De nieuwe vlag van de Amerikaanse Democraten . . .

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op De nieuwe vlag van de Amerikaanse Democraten . . .

 1. aquarius4422 zegt:

  Dit item kan niet op facebook geplaats worden omdat het gerapporteerd als kwetsend.
  Censuur.

  Geliked door 2 people

 2. bobzelf zegt:

  when you killed 100 million Native Americans,
  20 million black slaves,
  3 million Vietnamese defended the extermination of lower races
  before Hitler,
  you financed Nazis,
  but you think the Soviets are the bad guys. ?????????????????

  Look,
  you don’t have to be a communist
  or a Russian to admit obvious historical facts
  and refute blatant lies
  pushed by Nazi-adjacent radicals.

  To quote legendary American writer Ernest Hemingway,

  “Anyone who loves freedom owes such a debt to the Red Army that it can never be repaid.”

  I REST MY CASE

  LEUK HE, HOE SOMMIGEN HUN HERSENCELLEN WEL OP TIJD HEBBEN AANGEZET ??

  NA 1945 ,WHAHAHAHAHAHAAHA

  OOM ONZE BEVRIJDERS

  Like

 3. Jan zegt:

  Dems in Amerika geven toe dat zijzwakzinnig zijn

  Democratische afgevaardigde Hakeem Jeffries verspreekt zich en geeft toe dat het wetsvoorstel van de Democraten over de overname van de federale verkiezingen geïnspireerd is door de Venezolaanse communist en dictator Hugo Chavez (VIDEO)

  Like

 4. Jan zegt:

  Kunnen de Democraten de midterms ondermijnen?
  Robert LaBella

  Eind januari vertelde president Biden aan een nationaal televisiepubliek dat hij niet bereid was te zeggen dat de komende tussentijdse verkiezingen legitiem zouden zijn. Deze opzienbarende bekentenis werd snel teruggenomen, maar het zette de Democratische inspanningen in het Congres om verkiezingen te federaliseren vol in de schijnwerpers. De verkiezingen van 2022 beloven een belangrijke verandering te brengen in de dynamiek van Washington D.C., ondanks de pogingen van de Democraten om meer te doen dan alleen twijfels te zaaien over de integriteit van de verkiezingen.

  De Democraten hebben een bewezen geschiedenis van pogingen om verkiezingen zo eenzijdig mogelijk te maken en zich zo voor eeuwig te verschansen, zoals ze in steden in het hele land hebben gedaan. De Democraten en hun bondgenoten in Big Tech en de media werken er regelmatig aan om dit te laten gebeuren door wetten op het gebied van verkiezingsintegriteit te ondermijnen, zoals het verplicht stellen van een identiteitsbewijs, door aan te dringen op ongereguleerd en ongecontroleerd stemmen per post, door steun te verlenen aan initiatieven voor het eenzijdig oogsten van stembiljetten, door wetten in te trekken of te bestrijden die bedoeld zijn om staten in staat te stellen kiezerslijsten te herzien, en door enorme sommen geld in Democratische districten te pompen om verkiezingsfunctionarissen en stembussen te betalen. De Democraten en hun bondgenoten maken er geen geheim van dat zij van plan zijn deze inspanningen te gebruiken om hun plaats in de regering te verstevigen, want dat vertellen zij ons. Je hoeft alleen maar te kijken naar het artikel van Molly Ball Time Magazine van 4 februari 2021 of de geschriften van advocaat Mark Elias, aantoonbaar de meest effectieve aanklager van de Democraten tegen wetten betreffende verkiezingsintegriteit, in zijn artikel “Four Pillars to Safeguard Vote by Mail” om dit te zien. Of kijk naar CNN, MSNBC, ABC, CBS en NBC op elk moment van de dag of nacht of blader door de pagina’s van de Washington Post, New York Times, of LA Times om te zien hoe de mediabondgenoten van de Democraten op de trom slaan van “rechteloosheid” om openlijk te spreken over het gebruik van de macht van de overheid om de rechten van Amerikanen te onderdrukken en Republikeinen het zwijgen op te leggen.

  De pogingen van het Congres om de John Lewis Voting Rights en de Freedom to Vote Acts aan te nemen, zijn in werkelijkheid nauwelijks verhulde pogingen van de Democraten om hun de eenpartijstaat te geven waarnaar zij zo wanhopig verlangen. Deze wetten zijn onder andere bijzonder kwalijk omdat ze gebruik maken van de mogelijkheid om kiezers hun kiesrecht te ontnemen, wat ze nog moeten aantonen, om opnieuw toezicht te houden op verkiezingen en zich weer te bemoeien met verkiezingswetten in rode staten, wat al 30 of meer jaar niet meer nodig is geweest. Gelukkig zijn deze travesties in het Congres geblokkeerd.

  De frustratie die de Democraten moeten voelen omdat twee leden van hun eigen partij hun pogingen om een eenpartijstelsel op te leggen niet zullen steunen, zal de komende maanden alleen maar toenemen. De stemming onder de kiezers neemt toe tegen de regering Biden en haar slechte aanpak van, nou ja, alles. Amerikanen zijn ziek en moe van het woke en socialistische beleid en de acties van big tech en de academische wereld die hen steunen. Ze zijn in toenemende mate gefrustreerd door een overheersende en tirannieke, niet te verantwoorden administratieve staat. En de woede en frustratie over de COVID-mandaten en -beperkingen die door de Democraten worden doorgedrukt, bereiken een kookpunt. Dus, wat kunnen we de komende maanden van de Democraten verwachten om de ineenstorting van hun initiatieven te voorkomen?

  Ik denk dat de Democraten zich nog grilliger zullen gaan gedragen dan ze al deden, net als een vis uit het water die vecht voor zijn leven, happend naar lucht. Zij zullen alles in het werk stellen om de komende verkiezingen te ondermijnen en wij kunnen een toename verwachten van het gierende, irrationele gejammer over “racisme”, “fascisme”, “terrorisme”, “blanke suprematie” en beschuldigingen dat de Republikeinen tegen de Democratie, de Civil Rights Act en de Voting Rights Act zijn. Zij zullen de Republikeinen beschuldigen van precies datgene wat de Democraten proberen te bereiken met hun rechtszaken en het aannemen van hun kiesrechtwetten in een demonstratie van projectie op grote schaal, bedoeld om angst aan te wakkeren bij het kiezende volk.

  Maar er is nog één ding dat we volgens mij kunnen verwachten, en dat zal het toppunt zijn van misleiding en leugenachtigheid van de kant van de Democraten, die hun meerderheid en steun voor hun onzinnige beleid zien verdampen. Concreet zal de Congrescommissie van 6 januari een rapport publiceren waarin belangrijke Republikeinen, waaronder huidige ambtsdragers en leden van de Trump-regering, van misdrijven worden beschuldigd en waarin sommigen zelfs als verraderlijk zullen worden bestempeld. Het rapport zal vol staan met dubieuze voorbeelden die volgens hen onomstotelijk zullen aantonen dat wat op 6 januari gebeurde een opstand was en dat verkozen Republikeinen en leden van de Trump-regering schuldig zijn aan opruiing en landverraad. Deze verklaringen gaan volledig voorbij aan de rol van de politie van het Capitool, de FBI en andere organisaties, waaronder het kantoor van burgemeester Muriel Bowser en het kantoor van voorzitter Nancy Pelosi. Beschuldigingen dat zij met bewijsmateriaal hebben geknoeid en de toegang tot ontlastende informatie hebben ontzegd, worden genegeerd. Het zal misdragingen van de hoogste orde zijn.

  De nadruk zal volledig liggen op het brandmerken van specifieke Republikeinse ambtsdragers en alle Republikeinen in het algemeen als blanke supremacisten die een opstand tegen een naar behoren verkozen president steunen. Er zullen onmiddellijk moties worden ingediend door voorzitter Nancy Pelosi en meerderheidsleider Chuck Schumer om bepaalde Republikeinen uit hun commissie te zetten. De Capitool Politie en Sergeant at Arms zal worden verteld om verkozen ambtenaren de toegang tot het Capitool en hun kantoren te ontzeggen. Een grote schreeuw zal uitgaan naar big tech om Republikeinen of alle mogelijke profielen te censureren en van hun platform te halen. Financiële instellingen zal worden verteld om de transacties van iedereen die geassocieerd is met de Republikeinse partij of er in het verleden aan heeft bijgedragen, nauwkeurig te onderzoeken. Gezien het onvermogen om hun schijnwetten inzake stemrecht erdoor te krijgen, zullen alle normale congres-activiteiten worden gestaakt en zullen onderzoekscommissies bijeen worden geroepen om zogenaamde opruiers in het Capitool te verwijderen die het fundament zelf van de democratie bedreigen. Richtlijnen zullen als raketten uit de kantoren van de voorzitter en de leiders van de meerderheid vliegen en eisen dat procureur-generaal Merrick Garland en het ministerie van Justitie beginnen met het vervolgen van de zogenaamde oproerkraaiers en opruiers. De grote netwerken zullen zich allemaal inzetten om het valse verhaal te bestendigen en stemmen van gezond verstand zullen worden overstemd, tenzij je toevallig naar Fox News luistert, naar Joe Rogan kijkt, Substack leest of de pagina’s van American Thinker bezoekt, om er maar een paar te noemen.

  Het niveau van beschimpingen en scheldpartijen aan het adres van de Republikeinen zal de hysterie op het hoogtepunt van het Trump Derangement Syndrome overtreffen. Het zal smerig zijn. Het zal onophoudelijk zijn. En het zal allemaal een leugen zijn. Ik voorspel ook dat de meeste Amerikanen zich niet zullen laten meeslepen door de waanzin die de Democraten zullen creëren om hun onverbiddelijke lot in de tussentijdse verkiezingen te ondermijnen. De Amerikanen hebben vijf jaar lang beweringen van de Democraten meegemaakt die allemaal leugens bleken te zijn: de Rusland-hoax, de masker- en vaccinleugens, de leugen over Russische premiebetalingen aan Amerikaanse soldaten, en vele, vele andere. Amerikanen geloven de media niet meer, zoals blijkt uit de ingestorte kijkcijfers van CNN en MSNBC, en hebben geen vertrouwen meer in de overheidsinstellingen waarvan we vroeger geloofden dat ze het beste voor hadden met de Amerikanen.

  Uiteindelijk zullen de Amerikanen de valse verhalen van de Democraten op een daverende manier verwerpen, maar de Democraten en hun media en grote tech-bondgenoten zullen ons allemaal maanden van ellende bezorgen terwijl ze opnieuw proberen onze verkiezingen te ondermijnen in hun streven om zichzelf tot tirannen te kronen.
  https://www.americanthinker.com/articles/2022/02/can_the_democrats_undermine_the_midterms.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s