Aan Gert-Jan Segers

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Segers,

Als u woord houdt, heeft u de capo di tutti capi gisteren alsnog de genadeklap gegeven. De ChristenUnie zal, zo zei u tegen het Nederlands Dagblad, geen deel uitmaken van een vierde kabinet-Rutte. Ter voorkoming van misverstanden citeer ik u even letterlijk.

“Daarvoor is er gewoon te veel gebeurd.” “Dat er hardop werd gefantaseerd over hoe je een kritisch en vasthoudend Kamerlid weg kunt krijgen, is voor onze fractie niet te verteren.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Aan Gert-Jan Segers

  1. karton zegt:

    Ik hoorde vanmorgen, 3-4-2021, dat Segers inderdaad z’n woord heeft gehouden en heeft verklaard dat de CU niet in een kabinet zal aantreden waar die Demente Deur óók in zit !
    Maar misschien is Segers óók besmet geraakt met het Rutte-virus en verklaart hij over 2 weken : “Ik heb totaal geen actieve herinnering aan m’n belofte jegens een “Rutte-kabinet”.
    Je weet maar nooit met die NL-“politici”.

    Geliked door 2 people

  2. Wolf zegt:

    Die gladde heeft zijn eigen partijjugend tegen m omdat hij NIET voor de motie van Wilders wilde stemmen die vuile hond en nou probeert deze JUDAS de held uit te hangen in de msm pers door zich op een linkse slinkse vuil gereformeerde manier eruit te kletsen. Zoals @BOBVZELF al dagen terug zei: ” Door gereformeerden en motregen wordt je langzamerhand kletsnat en bedrogen. Wijlen mijn vader zei dat vroeger ook al tegen ons .

    Geliked door 1 persoon

  3. Wolf zegt:

    Wordt moet zijn, word natuurlijk.

    Like

  4. Dick zegt:

    G R I E Z E L .
    7 letters voor deze hypocriet.

    Like

  5. Hovawart zegt:

    Dat het nobele coalitieclubje van Seegers zichzelf nogal eens profileert als de politieke barmhartigheid, vanuit hun vergevingsgezinde ideologie, maakt het nog schrijnender dat we al jarenlang overgeleverd zijn aan de zgn. Rutte-doctrine, het zijn namelijk de tonen die de muziek maken, en Gert-Jan heeft veel te lang de andere kant opgekeken………en gaat het kabinet wederom de andere wang toekeren…..en gaat vervolgens over tot de orde van de corruptie.

    Like

  6. Het zou me niet verbazen als het opzet is geweest om zo Kaag(een wolf in schaapskleren) in het zadel te helpen om MP te worden. Wie loopt er nu met documenten open en bloot onder de arm langs een horde journalisten waar heel toevallig de tekst ‘Omtzigt Functie elders’ op staat?…Niets in de politiek is toevallig.Niemand loopt zó met papieren over straat in de regen.Ze wist ook dat ze gefotografeerd zou worden.Prachtig spelletje, opgezet door D66….

    Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      @ The Balkans enz. op 3-4-2021 om 13.11 u.
      Ik hoorde vanmiddag iemand die denkt zoals u reageert.
      Ook hoorde ik dat de fotograaf van Ollonkreng én haar documenten , dezelfde fotograaf zou zijn als de man die een , op een tafel, buikdansende Quag heeft gefotografeerd na de verkiezingsuitslag ! Ik heb dat nog nérgens kunnen verifiëren.
      Als dit hele gebeuren in scene is gezet dan is “diefstal van verkiezingen” een peulenschilletje.

      Geliked door 1 persoon

    • ronjaspers zegt:

      The Balkans Chronicles.Goed gezien,een heel slecht toneelstuk alleen opgezet in opdracht van de (nazi) bilderberg groep.

      Like

  7. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Dat is vreemd, als de PVV op voorhand wordt uitgesloten staan we op onze achterste benen maar als de CU iets soortgelijks doet is het ineens moedig ?
    De CU heeft 5 zetels gekregen en dat betekent dat ongeveer 350.000 mensen hun stem op hun hebben uitgebracht terwijl Rutte in zijn eentje 1.900.000 voorkeursstemmen kreeg.
    Rutte heeft een paar idiote beginnersfouten gemaakt.
    Als hij van het begin af aan had gezegd “functie elders” was om het CDA stabieler te maken door een ministerspost voor Omtzigt te reserveren.
    Twee kapiteins op het CDA schip gaat niet werken en de VVD wil graag een stabiele partner hebben dan was het helemaal geen schandaal geworden.
    Als hij later had gezegd “ik kreeg vanmorgen via via door dat er in het verslag wat anders staat” dan hij dacht dan was het schandaal dat hij eerder op de hoogte was gebracht dan de andere 149 Kamerleden voorkomen, en dan had hij niet eens gelogen.
    Maar door het tijdstip erbij te noemen en zijn bron niet te onthullen viel vervolgens de hele Kamer over hem heen.
    Nieuwe verkiezingen dan maar ?
    Nou als je de eerste vrouwelijke premier in de figuur van Kaag wilt hebben dan wel.
    Maar Kaag is een grotere nachtmerrie dan Rutte, dan gaan de grenzen wagenwijd open, dan krijgen we ongelimiteerde klimaatwaanzin over ons heen, ziet u het voor u; minister Pechtold?
    Zou zomaar kunnen, directeur van het CBR is ook niet alles.
    Pia Dijkstra als minister van Volksgezondheid hoort dan ook ineens tot de mogelijkheden.
    Brrrrrrr

    Like

  8. Harry zegt:

    Ik vertrouw die Seegers voor geen cent .
    Én gereformeerd én links , tweemaal eng en levensgevaarlijk .
    Waarom heeft ie eergisteren niet tegen gestemd ?
    Dan had ie het kankergezwel Rutte meteen onschadelijk kunnen maken , maar dat heb je nou eenmaal met die vrome kwezels !
    Die hele bijbelbelt krioelt van dat soort griezels , dwarrelkonten en jezusverraaiers .

    Geliked door 1 persoon

  9. LUCIA zegt:

    Goh het blijkt dat je na jaren werken met Rutte, toch nog je ballen in de ballenbak terug kan vinden , ze lagen naast de bijbel die je er ook in geflikkerd had Gert-Ja-ik-wou.
    Nu moeten we kijken wat het CDA voor boetseerkleibui heeft en wat het Kaagse hopje wil, voor de rest wordt het uit tasten wie er in de uitverkoop ligt en voor welke prijs. Groenlinks zou weleens haar prijs verhoogd kunnen hebben dat doen Junkiehoeren ook als ze afgekickt zijn.

    Geliked door 1 persoon

  10. Harrie Vaes zegt:

    Alle acties worden gedaan met een bedoeling.

    Like

  11. Cefas zegt:

    Toch jammer dat de CU niet gelijk de motie van wantrouwen heeft ondersteund. Dan waren we gelijk van deze aartsleugenaar af (er zat al veel langer een patroon van leugens in zijn houding). Nou krijg hij nog een herkansing. Gemiste kans.

    Like

Plaats een reactie