VIDEO Jensen: “Doorgestoken Kaag”

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO Jensen: “Doorgestoken Kaag”

  1. droevige mof zegt:

    Het zou interessant zijn als we de resultaten van de poststemmen kenden. In Duitsland, waar stemmen per post voor iedereen beschikbaar is, wordt al vele jaren beweerd dat kiezers van rechtse partijen zelden per post stemmen.
    De resultaten van de poststemmen worden daarvoor als bewijs voorgelegd. Maar bij nader inzien, gesteund door Jensen, is dit geen bewijs maar een verdenking van iets anders.

    Like

  2. BigLJohn zegt:

    Wie onder deze omstandigheden het nog nodig vind om in de toekomst te gaan stemmen gebruikt zijn verstand niet. Het was niet de angst die de kiezers anders deed besluiten, het was een gestolen verkiezing gelijk als in Amerika gebeurde. De over-populaire Trump werd weggedrukt door de communist Biden. Amerikanen die massaal op een communist gestemd hebben, geloof je het zelf ? De verguisde Rutte en het op verlies staande D66 realiseerden alle twee plots een monsteroverwinning. De radio had het er over dat de laatste stemmen pas volgende week vrijdag gesteld zijn. Wat vroeger in EEN dag geregeld was moet nu meer dan een week duren. Kunnen de VVD en D66 nog meer zetels krijgen. Stemmen over de post net als in Amerika. Het doet er niet toe of je te maken hebt met angstige, slimme of domme kiezers, het resultaat is allang van tevoren voorgekookt; Smerige politieke partijen (zoals VVD en D66) met veel zetels !

    Geliked door 1 persoon

    • Julia zegt:

      BigLJohn Stemmen in Nederland is puur een schijndemocratie. Gelooft u het zelf dat er inderdaad zoveel domme Nederlanders zijn die op leugenaar en sloper hebben gestemd en vooral die stemmen voor D66 zijn onbetrouwbaar. De tellingen zijn niet eens afgerond en nu komt ook de uitslag uit Rotterdam binnen grote hoeveelheid D66 stemmers, met veel brieven voor poststemmen is het compleet misgegaan in sommige gemeenten gericht aan reeds overleden mensen of aan mensen die inmiddels waren verhuisd, in gemeenten stembiljetten zoek geraakt kortom het is een corrupte bende. Ik ben trots niet te hebben deelgenomen aan het stemmen voor deze schijndemocratie en dictatuur waar kiezers gewoon helemaal niets te vertellen hebben maar uitsluitend het stemmen een zoethoudertje is. Het is inderdaad hetzelfde spel wat in de VS heeft plaatsgevonden en het resultaat zien we wat dat heeft opgebracht in ieder geval niet veel goeds.

      Geliked door 1 persoon

    • ronjaspers zegt:

      BigLJohn.U hebt gelijk,het is de (nazi) bilderberg groep die bepaalt wie wint en welke politieke poppetjes op welke plaatsen komen.Stemmen is een farce en politiek poppenkast.

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie