Wie is verantwoordelijk voor de opkomst van de terroristen in Irak, in Afghanistan en in Syrië?

(Door: Valery Kulikov – Vertaling: E.J. Bron)

Het feit dat de VS terroristische organisaties als huurlingen inzetten om hun nationale belangen in de hele wereld door te drukken, is al lang geen geheim meer.

Eerst zetten de VS via hun geheime diensten strijders van Al-Qaida in om de Sovjet-Unie in Afghanistan te bestrijden, de regio te destabiliseren en legitieme regeringen ten val te brengen. Daarna, toen deze plannen mislukten, legden de VS hun hand in de activiteiten van een andere terreurgroep, DAESH (“Islamitische Staat”), als voorwendsel voor een rechtstreekse militaire interventie in landen van het Midden-Oosten.

Washington gebruikte zijn “war on terror” om de natuurlijke bronnen en rijkdommen van andere naties te bemachtigen. Dit werd vooral duidelijk na de Amerikaanse interventies in Libië in het jaar 2011 en daarna in Syrië, evenals de acties van Washington in Afghanistan en in de hele regio van het Midden-Oosten.

Al eerder werd bericht dat er volgens een wegens desertie gearresteerde voormalige kolonel van de Syrische strijdkrachten, Sultan Aid Abdullah Soud, “een directe verbinding” bestaat tussen militanten in Idlib en de Verenigde Staten.

Volgens Franse mediaberichten werden er na een speciale veiligheidsoperatie in Syrië zes strijders van DAESH door de plaatselijke autoriteiten gearresteerd. Drie van hen gaven op de tv-zender As-Surya TV de uitvoering van verschillende terroristische operaties toe, waarvan velen in overleg met de in het gebied Al-Tanf aan de Syrisch-Jordaanse grens gestationeerde Amerikaanse bezettingstroepen plaatsvonden. De terroristen zeiden dat ze van het Amerikaanse leger in het gebied Al-Tanf opdracht hadden gekregen om stellingen van het Syrische Arabische Leger aan te vallen, vooral bij het vliegveld Tadmor, de T-4-autosnelweg en de olievelden. Zij bekenden zichzelf tot terroristische groepen die door de Amerikaanse bezettingstroepen ondersteund worden en waaraan Washington persoonlijke wapens en levensmiddelen ter beschikking stelde en, afhankelijk van hun rang, tussen $ 100,- en $ 1000,- aan de terroristen betaalde.

En nu levert de “Washington Post”  nieuwe bewijzen voor Washington´s directe verbinding tot het internationaal terrorisme met betrekking tot een andere aanvoerder van de terreurorganisatie DAESH, Amir Mohammed Sayyid Abdel-Rahman al-Maul, die vroeger een informant van het Amerikaanse leger was. Amir Mohammed Sayyid Abdel-Rahman al-Maul, ook bekend als Abu Ibrahim al-Hashemi al-Qurashi, werd in oktober 2019 de leider van DAESH, kort nadat de chef van de organisatie, Abu Bakr al-Baghdadi, bij een zelfmoordexplosie tijdens een speciale Amerikaanse operatie in Syrië om het leven kwam. De VS zijn op dit moment op zoek naar al-Maul (of doen net alsof ze hem zoeken?) en hebben een beloning van tot $ 10 miljoen voor informatie over hem uitgeloofd. De Engelstalige krant “The Syrian Times” meldde in september 2020 dat Amerikaanse geheime diensten af en toe bepaalde aanvoerders van terreurgroepen, die ze niet meer kunnen gebruiken, uit de weg ruimen in plaats van hen gevangen te nemen.

Volgens de “Washington Post” is al-Maul een typische aangever van de Amerikaanse geheime diensten – “een gevangenisspion, die veel onschatbare details aan de Amerikaanse strijdkrachten leverde, die hen hielpen in de strijd tegen de terreurorganisatie die hij nu leidt.” De terrorist heeft volgens informatie van het Centrum voor terrorismebestrijding van de Amerikaanse militaire academie in West Point de Amerikanen geholpen om profielschetsen van vermeende terroristen te maken, en hij heeft ontmoetingspunten en restaurants genoemd, waarin zijn collega´s van DAESH aten. Hij was het ook die wees op de schuilplaats van Mohammed Mumu, de aanvoerder van de terreurorganisatie Al-Qida, die korte tijd later gedood werd door de Amerikanen in plaats van hem te arresteren. Blijkbaar om te verhinderen dat hij een openbare getuige voor de verbinding van de VS met deze terreurorganisatie werd.

Wat al-Maul zelf betreft, die werd eind 2007 in Irak gearresteerd en naar een kamp gebracht, waar hij tientallen malen door Amerikaanse militairen werd verhoord. De laatste opnames van zijn verhoren komen uit juni 2008. Hij bevond zich echter weldra op vrije voeten en werd zelfs de raddraaier van DAESH!

De verbindingen van de VS met de terroristen van DAESH worden inmiddels door veel mensen bevestigd. Zo verklaarde Kamal al-Hasnawi, een van de hoogste leiders van de al-Hashd al-Shaabi militieorganisatie in Irak, dat een van de redenen voor de voortgezette Amerikaanse aanwezigheid in de landendriehoek Irak-Jordanië-Syrië erin bestaat om de resterende leden van DAESH in Irak te ondersteunen. In een interview met de in Londen gevestigde krant “Al-Arabi Al-Jadeed” in april 2020 stelde Kamal Al-Hasnawi vast dat met de terugtrekking van enkele coalitietroepen uit enkele gebieden in Irak de eenheden van DAESH ermee begonnen meer dingen met de Amerikaanse zijde af te spreken. Volgens al-Hasnawi doen de Amerikanen dit om te beweren dat de veiligheidssituatie verslechterd zou zijn sinds de coalitie niet meer met de Irakese regering samenwerkt (documenten over dit thema bevinden zich in handen van de al-Hashd al-Shabi brigades van de Irakese volksmilitie). In de woorden van de Irakese commandeur: “Het doel van de voortgezette aanwezigheid van Amerikaanse troepen in de omgeving van Al-Tanf binnen de landendriehoek Syrië-Jordanië-Irak is de ondersteuning van de resterende cellen van de terroristen van DAESH.” De Amerikaanse coalitietroepen zelf hebben DAESH-terroristen in verschillende Irakese steden opgeleid, uitgerust en ingezet en voor de leden van DAESH de deuren opengezet voor de in- en uitreis. Foto´s en video-opnames die dit bevestigen, werden beschikbaar gesteld door de Irakese regering.  

In het jaar 2012 deelde Jake Sullivan, de nationale veiligheidsadviseur van de nieuwe Amerikaanse president, in een E-mail aan Hillary Clinton mee, toen hij nationaal veiligheidsadviseur van de toenmalige vicepresident Joe Biden was, dat de terreurorganisatie Al-Qaida in Syrië in het belang van de VS zou handelen: “Zie bijlage – AQ (Al-Qaida) staat in Syrië aan onze kant. Verder ontwikkelen de gebeurtenissen zich zoals verwacht”, schreef hij en prees de terreurgroepen voor de verovering van nieuwe gebieden in de Arabische Republiek Syrië. Dit document werd als resultaat van een groot datalek door de internationale non-profit organisatie Wikileaks in het jaar 2015 gedeclassificeerd.

Gezien de voorzichtige omgang van Washington met zijn verbindingen tot DAESH en andere terreurgroepen is het niet verwonderlijk dat de Verenigde Staten op 31 augustus 2020 hun veto hebben gebruikt tegen een door Indonesië voorbereid resolutieontwerp van de VN-veiligheidsraad ter vervolging van terroristen. Deze stap van Washington bevestigt opnieuw het feit van deze criminele verbinding tussen de VS en terroristen. Opmerkelijk genoeg stemden alle andere leden van de VN-veiligheidsraad voor dit document, waarin Indonesië voorstelde dat alle landen “onderzoek instellen tegen verdachte personen, van wie zij goede redenen hebben om aan te nemen dat het om terroristen gaat, inclusief vermeende FTF´s en de hen begeleidende familieleden.”

Maar ook ondanks zulke stappen zou Washington er niet aan moeten twijfelen dat er onvermijdelijk een internationaal onderzoek over de criminele verbinding van de VS met terroristen zal komen, net zoals een internationale bestraffing daarvoor met betrekking tot individuele leden van de huidige militaire en politieke elite van de VS.

Bron:
contra-magazine.com
Door: Valery Kulikov

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Wie is verantwoordelijk voor de opkomst van de terroristen in Irak, in Afghanistan en in Syrië?

  1. Hovawart zegt:

    Je kunt ”Terreur” of “Schrikbewind” op vele manieren interpreteren, bijvoorbeeld een periode waar meerdere vrijheden worden opgeschort en een gecorrumpeerde politiek van strijd tegen de bevolking, gekenmerkt door pogingen tot economische, sociale en culturele hervormingen…meestal armoede.
    De terreur word georkestreerd door het politieke justitiële apparaat en een uitzonderlijk uitvoerende politiemacht die berust op macht, illegaliteit en repressie,……….de verdeeldheid en angst zaaien.
    Het heeft er alle schijn van dat Europa al twee decennia onderdrukt word door de “Rode Terreur” (Terreur rouge), het Schrikbewind (met een hoofdletter) van de socialisten……Pol Pot uit Brussel.

    Like

  2. jepa8 zegt:

    De VS heeft een zeer grote rol gespeeld in de opkomst van die groepen als Al Qaeda en ISIS (de laatste zijn onstaan na de bezetting van Irak).

    Like

  3. bobzelf zegt:

    IK DACHT HET WEL,ALTIJD , ALTIJD WEER DIE “”PLEURIS “‘ RUSSEN !!!

    LEES EVEN MEE , CCCP VRIENDEN , STALIN FANS, ,

    OVERL OORLOGE TOCH ??? EN MOORDEN ?/EN VERMISSINGEN ??

    WHO DID IT ?? ALL OVER THE WORLD ??

    UW EIGEN BEVRIJDERS , GAAF MAN, LEUK DIE ALS VRIEND TE HEBBEN

    THE RULER OF THE WORLD OOM VLADIMIRICH PUTIN !!

    Like

  4. Bob zegt:

    Niet alleen de VS zet terroristen om hun
    zin te krijgen.
    De EU waaronder Nederland steunt en
    financiert terroristen.
    Vooral de anti Israelische terroristen
    worden door de staten van de EU
    gefinancierd en opgeleid.
    De immigratie is voor de opleiding
    een dekmantel.

    Geliked door 2 people

  5. Jan zegt:

    De opkomst van de islamitische terreur in Afghanistan komt GEHEEL voor rekening van Rusland. Die viel in 1979 het land binnen. Het was ook de periode dat de mujahideen opkwam die door de VS werd gesteund.

    Na aftocht Russen ontstonden onderling gevechten waarbij de Taliban steun kreeg van Pakistan en waarvan de opkomst geheel op DIENS rekening geschreven kan worden.
    De Syrische oorlog is geheel te wijten aan de zgn Free Syrian Army in 2011. Rusland bemoeide zich er mee in 2015, Turkije in 2016, Amerika pas in 2017

    De oorlog in Irak komt voor rekening van Amerika, maar ging NIET over olie:
    According to former Iraqi President Saddam Hussein, the United States did not need to invade Iraq to control the oil. The New York Times reports that in February 2003, Baghdad had offered to give the US first priority as it related to Iraq oil rights, as part of a deal to avert an impending invasion. The overtures intrigued the Bush administration but were ultimately rebuffed. The primary reason for invading Iraq, according to those attending NSC briefings in 2002, was “to create a demonstration model” to deter anyone with the temerity to “flout the authority of the United States” in any way.
    One Percent Doctrine: Deep Inside America’s Pursuit of Its Enemies Since 9/11

    De oorlog in Libië had ook NIETS met olie te maken. Geen enkel olieveld is in handen gekomen van de coalitie. De oorlog begon door een INTERNE opstand.

    Geliked door 1 persoon

    • bobzelf zegt:

      Jan zegt:
      28 april 2021 om 20

      WHAHAHAHAHA ,WHAHAHAAH ,WHAHAHAHAHAHA ,WHAHAHAHAHAHAHAHA
      DE GESCHIEDENIS WORDT NU HERSCHREVEN WHAHAHAHAHAHAHA WHAHAHAHAHAHA
      ONGELOFELIJK
      WHAHAHAHAHAH ,WHAHAHAHAHAHA ,WHAHAHAHAHAHAHA
      OVER GENIALE DOMHEID GESPROKEN WHAHAHAHA WHAHAHAHAHAHAHA

      GOOGLE EFFE MORON !!!! , ANDERS OVERTREED JE BLOGREGEL 4 171 X
      WHAHAHAHAHA

      DE OORLOG IN IRAK ,WHAHAHAHA GING NIET OVER OLIE
      NEE OVER 9/11 WHAHAHAHAHA DAT WALT DISNEY TONEELSTUK

      MET DIE VLIEGTUIGEN , SOORT BUKRAKETTEN WHAHAHAHAHAHA
      WHAHAHAHAHAHA , DIE DWARS DOOR BETON MUREN VLOGEN , MET VLEUGELS EN AL
      DIE BREKEN N.L. NOOIT AF
      EN 1 GANS TEGEN DE COCKPIT EN RETOUR LUCHTHAVEN
      VANWEGE DE GIGANTISCHE DEUK WHAHAHAHAAH
      MAAR DOOR 9 BETONNEN MUREN , EEN KEUKENTJE EN WAT TOILETTEN
      DIE WALT DISNEY KON JE ALTIJD MEE LACHEN
      EN DAN OP DE FILM DE NEUS ER GEHEEL ONBESCHADIGD DOORHEEN ZIEN KOMEN
      DIE PEDOFILATELIST TOCH , DIT IS TE GEK VOOR WOORDEN
      EN DUS WAR ON TERROR ,WHAHAHAHAHAAHA
      ZE HEBBEN OOK HET GOUD LATEN LIGGEN POSTZEGEL WHAHAHAHAHA

      LYBIE ,?? NIS AAN DE HAND , NEE HOOR, OOK GOUD WEG ,WHAHAHAAHHA

      DE OORLOG BEGON MET EEN INTERNE OPSTAND ?? WHAHAHAHA WHAHAHAHA KOM OP MAN NEEM JE MOEDER IN DE ZEIK

      JA DIE MAN WILDE DE DOLLAR VERGETEN NOU DUS HOPPA . DE DOOD
      DAT WAS ZO’N AFSCHUWELIJK GOED GELEID LAND
      DE ZORG GRATIS GRATIS HUIZEN . ONGELOFELIJK
      NU GAAT HET PAS GOED ALS DE GEWELDIGE USA HUN DEMOCRATIE
      KOMEN BRENGEN WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

      LAND VOLLEDIG VERNIETIGD, EN VOLOP VECHTE , HEERLIJK ALS DE USA EVEN KOMT HELPEN

      AFGHANISTAN ?/ DE RUSSEN GEDAAN , JA DIE WAREN DE GRENSINCIDENTEN VAN DIE PLEURIS MOSLIMS ZAT
      NIKS MEER EN NIKS MINDER, EN TOEN KWAM HITLARY
      EFFE LANGS
      DUS JA WE HEBBEN DE TALIBAN , EN DE MOEDHUHADIEN,OPGERICHT , GESPONSORT EN BEWAPEND EN DAARNA WERDEN ZE MET HUN EIGEN WAPENS HET LAND UIT GEPLEURD EN TOEN HEETTE HET IS / ISIS

      ZOALS IK AL ZEI DE RUSSEN DEDEN HET

      HEB JIJ NOU NOOIT IETS MET GESCHIEDENIS GELEZEN
      EN ALLEEN MAAR KINDERPOSTZEGELS VERKOCHT WHHAHAHAHAAHA
      WHAHAHAHAHAHA ,DIT GELOOF JE TOCH NIET

      DIE DROEFTOETER SCHRIJFT GEWOON 60 JAAR NIEUWE GESCHIEDENIS

      SYRIE PUTIN DID IT, DE ENIGE DIE MET RECHT IN SYRIE AANWEZIG WAS OMDAT HIJ GEVRAAGD WERD DOOR ASSAD
      NEE, WE STELEN GEEN OLIE, WHAHAHAHAHHAAH ,WHAHAHAHAHAHAHA

      MIJN GOD IK MOET HIER WEG, WAT EEN GELUL,

      VRIJHEID VAN MENINGS UITING, NOEMT BERT DIT

      WHAHAHAHAHAHA , ALSOF ALI BABA MET ZIJN 40 ROVERS BINNEN IS

      EEN SPROOKJESFIGUUR JAN DE KINDERPOSTZEGEL LIKKER

      DIT IS TOCH VOLKOMEN BELACHELIJK DIT GELUL !!

      ALSOF IK GODGLOEIENDE GLOEIENDE OP DE EFTELING ZIT
      EN PAS HAAST 8 JAAR DEZE NONSENS …..DIT DOMME GELUL

      WHAHAHAHAHAHAH ,WHAHAHAHAHAHA , IK HEB NET NOG EVEN OP AANDRINGEN VAN DELAMONTAGNE BIJ MORON GEKEKEN

      DAAR KOMT ALLES VOORBIJ ,WAT JE HIER ZIET REAGEREN ,DE IQ ‘S STAAN ER BIJ

      VANAF IQ 15 WHAHAHAHAHA ZAT IK MET 17.5 DUS HEEL GOED WHAHAHAHAHA

      IK KAN HIER NIET MEER TEGEN . WHAHAHAHAHAHA

      EEN REAGERENDE NAGEBOORTE WHAHAHAHAHA MET IQ 15 GAAF TOCH !!
      ZO IK BEN EFFE DOUCHEN

      OOM POSTZEGELS

      Geliked door 1 persoon

    • Ravian zegt:

      @Jan
      Het land dat in 1979 Afghanistan is “binnengevallen” was de Sovjet Unie, en niet Rusland.
      Dat was overigens niet de eerste keer, en dat kwam omdat er in Afghanistan al heel erg lang erg vervelende mensen wonen die het, bijvoorbeeld, niet na kunnen laten om regelmatig over de grens, met gebruikmaking van het nodige geweld hun, hun middelen aan te vullen.
      Daarom was de Sovjet Unie er in de twintiger jaren een paar keer binnengevallen, om de aangrenzende Sovjet Republieken van deze Afghaanse rooftochten te vrijwaren.
      Afghanistan was dus een zooitje, maar in 1979 was er in Kabul een communisten club aan de macht, verre van ideaal, maar beter dan een stelletje religieuze gekken, en ze hielden hun vuile was tenminste binnen hun grenzen.
      Toen deze machthebbers door islamitische tegenstanders aangevallen werden vroegen deze de bevriende USSR om hulp, en die hebben ze toen gekregen, omdat ze in Moskou bepaald niet op een fundamentalistisch Afghanistan, en verse rooftochten, zaten te wachten.
      Een term als “binnenvallen” is hier dus geheel niet op zijn plaats, de Sovjet Unie was hier namelijk op uitnodiging van het lokale gezag.

      En toen ging de US/CIA zich er mee bemoeien en werden, om de Sovjet Unie te pesten, de “Mudjahedin” gesteund, wat uit liep op het aan de macht komen van de Taliban, wat ook Mudjahedin waren overigens.
      Maar dat is Pakistan dan vervolgens schuld, dat de US de hele situatie gecreëerd hadden dat laat je gemakshalve maar even buiten beschouwing.
      Ik zal het even voor je samenvatten; er zat in Afghanistan een redelijk stabiel bewind, en toen dat bewind onder druk kwam te staan heeft de Sovjet Unie gepoogd de zaak te stabiliseren, waarna de US de hele zaak heeft opgeblazen, en de chaos heeft geschapen waarbinnen de Taliban met hulp van Pakistan (een US bondgenoot overigens) de macht heeft kunnen grijpen.

      De US/CIA zijn dus degenen die “de opkomst van de islamitische terreur in Afghanistan” voornamelijk bewerkstelligd hebben.
      Domste actie van de eeuw, die vervolgens geleid heeft tot het instorten van de Twin Towers, en de daaropvolgende “War on Terror” (tegen de terroristen die ze zelf gecreëerd hadden).
      Waarna er dan in Afghanistan, of all places, vrede en democratie gebracht moest gaan worden.
      Als er dus één land op aarde is waar men absoluut geen behoefte heeft aan vrede en democratie dan is dat Afghanistan wel.
      Toen ze met dat debiele plan op de proppen kwamen, en daar ook nog aan toe voegden “Maar het is geen oorlog tegen de Islam”, toen heb ik eens heel hartelijk gelachen, en eenieder met ook maar een flauw benul van de geschiedenis van Afghanistan met mij.
      En nu, na twintig jaar lang geld en soldatenlevens weggegooid te hebben, zijn ze dan blijkbaar toch achter hetgeen de Britse kolonialen al meer dan een eeuw geleden hadden vastgesteld; dat Afghanistan een hopeloze zaak is.
      Maar jij zit weer eens vastgeroest aan je beschimmelde westerse koude oorlog propaganda, en van de werkelijke situatie weet je weer eens de ballen van.
      Als ik jou was zou ik de oogkleppen eens afzetten en mij eens in de Britse koloniale geschiedenis, hoofdstuk Afghanistan, verdiepen, dat is zeer leerzaam.

      De Syrische “opstand” komt, net als die in Libië overigens, geheel op het conto van Obama en de CIA.
      Nadat die in Syrië een burgeroorlog ontketend hadden heeft Assad dan een beroep gedaan op zijn bondgenoot; Rusland.
      Maar ook over dit uit de vijftiger jaren stammende bondgenootschap weet je dus, gezien dat “bemoeide zich er mee”, blijkbaar helemaal niets.
      En gezien dat “INTERNE opstand” heb je blijkbaar ook al geen flauw benul wat het door de CIA organiseren van opstanden en oorlogen de afgelopen driekwart eeuw of zo aangaat.
      Het getuigd van een vergaande onnozelheid wat dit soort zaken betreft.

      Geliked door 1 persoon

      • Jan zegt:

        citaat: Het land dat in 1979 Afghanistan is “binnengevallen” was de Sovjet Unie, en niet Rusland.

        Ik: O help!

        Like

    • Cock Paul zegt:

      Waarheid kwetst blijkbaar, als sinds de koude oorlog gebruikte de CIA de moslimbroeders an andere fundamentalisten om de politiek in het midden oosten te beïnvloeden.

      Geliked door 1 persoon

  6. Ravian zegt:

    De huidige ellende in het Midden Oosten is zuiver door Obama georganiseerd.
    Die heeft gewoon geprobeerd om in het hele midden oosten seculiere leiders te vervangen door fundametalistische islamieten.

    Like

    • Jan zegt:

      Je dient je huiswerk beter te doen

      Like

      • bobzelf zegt:

        NOU IK ZIT ER MET IQ 17.5 NIET VER VANAF HE ?? RAVIAN
        DEZE MAN IS GEWOON EEN BETONNEN PLAAT
        EEN HELE LEGE OUDERWETSE VUILNISBAK ZO’N IJZEREN
        OPEN DOEN EN ??
        HELEMAAL LEEG WHAHAHAHAHAH
        EN
        IEDERE KEER KOMT HIJ WEER MET DE NIEUWE GESCHIEDENIS VAN JAN

        ONGELOFELIJK , OME BOB ZEGT U NU WEER DOM ?

        JA IK ZOU HET WEL UIT WILLEN GILLEN , DAT SUPER STOMME GESCHIEDENIS VERVALSING en maar bezig blijven
        HET IS NOG ERGER M HIJ VERTELT GEWOON EEN NIEUW VERHAAL

        DIT DOET ME DENKEN AAN DIT GEWELDIGE STUK VAN HANS TEEUWEN

        DUS KIJK EVEN MEE, JAN DE KINDERPOSTZEGEL LIKKER OVER “”DE BIJBEL “”https://youtu.be/mrdfQGpKjS4

        zou postzegel vriend wel op school hebben gezeten ??

        ik gok O.L.O !!!! veel meer kan het niet zijn geweest

        ONGELOFELIJK, WERKELIJK ONGELOFELIJK ,

        WAS MOOIE QUIZ GEWEEST , BESTE IQ 17.5 U HEEFT ALLE ANTWOORDEN GOED ALLEEN HADDEN WE IEST ANDERS GEVRAAGD !!

        DUS 0 GOEDE ANTWOORDEN ,

        ANTWOORD JAN DE POSTZEGEL . JULLIE MOETEN JE HUISWERK BETER DOEN

        IK BEN NAAR HET STRAND, ALS IK UITGELACHEN BENT

        OOK DE LACHZAK

        Like

      • Jan zegt:

        Dat jij zo reageert kun je ook niets aan doen. Krijg je als je product van inteelt bent, ontstaan weeffoutjes in het DNA

        Like

      • bobzelf zegt:

        Jan zegt:
        29 april 2021 om 17:49

        GOED VERHAAL LEKKER KORT OOK .

        VIEZE OUDE KINDERPOSTZEGEL LIKKERS , DAAR IS NIKS MIS MEE !!

        GELUKKIG, ZET HEM OP

        171 VOORBEELDEN EN 172 X ONDERUIT GEHAALD DOOR DIE INTEELT LUL BOB EN RAVIAN
        EN WE SCHREVEN ZO UIT ONS BOLLEKE GOED HE !!

        HAAL JE SCHOOLGELD TERUG WHAHAHAHA

        OOOH JE HEBT EEN SCHOOL VERBOD VOOR EEUWIG ??

        IK MELD HET MAAR EVEN , VOOR DE KANO BEZORSTERS

        HUGGIE

        zo kan onze typmiep weer turven op haar kladblok van de HEMA

        STOFZUIGEN IS GEEN OPTIE BEGRIJP IK ??

        WHAHAHAHA

        GOD BOBBIE JE BENT IN VORM VANDAAG . WHAHAHA GENIAAL WEER

        TOT MORGENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

        OOM DE NARCIST

        Like

      • Jan zegt:

        Ach, daar is het kakelende Prader-Willi-syndroom weer, ook wel ‘bob’ genaamd.

        Like

      • Jan zegt:

        bob, het trisomie-21 gevalletje

        Like

      • Ravian zegt:

        @ Jan
        Je moet je NPO oogkleppen eens afzetten.

        Like

      • Jan zegt:

        Je zou eens moeten letten op wie aan de touwtjes trekt

        Like

      • bobzelf zegt:

        Jan zegt:
        28 april 2021 om 22:24
        Je dient je huiswerk beter te doen

        Jan zegt:
        29 april 2021 om 17:49
        Dat jij zo reageert kun je ook niets aan doen. Krijg je als je product van inteelt bent, ontstaan weeffoutjes in het DNA

        Jan zegt:
        30 april 2021 om 07:50
        Ach, daar is het kakelende Prader-Willi-syndroom weer, ook wel ‘bob’ genaamd.

        Jan zegt:
        30 april 2021 om 11:23

        bob, het trisomie-21 gevalletje

        je hebt het gehad he ouwe kinder postzegel likker ??

        je weet het niet meer !!!

        levenslang niet meer op scholen mogen werken ! ja dat hakt erin toch ??

        dit is het echte onderste uit de kan , he janneman

        je zit er doorheen , LOSER

        totaal tegen de grond geslagen door ravan en ome bobzelluf

        beiden zonder copy past, zo uit onze blote bol

        schijten we dus zo je hele kop vol !!

        met feiten over afghanistan lybie, ukraine, de maidan , syrie , assad

        HELEMAAL SUF GESLAGEN .

        MAG IK NU MIJN VRIEND E.J. BRON EVEN VRAGEN

        OF DEZE BOVENSTAANDE OPMERKINGEN

        “” VRIJHEID VAN MENINGSUITING ZIJN “” ??????????????????????????

        OF GODVERDOMME HEEL VEEL OP BLOGREGEL 4 LIJKEN ??

        DANK U ALLEN

        IK BEN EVEN KLAAR VOOR VANDAAG , NA DE DEBIEL , MONGOOL KRETEN

        van onze kindervriend hier !!!

        DIE UITERAARD OOK ONDER VRIJHEID VAN MENINGUITING VIELEN ???

        IK GROET U ALLEN , IK NEEMT EEN NEUT

        OOM DE PEDOFIEL

        Geliked door 1 persoon

  7. Alex Delarge zegt:

    Verantwoordelijk is Moehammad ibn ‘Abd Allah ibn ‘Abd al-Moettalib ibn Hasjim ibn ‘Abd Manaf al-Koeraisji ibn Kielaab ibn Moerra ibn Ka’b ibn Loe’ay ibn Ghalib ibn Fah. Mekka, ca. 570 – Medina, 8 juni 632.
    Een pedofiel.

    Geliked door 1 persoon

  8. Eva zegt:

    bobzelf zegt:

    28 april 2021 om 20

    WHAHAHAHAHA ,WHAHAHAAH ,WHAHAHAHAHAHA ,WHAHAHAHAHAHAHAHA
    DE GESCHIEDENIS WORDT NU HERSCHREVEN WHAHAHAHAHAHAHA WHAHAHAHAHAHA
    ONGELOFELIJK

    WHAHAHAHAHAH ,WHAHAHAHAHAHA ,WHAHAHAHAHAHAHA

    OVER GENIALE DOMHEID GESPROKEN WHAHAHAHA WHAHAHAHAHAHAHA
    GOOGLE EFFE MORON !!!! , ANDERS OVERTREED JE BLOGREGEL 4 171 X

    WHAHAHAHAHA

    DE OORLOG IN IRAK ,WHAHAHAHA GING NIET OVER OLIENEE OVER 9/11 WHAHAHAHAHA DAT WALT DISNEY TONEELSTUK

    MET DIE VLIEGTUIGEN , SOORT BUKRAKETTEN WHAHAHAHAHAHA

    WHAHAHAHAHAHA , DIE DWARS DOOR BETON MUREN VLOGEN , MET VLEUGELS EN AL

    DIE BREKEN N.L. NOOIT AF

    EN 1 GANS TEGEN DE COCKPIT EN RETOUR LUCHTHAVEN

    VANWEGE DE GIGANTISCHE DEUK WHAHAHAHAAH

    MAAR DOOR 9 BETONNEN MUREN , EEN KEUKENTJE EN WAT TOILETTEN

    DIE WALT DISNEY KON JE ALTIJD MEE LACHEN

    EN DAN OP DE FILM DE NEUS ER GEHEEL ONBESCHADIGD DOORHEEN ZIEN KOMEN

    DIE PEDOFILATELIST TOCH , DIT IS TE GEK VOOR WOORDEN

    EN DUS WAR ON TERROR ,WHAHAHAHAHAAHA

    ZE HEBBEN OOK HET GOUD LATEN LIGGEN POSTZEGEL WHAHAHAHAHA

    LYBIE ,?? NIS AAN DE HAND , NEE HOOR, OOK GOUD WEG ,WHAHAHAAHHA

    DE OORLOG BEGON MET EEN INTERNE OPSTAND ?? WHAHAHAHA WHAHAHAHA KOM OP

    MAN NEEM JE MOEDER IN DE ZEIK

    JA DIE MAN WILDE DE DOLLAR VERGETEN NOU DUS HOPPA . DE DOOD

    DAT WAS ZO’N AFSCHUWELIJK GOED GELEID LAND

    DE ZORG GRATIS GRATIS HUIZEN . ONGELOFELIJK

    NU GAAT HET PAS GOED ALS DE GEWELDIGE USA HUN DEMOCRATIE

    KOMEN BRENGEN WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    LAND VOLLEDIG VERNIETIGD, EN VOLOP VECHTE , HEERLIJK ALS DE USA EVEN KOMT
    HELPEN
    AFGHANISTAN ?/ DE RUSSEN GEDAAN , JA DIE WAREN DE GRENSINCIDENTEN VAN DIE PLEURIS MOSLIMS ZAT

    NIKS MEER EN NIKS MINDER, EN TOEN KWAM HITLARY
    EFFE LANGS

    DUS JA WE HEBBEN DE TALIBAN , EN DE MOEDHUHADIEN,OPGERICHT , GESPONSORT EN BEWAPEND EN DAARNA WERDEN ZE MET HUN EIGEN WAPENS HET LAND UIT GEPLEURD EN TOEN HEETTE HET IS / ISIS

    ZOALS IK AL ZEI DE RUSSEN DEDEN HET
    HEB JIJ NOU NOOIT IETS MET GESCHIEDENIS GELEZEN

    EN ALLEEN MAAR KINDERPOSTZEGELS VERKOCHT WHHAHAHAHAAHA

    WHAHAHAHAHAHA ,DIT GELOOF JE TOCH NIET

    DIE DROEFTOETER SCHRIJFT GEWOON 60 JAAR NIEUWE GESCHIEDENIS
    SYRIE PUTIN DID IT, DE ENIGE DIE MET RECHT IN SYRIE AANWEZIG WAS OMDAT HIJ

    GEVRAAGD WERD DOOR ASSAD

    NEE, WE STELEN GEEN OLIE, WHAHAHAHAHHAAH ,WHAHAHAHAHAHAHA

    MIJN GOD IK MOET HIER WEG, WAT EEN GELUL,

    VRIJHEID VAN MENINGS UITING, NOEMT BERT DIT
    WHAHAHAHAHAHA , ALSOF ALI BABA MET ZIJN 40 ROVERS BINNEN IS

    EEN SPROOKJESFIGUUR JAN DE KINDERPOSTZEGEL LIKKER
    DIT IS TOCH VOLKOMEN BELACHELIJK DIT GELUL !!

    ALSOF IK GODGLOEIENDE GLOEIENDE OP DE EFTELING ZIT
    EN PAS HAAST 8 JAAR DEZE NONSENS …..DIT DOMME GELUL

    WHAHAHAHAHAHAH ,WHAHAHAHAHAHA , IK HEB NET NOG EVEN OP AANDRINGEN VAN DELAMONTAGNE BIJ MORON GEKEKEN

    DAAR KOMT ALLES VOORBIJ ,WAT JE HIER ZIET REAGEREN ,DE IQ ‘S STAAN ER BIJ

    VANAF IQ 15 WHAHAHAHAHA ZAT IK MET 17.5 DUS HEEL GOED WHAHAHAHAHA

    IK KAN HIER NIET MEER TEGEN . WHAHAHAHAHAHA

    BOBZELF, EEN REAGERENDE NAGEBOORTE WHAHAHAHAHA MET IQ 15 GAAF TOCH !!

    ZO IK BEN EFFE DOUCHEN

    OOM POSTZEGELS

    Like

  9. bobzelf zegt:

    Eva zegt:
    29 april 2021 om 06:37

    EN TOEN ???????????????????
    GAAF HE DAT SCHITTERENDE 100 % WARE GESCHIEDENIS

    ZONDER COPY PAST, COPY PAST, ZO UIT DE MOUW !

    EN ??

    GEEN SPELD TUSSEN TE KRIJGEN …..

    GOED HE ?? JA TROTS OP !!

    HEEFT RENE AL GEBELD ?? WHAHAHAHA WAT EEN LOSERS HIER ..

    LEES EXACT DE ZELFDE REACTIE EVEN VAN ONZE PEN VRIEND RAVIAN HIER !!

    NET ZO’N KANJER ALS OME BOB ,

    DIE JAN HIJ NEEMT ONS GEWOON IN DE MALING, DAT STUK HEEFT HIJ HELEMAALZELF VERZONNEN

    IN ZIJN TUIGJE MET 1 VOLLE DOOS PROZAC EN VOOR HET EERST GELIJK 1 HELE DOOS RETALIN ER ACHTER AAN

    EEN SOORT PCR TEST VAN DE REGERING WHAHAHAHAHAHAHAHA

    JA ZE ZIJN HET ZAT , WHAHAHAHAHA

    OOM DE WAARHEID EN Niets DAN DE WAARHEID

    DANK RAVIAN GOEDSTUK MAKKER WHAHAHAHAH

    en er is nu iemand in nederland, die met een potlood in een HEMA kladblok een streepje zet bij goed stuk makker turven heet dat !!
    kan je dan voorstellen , echt waar whahaha

    Like

Plaats een reactie