Geraffineerde illegalen: Syriërs willen als vals volleybalteam naar Oostenrijk

(Vertaling: E.J. Bron)

Met een bijzonder spitsvondig idee probeerde negen Syrische “vluchtelingen” zichzelf toegang te verschaffen tot de EU. Ze deden zichzelf op de luchthaven van Athene voor als Roemeens volleybalteam en probeerden in een vliegtuig richting Oostenrijk te komen. Het bedrog mislukte echter – en de valse sportmannen werden uit de circulatie genomen.

Het was de valse Roemenen in ieder geval gelukt om voor zichzelf vervalste Roemeense paspoorten en uniforme trainingspakken te regelen. Ze deden alsof ze professionele volleybalspelers waren en op weg te zijn naar een belangrijke wedstrijd in Oostenrijk. Ook bij de paspoortcontrole kwamen ze heel zelfbewust over – de camouflage mislukte echter, omdat de kwaliteit van de vervalste paspoorten te wensen overliet.

De mensen van de douane ontmaskerden de vermeende sportdelegatie en sloegen de mannen in de boeien. Het was blijkbaar niet de eerste keer dat illegalen een camouflage als vermeende sporters kozen om Europa binnen te komen. De Griekse vertegenwoordiger van de politie George Kalliakmanis, die bovendien rekent op een nieuwe stijging van het aantal “vluchtelingen” op Griekse luchthavens, liet aan journalisten weten: “Het is niet de eerste keer dat een groep vluchtelingen probeert met vervalste papieren als sportteam naar Oostenrijk te vliegen.” Deze keer mislukte de truc in ieder geval.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Geraffineerde illegalen: Syriërs willen als vals volleybalteam naar Oostenrijk

 1. vangie1206j zegt:

  En dan beginnen ze in één of ander gebrekkig taaltje asiel te krijsen en komen ze alsnog het complete verziekte Europa binnen.

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Dat zootje spreidt toch enige mate van slimheid ten toon m.b.t. het volleyballen.
  Maar je zou ze kunnen vragen : “Wat is een opslag ?” Ik heb een sterk vermoeden dat ze zouden zeggen : “Dat is het ontvangen van een verhoging van je uitkering.”

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Globaal plot!
  Invasie van Griekenland: EU besteedt € 276 miljoen aan nieuwe migrantenkampen, lokale bevolking verontwaardigd
  In plaats van dat de EU landen aanspoort hun grenzen te sluiten, blijven ze het illegale gedrag van migranten belonen en bouwen ze meer faciliteiten om hen te huisvesten

  INVASIE VAN GRIEKENLAND: EU GEEFT 276 MILJOEN € UIT AAN NIEUWE MIGRANTENKAMPEN, LOCATIES VERBETERD

  Griekse burgers en politici protesteerden tegen de nieuwe renovaties en bouw van vijf migrantenkampen op de Griekse eilanden. Op maandag 29 maart bracht Europees commissaris Ylva Johansson een bezoek aan Lesbos om aan te kondigen dat de Europese Unie 276 miljoen euro ($ 323.379.540, VS) zal uittrekken voor de nieuwe gebouwen die illegale migranten zullen huisvesten. De commissaris zette ook de Griekse regering onder druk om de nieuwe kampen zo snel mogelijk te bouwen.

  Nogmaals, de EU creëert prikkels voor migranten om Griekenland binnen te vallen en zorgt voor een comfortabel lang verblijf ten koste van de belastingbetalers.
  De bouw van kampen komt na de toegenomen aanval van illegale migranten, voornamelijk mannelijke moslimmigranten uit het Midden-Oosten. De behoefte aan de nieuwe kampen volgt ook de migrerende brandstichters die voortdurend hun kampen in brand steken en hun faciliteiten vernietigen. Sinds het platbranden van hun faciliteiten hebben de migranten in geïmproviseerde kampen gewoond en ook beloond met verhuizing naar Duitsland.

  De bouw van kampen komt na de toegenomen aanval van illegale migranten, meestal mannelijke moslimmigranten uit het Midden-Oosten. De behoefte aan de nieuwe kampen volgt ook de migrerende brandstichters die regelmatig hun kampen in brand steken en vermoedelijk hun faciliteiten vernietigen om in West-Europa te worden vrijgelaten.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Bas
   Ik ben het vaak met u eens maar als u zegt; “Nogmaals, de EU creëert prikkels voor migranten om Griekenland binnen te vallen en zorgt voor een comfortabel lang verblijf ten koste van de belastingbetalers.” dan denk ik toch dat dit bezijden de waarheid is, die kampen kun je moeilijk comfortabel noemen.
   Naar wat ik gisteren las willen de bewoners van Lesbos die kampen niet omdat ze van mening zijn dat de illegalen naar het Griekse vasteland zouden moeten.
   Het probleem verplaatsen dus.

   Like

  • bobzelf zegt:

   DE GRIEKEN HEEB DE EU VERTEGENWOORDIGSTER ZOJUIST HET LAND UIT GEPEURD ..
   DE GRIEKEN WILDEN GESLOTEN KAMPEN, OM OOK HET TERUG STUREN MAKKELIJKER TE MAKEN VOOR BETERE CONTROLE
   EN DE EINDELOZE DIEFSTAL VAN DIT GAJUS WEG TE HALEN
   DUS HELE KUDDES HEBBEN ZE OPGEVRETEN , OM VUUR TE STOKEN HELE OLUFBOOMGAARDEN OMGEHAKT

   EN NU KWAM DIE VOLGEVRETEN EU TROL, EFFE VERELLEN DAT ZE OPEN KAMPEN WENSTE .

   DUS IEDERE GEDACHTE VAN U , OOH EEN ONGELUKKIE ??

   ALLES IS GEPLAND, ZE MOGEN ONBEPERKT NAAR BINNEN !!

   ZE HEBBEN HAAR OP HET VLIEGTUIG NAAR BRUSSEL GEPLEURD, DIE SNOLLIO

   DANK OME BOB

   Like

   • karton zegt:

    @ bobzelf op 31-3-2021 om 21.19 u. Beste ome Bob ! Wat fijn dat u de A-position bezet en ons aldus op de hoogte houdt van het Griekse gebeuren. Jammer dat ze die “EUSSR-snollio” in een vliegtuig hebben gezet i.p.v. haar , zónder boot, de zee in te jagen. Ik wens u een zonnige stranddag bij Edem !

    Like

   • bobzelf zegt:

    KARTON

    HET WEER IS HALF NIKS, NU GAAT VANAF MORGEN DE TEMPERATUUR LEKKER GOED OMHOOG
    WAT WEL FIJN IS, ALS ER REGEN VOORSPELD WORDT , IS DAT EEN BUITJE VAN 30 MINUTEN WHAHAHAHA EN MEESTAL NIET HIER

    MAANDAG GAAT GRIEKENLAND WEER OPEN , YESSSSSSSSSSSSSSSS

    WELTERUSTEN VRIEND EDEM WHAHAHAHAHA

    Like

   • karton zegt:

    @ bobzelf op 1-4-2021 om 21.39 u.
    Mijn dank voor het filmpje en de daarbij horende muziek; heel mooi.
    Ik ben de hele avond druk doende geweest om de sirtaki te oefenen (das toch een Griekse dans ?) samen met m’n verzorgster; echter…….bij het over elkaar slaan van de benen raakten wij in de knoop en kwamen samen op het hoogpolig tapijt terecht, u kent dat wel, oom Sirtaki, van de sirtaki kwam helemaal niks meer terecht, helaas.
    Maar ik beloof u, dat áls ik bij Edem aankom, ik met een sirtaki-dansje zal binnenkomen, daaraan kunt u mij dan herkennen.
    Mocht ik echter NIET arriveren bij Edem, dan had ik er géén herinnering meer aan dat ik u beloofde te zullen komen, samen met een mevrouw incl. paaldans-paal.
    Fijne Paasdagen.
    Uw toegenegen neef : Sir-Taki !

    Like

 4. Bob zegt:

  Deze olievlek moet gestop worden
  voordat alles is verstikt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s