Brief aan de tollenaars der staat

(Door: K. Nuk)

Beste weldenkende lezers,

Zoals elk gezin in Nederland werden ook wij verblijd met een blauwe enveloppe met daarin de aanslag voor de gemeentelijke belastingen en de waterschapsbelastingen. Dat moest even bezinken en ik schreef de tollenaars der staat de onderstaande brief.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Brief aan de tollenaars der staat

 1. en dan te bedenken dat er vele hoogleraren zijn die aantoonden dat alle corona-maatregelen volkomen zinloos zijn !

  Geliked door 2 people

 2. Konkie zegt:

  Geweldige brief.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  De veelbesproken ” kloof” tussen kiezers en politiek is enkel te wijten aan de wereldvreemdheid van onze regering en de kwaliteiten van lokale bestuurders die er overduidelijk geen moeite mee hebben om de bewoners en middenstand het vel over de bleke neusjes te trekken…….

  Like

 4. Republikein zegt:

  Tegen de “Staat der Nederlanden” vechten is zinloos, heb ik persoonlijk meerdere keren ondervonden, gelijk hebben is iets anders dan gelijk krijgen, vechten tegen de bierkaai.
  Het blijft frustrerend.

  Geliked door 4 people

  • LUCIA zegt:

   @ Republikein Heb dat ook zo ondervonden het is gajes & maffia wat er werkt…het interesseert ze geen reet…Het stikt daar van de schandalen maar niemand maakt zich druk en als ze een fout maken en je ze belt en ze zien dat je gelijk hebt moet jij hen een brief sturen, komt erop neer, jij moet je eigen intrekkingsbrief op hun stomme brief schrijven …..waarop ik aan het piepeltje daar vroeg. hebben jullie echt niets geleerd van alle schandalen jullie behandelen mensen.. zeer min, ach het zijn een zootje walgelijke mensen daar. Ik stuur alle betalingen voorzien van een stevige omschrijving.

   Like

 5. vangie1206j zegt:

  En dan te bedenken dat deze aards leugenaar bedrieger sadist tiran willens en wetens dit land verwoest.
  Dat dit stuk ongedierte Rutte dus dit land willens en wetens vol laat stromen met moslim en Afrikaans ongedierte.
  Dat deze hufter weet dat geen enkel land dit illegaal ongedierte terug neemt.
  En dat deze hufter het gewoon verdomd om de grenzen voor dit schorem te sluiten wetende dat je deze illegale ratten NOOOIT meer kwijt raakt.
  En deze Rutte wordt dan ook nog eens de beste staatsman van weet ik hoelang al aangeprezen wordt.
  En wat zal straks een nieuwe regering onder leiding van moslim teef S. Kaag verder verwoest worden en nog zwaardere of heet dat hogere lasten om oa. al die illegalen misdadige parasieten een luxe leven te garanderen uiteraard op kosten van de NL. Burgers.

  Geliked door 2 people

 6. Bob zegt:

  En dan te denken dat velen die meewerken
  aan de financiele catastrofe via een omweg
  grote geld krijgen.
  Geleerd;’Als de midden klassen worden
  weggewerkt volgt daarop oorlog”.

  Like

  • LUCIA zegt:

   ZEER GOED STUK.. het zijn idd gewetenloze geldwolven de vraag is, bij gebrek aan Jezus, hier en nu ..wie mept ze uit de tempel!!!

   Zoals de burgers behandeld worden, is het alleen maar wachten op een opstand en hoe langer dat wachten duurt, hoe meer de woede gaat gisten…. voordat men los gaat. Ik heb een brief gekregen omtrent deze diefstallige belastingvorm… dat we het pas in juli dacht ik de rekening krijgen, nou vond ik dat al raar en als burger slaat mij dan meteen de angst om het hart “roodkapjes grootmoeder”die over haar stappen gaat nadenken en die gaat plannen is behoorlijk bedreigend.

   Het ergst van dit hele verhaal vind ik dat we afvalstoffenheffing moeten betalen …het is godverdomme grondstof( en longkanker op termijn) om vuilnis te verbranden voor de stadsverwarming, die je wat mij betreft gerust stadsverarming mag noemen . Kortom ons vuil is grondstof en heeft u daar ooit een cent voor gezien.
   Verder moet u driftig afval zitten scheiden, dat terwijl al lang gebleken is in andere landen, dat de machines die hiervoor zijn, deze taak beter beheersen dan mensen.
   Het domme klootjesvolk dit gratis laten doen kost echter het minst, scheelt aanschaf van deze machines.

   Ik en velen met mij, hopen dat het leger wakker wordt, voordat ze opgeheven worden en er een Euroleger is …maar zoals het zich laat aanzien, zijn ook onze Jantjes domme makke schapen en laten ze zich ertoe lenen het klootjesvolk als ME’ers in mekaar te meppen….. orders volgend van die mensen, die niet eens het fatsoen hebben gehad om ons leger in de kleren te zetten..geen schoeisel of jassen konden er van af, dan hebben we het over rotte tanks en geweren nog niet eens gehad.

   Nederland is een grote diepe treurnis, er is niks wat functioneert.
   Gisteravond werden we weer eens met onze neuzen op de feiten gedrukt, namelijk dat de geestelijke gezondheid m.b.t. steun en behandeling geven aan kwetsbare kinderen, het volledig laat afweten en dit is al jaren bekend en aangekaart .
   En Rutte & co doen wat ze altijd al deden, het probleem laten wegrotten, totdat het zo erg is dat er een commissie moet komen om dat uit te zoeken.

   Iedereen met 1,5 hersencel weet hoe dit schimmenspel eindigt , de dader heet of haas (grote familie) of ligt op het kerkhof, er volgen wat mea culpa’s ..geld wordt toegezegd …maar probleem in de kaart brengen, traineert het uitbetalingstraject dusdanig, dat het probleem vakkundig vooruitgeschoven wordt, op het bord van het volgende kabinet ..Zie Groningen en Toeslagenaffaire …alles wordt toegedekt, met de mantel der diefstalligheid( waar zijn de gelden hiervoor begroot gebleven), de deken van ambtelijk onbenul ( die zitten ertussen als ja- zuster, nee-zuster knoppendraaiers onder regie door/van het kabinet) en dat alles is volledig verzekerd door de keten van fall-guys.

   Als er iets misgaat dan valt er een steen om( the fall guy), niet de schuldige maar die men het mist kan missen in de keten en dat gaat zo; de ministers zijn de fall -guys voor de MP, de staats secretarissen, zijn de fall-guys voor de ministers, de topambtenaren zijn de fall-guys voor de staats secretarissen.

   Zucht…. en dit blijft zich eindeloos herhalen net als the nanny op de tv… tot de dood er op volgt ..jouw dood…BUREAUCRATIE EN DIEFSTAL HEBBEN HET EEUWIGE LEVEN !!!! .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s