Sigrid Kaag, ontsluierd

(Door: Bart Schut)

Sigrid Kaag, D66-leidster en kersverse minister van Buitenlandse Zaken, stelt zich steeds vijandiger op tegenover Israël.

Het vriendelijke masker is afgezet. Bij haar aantreden als minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking werd Sigrid Kaag ad nauseam de hemel in geprezen. Niet alleen door de Nederlandse pers, maar ook door Israëlische diplomaten. Kaag´s dossierkennis, taalbeheersing en omgang met grote spelers in het Midden-Oosten zouden onovertroffen zijn en ons land mocht zich in de handen knijpen met zo’n zwaargewicht in de regering. Zo blind was de bewondering in politieke, ambtelijke en journalistieke kringen dat legitieme vragen werden afgedaan als een rechtse hetze met seksistische en zelfs racistische ondertonen.

Lees verder>>>
(h/t W.C.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Sigrid Kaag, ontsluierd

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Kaag, de antisemitische wolf in vrouwenkleren. Het parlement de grootste schuldige aan haar support aan terroristen. Weg met Kaag dus.

  Geliked door 1 persoon

 2. Marc zegt:

  Een antisemiet is dus mijn vertegenwoordiger in het buitenland!?

  Like

 3. apollonia652014 zegt:

  Was het niet zo dat de Nederlandse regering het vertrouwen in haar had opgezegd toen bleek dat zij in het geheim getrouwd was met de vertrouwelinge van Jasser Arafat. Hoe te zot voor woorden is het dan dat ze nu weer aangesteld is als min. Buitenlandse zaken.
  Dan heb je wat mij betreft toch goed de kop kapot.

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  Wie na 1996 nog steeds niet door heeft dat Kaag tot het gajes van Nederland behoort is niet voor rede vatbaar
  Tijdens een uitzending van Buitenhof ruim 20 jaar terug liet zij haar ware karakter zien

  En die Israëlische diplomaten zullen wel het het niveau hebben van een gek als Yair Lapid die nu met islamitische gekken in zee gaat
  https://www.trouw.nl/buitenland/de-nieuwe-regering-zonder-netanyahu-is-bijna-rond-maar-nog-niet-helemaal~b5a996bf/

  Een interview van Lapid met antisemiet Ahmad Tibi die hij zo bewondert

  Bijzonder hoe Israël zichzelf te gronde richt, overigens net als Nederland met debiel Rutte (niveau Yair Lapid)
  Naftali Bennett en Ayelet Shaked staan inmiddels op de dodenlijst van de charedim

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  Kaag is volledig in haar nopjes met de nieuwe nog te vormen Israëlische regering

  Religieuze Zionistische Partij plaatst video’s tegen Ra’am-leider Abbas
  “Mansour Abbas is anti-zionist en steunt terroristen. Eén lieve toespraak en je wilt al een regering met hem maken? Ben je gek geworden?” riep de religieuze zionistische partij uit.

  Op zaterdagavond plaatste het hoofd van RZP, Bezalel Smotrich, een video waarin Mansour Abbas werd vergeleken met PLO-leider Yasser Arafat.

  De video vergeleek de Oslo-akkoorden die in 1993 werden ondertekend door PLO-leider Yasser Arafat en het daaropvolgende vredesproces, met het vormen van een regering met Ra’am, waarbij hij zei dat de eerste in het gezicht van het land ontplofte als gevolg van intens Palestijns terrorisme, en dat de laatste zou een soortgelijk effect hebben.

  De video gebruikte beelden van Arafat die sprak over vrede en coëxistentie, en vervolgens beelden van hem die militanter sprak over sterven als martelaren voor Palestina, hoewel die beelden leken van vóór het Oslo-akkoorden-tijdperk.

  Het toonde vervolgens beelden van Ra’am-leider Mansour Abbas die begin april een toespraak hield over vrede, partnerschap en tolerantie, en een eerdere toespraak in maart toen hij sprak over de Arabische samenleving die “door de Nakba heeft geleefd en zich hieraan heeft vastgehouden. land, en behield zijn identiteit.”

  De Nakba is de term in het Arabisch die ‘catastrofe’ betekent, die de Palestijnen gebruiken om te verwijzen naar de Israëlische overwinning in de Onafhankelijkheidsoorlog van 1948.

  Op woensdag werd een andere video verspreid waarin verschillende anti-zionistische daden en uitspraken werden gedocumenteerd waarvan Abbas door de religieuze zionistische partij werd beschuldigd.

  De video begon met een bericht van de krant Srugim in 2019, waarin Abbas werd geciteerd die zei dat hij in de eerste plaats een Palestijn was die pleitte voor een tweestatenoplossing en een vertegenwoordiger van de islamistische beweging in Israël.

  Vervolgens plaatste het Abbas bij bezoeken aan terroristen en supporters, waaronder de familie van de terrorist die verantwoordelijk was voor de bomaanslag op de Meron Junction-bus in 2009 waarbij negen Israëli’s omkwamen.

  De video toonde Abbas voor een bord van Meron dat in het bloed zat, met de genoemde beschuldigingen in rood geschreven.
  Bovendien zei het dat Abbas in 2017 een brief schreef waarin hij Hamas steunde en in 2019 de terugkeer van Palestijnse vluchtelingen naar Israël steunde. Het selecteerde ook een interview in 2020, waarin Abbas zei dat een Jihad-oorlog niet mogelijk is, en daarom heeft hij zich tot de civiele Jihad gewend.

  “Sta de vorming van een regering niet toe die afhankelijk is van degene die slechts zes maanden geleden verklaarde (zoals te zien is in de video) dat hij nu te maken heeft met de burgerjihad, alleen omdat het op dit moment niet mogelijk is om naar een jihad te gaan oorlog”, verklaarde de religieuze zionistische partij.
  https://www.jpost.com/israel-news/politics-and-diplomacy/religious-zionist-party-posts-videos-against-raam-leader-abbas-665848 (+video)

  Kaag zal zeer ingenomen zijn met dit Arabisch schorem

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Het is ongehoord dat Kaag überhaupt nog deel uit maakt binnen onze politiek. Haar steun aan Palestijnse terroristische organisaties en jodenhaat is zeker al een reden om deze dictator uit de Haagse zetels te bannen. Ik vrees dat Rutte door zijn knieën zal gaan om gehoor te geven aan de niet wenselijke eis om haar steun van Groen Links en PvdA door te duwen zodat Nederland haar borst kan gaan nat maken. Het mag en kan niet zo zijn dat dergelijke gedrochten met sterke voorkeur en haat niet worden afgestraft. Het is ongelooflijk mevrouw wenst niet met bepaalde politieke partijen te regeren. Wie is zij uiteindelijk bepaalt de kiezer en niet één of ander islam aanhanger die blijkbaar zwaar is beïnvloedt door haar Palestijnse echtgenoot waar zij nota bene door haar huwelijk met de Palestijn geheim te houden, werd ze op Buitenlandse Zaken ontslagen waar ze een vertrouwensfunctie had. Kaag gaat er nog steeds prat op goede relaties te onderhouden met de terreurorganisatie Hezbollah, die op de zwarte lijst staat van de EU. Hezbollah heeft tal van bloedige aanslagen gepleegd in het Midden-Oosten maar ook wereldwijd. Van Joodse zijde wordt beweerd dat Kaag haar kinderen “Palestijns en pro-terreur” heeft opgevoed en dat haar dochter Janna ooit op Twitter likete: “Marwan Barghouti for president”, die vijf keer tot levenslang werd veroordeeld bij drie terreuraanslagen met 5 doden onder wie een Griekse monnik. Ook zou ooit een foto van Kaag’s gezin met daarop ook Arafat in haar woonkamer hebben gehangen. Iedereen dacht dat dit fake was, maar de foto zou ooit vertoond zijn op 13 december 2015 in de uitzending “Tegenlicht”.. Een weldenkende Nederlander tolereert deze onbetrouwbare en achterbakse dame niet en wenst absoluut dergelijke mensen niet binnen onze Nederlandse politiek waar zij absoluut totaal is mis plaatst. Alle onderhandelingen met deze vrouw dienen morgen nog te stoppen en D66 dient geen enkel bestaansrecht meer te hebben als zij deze niet te vertrouwen persoon nog langer in haar partij duldt. Het is werkelijk een grote schande en maakt de politiek totaal ongeloofwaardig waar mensen absoluut geen vertrouwen meer in kunnen hebben.

  Like

 7. Klaas zegt:

  Like

 8. karton zegt:

  Zal niemand verbazen , dit vrouwmens bezit een inktzwarte ziel , zij deugt niet. Iemand die ‘t bed deelt met een terrorist IS een terrorist !

  Geliked door 1 persoon

 9. Jackholland zegt:

  Kaag heult met palestijnen( anders trouw je niet met een moslim al kak die minister was onder arafat. Dan heb je ook geen foto in huis van arafat. Geef je dat tuig ook geen subsidies) er is niet alleen de schijn dat ze pro palestijns is er is dus zelfs bewijs! Weg met dat mens. Laat de mossels in mosselland en laat ze daaar de dienst uitmaken. Laat de niet-mossels in niet mossellanden de dienst uitmaken. En woon jij als niet mossel in een mosselland dan heb je de mosselwetgeving cultuur en gebruiken te accepteren . En dat geldt andersom OOK . Maar wij als niet mossels accepteren datmossels in ons nu nog niet mosselland hier de dienst steeds meer gaan uitmaken en dat moet gvd eens ophouden .

  Like

 10. Bas zegt:

  Like

 11. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 12. Rien E zegt:

  Ik zie kaag als represent-tante van de antisemitieten in het midden-oosten, bewonderaar van (de egyptenaar) arafat die zijn opleiding heeft gehad van de (ex?)nazi Otto Skorzeny.
  Skorzeny, hitler’s favoriete commando, wie mussolini bevrijdde. Skorzeny die na zijn ontsnapping in 1948 uit het naoorlogse duitsland in egypte belandde en daar zijn commando opleiding inzette om de arabische kliek rondom nasser en arafat tot terroristen op te leiden. Daarnaast hen het nazistische antisemitisme inprentte. Deze ‘vrouw’ hoort noch in nederland noch in onze politiek thuis maar in de bajes.

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  De Palestijnse politiestaat gesteund en gefinancierd door het Westen

  Abbas en zijn Fatah-factie [hebben] laten zien dat ze in wezen niet zo heel veel verschillen van andere totalitaire regimes, vooral die in de Arabische wereld.

  Deze leiders hebben de door de Palestijnse Autoriteit gecontroleerde gebieden van de Westelijke Jordaanoever veranderd in een politiestaat waar politieke tegenstanders worden doodgeslagen, gearresteerd, gemarteld en geïntimideerd.

  Ze hebben van deze gebieden een politiestaat gemaakt waar de Palestijnse regering schurken mobiliseert om vreedzame demonstranten en journalisten te verslaan.

  No Jews No News
  Het harde optreden werd bijna volledig genegeerd door de reguliere media in het Westen

  https://brabosh.com/2021/07/01/de-palestijnse-politiestaat-gesteund-en-gefinancierd-door-het-westen/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s