Police for Freedom Nederland van start: politieagenten en veteranen staan op!

(Door: “9ForNews”)

In Spanje demonstreren politieagenten al geruime tijd tegen de regering, de mondkapjesplicht en vaccins, en vóór vrijheid. De beweging waar zij deel van uitmaken, Police for Freedom, is inmiddels ook actief in andere landen, waaronder Nederland.

De Nederlandse tak van Police for Freedom wordt geleid door Dennis Spaanstra, die 30 jaar voor de politie en marechaussee heeft gewerkt. Hij was 15 jaar werkzaam bij de ME en als rechercheur moest hij moordzaken oplossen. Hij is nog altijd betrokken bij de organisatie.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Police for Freedom Nederland van start: politieagenten en veteranen staan op!

  1. htskday zegt:

    Zie ook :

    Ingekomen brief.

    Oproep aan de Politie, de ME en het Leger.
    Zal de “Nieuwe Wereld Orde” erin slagen om het programma van de “Wereld Economic Forum” uit te voeren in Nederland?

    Of de actie slaagt zal afhangen van de Politie, ME en Leger. Als deze zich blijven afkeren van de gemeenschap de burgers dan zullen zij, de NWO winnen.

    De Politie, de ME en het Leger moeten een keuze maken.

    Kiest de Politie, ME en Leger voor de NWO & WEF of kiezen zij voor de burgers, de Nederlanders.

    Als de NWO wint, dan zullen Politie, ME en Leger een baan krijgen als onderdrukker van de bevolking, dus een baan als SS-agent en hiermee zullen zij dan moeten leven voor de rest van hun leven.

    Lees verder:
    https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/03/21/oproep-aan-politie-me-en-leger/

    Geliked door 2 people

  2. Julia zegt:

    Dit is heel goed nieuws nu maar hopen dat het in Nederland ook flink door gaat pakken zodat die Gestapo agenten een flink koekje van eigen deeg krijgen en nu wij het volk de macht laten zien en deze regering duidelijk maken niet meer te zijn gediend van het ten gronde richten van onze economie, maatschappelijk en sociaal leven. Het is geprobeerd om vreedzaam te demonstreren tegen deze desastreuze maatregelen maar deze demonstranten werden geconfronteerd met een buiten proportioneel geweld en torenhoge boetes. De massa moet zich eens goed verdiepen hoe WOII is ontstaan kijk naar de ellende die begon in de jaren 30. Dit en mag niet langer meer voortduren dan hebben we nog één keus en dat is dan maar de vlam in de pan. Ik hoop dat niet alleen Nederland wakker wordt maar heel Europa. Denk maar eens na aan welke kant u van de geschiedenis staat. De handhavers en politie moeten zich dood schamen uiteindelijk heeft de politie de eed afgezworen artikel 94 van grondwet die zij nu totaal schenden. Deze tirannie en dictatuur moet zo snel mogelijk de kop worden ingedrukt anders zijn wij verloren. Luctor et Emergo.

    Like

  3. Bas zegt:

    Percolator
    Politie en justitie treden in Amsterdam harder op tegen ongewapende burgers die vreedzaam demonstreren tegen de lockdown dan tegen de zoon van de burgemeester, die gewapend inbreekt in een woonboot.

    Hoelang accepteren we dit nog?

    Like

  4. Bas zegt:

    Like

  5. Bas zegt:

    Volgens de NPO is deze vrouw agressief tegen de ME.

    https://pbs.twimg.com/media/ExFu5yHWEAIX4Nu?format=jpg&name=large

    Like

    • Knalkopje1 zegt:

      Die Ordnungspolizie im Einsatz, Wir sind nach 76 Jahre wieder da! Jetzt arbeiten wir für Rutte, De Jonge, Van Ark und Grapperhaus! SIEG HEIL!

      Like

  6. Jan zegt:

    GETUIGENIS VAN EEN VROUW GAAT VIRAL

    >>> Ik kwam afgelopen zondag om 13.12 uur uit Q park Malieveld gelopen. Ik werd direct aangesproken door politie en kreeg de vraag wat ik kwam doen. “Ik kom hier om mijn stem te laten horen”. “Het veld is vol en ik verzoek u die kant uit te lopen; er is een noodverordening van kracht”. Ik heb nog iets gezegd over het aantal mensen op het Malieveld; dat je toch niet serieus kan spreken over een vol veld. Ik liep de gesommeerde richting op waar op hetzelfde voetpad, naast het Malieveld, veel mensen stonden. Zo ook een vrouw, begin 70 gok ik. Ze spreekt me aan en uit haar verbazing: “Is toch niet normaal wat hier gebeurt hè”. “Nee dat kun je wel zeggen” antwoord ik terwijl ik stop om een praatje met haar te maken. Binnen 10 seconden word ik aan mijn arm meegetrokken met de melding dat ik ben aangehouden omdat ik me niet aan een bevel van een ambtenaar in functie zou houden en met mijn gezicht tegen een politiebus geduwd en geboeid. Gefilmd door pers en burgers. Mensonterend. De mevrouw die me aansprak bleef ontredderd achter. Het is op dat moment ongeveer drie minuten later dan het moment waarop ik het Q park uitliep.

    ………

    GETUIGENIS VAN EEN VROUW GAAT VIRAL

    Like

Plaats een reactie