CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op CARTOON

 1. Blaffertje zegt:

  Deze afbeelding klopt precies.
  Die flikker liet gisteren zijn ware aard al weer zien n het NOS journaal.

  Afgelopen dinsdag werd ons 21 april al weer door de neus geboord wat betreft de versoepelingen door het op te schuiven naar 28 april en gisteren zei die rat dat 28 april ook niet door kon gaan met de versoepelingen en dat het nu waarschijnlijk half mei werd, de 13e zoiets.

  Hij blijft liegen want geloof me, ook in mei komen we nog niet aan versoepelingen toe ondanks dat alle besmettingen terug lopen, er minder IC en ziekenhuisopnames zijn, in de buitenlucht wetenschappelijk is bewezen dat de besmettingen nihil zijn en alle maatregelen bewezen nutteloos zijn.
  Wij moeten in de angst flow blijven.

  Geliked door 1 persoon

  • en dit alles voor een verkoudheidssvirus(dat zei gommers toch).er bestaat geen corona alleen griepvirus .gooi alles nou gewoon open , nederland.laat ze de hik krijgen en jullie zullen zien dat het gauw afgelopen is en de ,,hoge heren,, gevlogen (naar afrilka denk ik want daar is het nu lekker rustig.

   Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Dat deze schaamteloze en gewetenloze tiran, ziekelijke leugenaar Rutte en de vernietiger van onze economie, maatschappelijk en sociaal leven er nog niet voor goed is uitgetrapt is zeer triest. Het is onbegrijpelijk dat er zoveel domme Nederlanders zijn die überhaupt nog achter deze schaamteloze en gewetenloze misdadiger tegen de menselijkheid staan evenals als al die domme idioten die op Kaag D66 hebben gestemd een duivel en antidemocraat die niets met ons land heeft achter de EU staat en het liefst onze soevereiniteit nog morgen overlevert, zoveel mogelijk woestijnratten en afrikaantjes binnen wil halen en onze privacy geheel in de ban doen. D66-leider Sigrid Kaag is tegen anonieme accounts op sociale media en steunt het plan van Gordon voor een identificatieplicht bij het aanmaken van accounts dit vanwege een zelf medelijdende jankende BNN-er Gordon die overigens zelf niet vies is om andere de hoek te trappen. Kortom het IQ van vele Nederlanders blijkt tot een nulpunt te zijn gedaald en onderdanigheid is blijkbaar hun enige kwaliteit maar ondertussen gaat ons land geheel naar de knoppen. Weldenkende mensen vragen zich toch werkelijk af hoe het zover is gekomen dat een groot deel van de bevolking knikt, buigt en al hun vrijheden zo makkelijk en zonder enig verzet hebben opgegeven voor een stel onbetrouwbare trekpoppen van de elitaire ziekelijke machtswellustelingen die een ander doel voor ogen hebben dan zogenaamd onze volksgezondheid. Nog slapen en nog niet wakker en vooral overal in geloven wat er door deze gewetenloze leugenaars op de mouw wordt gespeld. We worden ordinair misleid en in de maling genomen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  https://www.ninefornews.nl/fel-verzet-tegen-testbewijzen-helemaal-van-lotje-getikt/
  https://www.ninefornews.nl/verpleegster-betrokken-bij-vaccinatieprogramma-spreekt-zich-uit-dit-is-genocide/
  Wanneer wordt het volk eens wakker het is onbegrijpelijk wat door leugens miljoenen mensen wordt aangedaan. Is het grote deel van het volk nu echt dommer dan dom en kunnen zij werkelijk niet meer nadenken en verder lezen dan hun neus lang is. Waardoor blijven wij opgescheept met gewetenloze en schaamteloze idioten in Den Haag door de leugens van de linkse media net als de linkse media in de VS leugens hebben verkocht. https://www.ninefornews.nl/schokkend-rapport-legt-medialeugens-over-amerikaanse-verkiezingen-bloot/ Ook hier in ons land zijn stemmen niet meegeteld en heeft onder de tellingen puur corruptie plaatsgevonden om dit zooitje in de zetel te behouden het was voorspelbaar VVD, D66 en CDA het stokje behouden. Kortom door de politiek en linkse media worden we genaaid en voorgelogen. Ik hoop dat de dag van rechtvaardiging zeer nabij is en dat allen die meewerken ook ons land mee naar de kloten te helpen zeer hard worden afgerekend en volledig verantwoording dienen af te leggen.

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Als ze op de scholen het lef hebben de kinderen met wattenstaafjes snel testen te laten doen zal ik dat opvatten als een aanslag op mijn vlees en bloed en zal ik doen wat nodig is met deze viespeuken.
   Ik raad die viespeuken op die scholen aan niet aan de kinderen te gaan komen en ze vooral niet lastig vallen met wattenstaven waarmee de boel al langer genaaid word anders konden jullie leraren en onderwijzers nog wel eens zwaar in de niet oplosbare problemen komen.

   Ik ga over mijn nek van die smerige viespeuken.

   Geliked door 1 persoon

 4. Bob zegt:

  Schijt aan het volk.)stemvee).

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s