Politici . . .

Zet politici op een minimumloon, sluit hun zaken, ontzeg hen gezondheidszorg, isoleer hen. En kijk hoe snel dingen veranderen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Politici . . .

 1. Andre zegt:

  Weet je hoe het nog sneller gaat? Tribunaal en een muur vuur.

  Geliked door 3 people

 2. Peter zegt:

  Iets waar ik al vanaf het begin voor pleit.Volgevreten politici die het hele MKB om zeep helpen en lullen over het grote herstel programma, waar ze in al de voorgaande jaren met plezier de boel hebben afgebroken ,ze horen in de gevangenis ,en we moeten een zakenkabinet ,en geen loophonden van Brussel ,wie betaald die bepaald ,Rutte betaald en knikt de slappe zak .

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA. zegt:

   Ja ook zoiets wat absoluut gebeurd maar o wee als je het erover hebt dan heb je meteen een wappie stigma aan je broek. Nederland gaat aan domme nuchterheid.. en ontkenning tegen beter weten in, ten onder.

   Like

 3. Julia zegt:

  Helaas blijven met dit zooitje corrupt en slopers opgescheept. Het stemmen gaat nu al fout en gebeurt er precies wat er in de VS is gebeurd waar poststemmen ook al niet zo een succes was, oncontroleerbaar en tot corruptie geleid. Dat poststemmen is niet om Corona maar puur om moeilijk fraude te bewijzen zodat allang is bekend wie de scepter gaan zwaaien om ons land verder tot de afgrond te slopen, meer soevereiniteit naar Brussel over te hevelen en meer en meer gelukzoekers toe te laten. Kortom Nederland is niet meer te redden het systeem is corrupt en door en door rot. Rutte VVD blijft, Kaag D66 wordt zijn eerste rechterhand en de slopers en misslukkelingen binnen het CDA sluiten de post. Voor wantoestanden die de politici op haar geweten hebben zoals Rutte o.a. met de toeslagaffaire worden door ons corrupt rechtssysteem niet vervolgd dus ze zijn nog ondanks met wat ze ook flikken onschendbaar. Dus als het recht zou moeten zegevieren om een einde te maken en deze slopers en volksverraders zou vrees ik het volk het volk hier massaal tegen in verzet moeten komen maar zoals bekend hobbelen de Nederlandse Stupido Bankzitters graag mee naar richting de ondergang sterker nog het grote deel stemt nog op deze doortrapte politieke partijen. Onbegrijpelijk dat een groot deel van onze bevolking achter het bedrog en de leugens blijven staan en hoe graag zij vrijwillig zonder enig verzet hun vrijheden hebben opgegeven. Binnen de Haagse Maffia lachen ze zich rot en hebben een vrijbrief om gewoon door te gaan Nederland naar de afgrond te helpen.

  Geliked door 2 people

 4. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5219978/ggz-psychische-hulp-jongeren-kinderen-inspectie-gezondheid-jeugd

  Te weinig geld en personeel
  Honderden jongeren op wachtlijsten voor psychische hulp, en de lijst blijft groeien

  Instellingen in de geestelijke gezondheidszorg kunnen de groeiende stroom van kinderen en jongeren met psychische problemen niet meer bijbenen. Er is te weinig personeel, te weinig geld en de wachtlijsten worden steeds langer, concludeert de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ).

  De IGJ spreekt over ‘een groeiende groep jeugdigen’ bij wie de mentale problemen door de coronacrisis dermate zijn verergerd dat zij dringend hulp nodig hebben. Zo kampen jongeren en kinderen met verslavingen, gedragsproblematiek, eetstoornissen, zelfbeschadiging en gedachtes over zelfmoord.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  “ Hij weet niets en ik zou het recht in zijn gezicht zeggen ” – Nobelprijswinnaar en uitvinder van PCR-test vertelt ongezouten de waarheid over Dr. Fauci

  Kary Mullis, die in 1993 een Nobelprijs won voor het uitvinden van de polymerasekettingreactie (PCR) -testprocedure die momenteel wordt gebruikt om gevallen van coronavirus te diagnosticeren, zegt in een video dat dr. Anthony Fauci een waardeloos figuur is

  In de opnieuw opgedoken video beschuldigde Kary Mullis Fauci ervan “nergens echt iets van af te weten” maar toch op tv te gaan en tegen het Amerikaanse publiek te liegen.

  Sommige dingen veranderen nooit.

  Het interview werd oorspronkelijk opgenomen tijdens de aids-crisis in 1993, toen dr. Fauci een interview gaf.

  “Dr. Fauci knows nothing.” According to Kary Mullis, the inventor of PCR.
  He sadly died in 2019 in a car crash. So he wasn’t around to call Fauci on his bullhit.
  video

  Kary Mullis: “Figuren als Fauci….weet nergens echt iets van en dat zou ik in zijn gezicht zeggen. Niets. De man denkt dat je een bloedmonster kan nemen en het in een elektronenmicroscoop kan steken en als er een virus in zit, weet je het zogenaamd. Hij begrijpt elektronenmicroscopie niet en hij begrijpt geen geneeskunde en hij zou niet in een positie moeten verkeren waarin hij zich bevindt. De meeste van die figuren zijn gewoon complete administratieve mensen en ze weten niets over wat er aan de hand is in het lichaam. Weet je, die jongens hebben een agenda, en dat is niet wat we zouden willen dat ze hebben, namelijk dat we ervoor betalen om op de een of andere manier voor onze gezondheid te zorgen. Ze hebben een persoonlijke agenda. Ze bedenken gaandeweg hun eigen regels. Ze veranderen ze wanneer ze dat willen. En ze zijn zelfvoldaan, zoals Tony Fauci het niet erg vindt om op televisie te gaan voor de mensen die zijn salaris betalen en direct in de camera te liegen. ”

  Mullis zei verder dat Fauci weigert met experts te debatteren omdat hij niets weet.

  Het aids-werk van dr. Fauci vertoonde ook grote tekortkomingen en hij kreeg de schuld van tienduizenden doden in de jaren tachtig.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/doesnt-know-anything-say-face-nobel-prize-winning-inventor-pcr-test-unloads-dr-fauci-earlier-video/

  Coronavirus is niet de eerste massamoord door Dr. Fauci – Hoeveel tienduizenden Amerikanen moeten sterven voordat Dr. Fauci zijn baan verliest?
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/08/coronavirus-not-first-mass-killing-dr-fauci-many-tens-thousands-americans-must-die-dr-fauci-loses-job/

  Like

 6. Jan zegt:

  Eindelijk eens iemand die zich uitspreekt over de kolder om zich te laten testen

  Dr. Carla Peeters: ‘Mensen zonder klachten testen is misleidend en verspilling van geld’
  Massascreening creëert schijnveiligheid; effecten ter preventie van Covid-19 zijn niet bekend
  https://tpo.nl/2021/03/16/dr-carla-peeters-mensen-zonder-klachten-testen-is-misleidend-en-verspilling-van-geld-covid-corona-pcr/

  Like

 7. LUCIA zegt:

  Fauci is gewoon een vuile italiaanse rioolrat…kijk dat zijn nou mensen die je op de brandstapel zou moeten gooien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s