Hans-Georg Maaßen: 90% van de publiekrechtelijke mediajournalisten is groen en links

(Vertaling: E.J. Bron)

Hans-Georg Maaßen (foto) was tot 2018 chef van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst (Bundesverfassungsschutz), werd echter afgelost, omdat hij het durfde betwisten dat rechts-extreme groepen jacht maakten op migranten in Chemnitz. De situatie in de stad escaleerde, nadat een Irakees-Syrische groep een man op straat had doodgestoken, maar de Duitse pers “maakte zich bezorgd” om de migranten.

Hans-Georg Maaßen zal bij de Duitse parlementsverkiezingen in september opnieuw als CDU-kandidaat aantreden. Maar niet iedereen in zijn partij is daar blij mee. Maaßen zegt dat het treurig zou zijn dat enkele van zijn partijcollega´s menen dat alles in de CDU links zou moeten zijn.

Maaßen bekent zich bijvoorbeeld ook in de kwestie van de migratie tot conservatieve waarden, hoewel hij er de voorkeur aan geeft zichzelf realist te noemen.

“Ik ben niet tegen migratie, zolang we mensen helpen die hulp nodig hebben. Maar ik ben beslist tegen een politiek die politiek zinloze migratie zonder welke richting en controle dan ook bevordert. Daarom denk ik dat een strikte controle van de migratie het hoofdprincipe is. Dat is overigens hetgeen de wet zegt”, zei hij.

Maaßen zei dat veel mensen het met hem eens zijn, maar dat het een van de belangrijkste problemen zou zijn dat deze geluiden niet gehoord worden in de media, want in Duitsland zijn de journalisten grotendeels groen en links.

“90% van de jonge journalisten van de publiekrechtelijke televisie identificeert zichzelf als groen en links”, aldus Maaßen.

Volgens hem zouden Hongarije en anderen er weliswaar aan bijgedragen hebben om de migratie te reduceren, maar Duitsland zou niet veel doen om de situatie onder controle te krijgen, omdat er elke dag nog steeds honderden mensen Duitsland binnen zouden komen om een asielaanvraag in te dienen.

De situatie op Lampedusa en in de Middellandse Zee zou een serieuze bedreiging voor de migratiepolitiek zijn.

Over de strijd om het bondskanselierschap in zijn partij zei hij dat de kandidatuur van Laschet er daadwerkelijk toe geleid zou hebben dat enkele mensen de partij zouden hebben verlaten, omdat Laschet Merkel´s politiek zou voortzetten, terwijl velen een koerswijziging zouden willen. Wie realistische en conservatieve waarden vertegenwoordigt, zou op dit moment weinig alternatieven hebben, maar hij zou graag willen dat de CDU naar dit profiel terugkeert.

Het belangrijkste zou echter zijn om te verhinderen dat de Groenen de bondskanselier leveren of de verkiezingen winnen. Dit zou volgens hem een stap in richting socialisme zijn. Hij voegde er aan toe dat hij een groot voorstander van Europa is, omdat we onze onafhankelijkheid, onze identiteit en de vrede het best samen kunnen bewaren en samenwerking zeer belangrijk is. Hij zou echter tegen een gecentraliseerd Europa zijn.

“De Europese bureaucratie heeft in de afgelopen tien jaar meermaals gefaald: in de migratiepolitiek, bij de redding van de euro, bij de inkoop van vaccins. Veel beslissingen zouden aan de nationale staten teruggegeven moeten worden, omdat die ter plaatse veel beter opgelost kunnen worden dan door een centrale bureaucratie in Brussel, die gebaseerd is op een planeconomie”, zei hij.

(Bron: magyarnemzet.hu)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Hans-Georg Maaßen: 90% van de publiekrechtelijke mediajournalisten is groen en links

 1. Anneke zegt:

  Het grote gros van de journalisten ligt fig. gesproken aan de ketting van de politiek…Het politiek correcte dramaspel is nog immer te actief. Jammer genoeg.

  Like

 2. ronjaspers zegt:

  Er is een boek van een overleden duitse journalist udo ulfkotte genaamd gekochte journalisten.Udo is onder verdachte omstandigheden overleden.Ik gebruik op aanraden van een computernerd de zoekmachine duckduckgo.com.is veel beter dan het corrupte censurerende google.

  Like

 3. M. zegt:

  Viespeuken zijn het.
  Net als de netflix kijkers die deze viespeukerij in stand houden.

  https://www.bitchute.com/video/UFAZymmcMgXF/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s