Grootste Duitse krant vraagt alle kinderen om vergiffenis

De Duitse krant BILD vraagt alle kinderen om vergiffenis voor het leed dat ze kinderen heeft aangedaan onder het mom van de corona ‘pandemie’. In het artikel wordt stevige taal gebruikt. Belangrijk is dat de krant nu toegeeft dat kinderen nooit enig gevaar hebben betekend voor hun oma’s en opa’s, maar wel opgezadeld worden met schuldgevoelens. Dat ze nodeloos onderworpen worden aan onmenselijke maatregelen die ze hun jeugd ontneemt.

Het is een belangrijk bericht, omdat de media blijkbaar zijn gaan inzien welke propagandistische rol ze hebben gespeeld in een pandemie die nooit een pandemie was. Welk leed ze hebben aangebracht door volledig mee te gaan in het overheidsverhaal en nooit aandacht hebben besteed aan kritische geluiden vanuit de medische wetenschap.

Hieronder de vertaling van het bericht, zodat u het op u in kunt laten werken.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Grootste Duitse krant vraagt alle kinderen om vergiffenis

 1. Fran zegt:

  Merkill is een kinderloze heks, dat op zich verklaard al heel veel.

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Bij deze wil ik mij verontschuldigen bij álle honden en poezen in Nederland.
  Ik heb n.l. óóit in een boze bui (en die heb ik niet erg vaak !) een Duitse Herdershond uitgemaakt voor “Nazi-hund” , en tegen een Keeshond heb ik ooit een obsceen gebaar gemaakt ………sorry aan álle honden !!!
  Ik heb óóit , in m’n jonge jaren, enkele poezen nogal ruw behandeld , ik heb wel eens aan hun haren getrokken en een enkele zelfs aan hun staart opgetild !!
  Sorry aan álle poezen , ik zal dat nóóit meer doen en álle poezen met alle egards én begrip behandelen.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Zal dit bericht het kantelpunt worden. Dat eindelijk ingezien wordt dat we met de grootste misdaad ooit in de menselijke geschiedenis te maken hebben. Dat de verantwoordelijken die dit de wereld aangedaan hebben ter rekenschap getrokken moeten worden. Wordt het pad voor een Neurenberg 2.0 geëffend. Laten we hopen van wel. De misdaad tegen de menselijkheid is te groot om niet gewroken te worden. De dokter Mengeles van deze tijd met hun “vaccin” spuiten mogen gehangen worden als het aan mij ligt.

  Dagelijks worden nog ongeïnformeerde mensen die vol vertrouwen zijn ingespoten met een experimenteel gen-modificerend goedje dat alleen in Europa al rond de 12000 (zware onder telling) slachtoffers heeft gemaakt en 400.000 (zware ondertelling) zwaar tot midden zwaar gewonden.

  Nog geen enkele media heeft melding gedaan van deze cijfers terwijl ze wel met het schuim op de lippen melding deden van elke veronderstelde covid 19 dode om de cijfers zo hoog als mogelijk op te kloppen.

  Toen het met de covid 19 doden tegenviel hebben ze zich gestort op de “besmettingen” verkregen met een speciaal hiervoor frauduleus ontworpen PCR test.

  De media moet zich schamen (wellicht gekocht en omgekocht) dat ze de kant gekozen hebben van de Great Reset bende van Klaus Schwab.

  Voor wie het nog niet begrijpt. De hele millieu, klimaat en duurzaamheid agenda sluit symetrisch aan bij de georganiseerde pandemie en vaccinatie agenda. Het is een blok om de wereld om te vormen naar een centraal bestuurd fascistoïde technocratisch wereldbestuur waarin geen plaats meer is voor souvereine landen en souvereine mensen.

  Geliked door 3 people

 4. Peter zegt:

  Sprak iemand die fel tegen alle maatregelen is in Duitsland en die toegaf dat het boulevardblad Bild momenteel de enige krant is in Duitsland die nog wat vermeld over de misstanden die er plaatsvinden ,de rest is plat en volledig in handen van de regering ,net zoals hier dus .

  Like

  • droevige mof zegt:

   BILD is een van de vele kranten en tijdschriften die door de Springer Verlag worden uitgegeven. In 2020 heeft een Amerikaanse investeerder een belang genomen in de uitgeverij, het percentage is niet precies bekend, wel dat de investering uit de kringen van Trump komt.
   Sindsdien zijn de publicaties van Springer min of meer kritisch over Merkel en haar destructieve beleid. Zelfs als we het leuk vinden, de pers is niet vrij. Het zijn ingehuurde schrijvers.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s