De dubbele standaard van de media . . .

Dit zijn de dubbele standaards van de media. Als bij een incident de dader blank is en de slachtoffers (deels) getint, exploiteren de media dit om anti-racisme propaganda te promoten. Als de dader getint is en de slachtoffers blank blijken te zijn, hoor je niks meer over het incident, alsof het nooit gebeurd is.

Door:
L. v.d. S.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op De dubbele standaard van de media . . .

  1. M. zegt:

    https://www.ninefornews.nl/volledig-gesloopte-meer-ik-help-mee-nederland-te-gronde-te-richten-in-dienst-van-een-repressief-regime/

    Die heeft zijn ruggengraat tenminste nog en een gezond geweten, kunnen we van velen niet zeggen.

    Like

  2. guusvelraeds zegt:

    Verzekering maatschappijen (o.a. Allianz) gaan voorzien in producten die vervolgschade gaan dekken ten gevolge van burgeroorlogen.

    Risicoanalyse voorziet massale onrust – Allianz verkoopt al burgeroorlog-verzekeringen

    Like

  3. Jean zegt:

    Dat is al jaren zo daarom dat ik geen geld uitgeef aan kranten, ik wacht op een objectieve betrouwbare krant die de burgers correctie informatie geeft en geen linkse bullshit.

    Geliked door 1 persoon

  4. M. zegt:

    Die complete media zou per direct opgedoekt moeten worden met al die viespeuken erbij.
    De schade die al die hoeren van de leugen veroorzaken is enorm.
    Maar daar is de wet voor nodig die men ook al in de zak heeft om vooral buitenlandse criminelen vrij spel te geven en het eigen gediscrimineerde volk in opdracht te vernachelen.
    En men heeft de hoeren van de leugen in de media om criminelen als engeltjes schoon te lullen en eerlijke mensen die als engeltjes zijn vies te lullen als criminelen, en moordenaars recht te lullen alsof het ‘weldoeners’ zijn die met uw gezondheid begaan zouden zijn.

    Ze hebben allen het bloed van onschuldige mensen aan hun handen.
    Ze zijn allen geregistreerd en gedocumenteerd zodat men er niet mee weg gaat komen.
    En wie denkt van wel, maakt zich een dikke illusie.

    Like

    • LUCIA zegt:

      @ M begrijp wat je zegt en ook je woede maar de nazi’s, die van de 2e W.O. niet de huidige, hebben bewezen dat je een paar mensen op het offerblok kunt gooien( tactiek Rutte) en m.b.v. Operatie paperclip en de R.K kerk/Vaticaan heel wat zware misdadigers weg kunt sluizen naar Z-Amerika( Brazilië en Argentinië) en Amerika en niet te vergeten, een aantal kun je slijten als echtgenoot van hooggeplaatste dames.
      Ik hoop dat we dit keer hier lering uit trekken en deze mensen en niet-,mensen, voorgoed vernietigen zodat we niet dezelfde ellende na een paar jaar weer hebben.
      En ook al die pedo cirkels en geheime genootschappen met de grond gelijk maken en geen ellenlange rechtsspraak zodra bekend is wat je het gedaan, de kogel, wel nagaan of het geen kloon is maar de echte.

      Like

  5. Bob zegt:

    Als nu pas er achter komt dat de
    overheids pers een dubbele standaard
    heeft, dan heb je nooit goed gekeken
    wat en hoe ze iets vermeldem.

    Like

Plaats een reactie