Democraten in paniek – Trump prijst de controle van 2,1 miljoen stembiljetten van de Amerikaanse verkiezing in 2020 in Arizona

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Vorige week vrijdag is in Maricopa County in Arizona de controle begonnen van 2,1 miljoen stembiljetten betreffende de Amerikaanse presidentsverkiezing in 2020. Maricopa County, het op drie na grootste district in de Verenigde Staten en het grootste district van Arizona, is het eerste Amerikaanse district dat een gedetailleerde, met de hand getelde, veilige en forensische controle van zijn verkiezingen in het jaar 2020 uitvoert. De opdracht voor de controle kwam van de Senaat van de staat Arizona.

Voor de controle van de stembiljetten wordt een UVmethode toegepast om vouwen en watermerken te identificeren (zie hier). Uitvinder en data-analist Jovan Hutton Pulitzer beschikt over een proces en het patent, waarbij hij bedrieglijke stembiljetten aan de hand van het gebruikte papier, de vouwen in het papier, de inkt op de formulieren en andere kenmerken kan identificeren. Pulitzer kan bedrieglijke stembiljetten identificeren, die uiteindelijk tot de exacte uitslagen van de verkiezing van 2020 leiden wanneer alleen de geldige stemmen tellen.

Verder zijn er negen videocamera´s, die hun Feeds via internet op AZAudit.org met de wereld delen. Dit is niet voorgeschreven door de wet van Arizona, maar wordt beschikbaar gesteld door economisch controleurs, opdat iedereen kan zien wat er aan de hand is.

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump gaf maandag een verklaring af, waarin het de verkiezingscontrole met betrekking tot Maricopa County, Arizona, prees, terwijl hij Democraten opblies en zei dat ze zullen proberen de inspanningen te ondermijnen. “Ongelooflijke organisatie en integriteit in Arizona met betrekking tot de bedrieglijke presidentsverkiezingen 2020. Dit zijn grote Amerikaanse patriotten, maat let op, de campagne van de radicale linkse Democraten zal zeer spoedig beginnen. Ze zullen alles zeggen wat ze kunnen doen.”

En wat heeft Trump gelijk. De Democraten hebben een team van 100 advocaten naar Maricopa County gestuurd om de controle te stoppen. Trump´s statement daarover: de links-radicale Democratische Partij is absoluut krankzinnig geworden toen ze heeft gestreden tegen de forensische Audit van het bedrog betreffende de presidentsverkiezing 2020, die op dit moment in Arizona plaatsvindt. Ze hebben een team van meer dan 100 advocaten gestuurd om te proberen het te stoppen, omdat ze weten wat het resultaat van de door de Senaat van Arizona gesponsorde controle zal zijn – en dat zal niet goed voor de Democraten zijn. De controle wordt onafhankelijk en zonder voordeel voor beide partijen uitgevoerd, maar de Democraten willen daar niks van horen, omdat ze weten dat ze Arizona en andere staten met verkiezingsbedrog in het hele land verloren hebben. De mensen in Arizona zijn heel boos, evenals de mensen in ons land. Als we geen vrije en faire verkiezingen kunnen houden, dan hebben we geen land. De Audit moet voortgezet worden. Amerika verdient de waarheid!

Bovendien werd ook nog de rechter in de gerechtelijke procedure in Arizona vervangen, wellicht lukt het de Democraten nu om de controle van de 2,1 miljoen stembiljetten toch nog te stoppen. Wat moeten de Democraten in paniek zijn.

Bron:
politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Democraten in paniek – Trump prijst de controle van 2,1 miljoen stembiljetten van de Amerikaanse verkiezing in 2020 in Arizona

 1. aquarius4422 zegt:

  Natuurlijk zijn de “democraten” in paniek.
  Zij weten donders goed dat zij de president verkiezingen gestolen hebben.
  Het is wel duidelijk dat ze nu alles uit de kast gaan halen om een eerlijk onderzoek te stoppen.
  BLM, Antifa en aanverwant geteisem zal de komende weken ook weer wel gemobiliseerd worden om het land te ontwrichten.
  Je kan er op wachten.

  Geliked door 4 people

 2. Bas zegt:

  VS: 62% van blanke linksen hebben een psychische aandoening….
  Zou dat in NL ook zo zijn?

  https://www.washingtontimes.com/news/2021/apr/22/white-liberals-more-likely-have-mental-health-cond/

  Blanke liberalen hebben meer kans op een psychische aandoening

  Volgens een onderzoek van het Pew Research Center zijn blanke liberalen vatbaarder voor psychische stoornissen dan personen die zich als conservatief of gematigd identificeren.

  Tweeënzestig procent van de blanken die zichzelf classificeren als “zeer liberaal” of “liberaal” is door een arts verteld dat ze een psychische aandoening hebben, vergeleken met 26% van de conservatieven en 20% van de gematigden, zo bleek uit de studie.

  Jonge blanke mensen die zich identificeerden als “zeer liberaal”, hadden bijna anderhalf keer meer kans om geestelijke gezondheidsproblemen te melden dan degenen die zichzelf als “liberaal” beschouwden.

  Hoewel de Pew Study vorig jaar werd gepubliceerd, consolideerde Zach Goldberg, een promovendus, de gegevens op Twitter, wat leidde tot een column van nieuwsmagazine Evie die probeerde te ontrafelen waarom dit eigenlijk zo is.

  De heer Goldberg speculeerde dat de ongelijkheid mogelijk komt doordat blanke liberalen eerder geneigd waren om geestelijke gezondheidsevaluaties te zoeken dan andere ideologieën. Dit zou een eenvoudig en waar antwoord kunnen zijn.

  Toch zijn er veel nadelen aan het geloven in liberalisme.

  De hele ideologie “dwingt zijn volgelingen om zich te wentelen in gevoelens van hulpeloosheid en slachtofferschap”, merkte Evie op, in tegenstelling tot “het opbouwen van veerkracht tegen ontberingen”, wat helpt bij het bestrijden van depressie.

  Evie wees er ook snel op dat liberalen mogelijk ook vatbaarder zijn voor ‘blanke schuld- en redderverhalen’, wat ze ten val brengt, vooral gezien de aanhoudende Black Lives Matter-rellen van afgelopen zomer.

  Verkeerde informatie kan ook hun achteruitgang van de geestelijke gezondheid aanwakkeren. Amerikanen die zich als liberaal of zeer liberaal identificeren, geloven dat 1.000 of meer ongewapende zwarte mannen in 2019 door de politie zijn vermoord, volgens een onderzoek van Skeptic.com. In werkelijkheid waren dat er slechts 12. Toch versterkt deze perceptie hun geloof in hun ‘blanke voorrecht’ en voortdurende zelfhaat.

  Uit andere peilingen blijkt dat liberalen zich meer hebben ingekocht in de paniekporno van de reguliere media rond COVID-19 dan andere ideologieën, waardoor ze ook meer stress en angst hebben veroorzaakt.

  Geliked door 3 people

 3. Meine zegt:

  Inderdaad, Paniek, er is nu een huiszoeking bij Rudy Giuliani huis in Manhattan…

  Feds Execute Search Warrant at Rudy Giuliani’s Manhattan Apartment
  https://www.breitbart.com/politics/2021/04/28/feds-execute-search-warrant-rudy-giulianis-manhattan-apartment/

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Als de “Democraten” niets te vrezen hebben waarom dan 100 advocaten erop af sturen. Na Arizona ook andere staten onder de loep. De hele wereld weet dat de presidentsverkiezingen gefraudeerd werden. Waarom ik dat weet. Dat weet ik door de stilte in de media die daarna ontstond.

  Geliked door 3 people

 5. BigLJohn zegt:

  Zelfs al komt de grote fraude aan het licht, die akelige Biden kan niet meer afgezet worden. Zelfs als de Democratische kiezers er weet van krijgen, de volgende verkiezingen zijn toch weer van het zelfde laken een pak. De meeste stemmen zullen toch weer naar de Democraten gaan. Voor Trump geldt hier het gezegde; gedane zaken nemen geen keer, hoe verschrikkelijk dit alles ook is !

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   @BigLJohn.
   Volgens mij kunnen ze hem met een impeachment afzetten.

   Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Denk dat je gelijk hebt. De wereld is stuk en kan waarschijnlijk niet meer gerepareerd worden. Als je kleinkinderen hebt is dit een vreselijke om in te leven. Bijna alles wat we vandaag zien is georganiseerd buiten elk democratisch proces om. We hollen van georganiseerde crisis naar georganiseerde crisis en leven in een fake werkelijkheid. Een pandemie die geen pandemie is en een klimaat crisis die geen klimaatcrisis is. De echte crisis het failliet van het monetaire stelsel wordt niet over gerept terwijl de fake crisisen ingezet worden om het roof monetair stelsel nog even in de lucht te houden. Lukt het de bandieten achter het WEF om hun agenda te verwezenlijken dan wordt de wereld een hel. Mislukt hun agenda wat ik heel erg hoop dan zal de mensheid (vooral in de westerse wereld) meerdere generaties nodig hebben zowel geestelijk als materieel te herstellen. Helaas zoals het was wordt het nooit meer.

   Geliked door 2 people

  • Qvic zegt:

   Vergeet niet dat het daar anders werkt, dan hier. Als blijkt dat er met de uitslag gefraudeerd is en daardoor Trump meer kiesmannen dan Biden zou hebben gehad. Dan hangt Biden met de democratische partij. Dan zal hij en Harris de doodstraf krijgen, maar dat geldt ook meerdere Democraten en voor de desbetreffende gouverneurs waar die fraude is gepleegd. Dat zou dan een radicale politieke ommezwaai in Amerika kunnen veroorzaken, die zijn weerga niet kent. Want dan verliezen de Democraten al hun macht. Maar dat geldt ook voor Nederland, België , Luxemburg en Duitsland. Want deze Europese landen zijn nog steeds bezet gebied van Amerika. Dan vallen deze landen rechtstreeks onder het gezag van Amerika. Washington Inc. bestaat niet meer, Amerika is weer terug gegaan naar een federale verenigde staten.

   Like

 6. ronjaspers zegt:

  De democraten zijn deep state puppets het zijn landverraders en haten amerika.De racisten van BLM en de facisten van antifa zijn al een jaar bezig diverse amerikaanse steden te slopen,plunderen,brandstichtingen,blanken in elkaar slaan en vermoorden.Dat krijg je niet te zien hier met de corrupte fake/leugen nieuws propaganda MSM.

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Het echte rascisme is dat de neger door de democraten wordt misbruikt en voor het karretje gespannen voor de uitrol van de communistische agenda 2030. Zij weten dat de neger manipuleerbaar is. Met chinezen of met welke andere ethnische groep spelen ze dat niet snel klaar. De gemiddelde neger doorziet dat spel niet. Daarbij heb je ook nog hele en halve neger die in dit proces hun eigen ethnische groep misbruiken. Dat zijn negers zoals Obama en Camilla Harris. Martin Luther King draait zich om in zijn graf.

   Geliked door 1 persoon

 7. hans zegt:

  Als de democraten zo doorgaan dan komt er gewoon uiteindelijk een stop op ze audit of niet!

  Like

 8. Blaffertje zegt:

  Het zal toch niet helpen als zou blijken dat Trump de echte winnaar zou zijn.
  Die kloterige democraten zijn zo geslepen en achterbaks dat ze de waarheid op een of andere manier wel onder de pet weten te houden.

  Geliked door 2 people

 9. kruisridder zegt:

  Er staat vanzelf iemand op die Biden voor de laatste keer laat struikelen……

  Like

 10. Bas zegt:

  Isn’t it interesting Democrats forget that it was their party who:

  • Started the KKK
  • Defended slavery
  • Started the civil war
  • Imposed segregation
  • Supported Jim Crow laws
  • Fought civil rights acts in the 50’s/60’s
  • Threw Japanese Americans into camps

  Is het niet interessant dat de democraten vergeten dat het hun partij was die:

  • Startte de KKK
  • Verdedigde slavernij
  • Begon de burgeroorlog
  • Opgelegde segregatie
  • Ondersteunde Jim Crow-wetten
  • Bestreed burgerrechtenacties in de jaren 50/60
  • Gooide Japanse Amerikanen in kampen

  Like

 11. Jan zegt:

  Dems in paniek. Gouverneursverziezingen in communistisch Californië worden gemanipuleerd. Dems houden liever de gehate Newsom dan dat zij verliezen

  Sommige kiezers in San Fernando Valley denken dat ze ten onrechte worden verhinderd om een stem uit te brengen bij de aanstaande gouverneursverkiezing.

  Op de El Camino Real Charter High School in Woodland Hills zeggen sommige kiezers dat ze op de computers te horen hadden gekregen dat ze al hadden gestemd, ook al hadden ze dat niet gedaan.

  Estelle Bender, 88-jarige inwoner van West Hills, zei dat ze lang niet de enige persoon was die ten onrechte werd verteld dat ze al hadden gestemd.

  Naast vrienden van haar die het probleem meemaakten en twee andere vrouwen buiten het stembureau, zei Bender dat binnen “de man naast mij hetzelfde probleem had.”
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/republicans-socal-trouble-casting-recall-ballots-many-told-already-voted-even-though-not/

  Like

 12. Jan zegt:

  Arizona heeft onlangs de identiteit van 673.000 gecontroleerd bij de sociale zekerheidsadministratie – 58% blijkt niet te bestaan, dwz 393.017.
  Is iemand een database aan het opschonen, nadat de ‘verkiezingen’ ‘gewonnen’ werden door Biden?
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/going-arizona-recently-processed-67300-voter-identities-social-security-administration-58-no-match-found/

  Like

 13. Jan zegt:

  Interne ruzie in de tent van de Democraten tussen centristen en communisten

  Interne spanningen binnen de Dems over culturele verandering, rechtvaardigheid en “woke-heid” zhet verlies van de partij bij de verkiezingen van afgelopen week.

  Progressieven en centristen zijn in een hevige strijd verwikkeld over hoe zij de bevolking in debatten moeten bereiken op gebied van ras, gender en seksualiteit, maar ook politie, strafrecht en onderwijs.

  De progressieven dwz communisten scheiden zich van de de hoofdstroom van de Amerikaanse opinie, met het risico op verdere electorale rampen. Zij zijn zelfingenomen en wauwelen , hebben geen oog voor de realiteit van de publieke opinie.

  De centristen op hun beurt laten op lafhartige wijze de kernaanhangers van de partij en haar kerndoel in de steek. Veel progressieven zien de centristische benadering ook als een strategische fout, met het argument dat voorzichtigheid en verlegenheid het enthousiasme onder de belangrijkste stemgroepen onderdrukken.

  De democratische politiek strateeg James Carville gaf de recente verliezen van zijn partij en de zwakke prestaties bij de staatsverkiezingen de schuld van “achterlijke woke-heid”.

  “Kijk naar Virginia en New Jersey. Kijk naar Long Island, kijk naar Buffalo, kijk naar Minneapolis, kijk zelfs naar Seattle, Wash. Ik bedoel, deze ‘defund the police’ waanzin, dit haalt de naam van Abraham Lincoln van de scholen af.

  “Het is gewoon echt – heeft een onderdrukkend effect in het hele land op de Democraten. Sommige van deze mensen moeten naar een woke-ontwenningskliniek of zoiets’, voegde hij eraan toe. “Ze drukken een taal uit die mensen gewoon niet gebruiken, en er is een terugslag en frustratie.”
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/dems-disarray-failure-stupid-wokeness-internal-battle-brewing/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s