Hahahahahahaha: “Schone lei” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hahahahahahaha: “Schone lei” . . .

 1. karton zegt:

  Een schone lei ?
  In Den Haag ?
  Onbestaanbaar !

  Ongelooflijk stomme rotzooi daar in “Den Haag”!! In deze tijd van het corona-gebeuren wordt de “minister” voor Medische Zorg en Sport ingezet als zg “verkenner” , het lijkt mij, persoonlijk als zodanig, zinvoller om dat mens bezig te laten zijn met Medische Zorg ! Of uhhhh………….doet zij op haar ministerie óók niet veel bijzonders zodat zij makkelijk gemist kan worden ?
  Het maakt Pineukio en Quag niks uit, als de heer Omtzigt maar van het politieke toneel verdwijnt, te lastig die man, én………..véél te eerlijk !!

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Met schone lei kan was worden begonnen als de algehele rioolput in Den Haag is geschoond. Dan kunnen we pas praten over schone lei. Met al deze corrupte mislukkelingen en onbenullen valt er nog weinig aan te redden. Wat een smerig wijf is de Zweedse trol nog snel na haar positieve test wegrennen met die walgelijke misselijkmakende notitie om Pieter Omzigt nog een extra trap na te geven en dat zat in de Haagse zetel als vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in het kabinet-Rutte III. Het is een schande voor Nederland. Dan zullen we het over Kaag nog maar niet hebben en Rutte die maar twee kwaliteiten heeft dat is het land slopen en het volk continu voorliegt. Maar veel Nederlanders vinden dit blijkbaar geen enkel bezwaar dat is maar weer met de laatste verkiezingen gebleken of ze zijn dermate geïndoctrineerd door de linkse propagandazenders en linkse media waardoor het verstandelijk vermogen toch enigszins is aangetast. Een weldenkend mens trapt niet (meer) in de leugens, corruptie en het bedrog.

  Geliked door 3 people

 3. Bas zegt:

  Natuurlijk GÉÉN enkele tekst en uitleg en GÉÉN verantwoording…..

  Like

 4. koosv8 zegt:

  Als we net doen of alles eerlijk is verlopen met de verkiezingen. En alle Corona maatregels echt werken. Dan is er toch niets misdaan.
  WAT EEN GEWELDIG GOED LAND OM IN TE WONEN IS DIT AAN HET WORDEN. NEDERLAND WORDT STEEDS SLIMMER!!!

  Like

 5. Bob zegt:

  Alles is al beklonken, het toneelstukje
  is voor Mien met de feministische muts.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s