Ontmaskerd: Invoering van vaccinatiepaspoorten werd al in 2018 gepland

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Veel landen plannen de spoedige invoering van vaccinatiepaspoorten. De regering en de media beweren dat de maatregel een direct gevolg van de coronapandemie zou zijn. In Europa werd echter al 20 maanden voor het uitbreken van corona aan vaccinatiepaspoorten gewerkt.

De Europese Commissie heeft op 26 april 2018 een voorstel over vaccinatiepaspoorten gepubliceerd, goed verstopt in een document (zie HIER), dat de mainstrem media niet openbaar maakten. Na de publicatie van het document vond er een globale vaccinatietop plaats, die door de Europese Commissie en de WHO werd georganiseerd.

Deze topontmoeting vond op 12 september 2019 plaats in Brussel, slechts drie maanden voor de uitbraak van Covid-19. Tot de deelnemers behoorden vooraanstaande politici, ministers van Gezondheid, vooraanstaande wetenschappers en VN-functionarissen.

Bron:
politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Ontmaskerd: Invoering van vaccinatiepaspoorten werd al in 2018 gepland

 1. Stefan zegt:

  Ik hoop dat de schuldigen gestraft worden. Net als de kopstukken van Nazi Duitsland.

  Geliked door 2 people

  • leo1 zegt:

   Ik acht de kans groot dat in de nabije toekomst een aantal “Breivikjes”
   van zich zullen laten gaan horen…………………………

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Stefan dat moeten wij niet hopen het volk moet het eisen dat dit soort smerige elitaire NAZI kopstukken en alle politici die aan deze smerige misdaad tegen de menselijkheid mee werken openbaar terecht gesteld worden. Het is een onvergeeflijke misdaad die miljoenen mensen treft c.q. al getroffen heeft en met de dag meer en meer toeneemt. Hoogste tijd massaal aan de rem te trekken en af te rekenen met deze ziekelijke dictators.

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Stefan.Helaas zijn er na de 2de wereldoorlog een paar onbelangrijke nazi,s bij het neurenberg tribunaal ter dood veroordeeld.Vele belangrijke nazi kopstukken zijn naar zuidamerika gevlucht met behulp van het vaticaan en het rode kruis (rattenroute) ook heeft amerika ongeveer 1800 nazi wetenschappers,ingineurs,artsen,wetenschappers amerika binnengelaten voor hun kennis (operation paperclip)

   Like

 2. Andre zegt:

  Nou voor bananen republiek NL wie gaat Hugotje eens goed aan de tand voelen? Helemaal niemand natuurlijk ik heb m even globaal doorgelezen en het is gewoon een ordinair businessplan. Niets gezondheid en niets publiek, gewoon je bek houden en onze politici smeren het in ons gezicht. Nu knettert het even in mijn hoofd……..

  Geliked door 1 persoon

 3. koosv8 zegt:

  Wie was er het eerst, de kip of het ei. Blijft moeilijk. Maar hier hebben we een hele duidelijke dit keer. Er wordt maar al te vaak gepraat over complotdenkers, maar u ziet het nu toch zelf allemaal. Ze zijn eerst bezig met een complot in elkaar knutselen. Paspoortjes bijpraten, test in pandemie, wuhan, en toen begon men over de COMPLOTDENKERS, EN ZIEDAAR ZE HEBBEN WEER GELIJK GEKREGEN. DUS EERST EEN COMPLOT, EN DAARNA DE GENE DIE HET ONTRAFELD IS DE COMPLOTDENKER. DAT ZIJN GEEN SCHAPEN.

  Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Inmiddels drie jaar geleden heeft de Europese Commissie een ‘voorstel’ gedaan voor een vaccinatiepaspoort. Er werd toen heimelijk een plan gesmeed om een zogenaamd virus uit te laten breken, en de bedoeling was de mensen angstig te maken omdat we te maken zouden krijgen met een ‘killervirus’, waaraan zeer velen zouden kunnen overlijden.

  Wel, het is de satanisten gelukt om een groot deel van de wereldbevolking angst aan te jagen, want kijk maar om je heen hoe alleen al in ons land velen zich strikt aan de opgelegde/afgedwongen, maar nergens op gebaseerde maatregelen houden. We worden op onbeschofte wijze beduveld en aan het lijntje gehouden, en wee degene die zich niet aan de coronaregels houdt, die zal het weten!

  Ik kijk uit naar de dag dat er een volksopstand uitbreekt die zijn weerga niet kent. Dat we massaal laten weten dat we het smerige bedrog van onze overheid, én van de smerige praktijken van het WEF, de WHO en de VN door hebben. Wie heeft het recht om ons, vrije mensen, te verplichten GIF in te nemen? En al onze vrijheden IN TE LEVEREN? Ons OP TE SLUITEN in onze huizen op bepaalde tijden van de dag?
  Het moet toch echt niet gekker meer worden!

  Maar laat ik dichter bij huis blijven door te zeggen dat het bedrog in Den Haag ook tenen krommend is. Een liegende MP, en valse spelletjes en vuilspuiterij van Kamerleden.
  De soap is nog niet voorbij.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Cathja, op zulke witte boordencriminelen ala rutte hebben de meeste kiezers nog op gestemd ook. Bewijst wel dat het kwaad niet alleen bij rutte heerst maar bij alle mensen die op hem of zijn geestverwanten (D00d66), gestemd hebben. Nederland krijgt de regering die het verdiend. Daarom mijn conclusie is dat degenen die niet op die landv erradersclubs VVD/D00d66gestemd hebben, nu met lege handen staan en door niemand worden vertegenwoordigd in de regering. Dat is dan zogenaamd democratisch. Nou dat is aan mij niet besteed. Tekens weer blijkt dat de staat en haar trawanten, je ergste vijand is, als je niet tot de club van gezalfde zakkenvullers,oplichters, matennaaiers en aanverwant slecht volk behoort. Zoals gisteravond, zag ik in een flits oplichter Pechtholt op de beeldbuis verschijnen. Hem direct afgezet. Ik wil die man alleen zien als ik last heb van obstipatie. Kan geen laxeermiddel tegenop. Ik moet hem net niet lang zien want dan begin ook nog over te geven. Ben ik nog verder van huis. Kan je toch zien wat zo” n elledeling toch nog met je doet.

   Like

 5. leeuw7 zegt:

  Een heerlijke paasgedachte de recidiverende Mark R ,wegens dood door schuld de doodstraf door ophanging!!Het is oorlog tegen deze criminele recidiverende psychopaten!!!Wie zwijgt stemt toe!!!Mark R. overtreft zelfs Anton Mussert,die 7 mei 1946 gelukkig werd geëxecuteerd!! Mark R. Is dus gewaarschuwd!!Stop de de lockdowns (geen anderhalve meter en andere onzinnige maatregelen)en hef per direct het RIVM (=Reinste Intimidatie Van Mensen) op wegens moedwillige obstructie van de samenleving!!!

  Like

 6. antiislamnu zegt:

  Niet te geloven en wat een klus om dit halve boekwerk uit te lezen verschrikkelijk

  Like

 7. Bob zegt:

  Elkwereld gebeuren wordt van te voren
  voorbereid.
  Deze pandemie is maar het begin wat
  de kudde met leider die de kudde
  niet leid maar verleid te wachten staat.

  Like

 8. Pieter jan zegt:

  Mensen weten jullie goed dat BILL GATES de man is die alles in handen heeft DECROO en RUTTE en anderen moeten zijn grieven aanvaarden en als men in de politiek stapt moet men zweren aan hem trouw te blijven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s