentrale ANP laat weer eens twee beruchte angstzaaiers aan het woord en dat zijn geen vrouwen, namelijk Ernst Kuipers en Jan van Dissel. Ze zijn tegen versoepelingen en dus al helemaal tegen het eindigen van de vergrendeling (lockdown). We moeten het nog ‘even’ volhouden (in coronatijden betekent ‘even’ van onbeperkt lange duur of vatbaar voor verlenging na verlenging). Het enige waar ik het mee eens ben is dat je thuis moet blijven als je symptomen hebt en dat je je dan ook moet laten testen. Dan hamert Van Dissel ook op dat eeuwige afstand houden. Heeft hij persoonlijk een hekel aan menselijk contact? Dat afstand houden komt me mateloos de strot uit en ik heb er vaak genoeg tegen gezondigd in contacten met mensen van wie ik houd en in de buitenlucht, niemand is er ziek van geworden.
    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/kuipers-glas-is-halfvol-wacht-nog-met-versoepelingen/ar-BB1eroXp?ocid=msedgntp

    Geliked door 1 persoon

  7. ronjaspers zegt:

    Ik ben een man en persoonlijk vind het nogal denigrerend om vrouwen “wijven”” te noemen.Voor die feminazi,s maak ik graag een uitzondering,het zijn meestal oerlelijke lesbische strontpotten waar nog geen varken een stramme kabouter van krijgt,laat staan dat ze erop kruipen.Feminazi,s zijn jaloers op vrouwen die gelukkig getrouwd zijn met of zonder kinderen.

    Like

  8. M. zegt:

    https://www.bitchute.com/video/5V09jUtpjW7h/

    Dr. Vernon Coleman: Vital Revelations About How Masks Damage Children (Permanently)

    Like

Plaats een reactie