Van de webmaster (+ update!!!)

(Door: E.J. Bron)

Naar aanleiding van de verkiezingsuitslag 2021 is het tijd geworden om me te gaan bezinnen op over hoe nu verder. Ik ben vanaf 2009 bezig om te proberen de mensen wakker te schudden wat betreft de islamisering, de immigratie, de EU, het behoud van de vrijheid van meningsuiting enz. Naar nu blijkt, heeft dat weinig tot geen resultaat opgeleverd. Over de redenen waarom tast ik deels in het duister.

Voor mij rijst nu de vraag of alle energie die ik in de site stop überhaupt in verhouding staat tot het resultaat. Dan moet ik heel eerlijk tot de conclusie komen dat dit niet het geval is. Het leven bestaat echter uit meer dingen dan alleen een website. Die dingen heb ik de afgelopen tien jaar te veel verwaarloosd. Daar komt nu een einde aan. Ik heb besloten om het, in ieder geval de komende tijd, wat rustiger aan te gaan doen. Dat wil niet zeggen dat ik er helemaal mee stop, maar er zullen minder artikelen op de site geplaatst gaan worden.

Met vriendelijke groeten,

Webmaster E.J. Bron

UPDATE: Uit veel reacties en mails die ik binnenkrijg, blijkt dat mensen denken dat ik helemaal ga stoppen met de site. Dat ga ik zeker NIET doen. De komende tijd neem ik echter even wat gas terug om me ook weer even op andere belangrijke persoonlijke zaken te richten.

Dus: “E.J. Bron” blijft gewoon in de lucht!

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

187 reacties op Van de webmaster (+ update!!!)

  1. Republikein zegt:

    Roepende in de woestijn.

    Geliked door 2 people

  2. benkokjoodschrpastor zegt:

    Hi Bert,
    Ik snap je heel goed, maar wens je toe, dat je van uit een “shabbathsperiode” met opgefriste visie de draad blijft oppakken !
    Shalom,
    Ben Kok (joods-chr. pastor)
    Tora-Yeshua.nl

    Geliked door 5 people

  3. brabosh zegt:

    Kop op Bert!

    Beschouw het als een hobby. Schrijf voor jezelf. Dat is de enige manier om het vol te houden.

    Zo doe ik het en het werkt 🙂

    Geliked door 1 persoon

  4. Jan zegt:

    Het is de macht van de manipulerende media, met de tv voorop (NOS en alle ‘actualitietenrubrieken’ die linkse propaganda leveren en ronduit leugens vertellen)
    Linksvolk gaat het om macht en overheersing want dat vertaalt zich in geld.

    Geliked door 4 people

  5. Peter. zegt:

    Beste Hr Bron,hartelijk bedankt voor al u werk ,het is als praten tegen een muur,net zoals Trump aan de kant is gezet door media en het grote geld,de bevolking kijkt boer zoekt vrouw,en neemt het nieuws wat er tussendoor komt aan voor waarheid,het gaat nog veel slechter worden ,de werkelijke lockdown gaat nog komen ,en eerst dan wordt men wakker ,nogmaals,laten de mensen zelf maar ondervinden waar ze op hebben gestemd ,de meerderheid van de bevolking is ondertussen in dienst van de staat,en gaat er van uit dat dit alles aan hun voorbij zal gaan ,dat dachten de mensen ook die aangesteld waren bij banken ,ondertussen hangen daar automaten en het personeel is aan de kant geschoven ,het zal even duren ,maar u zal in veel zaken u gelijk krijgen .
    Geniet van u vrije tijd en familie ,vriendelijke groeten Peter

    Geliked door 4 people

  6. Andre zegt:

    Ach meneer Bron wat werkt er nu eigenlijk nog wel. Het is met alles of je aan een dood paard trekt. Behalve voor een heel klein clubje die een soort onzichtbare hand achter zich hebben en dingen omhoog kunnen laten vallen. Rutte iets van 36 zetels zag ik gister voorbij komen. 10 jaren heeft hij alles van kind tot bejaardje naar de gallemiezen geholpen en dan 36 zetels binnen harken?

    Geliked door 3 people

  7. Bas zegt:

    Veel kiezers gaan voor het poppetje dat ze het meest zien en verdiepen zich niet echt in de materie.
    De nos en msm kiezen de winnaars en overspoelen Nederland hiermee.
    Ondanks dat is rechts groter geworden en is de PVV nog steeds nummer 3.
    Zonder websites als deze zou veel informatie niet onder de aandacht komen.
    Het is absoluut niet voor niks geweest.
    Blijf positief!!!

    Geliked door 5 people

  8. Meine zegt:

    Het is zeker niet voor niet voor niets. Mijn dank voor al jouw artikelen ! Ga zo door !

    Wat er in NL is gebeurd is het “Stockholm-syndroom” met Rutte als gijzelnemer ..
    En D66 kan alleen door fraude omhoog zijn gekomen, die snap ik echt niet. Of door de moslims.

    Geliked door 6 people

  9. B.Blokzijl zegt:

    Jammer maar begrijp het wel.

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      “E.J. Bron” draait even op een lager pitje, maar blijft gewoon online!!!

      Geliked door 3 people

      • leefbarbaar zegt:

        Heer Bron. Begrijpelijk. Ik ben zelf ook verbijsterd over de achterlijkheid van mijn landgenoten. De macht van de media is te groot. Mensen accepteren zo’ n beetje alles. En stemmen voor hun eigen ondergang. Doe wat goed voor u is, mvg Leefbarbaar.

        Geliked door 2 people

  10. Nachtkaarsje zegt:

    Beste Bron.
    De ontwikkelingen zijn dusdanig in de wereld dat volgens mij de profetieën in de bijbel in vervulling aan het gaan zijn. Ik zie jou site als een informatie punt en heb eigenlijk nooit gedacht dat je er wat mee zou veranderen in Nederland of de wereld. Informatie over wat er in de wereld en in Nederland gebeurt is toch wel belangrijk 😉
    Dat je teleurgesteld bent is logisch. Helaas gaan de dingen zoals ze vastgelegd zijn. Of eigenlijk is het niet helaas, maar gelukkig 😉
    De wereld veranderen kunnen we toch niet. Op kleine schaal in je omgeving het leven wat dragelijker maken in deze moeilijke tijden is veel realistischer.
    Ik wens je verder succes en ben je heel dankbaar voor wat je de afgelopen jaren voor mij hebt betekent.

    Geliked door 4 people

  11. Erik Roelink zegt:

    Beste heer Bron, uw reactie begrijp ik en dien ik te respecteren. Ook ik ben teleurgesteld dat veel Nederlanders blind achter een paar “gevestigde” partijen blijven staan. Toch is het totale aantal zetels PVV, Forum en JA21 toch nog een bemoedigend aantal bij elkaar. Als dan Denk een zetel minder krijgt en Sylvana thuis blijft is er toch nog een beetje hoop. uw website heb ik de afgelopen jaren gemiddeld 2 x per dag bezocht en met veel plezier kennis genomen van uw artikelen. Wens u het allerbeste maar hoop dat u niet helemaal opgeeft. Ik ben er van overtuigd dat veel lezers uw bijdrage zullen missen.

    Geliked door 1 persoon

    • E.J. Bron zegt:

      “E.J. Bron” blijft gewoon doorgaan, maar met iets minder artikelen dan u gewend bent!

      Webmaster

      Geliked door 1 persoon

      • w.j. graat zegt:

        Heer Bron, dit is de eerste keer dat ik op reageer op uw website. Ondanks dat ik uw webadres aan veel mensen heb doorgegeven, heb ik moeten constateren dat niet iedereen dit op prijs stelde. Er zijn sowieso al 2 factoren die een rol kunnen spelen: veel mensen zijn nog steeds van mening dat het NOS journaal, RTL nieuws en dagbladen correct het nieuws doorgeven, helaas is dat allang niet meer zo. Tweede punt is de verloedering van het onderwijs. Ik heb gelukkig nog les gehad vóór invoering van de Mammoetwet. Tijdens mijn werk als coördinator heb ik o.a. leiding gegeven aan academici, waarvan sommigen niet in staat waren om 1 A4’tje tekst foutloos te typen. Zoals de voorzitter van een vereniging t.b.v. het spreken in het openbaar mij in de jaren 60 vertelde: academici die afgestudeerd zijn, kun je onderscheiden in 2 groepen: zij die met het geleerde een bloeiend bedrijf leiden of een goede baan hebben en zij die hierin niet slagen. De eerste groep zijn de academisch Gevormden, zij die niet slagen de academisch Misvormden. Momenteel is het gros van politici te rangschikken als academisch Misvormden. Hoog opgeleid maar ze hebben duidelijk nergens verstand van. U begrijpt, dit werkt door in de gehele samenleving. Zoals onlangs bleek met de klacht van een onderwijsdeskundige die merkte dat veel jongeren niet eens meer begrijpend kunnen lezen. Ik volg u al heel wat jaren, dus zelfs als u wat minder publiceert, maakt het mij niet uit! Ik hoop u nog vele jaren te blijven volgen.

        Geliked door 1 persoon

      • Monalisa zegt:

        citaat uit de telegraafV erbaasd zijn de stemmers over de winst van de VVD. Het gevolg van de winst van de liberalen is dat Mark Rutte waarschijnlijk premier zal blijven. De meesten zien dat eigenlijk liever niet gebeuren. ,,Onbegrijpelijk dat er zoveel mensen achter Rutte staan en het blijkbaar totaal niet interesseert hoeveel leugens en beloften hij niet is nagekomen. En dan hebben we het niet eens over de toeslagenaffaire”, klinkt het.

        De verkiezingen waren volgens een meerderheid van de deelnemers niet echt spannend. ,,Echt heel saai. Er zal niet echt iets veranderen, helaas. Nederland gaat gewoon op dezelfde voet verder. 70% is tegen hoe kan je dan zo”n uitslag krijgen.

        Geliked door 3 people

  12. Monalisa zegt:

    Ik ben het met u eens u valt onder de ouwe generatie zo jong ben je ook niet meer opa.uw beslissing had ik al een tijdje in de gaten het plaatsen duurde later en u heeft er geen zin in, zoals mijn vriend me al schreef : zijn citaat Nederland 🇳🇱, het land met 16 miljoen hersendode heeft zojuist, zijn eigen doodvonnis getekend!!
    Dan u wel.
    20 jaar na Pim Fortuyn,!!! Ongelofelijk!!.
    Nederland R.I.P.
    De vlag kan half stok.

    Ondanks de klap wens ik u toch een mooie dag.

    Geliked door 6 people

  13. pepo Copyright zegt:

    Ongelooflijk 😱
    Al 12 jaar !
    Petje af en vele dank aan uw heer Bron.
    Dit is de website die ik iedere dag als eerste opend.
    Zoals vele inmiddels weten is de islamisering van Europa een onderdeel van de NWO (agenda 2030)
    Als deze (cabal) word gestopt zal ook de islamisering van Europa en Amerika ophouden.
    Maar we hebben gisteren (zoals verwacht) duidelijk kunnen ondervinden dat democratie een illusie is.

    Geliked door 2 people

  14. Monalisa zegt:

    Ik ben vanaf 2009 bezig om te proberen de mensen wakker te schudden wat betreft de islamisering, de immigratie, de EU, het behoud van de vrijheid van meningsuiting enz. Naar nu blijkt, heeft dat weinig tot geen resultaat opgeleverd. Over de redenen waarom tast ik deels in het duister. De reden is dat de mens?? Graag bedonderd wil worden die 76 jaar vrijheid is schijn.

    Geliked door 3 people

    • Laura van der Storm zegt:

      Ik las vanmiddag dat iemand schreef…..de mensen willen nu eenmaal deugen! Toevallig zei mijn zoon het een uur later ook! Ik ben ook al jaren bezig, maar krijg geen voet aan de grond. Het tegenovergestelde zelfs! Desalniettemin…..heer Bron, gewoon inderdaad doorgaan op je eigen vrije tijd. Ik blijf u volgen. Hart. groet, Laura

      Like

      • Laura van der Storm zegt:

        Over niet kunnen lezen…er zijn er op uw site ook een hele hoop die niet kunnen lezen ! :-)))

        Like

  15. bran zegt:

    Geachte mijnheer Bron.

    Ik snap uw teleurstelling. En ik respecteer elk besluit dat u gaat nemen, om het even welk dat is. Ik wil u slechts laten weten wat ik denk. Ik ben een tot dusver anonieme lezer van uw site. Ik heb veel gesprekken met mensen die allemaal, in uiteenlopende mate, kritische notities hebben bij wat er om ons heen gebeurt. Sommigen hebben zich verenigd in een of andere organisatie. Anderen zijn meer actief in persoonlijke kring. En weer anderen zijn alleengaande zielen. Wat velen bindt is hoop. Hoop dat het ooit beter wordt. Hoop dat alle tijd en energie ooit vrucht zal dragen.En daar zit hem precies de kneep.

    Hoop is uitgestelde teleurstelling. Hoop lijkt een energie gevende kracht. Echter, wanneer de resultaten uitblijven slaat ze om in een depressief makende kracht. Ze verteert dan de ziel en de moed. Ze resulteert dan in bitterheid.

    Maar wat is dan het alternatief? Naar mijn idee zijn dat integriteit en volharding. Diep van binnen weten dat het juist is wat men doet. En volharden omwille van de juistheid. Ook al blijven de resultaten uit.

    Ik weet het, dat kan uitmonden in een lijdensweg. Dat kan uitmonden in een kruisgang. Dat kan zelfs uitmonden in eeuwige vergetelheid. O, hoe lastig te aanvaarden dat we nietig en onbeduidend zijn.

    Natuurlijk hoeft de goede strijd strijden niet ten koste te gaan van andere belangrijke zaken in het leven. Zoals liefde, plezier en vriendschap. En het is goed en wijs om zich te bezinnen in welke mate deze een feitelijke rol spelen in het dagelijks leven. Doch verlies de grote zaak evenmin uit het oog.

    Laaf u aan vriendschap, liefde en plezier. Laaf u aan kleine dingen. En hervindt de kracht voor de goede strijd, ook al lijkt de weg duister en is de uitkomst ongewis of mogelijk zelfs ver buiten uw bereik.

    Een trouwe lezer van uw site.

    Geliked door 2 people

  16. casparfrans zegt:

    Beste Bron, Ik loop met dezelfde gedachten. Iets klopt er niet aan de uitslag van deze verkiezingen.
    Het klopt niet met wat je dagelijks ziet op straat en in je omgeving. Ook ik stelde mij de vraag, blijf ik nog actief naar de politiek kijken en meedoen of ga ik vluchten naar een plekje op de wereld, waar je nog zonder ergenis je dagen kunt slijten.

    Geliked door 1 persoon

    • Chris Dirick zegt:

      Deze verkiezingen zijn gemanipuleerd! Het is godsonmogelijk dat Rutte en Kaag zoveel zetels hebben gekregen. Hier zit fraude achter! Als je ziet welk kwaad het onbenul van het huidige kabinet aangericht heeft, welke onrechtvaardige beslissingen er door D66 rechters goedgepraat werden, kan je onmogelijk aannemen dat het gros van de bevolking voor PVV en D66 gestemd hebben. Nee, dit is verkiezingsfraude a la USA. En dit is volgens mij niet de eerste keer.

      Geliked door 2 people

  17. Cathja zegt:

    Geachte heer Bron,

    alle begrip voor uw besluit! Het is goed als men voor de goede zaak strijdt, maar de uitslag van gisteren laat ons zien dat ‘onze’ inspanningen vrijwel tevergeefs zijn. Alles lijkt te zijn voorgekookt.
    Ik geef u groot gelijk dat u gas terug neemt. Er zijn veel belangrijker dingen in het leven dan het runnen van een website, hoe goed uw site ook altijd is (geweest). We hebben er veel informatie door gekregen; ook wel eens iets teveel.
    Het leven is soms maar kort. De tijd die we nog hebben moeten we maar zo goed mogelijk proberen in te vullen. Meer aandacht voor de echt belangrijke dingen in het leven, zoals onze familiebanden bijvoorbeeld.

    Respect voor uw besluit. Gelukkig kunnen we af en toe nog wat van u tegemoet zien. Ik wens u alle goeds voor de toekomst, en dank u hartelijk voor alle informatie die u door de jaren heen aan ons hebt gegeven.

    Een hartelijke groet van Cathja.

    Geliked door 4 people

  18. htskday zegt:

    Erg jammer, maar ik begrijp het wel..
    Het bijhouden van een site als deze is erg veel werk, en ik begrijp dat u daarnaast ook nog een normale baan hebt..
    En dan nog teleurstellende resultaten….
    Ik heb me wel vaker afgevraagd hoe u dat in uw eentje voor elkaar krijgt, ik zou het echt niet kunnen.

    Minder artikelen vind ik zowiezo geen slecht idee, het zijn er voor mij vaak toch wel een beetje teveel, en vaak ook nog over hetzelfde onderwerp..

    Ik vraag me ook af of er misschien iemand is die u kan assisteren,.. maar waarschijnlijk wilt u alles in eigen hand houden, wat ik dan ook wel weer begrijp.

    Anyway, ik wacht rustig af, en zie wel hoe het verder gaat, maar hoop in ieder geval dat u niet helemaal stopt.

    Hartelijke groeten,
    Htskday

    Geliked door 4 people

  19. F.Ukkov zegt:

    Om van links naar rechts te gaan moet je door het midden. Links krimpt, midden groeit, rechts groeit. Ja21, PVV en FvD gaan toch richting de 30 zetels. Over de hele linie is er een verschuiving..

    Geliked door 1 persoon

  20. demanpieter demanpieter zegt:

    Net als u ben ik van mening dat massa-immigratie en Islamisering de grootste bedreigingen vormen voor het voortbestaan van dit land.
    Echter ; generaties na mij zien de hoog-rendementsketel op aardgas in mijn woning als de belangrijkste bedreiging voor de toekomst.
    Tegen zoveel stommiteit kan ik niet opboksen!
    Ik begrijp uw beslissing volkomen.

    Geliked door 5 people

  21. Johan M. zegt:

    Ik snap u stemming. Ook ik snap niets van die in mijn ogen domme landgenoten. Zelfs in mijn familie zitten een aantal van die D66-ers. Men is zo kort zichtig.
    Nu zitten we nog steeds met de leugenaar van de VVD en komt die Kaag met haar clubje nog meer aan de macht.
    Mijns inziens slecht voor Nederland deze verkiezingsuitslag.
    Ik weet ook niet hoe we de Nederlander wakker kunnen maken.
    Maar ik zal EJ Bron missen.
    Even pas op de plaats zal u goed doen.

    Geliked door 2 people

  22. 12gauge zegt:

    Hey Bron, dat snap ik wel. Ik lees elke dag met plezier op je website.
    De uitslag snap Ik ook niet ; hoge opkomst, verkeerde partijen! Terwijl ik juist dacht dat een heleboel mensen er wel klaar mee waren…
    Mensen hebben liever geen vrijheid, en stellen hun lichaam graag ter beschikking voor experimenten. Op naar de 4e industriele revolutie, met Klaus en Mark en Sigrid…
    Ons gezin doet in ieder geval niet mee. Veel plezier met je overige hobbys.

    Geliked door 1 persoon

  23. Sinyo zegt:

    Allerbeste meneer E.J. Bron
    Als ik het goed begrepen heb bent u evenals ik ONTSTEMD.
    Moge ik mijn dankbaarheid uitspreken voor de gelegenheid ook mij te bieden druk af te laten op uw website en hier de reacties van vele gelijkgeSTEMden te kunnen lezen.
    In mijn jeugd in voormalig Ned. Indië werd men geïndoctrineerd met VVV. Volk, Vaderland en Vorstenhuis. De laatste V, die uit mijn ziel werd gedeletet was van het VOLK.
    VVV heeft voor mij al lange tijd een andere invulling. Verschrikkelijk Verdeeld Volk.

    Wat de toekomst brengen moge, ons geleidt weer des Ruttes hand.
    Verdrietig sla ik dus de ogen naar dit voor mij nu onbekende land.
    Meneer Bron, wat u deed voor mij en neme aan ook voor anderen was goed.
    Hier vertoeven gaf mij naast vreugde ook wederom de nodige moed.

    Geliked door 3 people

  24. gerardvanrijswijck zegt:

    Helaas….
    Maar aan jou heeft het niet gelegen.
    Ik kan er ook met m’n verstand niet bij boe Nederland tot dit stemgedrag is gekomen !

    Geliked door 3 people

  25. Stef zegt:

    Geachte heer Bron,
    Begrijpelijk uw reactie. Soms denk ik er ook zo over en ben daarom reeds verhuisd naar Polen.
    Maar de strijd is nog niet gestreden!
    Het wordt nu juist nog spannender.
    De VVD zit nu in een beklagenswaardige situatie. Ziet u Rutte al in bed liggen met Kaag?
    PPV heeft niet verloren. Samen met Ja 21 en FvD zullen ze sterker worden terwijl de arrogante Kaag die ons belastinggeld aan de publ.omroep heeft gestolen met veel geld ( waar vandaan ?)
    Om elke dag het volk te indoctrineren. Dit is schandelijk en waarschijnlijk verboden.
    De strijd zal nu eindelijk gaan komen. Links wordt gemeen als ze verliezen. D66 wordt arrogant en Rutte komt klem te zitten.
    Het wordt nu echt interessant. Laat het niet gaan voor de strijd aanvat. We hebben zoveel steun aan uw website gehad.

    Geliked door 2 people

  26. vangie1206j zegt:

    Geachte EJ.BRON ik kan uw gevoelens goed begrijpen het is in Nederland water naar de zee dragen.
    Het lijkt of de NL. Bevolking willens en wetens hun ondergang willen.
    Slaaf van de islam en de EU.
    Ik heb Nederland jaren geleden verlaten om niet mee gesleurd te worden in hun ondergang.
    Ik heb met veel Inzet misschien soms te heftig mijn mening en soms adviezen gegeven.
    De club bij uw site is te klein om een vuist te maken tegen dat verschrikkelijk mens Rutte.
    Ik wens u en uw familie het beste en geluk in dit rsmpen jaat 2021.
    Groet alias vangie1206.

    Geliked door 2 people

  27. vangie1206j zegt:

    Sorry paar typ foutjes te laat gezien.

    Geliked door 1 persoon

  28. Harry zegt:

    Kan dat prima begrijpen , heer Bron !
    Het is heel lastig tegen die enorme linkse hersenspoel-kliek op te boksen .
    Had ook betere resultaten verwacht voor de PVV .
    Helaas .
    Heb er wel een beetje een kater van .
    Maar als je hoort hoeveel mensen pas in het stemhokje beslissen op wie ze stemmen , dat is toch om te janken ? Totaal geen benul van wat er het hele jaar om hen heen gebeurt .
    Waarom ga je dan ?

    Maar ik hoop wel dat u doorgaat , wat moeten we anders ?
    En , een beetje minder is vast niet zo erg , het waren , wat mij betreft dan , teveel artikelen om allemaal te lezen .

    En hartelijk dank voor de enorme inzet en actie , tot nu toe !

    Geliked door 3 people

  29. Eppo zegt:

    Ik kan het me helemaal indenken .
    Als ik al ziet , in die Murken meuk waar ik woon en gewoon weer die zelfde StaatSmongolen ondanks alle tinnef /ellende wat over ze heen gestrooid is gewoon weer hersenloos op die Clubs stemt die Ze met nog meer troep opzadelt.

    Like

  30. Geinfomeerde mens zegt:

    Beste ej bron ik vind het spijtig van jou beslissing maar ik begrijp ze wel ik probeer ook de mensen te waarschuwen voor wat komen zal en zeker onderweg is maar niemand luisterd ons ouwde vrije leve is voorbij ik probeer ook nog voor te zette in deze strijd want dat is het ook een echte strijd waarbij de mense proberen waker te make er wacht ons allen een zware tijd voor iedereen het ergste is dat ik het weet wat ze willen doen met ons en de mensheid maar ik denk dat ik andere metode moet vinden

    Like

  31. karton zegt:

    Geachte webmaster. Ik zou het heel jammer vinden indie u uw werkzaamheden op uw site zult gaan beperken. U hebt in ieder geval bereikt dat het rechtsdenkend deel van de bevolking met méér mensen in de Kamer wordt vertegenwoordigd, echter wél verdeeld over meer partijen. Ik wens u wijsheid bij het nemen van een besluit; dit is mijn persoonlijke mening.

    Like

  32. demanpieter demanpieter zegt:

    Net als u maak ik mij zorgen over massa-immigratie en Islamisering.
    80% van de bevolking maakt zich zorgen over gasgestookte verwarmingsketels!
    Tegen zoveel stompzinnigheid kan men zich niet wapenen. Ik begrijp uw beslissing volkomen!

    Geliked door 1 persoon

  33. bobzelf zegt:

    BERTUS GROTE KANJER …

    GISTEREN HEBBEN 17 MILJOEN NEDERLANDERS HUN EIGEN DOODVONNIS GETEKEND

    JUICHEND LIEPEN ZE DE STEMLOKALEN BINNEN

    VVD ONGELOFELIJK NA DE WAS LIJST VAN VERNIETIGINGEN, BEDROG EN LEUGENS

    DE WINNAAR

    10 JAAR TOTALE VERNIETIGING WAS NIET GENOEG ,

    NU IN DE KOMENDE 4 JAAR GAAT HET ANDERS WORDEN WHAHAHAHA !!

    TUURLIJK !!

    KECH .. ANIS. KAAG, DE ISLAM OP DE TROON GEHESEN

    NIETS , HELEMAAL NIETS HEBBEN ZE DOOR !!
    HERSENDOOD, GEEN KORT TERMIJN GEHEUGEN ..
    .
    GEEN HERRINERING AAN 2005 NEE , NEE ,NEE
    GEEN HERRINERING AAN HET UKRAINE REFERENDUM ,LEEG A 4 TJE
    LEKKER HOORDIE 1000 EURO TOCH ?
    DE ZORG NAAR DE KLOTEN !

    EN GEWOON EROP STEMMEN ALSOF JE SINTERKLAAS BINNEN HAALT ??

    GEEN HERRINNERING VAN 10 JAAR RUTTE, EN DE VVD
    ZOALS HIJ NEDERLAND VOLLEDIG VERNIETIGDE EN WEGGAF

    NIET 1 IDEE HEBBEN WAT ER NU GAAT GEBEUREN
    WELKE TOEKOMST VOOR UW , MIJN EN ONZE KINDEREN ??

    MIJN GROOTSTE OUDSTE VRIEND OP DEZE PLANEET ZEI HET OP ZIJN MOOIST
    VANNACHT OM 01.00 UUR

    HE OUWE LUL WAAR LIG JIJ NOU WAKKER VAN ??
    JE KINDEREN HEBBEN OP D 666 GESTEMD WHAHAHAHA
    IK BEN BANG DAT HIJ GELIJK HEEFT .

    DUS BERTUS , JIJ , VOORAL JIJ HEBT IN DE AFGELOPEN JAREN ZO VERSCHRIKKELIJK JE BEST GEDAAN ….
    KNUFFEL JE MEISSIE , EN STOP ERMEE,
    NIEMAND ZAL HET JE KWALIJK NEMEN, JA KLAAS EN JAN WHAHAHA

    HOLLAND HAD HET OOK NIET BEGREPEN
    DIE LIEP UIT DE VUURLINIE WEG ALS MEDE LANDVERRADER
    TOEN WE DE LINIES MOESTEN SLUITEN
    SOORT JUDAS ISKARIOT ,DAT TOTALE HERSENDOOD

    DUS BERT , GA GENIETEN, KIJK LEKKER HELE AVONDEN NAAR JE FAVORIETE FILMS

    HET IS OVER , NEDERLAND HET EENS MOOISTE, GEWELDIGE KLEINE LANDJE IS AAN DE GODEN OVERGELEVERD

    LAAT JERICHO MAAR NOGMAALS GEBEUREN
    IK BEN BANG DAT WE DE POT MET VERGIF HELEMAAL MOETEN LEDIGEN

    BERT GA GENIETEN VAN DE TIJD DIE VOOR JE LIGT, MET JE MEISSIE

    JIJ HEBT DE BOEL NIET VERZIEKT, ZE WEIGEREN OM WAKKER TE WORDEN
    EN JIJ DAG EN NACHT MAAR BEZIG
    WORDT NOU WAKKER , WORDT NOU WAKKER
    DE COMA PATIENTEN HEBBEN HET GISTEREN LATEN ZIEN IQ 17.5 EN IQ 19.8

    MISSCHIEN , HEBBEN ZE ZOAL KLAAS . JAN , EN HOLLAND MAAR1 SLECHT WERKENDE HERSENCEL??

    DUS IK GA NIET WEG, HOOR, MAAR EEN WIJS MAN ZOALS JIJ ??

    STOP ERMEE MAN , DE STRANDEN ZIJN SCHOON IN ATHENE , DE ZON SCHIJNT
    KOM LEKKER EEN PAAR WEEKIES BIJ OME BOB ZITTEN
    LATEN WIJ JULLIE HET GROOTSTE MOOISTE OPEN LUCHT MUSEUM IN DE HELE WERELD ZIEN

    GRIEKENLAND DUS , JE MAG HIER ROKEN OP DE TERRASSEN !! WHAHAHAHA

    LOVE YOU MAKKER, HET IS MOOI GEWEEST , VIND IK OME BOBZELLUF

    DIKKE KUS VOOR JE MEISSIE, EN MASTER HUG VOOR BERT BRON

    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

    JE HEBT MIJN EMAIL DUS KOM MAAR OP

    Geliked door 4 people

  34. Blaffertje zegt:

    Jammer, maar begrijpelijk.

    Geliked door 1 persoon

  35. Blaffertje zegt:

    Maar ik denk dat je inspanningen toch niet helemaal weg te vlakken zijn.
    Je kan je ook afvragen wat er dan van de PVV over zou zijn als je deze site niet had gehad.

    Geliked door 3 people

  36. Lost Johnny zegt:

    Het enige dat ik kan zeggen is dat je volkomen gelijk hebt. De verkiezingsuitslag zegt alles over de geestelijke vermogens van vele van onze mede landgenoten. Ze willen hun vrijheid en hun grondrechten als mens graag in handen geven van anderen. Dan mogen ze de vrijheid hebben slaaf te worden.
    Voor mij is emigratie nu nog het enige waar ik mij mee bezig ga houden, een site waar mensen elkaar kunnen vinden in een poging een nieuw leven in vrijheid op te starten zou fijn zijn….

    Ik wens de webmaster veel succes en ik deel de teleurstelling in het menselijk ras…

    Geliked door 4 people

  37. Yvonne van Praag zegt:

    De Nederlander interesseert het kennelijk niet, dat het land op deze manier naar de verdommenis gaat. Dank voor uw vele werk. Geniet van andere dingen, zoals familie.

    Geliked door 3 people

  38. Ton Ruygrok zegt:

    Beste Bron … ik begrijp het en idd er is meer in het leven en doe zeker ff rustig aan… ,
    Soms zijn resultaten van Noeste arbeid niet geweldig .. da’s dan Jammer, doet Zeer.
    Maar doet niets af van het Feit heel goed tezijn bezig geweest.
    Schrijf wel eens comments op artikelen hier in regio.. en dan volgt daar gehuil op.. ben in de minderheid, het zij zo.
    De meeste zien niet wat u wel ziet…,dat zegt niets over hun zgn gelijk en uw zgn ongelijk…zij zijn er blind voor .
    Voor de Oorlog Schreeuwde de massa ook om ontwapening, en ze werden gehoord!
    En zij die er tegen waarschuwde werden verguisd.
    Nou …we weten het uiteindelijke resultaat.
    Bron laat je niet ontmoedigen.. take a break…, maar begraaf je Talenten Niet.
    Groet, Ton Ruygrok.

    Like

  39. Yvonne van Praag zegt:

    De Nederlander interesseert het kennelijk niet, dat het land op deze manier naar de verdommenis gaat. Dank voor uw vele werk. Geniet van andere dingen, zoals familie.

    Geliked door 1 persoon

  40. Hovawart zegt:

    Groot gelijk, een mens word wel eens moedeloos van het heersende vertrouwen in de toekomst waar de politiek andere plannen mee heeft, het is soms niet te verklaren zoveel domheid, net als de verkiezingsuitslag, en we hopen maar dat er een vakkundige oppositie aantreed die de leugens van het nieuwe kabinet doorprikken…….
    Dankjewel Bron………..maar geniet van kleine dingen en momenten.

    Like

  41. Astrid zegt:

    Ik heb alle begrip voor uw besluit, webmaster Bron. De hoeveelheid energie die u in de afgelopen jaren in de website gestoken heeft, is zeer bewonderenswaardig. Zelfs een esoterische ‘Meester’ als Jezus, die, net als u en anderen, mensen wakker probeerde te schudden, bleef bij leven voor de meesten slechts een roepende in de woestijn, maar werd na zijn dood wel misbruikt door de diverse belanghebbenden, die tot op de dag van vandaag aan de touwtjes blijven trekken. We bevinden ons thans in de situatie waarin de maskers van die belanghebbenden worden weggenomen en wij hun ware kwaadaardigheid te zien krijgen. Voor een extra zilverling verraden zij graag de hele mensheid.

    De mens is na duizenden jaren nog steeds niet tot een werkelijk ontwaken gekomen en verkeert nog steeds in een tweestrijd die gebaseerd is op angst. De wereld verandert echter pas als iedereen bewust wordt en de wil tot verlichting heeft ontwikkeld en ook daarnaar leeft.
    Het is natuurlijk ontmoedigend om te constateren dat de meerderheid van de mensheid nog steeds het geluk buiten zichzelf zoekt en vanuit diens vele ego’s almaar slachtoffers blijft maken. Het is wachten op de diepst ingeslapen en volgzame schaapjes, die nooit voor zichzelf hebben leren denken, denk aan de nepcultuur van de islam. Doctrines leiden nimmer tot enig inzicht.

    En het zijn nog steeds dezelfde en net zo innerlijk verdeelde schapen die proberen de wereld te veranderen, i.p.v. zichzelf, en die het natuurlijke evolutieproces tegenwerken, want als iedereen doorheeft wat er feitelijk gaande is, dan hebben zij niets meer te zeggen, dan zijn zij hun macht kwijt. Maar wij hoeven niet te luisteren naar hun vernederende woorden en wij hoeven geen gehoor te geven aan hun belachelijke regels om ons klein te houden. Het is uiteindelijk ieders eigen verantwoordelijkheid om tot inzichten te komen, want niemand anders kan dat voor ons doen. We kunnen anderen hoogstens een richting op wijzen, maar zij zullen de weg zelf moeten bewandelen.

    Like

  42. bert zegt:

    Dit zou heel erg zijn.
    Omdat de meeste mensen nog te stom zijn om los te lopen en niet verder nadenken als
    het kringetje waar ze in leven, valt iemand weg die ze probeert wakker te schudden.
    Dat dit moeilijk is blijkt wel weer na deze verkiezingen.
    Maar er komt een tijd dat we zeer veel ellende krijgen in onze maatschappij en dan,
    door te proberen ze nu al enig zins alert te krijgen zullen ze misschien dan eerder de
    juiste richting kiezen.
    Waardoor onze maatschappij dan misschien nog te redden is?

    Like

  43. Mario zegt:

    Erg jammer, maar begrijpelijk.
    Helaas laat je je ontmoedigen door een verkiezingsuitslag waarvan ik zeker ben dat er mee gerommeld is.
    En de meesten die hier regelmatig berichten lezen zullen het met me eens zijn.
    Deze ontmoediging is ook precies wat ze beogen en waar we waakzaam voor moeten zijn.
    …We weten wat er na demoralisatie komt…

    Wat je ook mag beslissen, in ieder geval bedankt voor alle jaren die je erin hebt gestoken.
    Ik heb het in ieder geval zeer gewaardeerd.

    Bedankt.

    Geliked door 1 persoon

  44. reageerbuis zegt:

    Ook wij zijn heel teleurgesteld in de verkiezingsuitslag. Het volk wil niks weten; dat merken ook wij. Daarom kunnen wij uw reactie heel goed begrijpen. Veel goeds gewenst en veel dank voor al het goede werk dat u hebt verricht.

    Like

  45. Rini Stegeman zegt:

    Tja, Uw inspannigen hebben weinig tot ( bijna ) niets geholpen. Maar de schapen hebben gekozen, en dat telt immers in dit bananenland! Ik ben het met U eens……….stop maar eventjes………doe de dingen die u moet doen. De rest komt later wel.

    Like

  46. LUCIA zegt:

    Ik kan mij uw reactie voorstellen, het is moeilijk om mensen te proberen wakker te maken zonder bij tijd en wijle opgebrand te raken. Ik vind het ook ongelooflijk , tenzij je uitgaat van malversaties a la Amerika, dat de VVD en D66, zo uit de bus zijn gekomen.
    Ik denk dat er wellicht veel stembiljetten in het vuilnis zijn belandt en uiteindelijk komt het wellicht naar boven maar dan zit dit gajes er al.
    Heb nooit begrepen waarom je perse anoniem moet stemmen, tenzij het dient om makkelijker te kunnen klooien met de uitslag. Heb al jaren het idee dat alles al van tevoren bekokstoofd is en de uitslag daaraan aangepast wordt. Ik heb me voorgenomen, om niet meer te stemmen, tenzij de wijze waarop veranderd en het beter gewaarborgd wordt.
    Ik las ergens dat je rare stemadviezen krijgt, met de stemwijzers, nou kan ik me niet voorstellen dat iemand zijn stem daarvan af laat hangen maar dat blijkt tegen te vallen. Ik dus zo’n test gedaan, nou het klopt van geen kanten, mijn 1e match was VVD, nou ik ga nog liever dood, nooit op dat gajes gestemd, 2e match nieuw stemadvies (andere) CDA ook nooit op gestemd en ook over mijn lijk.
    Ik kan mij ook totaal niet voorstellen dat mijn antwoorden ook maar enigszins hiertoe aanleiding gaven dus blijft over dat ook dit systeem gecorrumpeerd is en als mensen dit geloven, ja dan ga je de boot in.
    U verricht belangrijk werk, u onderwijst en heeft daarin een grote en mooie taak, als ik terugkijk op welke mensen mij gemotiveerd hebben in het leven, zaten daar een aantal leraren tussen en met behoorlijk wat impact, dat hoor ik ook van anderen, ik denk dat u daar ook onder valt bij enkele van uw pupillen.
    Wellicht kunt u daarin het verschil maken, wat bij volwassen en reeds vergroeide mensen moeilijker lukt. Misschien een voorzichtig advies, neem een time-out van een maand en ga leuke dingen doen en kijk daarna of u dit nog uw tijd en moeite waard vind. Ik wens u sterkte met wat u dan ook besluit.

    Geliked door 1 persoon

    • delamontagne zegt:

      Ik heb me voorgenomen, om niet meer te stemmen, tenzij de wijze waarop veranderd en het beter gewaarborgd wordt……….
      / / / /
      JAMMER……..
      Als je toch een stemwijzer nodig hebt om je te laten leiden welke partij [ of lijden ? ], dan heb je toch totaal geen benul waar die partijen voor staan !

      Stemmen in Fr gaat heel anders, komt geen rood potlood aan te pas.
      Als je wilt stemmen moet je je laten inschrijven in lijst van kiezers.
      Je krijgt een kiezerskaart en daarmee ga je naar stembureau samen met legitimatie bewijs.
      Op stembureaucontroleren ze je kiezerskaart en identiteits bewijs.
      Dan krijg je een stemenveloppe die neem je mee naar ’t hokje.
      In het bureau liggen alle “bulletins” [= de
      verschillende, zeg maar soort folders van dezelfde grootte van de diverse partijen.)

      (Weken van te voren heb je die “folders” ook al thuis gekregen )
      Je neemt ’t “bulletin”van de partij die je wilt en stopt die in de enveloppe.
      Als je er meerdere indoet is je stem ongeldig.
      Je plakt de enveloppe dicht en gaat naar de balie waar die mensen van stembureau zitten en stopt die enveloppe, met dus maar één partijfolder erin in de doorzichtige stembus.
      Je zet je handtekening bij de kiezers lijst en de meneer/Mevrt. achter tafel roept luid:’Monsieur Delamontagne a voté”

      Na afloop worden de enveloppen opengemaakt en de verschillende “bulletins” op stapels gelegd volgens de verschillende Partijen.
      De folders worden geteld, het aantal is bepalend wie heeft gewonnen.

      Like

  47. Julia zegt:

    E.J. Bron Ik dank u voor al de publicaties en de tijd die u aan uw website heeft besteed. Inderdaad er valt nog weinig te zeggen nu is gebleken dat de massa Nederlanders uw verzamelde publicaties negeren en zij verder geloven in wat in de oren wordt gefluisterd en gepubliceerd in de linkse media of via de linkse tv zenders. De voorkeur van deze propaganda door dit soort zenders en media heeft de massa Nederlanders blind gemaakt en van de waarheid en realiteit afgehouden. Dit is het resultaat Rutte en vooral Kaag zullen haar uiterste inspanningen gaan leveren om Nederland verder te verkopen aan Brussel en al die loze beloften van Rutte kunnen we terzijde leggen ik hoor hem nu zeggen meer woningen, meer voor de gezondheidszorg, en nog meer bla, bla, bla waarvan we nu al weten dat er helemaal niets van terecht komt. Kaag is pro EU en voor meer toelating van migranten dus het woningtekort zal alleen maar meer en meer toenemen. Kortom E.J.Bron we kunnen er lang en kort over praten maar het maakt hier in Nederland niet meer uit of je door de kat of de hond wordt gebeten. In ieder geval ik heb met veel plezier uw artikelen gelezen en dank hiervoor en wens u veel gezondheid en heel veel goeds.

    Like

  48. J.A. Kapteyn zegt:

    Geachte heer Bron,
    Ik begrijp u volkomen. Het lijkt alsof het NL volk doof en blind is voor alles waartegen u strijdt. Men WIL gewoon niet inzien hoe de traditionele politieke partijen onze belangen verkwanselen. Met deze verkiezingsuitslag gaan we gewoon op de ingeslagen weg voort… hoe afschuwelijk !
    Toch is de hoop opgeven ALLES opgeven. Ik hoop dat we toch nog mogen blijven hopen op verandering. De stemmen voor de alternatieve partijen nemen wel toe, steeds meer Nederlanders willen verandering. Ik hoop dat u uw steentje blijft bijdragen.

    Geliked door 1 persoon

  49. Yvonne van Praag zegt:

    Kennelijk interesseert het de Nederlanders niet dat het land naar de verdommenis gaat.
    Dank voor het vele werk dat u verricht heeft. Geniet van andere dingen en familie.
    Verre groet,
    Yvonne van Praag

    Geliked door 1 persoon

  50. Bob zegt:

    Geachte heer bron allereerst hartelijk dank voor uw tomeloze inzet van uw rubriek Na gisteren kunnen we rustig stellen dat we ons radeloos reddeloos voelen en de toekomst zeer somber inzien

    Like

  51. delamontagne zegt:

    Ik had nog niet verder gescrolled dan “mededeling” maar m’n vermoeden kwam uit.
    Hélaas, maar heel BEGRIJPELIJK jezelf bezinnen over ’t nut verder te gaan.
    Men moet ook aan zichzelf denken………

    Ik hoop wel dat U in wellicht “afgeslankte” vorm verder gaat.
    Zo schreef meneer “boze-oude-man” ook enkele jaren geleden dat alles tevergeefs is en hij ophield met schrijven.
    Gelukkig is hij toch van gedachten veranderd.
    Maar mensen wakker schudden ? ?, de meesten willen niet horen/luisteren over mensen/ideologiën die hen uiteindelijk kwaad gaan doen.
    “veuls te moeilijk gedoe, kijk vanavond wel naar de TV voor uitleg……….! ”

    Toen we gisterenavond de uitslagen hoorden en zagen dat de Islamiserende vrouw ( de Takyijah D66- dame ) met zo,n groot verschil min-of-meer de Heer Wilders had overrompeld en gewonnen, konden we onze ogen/oren NIET geloven.
    Maar het is helaas waar en dan denk je: “Waarom gooit hij [ Wilders ] niet ’t bijltje erbij neer”, de mensen zijn HARDLEERS.
    Maar hij gaat door.
    Ikzelf zou dan moeten denken “wat gaat mij ’t eigenlijk verder aan hoe ’t in NL gaat”.
    Ik ben 80 jaar en heb NL nog als NEDERLAND meegemaakt en woon er nu niet meer.
    M’n kinderen op één na, wonen allemaal in buitenland [ die ééne zou eigenlijk ook weg willen, maar….etc,etc = privé..]
    Ik wens Meneer Bron alle sterkte toe en denk dat hij toch ook aan de Heer Wilders moet denken, wat een TELEURSTELLING moet het zijn voor hem.

    Geliked door 4 people

    • E.J. Bron zegt:

      Ik ga gewoon door heer “delamontagne”! Even in een iets minder heftige vorm. Even een tijdje gas terugnemen. De site kan gewoon bezocht blijven worden en er zullen
      wel degelijk steeds nieuwe artikelen op staan!

      Webmaster

      Like

  52. Harrie Vaes zegt:

    Bedankt Bron voor de poging om Nederlanders wakker te schudden. Helaas heeft Nederland gekozen voor onderdrukking en overheersing door de islam dat zeker een grote rol gaat spelen.
    Ook onderdrukking door de verschrikkelijke EU is aanstaande.
    De klimaathysterie zal nog gekker worden.
    Ook willen de meeste bange Nederlanders met mondkappen op blijven lopen en gevangen blijven zitten in hun hok. Helaas……..het zij zo.
    Het is wel zo dat Nederland op rechts…….7 zetels groter is geworden.

    Geliked door 1 persoon

  53. Marijke zegt:

    Ik was ook zeer teleurgesteld in de uitslag. Aan mij heeft het niet gelegen!

    Like

  54. Harry Willemse zegt:

    Spijtig te moeten horen heer Bron. Las graag de geplaatste artikelen en attendeerde daar mijn omgeving ook op. Maar ik snap het wel. Als je de laatste prognose bekijkt. De gemiddelde Nederlander heeft een geheugen van een eendagsvlieg met Alzheimer en dit lijkt steeds erger te worden. Nogmaals spijtig maar ik kom toch iedere dag even op de site kijken. Vriendelijke groet, Harry Willemse.

    Geliked door 1 persoon

  55. wim zegt:

    Geachte webmaster. Veel begrip voor uw besluit. De daaraan ten grondslag liggende overwegingen zijn heel begrijpelijk en voor mij herkenbaar. De laatste tijd heeft een identiek gevoel als u verwoordt mij ook bekropen. Deze verkiezingen laten maar weer eens zien dat het makkelijker is mensen voor te liegen dan hen ervan te overtuigen dat ze zijn voorgelogen (Mark Twain).
    Toch blijft een plek voor gelijkgestemden nodig en daarom goed dat uw site in de lucht blijft. Dank voor het plaatsen van mijn bijdragen en commentaren. We leven in een kantelend tijdperk. Tolerantie en apathie zijn de laatste deugden van een maatschappij die te gronde gaat.
    Verstandig om de balans tussen uw missie en uw persoonlijk leven op te maken! Veel goeds toegewenst. Ik blijf de site zeker volgen en wellicht (weer) af en toe een artikel aanleveren met het vriendelijke verzoek dat te plaatsen, maar met alle begrip als u daar niet aan toe komt…

    Like

  56. Harry Kok zegt:

    Jammer dat u wat rustiger aandoet. Uw artikelen las ik graag. De mensen hebben de ogen nog niet open wat er in de wereld aan de hand is. De verkiezingsuitslag heeft niet tot het gewenste resultaat gebracht, al zet ik grote vraagtekens bij de winst van D66. Niemand had dit voorspeld. Persoonlijk denk ik aan verkiezingsfraude, het stemmen per post.

    Like

  57. John 3:16 zegt:

    Respect voor je vaderlandsliefde!!
    Maar wat ik nu ga zeggen zullen velen irriteren, maar ik zeg het toch. We moeten onze hoop niet op mensen stellen. Maar stel je hoop in Jezus Christus. Hij is de enigste hoop die straks wel een verandering zal teweegbrengen bij Zijn komst. Deze wereld gaat niet veranderen het wordt slechts erger en erger.
    God houd straks een grote schoonmaak, zorg dat je aan Zijn kant staat.

    God bless.

    Geliked door 1 persoon

  58. J. C. Th. Köhler zegt:
    • E.J. Bron zegt:

      Geen paniek heer Köhler! Ik stop er niet mee! “E.J. Bron” blijft gewoon dagelijks leesbaar met nieuwe artikelen (de hoeveelheid zal vermoedleijk iets minder zijn).

      Webmaster

      Like

  59. Felix zegt:

    Hoe is het mogelijk dat de uitslag van de verkiezingen al bekend was voor het sluiten van de stembureaus ?

    Like

  60. Peter Rissing zegt:

    Inderdaad een zeer teleurstellend ontwikkeling na de stembusgang Bert. Alle begrip voor jou standpunt. En respect voor al het werk wat je 12 jaar lang, in je eentje, hebt gedaan. Wat is er toch aan de hand met die Nederlanders? Waarom mogen we niet een gelukkig, rijk, vrij volkje aan de Noordzee zijn ? Zonder duidelijke motivatie dienen we blijkbaar te worden opgeslokt in een corrupt socialistisch gedrocht, en dient ons al overvolle landje overspoelt te worden door parasieten die nooit aan onze welvaart zullen kunnen en willen bijdragen. Donker is de toekomst.

    Like

  61. Marc zegt:

    Beste EJ,

    Ik begrijp je reactie helemaal. Bij bij is het respect voor de autochtone Nederlander, dat al niet hoog was, nu werkelijk tot het absolute minpunt gedaald. Precies wat jij zegt over het wakkerschudden van mensen over islam en massamigratie. Zelfs binnen mijn eigen familie blijf ik roepende in de woestijn.

    Het is niet alleen het verlies van de PVV, maar vooral de winst voor D66 en Volt wat voor mij breekpunt is. Het kabinetsbeleid zal nu worden pro-islam, pro-hamas, pro-Iran anti-Israel, anti-Russisch, pro-EU, enz.

    Hoewel ik Wilders altijd hoog zal blijven houden, en hij op alle punten gewoon gelijk heeft, is dit waarschijnlijk de laatste keer dat ik naar de stembus ben geweest.

    Als grafschrift zal ik ooit hebben: “Eindelijk. Nederlander af!”

    Like

  62. koplampkapot zegt:

    U heeft helemaal gelijk om uw prioriteiten opnieuw af te wegen. Ik ben verheugd dat U de vinger aan de pols blijft houden van maatschappelijke problemen die onvoldoende of slecht behandeld worden. Tevens mijn hartelijke dank voor Uw jarenlange informatieve artikelen.

    Like

  63. Bob Fleumer zegt:

    Heer Bron ik kan mij dat goed voorstellen, er zijn negatieve krachten aan het werk waartegen niet is op te werken. Net als dat WEF van Schwaab een ongekozen club ongeregeld die onze wereld naar de knoppen helpt en regeringsleiders liggen aan zijn voeten, wij gaan moeilijke tijden tegemoet maar toch hoop ik dat we niet de moed verliezen om te blijven vechten voor rechtvaardigheid anders blijft er niets over! Met dank voor uw inzet in de afgelopen jaren.

    Like

  64. Tara zegt:

    De verkiezingen lijken mij net als in Amerika gestolen. FvD is heel populair nu dus zou veel groter moeten zijn. D66 is door de media opgeklopt maar in de wijde omgeving is er niemand die ik ken die D66 stemt.

    Like

  65. Edwin Lauxen zegt:

    Beste Bert,

    Ik kan mij jouw gedachte heel goed begrijpen, dat had ik hetzelfde toen ik bezig was met een website over de misstanden binnen de jeugdzorg, je komt op een punt waar je gaat denken van waar doe je er nu voor…roepende in de woestijn. het zuigt mij leeg.

    Achteraf gelul van mijn kant, Ik had niet de stekker eruit moeten trekken, maar gewoon wat rustiger aan moeten doen, meer richten op andere dingen die de aandacht ook verdienen, immers dat geeft ook opnieuw energie en frisse moed om juist door te kunnen gaan.

    Kop der veur, en vergeet niet dat jouw werk andere mensen (vaak in stilte) heel veel steun, troost en een uitlaatklep geeft, dus het is nooit voor niks !

    Je hebt gelijk, Bert, prioriteiten stellen.

    Geliked door 1 persoon

  66. Tegen voorgekookte stemformulieren valt niet te winnen Bert.

    Geliked door 1 persoon

  67. Rene zegt:

    Beste webmaster, het is mij ook een raadsel. Ze zien het gevaar niet of willen
    het niet zien..!
    Bedankt voor uw site tot nu toe, groet Rene.

    Geliked door 1 persoon

  68. R.van Hagen zegt:

    In een land waar de regenboogslachtoffers en moslims samen zich verenigen in een partij, wat eigenlijk onmogelijk is, is geen redelijk verstand meer voorhanden
    Nu maar wachten tot dit botst.
    We hebben ook nog de pech dat we al 10 jaar onderdrukt worden door de gladste politicus die er ooit geweest is.
    Ik hoop nog vaak op je site iets te lezen van u.

    Geliked door 1 persoon

  69. Frans zegt:

    Uw besluit is te betreuren.
    Een bastion van gezond verstand verminderd haar activiteiten.
    Anderzijds is het besluit begrijpbaar.
    Gelukkig verdwijnt het blog niet.

    Like

  70. Kees zegt:

    Stalin zei al: het maakt mij niet uit waarop ze stemmen. Het maakt uit wie de stemmen telt

    Like

  71. Likoed Nederland zegt:

    Je kan het ook positief zien: de partijen rechts van de VVD zijn nog nooit zo groot geweest.

    Geliked door 1 persoon

  72. Klaas zegt:

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    STOP ! SIGRID AL-QAQ-KAAG !

    STOP ! SIGRID AL-QAQ-KAAG !

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Like

  73. wauso zegt:

    Pak je leven terug. Het Volk kiest zelf voor deze waanzin. En dan hetgeen ik al vaker heb geopperd: ga in zee met betrouwbare mensen waar jij de leiding over hebt. Knutsel zelf nog een uurtje of 5 voor de ‘fun’. Laat de boel de boel en ga fijn met je kleinkinderen naar ‘De Efteling’.

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      Ik zal mijn site nooit meer delen met iemand anders. Hoe “betrouwbaar” ook! Daar komt gegarandeerd trammelant van.
      Ik blijf de site voorzien van artikelen. De hoeveelheid zal echter wat minder zijn dan tot nu toe gewend.

      Webmaster

      Geliked door 2 people

      • Blaffertje zegt:

        “Ik zal mijn site nooit meer delen met iemand anders. Hoe “betrouwbaar” ook! Daar komt gegarandeerd trammelant van”.
        Klopt.
        Hoe goed de bedoeling ook, het werkt niet.
        Het is jou kindje.

        Like

  74. Erishoop zegt:

    Beste Webmaster,
    De verkiezingsuitslag heeft niets te maken met wat het volk wil. Bent u de verkiezingen in Amerika vergeten? Bent u de verkiezing van het drietal: Omtzigt, Keijzer en De Jonge vergeten?
    Bent u de verkiezing van een aantal jaren (welk jaar is me niet bij gebleven) waar Wilders de tweede grote partij was en opzij gezet werd, Wilders en de bevolking liet het gebeuren! Referendum afgepakt? De bevolking heeft niets te vertellen. Vandaar al die splinterpartijen, die worden in het leven geroepen om het “gevaarlijk” rechts zogenaamd te minimaliseren. Ik weet dat het grootste gedeelte van het volk niet ziet wat er gaande is. ” Mijn volk gaat ten onder aan kennis”, zegt God in de bijbel. Dit betreft mijn inziens niet alleen het Geestelijke aspect. Deze uitspraak is in de eerste plaats bestemd voor Israël, maar wij gaan dezelfde kant op.
    Het was een tijdje geleden al duidelijk wie de eerste en tweede grote partij zouden worden.
    U weet als geen ander welke agenda er wordt uitgerold. Ik lees uw site altijd als eerste.
    Jammer dat u minder tijd gaat besteden aan het verspreiden van echte informatie, maar voorals nog, veel succes!

    Geliked door 1 persoon

    • Blaffertje zegt:

      “Wilders de tweede grote partij was en opzij gezet werd”.
      Dit doet mij denken aan de woorden van een van die piassen die verslag deden gisteren.
      “Het is normaal dat Rutte met de tweede grootste partij gaat regeren”.

      Ik wilde die gast wel door het beeldscherm heen trekken.
      Hoezo normaal?
      Waarom dan niet met de PVV klootzak?
      De PVV is twee keer op rij de grootste geweest, dan had Rutte ook met de PVV moeten gaan regeren, maar dat durfde die schijtlaars van een Rutte niet omdat hij bij Wilders verbaal niets in de melk te brokkelen heeft.

      Dit land is verloren.
      Maar dat domme volk verdient ook niet beter.
      Ik heb niet de mogelijkheid om te emigreren anders deed ik het.

      Geliked door 2 people

  75. Rien zegt:

    Ik snap je beweegredenen volledig, het is verspilde moeite. De nederlander is een sufkop die zijn eigen denken heeft uitgezet en alles voor zoete koek slikt en zelfs ook nog toejuicht. Ik blijf de site in het oog houden en bedank je in ieder geval voor alle inspanningen.

    Like

  76. Tanya zegt:

    Triest webmaster maar begrijpelijk dat U het wat rustiger aan gaat doen. WAT n VOLK. Het is niet te begrijpen dat dit domme volk tegen zijn toekomst en dat van hun kinderen en kleinkinderen heeft gestemd. Tranen van verdriet in mijn ogen.. mij hart huilt. TRIEST in en in TRIEST. DOM DOM VOLK.

    Geliked door 1 persoon

  77. Sobieski zegt:

    Geachte heet Bron, Ik begrijp dat u zich nu zo voelt na deze uiterst deprimerende uitslag, maar vele lezers in NL en BE zouden het een groot verlies vinden als u er mee zou stoppen. Dat zou weer het verlies van een van de weinige overgebleven vrije geluiden in dit land betekenen. Het lijkt me dat er op grote schaal verkiezinngsfraude is gepleegd, net als in Amerika vorig jaar, met dezelfde achtergrond, nl post-stemmen. Het is daarom dat juist D’666 er zo op hamerde dat het fraude-gevoelige post-stemmen mogelijk moest zijn.
    Het is uw beslissing, maar wij verzoeken u niet op te geven. De strijd is nog niet gestreden. Wij trouwe lezers wensen u veel sterkte.

    Like

  78. Pip Loi zegt:

    Ik begrijp en respecteer dit volkomen.
    Dank voor alle informatie, voor mij zeer waardevol, leerzaam en broodnodig.
    Dank voor tomeloze inzet hierin elke dag weer.
    Dank dat ik u heb mogen ontmoeten op deze digitale manier.
    Heeft mij enorm gesteund en doet het nog steeds.
    Wens u al het moois in het leven ieder moment weer.

    Liefs,
    Pip 🙏

    Like

  79. Jean zegt:

    Beste Bert, mijn steun hebt u sowieso, hopelijk komt er dagelijks een artikel.
    Nederland heeft gekozen en jammerlijk “grote fouten gemaakt” door die d66 troep zoveel stemmen te geven, Nederland heeft gekozen voor zijn eigen ondergang en import van nog duizenden gewelddadige barbaren, jammer.

    Like

  80. droevige mof zegt:

    Vollkommen nachvollziehbar, dass Sie etwas kürzer treten wollen. Sie haben Großes geleistet und Ihre Energie wird in der Zukunft noch gebraucht werden. Herzlichen Dank für hunderte Stunden präziser Arbeit, auch im Namen der anderen deutschen Freunde.

    Geliked door 2 people

  81. Pilgrim zegt:

    Ik zou me niet laten ontmoedigen. Dit was te verwachten!

    Geliked door 1 persoon

  82. Cor zegt:

    Geachte heer Bron, uw teleurstelling is heel begrijpelijk. Zie het positief: er zijn veel lezers wakker geworden maar nog niet genoeg. Ik hoop dat u doorgaat. Bedankt voor al uw goede zorgen!

    Geliked door 1 persoon

  83. Pistolen-Paultje zegt:

    Heel jammer, want ik denk dat jouw site ook mensen en meningen verbindt en enigszins hoop geeft. Het is een bron van interessante informatie en links. Maar ik begrijp het helemaal!

    Like

  84. Hans Colijn zegt:

    Vind het jammer dat u er min of meer de brui aan geeft maar u hebt wel gelijk, nu is dit juist de bedoeling van de heersende machten dat de verstoorders de moet gaan opgeven zodat ze ongestoord hun gang kunnen gaan. Vanmorgen sprak ik een man die veel kennis en relaties heeft in China, hij vertelde dat het angstaanjagend is wat er op ons afkomt en wat er in de toekomende tijd gaat gebeuren, het komt hier op neer dat de bijbel in snel tempo in vervulling gaat.
    Ik wens u veel sterkte en hartelijk dank voor alle artikelen in de afgelopen jaren.
    Groeten en hopelijk tot het volgende artikel van u.
    Hans Colijn

    Geliked door 1 persoon

  85. jepa8 zegt:

    Waarom willen de meeste Nederlanders de gevaren niet zien van de massa-immigratie vanuit Afrika en Mohamedaanse landen? Je kan voortdurend met feiten komen maar desondanks herkent het gros nog steeds niet de Zwaard van Damocles die boven ze hangt, over een aantal decennia zal Nederland onherkenbaar zijn (en niet in positieve zin) door de voortdurende import van deze invasieve lui uit gebieden waar het IQ niet hoger reikt dan 80, dit in combinatie met een tribale cultuur zal tot ontwrichting leiden, economisch, sociaal en cultureel. Mijn bescheiden mening is dat Nederland door jarenlange indoctrinatie van met name linkse (lees progressieve) dogma’s in de media en onderwijs een schuldgevoel is aangepraat, men moet deugen en vooral niet voor “racist” worden uitgemaakt, daarnaast wordt er vier jaar lang geklaagd over bijvoorbeeld woningnood, het stijgen van belastingen door de klimaatdrammers, een softe aanpak van criminaliteit (met name van de Mohamedaanse en Afrikaanse migranten), het voortrekken van allochtonen etcetera maat stemt men desondanks gewoon voor dezelfde elite die dit mogelijk hebben gemaakt.

    Geliked door 4 people

  86. swaentje@online.nl zegt:

    Heel jammer, maar wel begrijpelijk. Het is vechten tegen de bierkaai, Bedankt en groet margot

    Like

  87. eg regs zegt:

    3 november was al een drama en heel erg demoraliserend,maar wat gisteren gebeurde is eigenlijk nog erger.Wij werden namelijk niet zozeer bestolen maar gaven alles vrijwillig prijs.Ongelofelijk..

    Like

  88. Fred zegt:

    Beste heer Bron
    U maakt uw beslissing op basis van verkiezingsfraude; het is een herhaling van wat op grote schaal in de States is gebeurd. Er is geschoven; PVV mist al stemmen in Kerkrade en zo zal er nog veel meer aan het licht komen. Ga door!

    Geliked door 2 people

  89. paramount zegt:

    Het resultaat van de PVV is prima.
    Kijk eens wat een aardverschuivingen en wat een nieuwe partijen.
    In dit geweld is 17 zetels i.p.v. 20 goed gedaan.
    En kijk eens naar het totaal van Ja21, FVD en PVV: samen 20% van de kamer.
    Niettemin is er nog veel te doen, de dwazen van Mark en Kaag zien zich natuurlijk juist aangemoedigd en gaan door. Het partijkartel is nog springlevend.
    Ik zal jouw bijdragen missen. Ik kon ze goed gebruiken in een tijd van verdwazing.
    Shit, weer een bookmark minder, en dan niet eens door censuur.
    Dank voor al je werk.

    Like

  90. koddebeier zegt:

    Deze verkiezing uitslag is wel het laatste wat ik had verwacht, de ongelofelijke domheid en kortzichtigheid van de Nederlanders is schokkend, hoe kan een partij de grootste maken die iedereen belazerd en beliegt . En stemmen op een landverraadster die miljoenen belastinggeld uitdeelt aan terroristen. Het is schokken en ik schaam me over dit onnozele volk !

    Geliked door 3 people

  91. Jvjv zegt:

    Begrijpelijk dacht ook word niet s tijd om te gaan verhuizen …..

    Geliked door 1 persoon

  92. Johan zegt:

    Misschien is het een idee om een groepje opvolgers in te werken. U kunt dan nog altijd de regie blijven behouden, maar het gedetailleerde spit en graafwerk uitbesteden.

    Niettemin : petje af voor het vele werk wat U tot nu toe verricht heeft.
    Zonder deze site was het nog veel erger geweest in Nederland dan nu het geval is.

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      Dank u voor het compliment. En nee, de site blijft volledig in eigen beheer! De komende tijd alleen even op een lager pitje.
      Elke dag zullen er echter gewoon nieuwe artikelen geplaatst worden! Ik ga gewoon door. Opgeven is GEEN optie!

      Webmaster

      Like

  93. Joannes den Hollander zegt:

    Wederom een grote desillusie. Net als veel anderen die het het beste met ons land voor hebben begrijp ik uw frustratie.
    De energie die u in uw site gestopt heeft, heeft zeker zijn nut gehad en is niet voor niets geweest. Veel Nederlanders zijn inmiddels wakker en zonder uw inbreng zouden er dat veel minder geweest zijn. Ga vooral door met deze geweldige site, al begrijp ik goed dat teveel energie erin steken ten koste gaat van andere dingen die het leven veraangenamen. Wat minder is dan ook een goede keuze.
    Laat het nieuwe kabinet haar vernietigende werk maar voortzetten. Dat zal echter niet ongestraft gebeuren, want de geest is inmiddels uit de fles. Uiteindelijk zal dat betekenen dat het volk de touwtjes zelf in handen gaat nemen. De vele demonstraties van de afgelopen tijd zijn daarvan de voortekenen. Velen van ons zijn het dan ook meer dan zat en dankzij een site als die van u worden het er steeds meer.
    Waarvoor mijn dank en geef niet op, want samen zijn wij sterk.

    Like

  94. koosv8 zegt:

    U heeft volkomen gelijk, het gros gaat voor de afgrond met vaccinatie en paspoort op zak. De rest zal ook falliet moeten, dat vind iedereen goed als het goed begrijp. Rutte doet ALLES FOUT, maar is toch weer de grootste, zegt meer over het verstand van de bevolking dan van Hemzelf, en dat geldt ook voor de D66 kiezers.
    Of bij1, en volt????

    Like

  95. Diogenes zegt:

    Al vele jaren raadpleeg ik elke paar dagen uw site en het heeft mij veel informatie gegeven over heel de kwestie van massa-immigratie en islamisering. Ik voorzie dat de toestand ernstiger wordt, meer gespannen, gepolariseerd, gesegregeerd, zoals de Franse islamkenner Gilles Kepel voor West-Europa een burgeroorlog voorspelt. De gemiddelde westerling weet eigenlijk nog steeds niet wat islam is. De grote media zullen hem daar niet over inlichten, ook het onderwijs niet, en niet de heersende politiek. Wel is er tegenwoordig een uitgebreide samizdat op internet waarin in allerlei toonaarden en invalshoeken de kwestie wordt aangekaart. En mensen die gericht zoeken, zullen zeker het een en ander vinden. Wel vrees ik de toenemende censuur. Dat men probeert deze discussie weg te drukken. Als dat werkelijk doorgaat, dan verlaten we Karl Poppers open samenleving en raken we bevangen in een of ander totalitarisme. Als u het wat kalmer aan wil doen, dan lijkt mij dat prima. Hartelijk dank voor al uw inspanningen!

    Geliked door 2 people

  96. Ravian zegt:

    Beetje vreemde uitslag, net als in de USA.
    Het is dus nog maar de vraag of er niet meer Nederlanders wakker geworden zijn…

    Geliked door 2 people

  97. Corrie Bruin zegt:

    Beste webmaster, bedankt voor de tijd die jij er aan gespendeerd heeft maar probeer een beetje meer van het leven te genieten. De mensen zijn niet altijd zoals wij dat zouden willen was dat maar waar. Heel veel dank voor die tijd dat jij jou best heb gedaan om mensen te laten spreken over de dingen die ons mensen dwars zitten. Groetjes corrie

    Like

  98. Willem zegt:

    Beste E.J.Bron, zeer veel dank voor die inzet. Het kan niet vaak genoeg gezegd worden. Ik heb er discussies over gehad met familie en merkte dat het idd niet doordringt. Het zijn toch aardige mensen werd mij gezegd. Zelfs Rutte ziet de islam als een gewone godsdienst. Mijn nichtjes weten 0,0 iets van de islam en hebben geen behoefte om zich erin te verdiepen, net als de rest van de familie. Bij verreweg de meeste vrienden is het idem en een zei zelfs op mijn vraag wat zou je vinden als hier de sharia ingevoerd wordt : Nou en!? De sluipende islamisering wordt niet gezien, ze zijn teveel bezig met hun eigen kleine wereldje, het houdt ze niet bezig. De vrijmetselaars, Bilderberg groep en de EU hebben een grotere rol in deze en hebben invloed op de regeringen van Europa. Neem tram 1, in A’dam, naar het eindpunt en je bent in Saoudi- arabie, in Osdorp, waar ik eergisteren nog was, veel gesluierde vrouwen en geen Nederlands gesproken in de tram. Zelfs in de oer Amsterdamse Jordaan zie je de islamisering zich voltrekken. Het is zeer triest om te zien, maar ik weet ook niet wat hier aan te doen is. Echter niks doen is ook geen optie, doorgaan wel.

    Like

  99. ronjaspers zegt:

    Dhr.E.J. Bron,ik begrijp u besluit om het rustig aan te doen en u bezig te houden met prive zaken.Alles wat er nu gebeurt kunnen de burgers niet tegenhouden helaas.Bedankt voor alle informatieve artikelen en dat wij de vrijheid hebben om hier te reageren zonder censuur.

    Like

  100. J.A. Kapteyn zegt:

    Beste heer Bron,
    U schrijft dat u over de redenen waarom DEELS in het duister tast. Voor een deel denkt u dus te weten waarom. Kunt u dat met ons delen ?

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      Volgens mij is links onderwijs, de volledige verlinksing en verslapping van de samenleving, een van de oorzaken.
      De mensen worden compleet gehersenspoeld en in een bepaalde denktichting geduwd. Volgens mij vindt een Nederlander het over het algemeen vreselijk om een andere mening te hebben dan de kudde.
      Een Nederlander wil bij voorbaat al bij de winnaar horen. Maakt niet uit van welke politieke richting.

      Webmaster

      Geliked door 5 people

      • Blaffertje zegt:

        Dat durf ik te beamen.
        Wij hebben daar wel eens een onderzoekje naar laten doen, daar begint de hersenspoeling.

        Geliked door 1 persoon

      • Ravian zegt:

        Het hoofd probleem is de linkse media.
        Er is een tijdje geleden eens onderzoek gedaan naar hoe de bevolkingen van de diverse EU landen tegen hun staatsomroep aankeken.
        Een van de vragen was of men de staatsomroep betrouwbaar vond.
        In voormalige Oostblok landen vond ongeveer 25% van de bevolking de staatsomroep betrouwbaar.
        In West Europese landen vond ongeveer 50% van de bevolking de staatsomroep betrouwbaar.
        Nederland sprong er uit, daar vond maar liefst 75% van de bevolking de staatsomroep betrouwbaar.
        En daar zit hem dus het probleem, driekwart van Nederland is er van overtuigd dat de NOS de heilige waarheid verkondigd.
        En als ze op het Internet tegen andere informatie aanlopen dan is dit “nep nieuws”.
        Je kunt dan met harde argumenten komen totdat je een ons weegt, ze blijven terug vallen op het mantra “Als dat zo was dan was het wel op het NOS journaal geweest”.
        Het zijn gewoon “gelovigen”, en zolang ze niet zelf met hun bek in de stront beland zijn, hardhandig met de waarheid geconfronteerd, ga je ze niet van dat geloof af kunnen brengen.
        Je kunt hun ogen niet voor ze openen, je kunt er enkel voor zorgen dat de waarheid beschikbaar is nadat de een of andere onprettige persoonlijke ervaring ze de ogen geopend heeft.
        Jammer maar helaas…

        Geliked door 2 people

      • J.A. Kapteyn zegt:

        Dank voor uw reactie heer Bron. Ik denk dat u gelijk heeft. Vooral het feit dat de meeste mensen niet afwijkend willen denken van de kudde is de oorzaak. Vandaag de dag treedt de invloed van de Frankfurter Schule pas echt goed naar buiten. De Linkse Indoctrinatie heeft gewerkt. De instituties zijn ermee doordrenkt.
        En toch… hoe moeizaam ook… er hangt verandering in de lucht. U als fervent voorvechter van verandering draagt uw steentje bij. Een man als Robert Jensen… idem dito. Jullie zijn lichtpunten in het duister. Opgeven is geen optie. Wij, de trouwe lezers en luisteraars van jullie sites putten moed uit jullie inspanningen.
        Dat er verandering in de lucht hangt blijkt ook uit de groei van FvD, de opkomst van JA21. Er is nog een lange weg te gaan, maar bijna 50 jaar invloed van het Sociaal Marxisme kun je niet in één keer ombuigen. Taai verzet blijft nodig. De aanhouder wint !

        Like

  101. Florent Van De Voorde zegt:

    dat begrijp ik E.J.Bron, maar laat de ongerechtigheid en domheid van de mens u niet afschrikken, Hou vol en neem meer tijd uw rust te nemen, ik neem ook talrijke berichten van u over om nog meer mensen te bereiken en hun ogen te openen. Misschien komt er toch nog een tijd dat ogen opengaan.

    Like

  102. Remco zegt:

    Beste Webmaster
    Ik vind uw frustratie zeer begrijpelijk helaas .. En ik voel volkomen met u mee!
    Ik hoop toch echter dat u dit fantastische werk toch wilt blijven doorzetten … Is het niet om nieuwe mensen te overtuigen en wakker te maken , dan wel voor die schare mensen die wel reeds wakker zijn !
    Wij wakkere mensen zijn voor onze bron en berichtgeving, op steeds schaarsere bronnen aangewezen … In deze tijd van onmiddellijke censuur is een onafhankelijke verzameling van niet gecensureerde bericht van enorm belang voor ons , de wakkere geesten …
    U bent met deze website ook een toetsing van ons eigen geestelijke vermogen! Af en toe bekruipt mij het gevoel dat ik gek word en dat ik de enige ben die de dingen ziet zoals zijn en het is dan weer een opluchting als ik hier door Uw verzamelde werken en de reacties die er vaak weer bij staan, zorgen er dan voor dan voor dat ik me toch weer gesteund voel! Er is a zo vreselijk weinig ongecensureerd nieuws beschikbaar!
    Met dank voor alles tot nu toe en een vriendelijke groet Remco

    Geliked door 1 persoon

  103. Willie zegt:

    Beste webmaster , zoals altijd : parels aan de zwijnen voederen brengt NIETS op,weet U dat nu nog niet ?

    Like

  104. Peter Loosduinen zegt:

    Jammer dat u tot deze conclusie bent gekomen.
    Wie vecht kan verliezen, wie niet vecht is al verloren

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      Als u mijn stukje goed gelezen zou hebben, had u kunnen weten dat ik NIET ga stoppen! De komende periode even iets rustiger aan.
      Opgeven zit niet in mijn aard. De site blijft dagelijks gewoon voorzien worden van nieuwe artikelen.

      Webmaster

      Like

  105. acarloadofdogs zegt:

    Kan me helemaal voorstellen dat je van de resultaten moedeloos bent geworden. Ik denk dat mensen te somber zijn geworden door de brainwashing van de media en dat ze nu niet meer “normaal” kunnen redeneren. Nu jij een rustige periode aankondigt neem ik van de gelegenheid gebruik om eens door alle posts van je heen te lezen, wat ik tot nu toe nog niet had gedaan. Heb me nl net geabonneerd. Hierdoor zal ik dan vanzelf een bericht ontvangen als er weer een nieuw stuk bijgekomen is. Het ga je goed en geniet van de lente die voor de deur staat. Groetjes van down under.

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      Zeker zult u die ontvangen, want, ondanks alle misverstanden, ga ik er NIET mee stoppen! De hoeveelheid artikelen zullen wat beperkter uitvallen, maar dagleijks nog steeds geplaatst blijven worden!

      Webmaster

      Like

  106. bozeoudeman zegt:

    Ik snap het volledig, het is precies waar ik ook regelmatig mee worstel. Wat heeft het voor zin om door te gaan als negatieve krachten constant sterker worden en alle inspanningen om democratie te beschermen door schooiers met vage glimlachjes aan een stuk teniet worden gedaan. Ik zie deze tijd als gelijk aan de jaren 30-45 van de vorige eeuw maar met een verschil er was toen een brede coalitie tegen de nazi’s en die is er nu totaal niet. U mag rustig weten dat ik mij vaak afvraag hoe lang ik nog door kan gaan voordat ‘heren’ in lange keren jassen aan mijn deur verschijnen. Het was voor mij, naast rsi ook de reden om minder te publiceren. Ik had mijn hoop gevestigd op deze verkiezingen maar vreesde al dat het een fiasco kon worden. Fraude? Kan. Angst ingehamerd bij kiezers? Kan ook. Domheid vankiezders? Ook dat kan.

    Geliked door 2 people

  107. Dick Orwell zegt:

    Daar zullen Rutte en Kaag erg blij mee zijn. Die hebben liever dat mensen alleen zwaar gesubsidieerde staats en EU propaganda te zien krijgen.

    Like

  108. P. Rombouts zegt:

    Geachte E.J. Bron, ik begrijp u helemaal, ik vind dat de mensen krijgen wat ze verdienen. Kennelijk leeft het gros van de mensen liever met een plaat voor de kop. Het is idd zinloos mensen wakker te willen schudden. Men loopt liever achter de kudde aan. En al vallen er doden; dan nog interesseert het hen niets. Liever geloven ze wat de mainstream pers aan propaganda uitstoot. Jammer voor ‘ons’ . Dat is mijn conclusie.
    PR

    Like

  109. NooT zegt:

    Beste Webmaster,

    Een tijdje uwzelf bezinnen kan nooit kwaad. De verkiezingsuitslag kan er aan bijdragen dat men het even niet ziet zitten. Laatst had ik zelf ook een dip, omdat ik niet tot bepaalde mensen kon doordringen met logische argumenten. Dus kan ik dit bericht van u goed begrijpen.

    Wat ik me afvraag is, of 50% of meer van de mensen echt randdebiel, masochist of schaap is. Men kiest met deze uitslag voor bekluiers, verplichte vaccinatie, beperkingen en lockdown. En niet allen voor “ziektes”, maar zometeen ook lockdowns voor het milieu.
    Dit zijn keuzes van een volk in blinde paniek en doodsangst.

    “Ons werk” (vind ik) is nu om de mensen uit de angst te halen door het voorbeeld te geven niet meer bang te zijn, voor wat dan ook en de logica weer terug in de mensen te krijgen.
    En sowieso die gifspuit niet te nemen.

    Eerst was men bang voor het virus.
    Toen was men bang voor een boete.
    En nu is men bang dat men niet meer op vakantie kan.
    Wel knap dat men een heel volk bang kan maken en in gijzeling kan nemen overigens.

    Iemand die in angst leeft kan niet meer met volle verstand denken. Die is op allerlei manieren te manipuleren. Mijn andere gedachte is dat de verkiezingen op deze manier goed te manipuleren zijn.
    Zijn deze eerlijk verlopen?

    Ik adviseer om het onderstaande filmpje eens te bekijken en hier uit kracht te putten.
     https://m.youtube.com/watch?v=GNKJXD6W3p8

    Met de meeste hoogachting.
    NooT

    Like

  110. duinsnip zegt:

    Ga wat leuks doen, zolang het nog kan. Voor wie het wil zien, de meerderheid heeft de afgelopen jaren altijd gestemd voor meer EU, de euro en nu Klaus Schwab. Build Back Better komt er aan. Wie niet horen wil moet maar voelen. Tijdens 1933/1938 wilde ook niemand het zien.

    Geliked door 1 persoon

  111. Tara Veerman zegt:

    Alle respect voor een deeltijd-time-out.
    Dank ook voor al je inzet en echte info

    Geliked door 1 persoon

  112. Jules van Rooyen zegt:

    Hopelijk blijft U doorgaan zoals vanouds, beste Heer Bron, ik begrijp uw reactie, maar een revolutie die een halve eeuw lang haar beslag heeft gehad, is niet in een handomdraai te keren ! Een contra-revolutie vergt veel tijd, totdat de meeste mensen de laars in de nek gevoeld hebben, zoals op het Malieveld afgelopen Zondag, gebeurd is.

    Geliked door 1 persoon

  113. Monalisa zegt:

    mooi gesproken en ga zo door

    Like

  114. Lijkt mij verstandig, Heer Bron.
    Ik denk ongeveer in dezelfde richting.
    Op mijn Facebook pagina, waar ik als (vooral politieke) ‘tekstplaatjesmaker’ bekend sta, heb ik, na wat aarzelingen, vanmorgen aangekondigd dat ik mij niet niet meer met de politiek zal bezig houden, maar naar leukere of interessantere dingen ga zoeken.
    De politiek wordt alsmaar smeriger en ‘de massa’ is niet aan het denken te krijgen.

    Like

  115. Claudia Millenaar zegt:

    U heeft gelijk, dit is vechten tegen de bierkaai! Ook huize Mill gaan er zaken op orde gesteld worden en de toekomst sneller voorbereid dan verwacht. Eens even echt gaan kijken wat nu mogelijk is, want hier heb ik niet zo’n zin an…

    Like

  116. arthurschop zegt:

    Zou jammer zijn, ik vond het wel boeiend.
    In alle geval beste dank voor Uw inzet en veel succes.

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      De site blijft gewoon voorzien worden van nieuwe artikelen. Ik stop niet!

      Webmaster

      Like

      • I.K. Bennurklaarmee zegt:

        @ webmaster: Als de mensen zo slecht lezen en je ze steeds moet uitleggen dat je het rustiger aan gaat doen; dan kom je daar niet eens aan toe! 🙂

        Zou je het ook rustiger aan gaan doen wanneer de PVV flink gewonnen zou hebben?
        Want ik lees toch enige contradictie in de vorm van “teleurstelling” over de verkiezingsuitslag en aan de andere kant “enige verwaarlozing” van je sociale leven (neem ik aan?) zeg maar.
        Dus komt deze uitslag best wel goed uit voor je.

        Groeten en hou hem omhoog. Ehm, in de lucht bedoel ik. De site dus! En doe écht wat rustiger aan.

        Like

  117. R Thomasson zegt:

    Dezelfde gevoel heb ik ook. De verkiezingen van gisteren laten dezelfde oncomfortabele gevoel achter als de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen eerder dit jaar. Dat er iets niet klopt. Het is nu aan de politici ons te overtuigen dat zij werkelijk onze vertrouwen waard zijn. Ondertussen er is voor u ook een ander leven dan de website. Het is een verstandige stap om eventjes een pauze te nemen. Veel Succes.

    Like

  118. Ronald B zegt:

    Niet te geloven dat Rutte en Kaag zoveel stemmen kregen….als ik je verhaal lees, dan begrijp ik je heel goed! Blij dat je in ieder geval verder gaat! Neem zeker de tijd voor de ook echt belangrijke dingen in je leven die het 100% waard zijn om van te genieten! Dat kun je maar één keer!!!

    Like

  119. gelukkig dat u ondanks alles toch doorgaat.ik begrijp u heel goed ,de meeste mensen blijven slapen dat is goed te zien aan de uitslag van de verkiezingen gisteren.het wordt nu wel heel moeilijk om positief te blijven.het is te hopen dat iemand via een tribunaal nog iets kan doen want ik zie het somber in. e.j.bron, geniet van uw vrije tijd en bedankt voor alles.

    Like

  120. Henk der Niederlánder zegt:

    Ik zat me al enkele jaren af te vragen hoe je het zo vol houdt Bert, want eerlijk gezegd had Ik al veel langer begrepen dat het volk niet te bereiken is of bereikt wil worden.
    Ik vindt het ergens een goede zaak dat je zeker een tijd het wat rustiger aan gaat doen en hoewel Ik er geen fluit mee te maken heb ben Ik toch ergens blij dat je dan ook wat meer tijd vrij kunt maken voor je gezin.
    Zoals Brabosh opmerkt schrijf voor jezelf.

    Geliked door 2 people

  121. boorzalf zegt:

    Webmaster Bert, onze hoop in donkere tijden,

    Geliked door 2 people

  122. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Heb uw site altijd erg bewonderd, even een stapje terug nemen, de teleurstelling verwerken, de uitslag misschien wat nuanceren dat is alleen maar gezond en soms ook bittere noodzaak.
    Zoals u al meerdere malen zei; niet stoppen maar een tijdelijke stap terug, veel sterkte en succes !

    Geliked door 1 persoon

  123. jantjeuitnl zegt:

    Beste meneer Bron,
    Het is heel goed te begrijpen dat u het wat rustiger aan gaat doen.
    Dit is het lot van een profeet.
    Als men eenmaal in het pak is genaaid dan gaan de meesten het pas beseffen.

    Like

  124. Adriaan W zegt:

    Je zou ook een vertrouweling een deel van je taken kunnen overdragen en zelf de regie houden.

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      NEE, zéér slechte ervaringen mee. De site zal ALTIJD in eigen beheer blijven!

      Webmaster

      Like

      • Adriaan W zegt:

        Ja zo gaat het vaak aan toe in de rechts “populistische” partijen.

        Decennia lang en elke achtereen volgende regering werkte naadloos aan de islamisering van Nederland mee, wat u ook stemde, het maakt geen malle moer uit wat voor een regering u kreeg en krijgt, het regeerakkoord wordt zo samengesteld door de coalitiepartners zodat de burger en de oppositiepartijen er bijna geen invloed meer op kan uitoefenen, dus het maakt géén flaus aus wat uw stemt.

        Natuurlijk spring je van instemming uit je leunstoel van zo veel verbaal geweld bij monde van Thierry Baudet en Geert Wilders. Maar deze oppositiepartijen (FVD & PVV) komen nooit aan regeren toe, de politiek correctheid van politiek zit gewoon zo in elkaar, wanneer er té veel stemmen opgaan voor regeringsdeelname van deze islam kritische partijen dan stellen de partijkartels keihard een cordon sanitaire in, alleen wat gemor van het publiek is het resutaat op deze ondemocratische wijze van machtspolitiek voeren.
        Het politieke, parlementaire systeem is zo ontwikkeld dat sinds 1848 hier in Nederland nog steeds haar werk doet, ongeacht het plotselinge pieken van de kritische partijen die roet in het eten van de reguliere partijen dreigen te gooien. Heb het wel eens meer gehad hoe een partij van binnen en buiten uit kapot gemaakt kan worden, de zg. ‘Salamitactiek’.

        Salamitactiek, ook wel bekend als de salami plakjes strategie, is een verdeel en heers proces van bedreigingen en bondgenootschappen gebruikt om tegenstand te overwinnen. Men kan de tegenstand, oppositie beïnvloeden en uiteindelijk het politieke klimaat ten gunste van hen die de salamitactiek toe passen te doen keren.

        Meestal wordt de gebruikte salamitactiek op onderdelen toegepast, op deze wijze wordt de oppositie geëlimineerd plakje voor plakje totdat men zich realiseert (meestal te laat) dat de partij visie versplinterd is en de ideologie weg is in zijn geheel. In sommige gevallen omvat de oprichting van verschillende fracties binnen de oppositie partij en dan ontmantelen die partij zich van binnenuit, zonder dat de afgesneden plakjes protesteren.

        Like

    • Monalisa zegt:

      Hé Zaankanter

      Like

  125. Sinyo zegt:

    TOP SECRET: zo maar uit mijn djempol hesohen (duim gezogen)???
    Alles gepland.
    Er gaan processen tegen Rutte komen. Die zijn niet mals.
    Resultaat dat hij “moet” aftreden.
    Zijn auto met chauffeur en trekhaak voor zijn fiets staan al klaar.
    Dat geldt ook voor zijn bureau in Brussel (ik weiger die naam in te toetsen).
    Zijn wens is vervuld.
    Zijn plaats in het torentje wordt dan overgenomen door een persoon.
    Langdurig en zorgvuldig gekneed om datgene te bereiken waar de nobele heer Bron zo van is afgeknapt.
    Ik ben vanaf 2009 bezig om te proberen de mensen wakker te schudden wat betreft de islamisering, de immigratie, de EU, het behoud van de vrijheid van meningsuiting enz

    Like

  126. P. Puk zegt:

    Groot gelijk om er ff wat minder aandacht aan te geven. Dit stupide klootjesvolk is toch niet te veranderen. Maar blijf in ieder geval wel doorgaan, ook met de fantastische cartoons!

    Like

  127. Harry de Moor zegt:

    Beste Meneer Bron ! Ik heb al uw stukjes gelezen en ook dat U niet van plan bent te gaan stoppen , maar gewoon wat minder aan gaat doen ….Het lijkt wel alsof niemand dat gezien heeft, want iedereen is U aan het bedanken !! Dat is natuurlijk aardig maar niet van toepassing ! Ik geniet ook altijd van deze geweldige site, maar ik blijf dat gewoon ook verder doen…….Ik hoop dat iedereen nu leest dat U NIET STOPT .

    Like

  128. bert zegt:

    laatst(dinsdag 16maart 2021) zag ik bij opsporing verzocht de beelden waar een meisje van 21jaar met de scooter naar huis wil gaan nadat ze bij haar vriendin een leuke avond hebben gehad( afgelopen dec 2020). Achter haar komt stiekem een LAFAARD met een zwarte baart en een
    kleurtje en slaat die arme vrouw in haar gezicht met een boksbeugel en rent weg. De arme vrouw natuurlijk enorm geschrokken en bang stap op haar scooter en rijdt naar huis. een paar straten verder komt een auto met open raam en iemand vraagt of hij haar kan helpen en de politie wil bellen. Ze is blij met hulp dus stopt ze. De bestuurder in de auto rijdt verder. De lafaard doet of hij de politie belt en ineens slaat hij haar recht in haar gezicht op haar neus en trapt haar meerdere
    maal in haar gezicht. De “hulp” kwam van een LAFAARD met weer een kleurtje.
    Wat zijn dit toch voor beesten die zo iets doen. En Rutte, Kaag, Grapperhaus enz. maar
    huichelen en zeggen wat een geweldig land waar wij in leven?
    Ik wordt hier niet goed van wanneer ik zo’n laffe, smerige, mens onwaardige, Laffaards, beesten zo iets zie doen. Ze verdienen de naam mens niet in ons geweldige Nederland? ahum?

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie