VIDEO: Stem vandaag PVV!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO: Stem vandaag PVV!

 1. Mary zegt:

  Uiteraard heb ik PVV gestemd maar lees nu al weer dat een stemmenteller in Haarlemmermeer aangeeft stemmen op de PVV en FvD te laten verdwijnen, In Rotterdam werd iemand weggestuurd omdat ze een bericht heeft gedeeld dat stemmen op Wilders en Baudet zouden worden verscheurd en dat zijn er dan nog maar twee…………vier jaar geleden dezelfde berichten omtrent Wilders stemmen…..zolang wij geen waterdicht “systeem” hebben en dat zou heel goed realiseerbaar zijn vertrouw ik dit zogenaamde democratische gebeuren niet.

  Like

  • Marc zegt:

   Er bestaat natuurlijk geen waterdicht systeem. Stemmen met de hand heeft altijd het risico in zich dat tellers dit anders weergeven dan de werkelijke stemmen. En stemcomputers kunnen worden gehackt. Zo is Trump zeer waarschijnlijk zijn herverkiezing ontnomen.

   Studenten op ROC’s gaan nu tellen. De meerderheid van deze bevolking is moslim. Niet onwaarschijnlijk is dat de meesten van hen gewoon eerlijk zullen tellen. Maar je weet nooit zeker of en hoe een van die jongeren bewerkt is door een of andere radicale imam.

   Maar, laten we eerlijk zijn, dat kan natuurlijk bij elke stemmenteller zo zijn. Toch vraag ik mij af hoe objectieve vastlegging van stemmen verzekerd wordt.

   Like

 2. Steven zegt:

  PVV gestemd!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s