“Agenda 2030”: Het 17-punten programma voor totale wereldheerschappij

(Door: Berthold Krafft – Vertaling: E.J. Bron)

Globalistische visie

Het VN-programma “Agenda 21” werd in het jaar 1992 door 182 landen aangenomen. Daarbij ging het in de eerste plaats om “ontwikkelings- en milieupolitieke handelingsaanbevelingen voor de 21e eeuw”. In het jaar 2015 werd dit programma verder ontwikkeld en moet nu als “Agenda 2030” voor alle landen op Aarde verplichtend zijn.

De Algemene Vergadering van de VN verkondigde een globalistische visie: “We zijn vastbesloten om de mensheid van de tirannie van de armoede en van de nood te bevrijden en onze planeet te genezen en te beschermen. We zijn vastbesloten om de koene en transformatieve stappen te ondernemen, die dringend noodzakelijk zijn om de wereld op de weg van de duurzaamheid en het weerstandsvermogen te brengen. Wij beloven om op deze gezamenlijke reis, die we nu beginnen, niemand achter te laten.”

De utopie van een perfecte wereld wordt dus verkondigd. Dat klinkt te mooi om waar te zijn en dat is het ook. De mensen moeten door deze mooie woorden verblind worden. In werkelijkheid zit er een heel andere agenda achter het VN-programma, namelijk het plan om een totalitaire heerschappij van de globalisten op te richten. Wij hebben het 17-punten programma geanalyseerd:

1. Beëindig armoede overal en in al haar vormen
De ware agenda: complete volkeren worden door de staat gesubsidieerd en zodoende onder controle gebracht. Daardoor ontstaat een soort socialisme voor landen. Daarbij gebruikt men een oude imperialistische truc. Men geeft kredieten aan een zwakker land, waarvan men weet dat die nooit terugbetaald kunnen worden. Zodoende heeft men dit land in de greep. Bovendien verdient men sowieso het meest aan de rente, die steeds hoger wordt. De kredietverlening wordt overgenomen door het “Internationaal Monetair Fonds” (IMF), dat in de eerste plaats economisch struikelend elanden moet helpen. In werkelijkheid gaat het echter om een machtsinstrument van de globalisten

2. Beëindig honger, bereik voedselzekerheid en verbeterde voeding en promoot duurzame landbouw
De ware agenda: de traditionele landbouw moet vernietigd worden. In plaats daarvan wordt de hele agrarische sector van een land door reusachtige, internationale concerns overgenomen, die daarna ook naar gentechniek en andere twijfelachtige methodes grijpen om de winst te vergroten. Bovendien betreft deze problematiek sowieso alleen maar Derde Wereldlanden, waarin het geboortecijfer ondanks de geringe productiviteit al bijzonder hoog is. Een verdere stijging van deze populaties zou vooral tot een nog grotere migratiedruk op Europa leiden.

3. Verzeker een goede gezondheid en promoot welvaart voor alle leeftijden
De ware agenda: invoering van de vaccinatieplicht en andere gedwongen maatregelen. De systematische onderdrukking van andere meningen en onderzoeksresultaten in de geneeskunde. Gelijkschakeling van de wereldwijde gezondheidsindustrie en afhankelijkheid van internationale farmaceutische concerns

Vernietiging van de traditionele familie

4. Verzeker gelijke toegang tot kwaliteitsvol onderwijs en bevorder levenslang leren voor iedereen
De ware agenda: globale gelijkschakeling van de onderwijssystemen en het uniform maken van de propaganda om overal de gelijke indoctrinatie van de jongeren te kunnen garanderen. Daarvoor moet er een “gemeenschappelijke kernopvoeding” (common core education) komen, dus een voorschrift met verplichtende ideologische inhouden, die er bij alle mensen ingegoten moet worden, zodat de heropvoeding totalitair wordt.

5. Bereik gendergelijkheid en empowerment voor alle vrouwen en meisjes
De ware agenda: vernietiging van de traditionele familie en daarmee een ontbinding van het volk. Zo kunnen de vrouwen in loonarbeid nog grondiger uitgebuit worden. De kinderen worden ondertussen door de staat opgevoed en zo nog veel vroeger ideologisch geïndoctrineerd. Door de vernietiging van de familiaire binding ontstaat een afhankelijkheid van de staat.

Centrale planeconomie

6. Verzeker toegang tot duurzaam beheer van water en sanitaire voorzieningen voor iedereen
De ware agenda: internationale concerns willen de watervoorziening graag monopoliseren. Daarom wordt er bij landen op aangedrongen om hun waterinfrastructuur te privatiseren en afhankelijk te worden van concerns, die het water daarna dan duurder aan de mensen kunnen verkopen. Water uit Nederland zou aan de hele wereld geleverd kunnen worden, zodat bij ons waterschaarste ontstaat.

7. Verzeker toegang tot betaalbare, betrouwbare, duurzame en moderne energie voor iedereen
De ware agenda: de vaak nog niet tot volle ontwikkeling gekomen “hernieuwbare energieën” moeten uit ideologische redenen bevorderd worden, waardoor de stroomprijzen nog meer zullen stijgen. De grote technologieconcerns moeten nog meer winst maken en hun marktmacht tot in alle hoeken van de Aarde kunnen uitbreiden.

8. Bevorder aanhoudende, inclusieve en duurzame economische groei, volledige en productieve tewerkstelling en waardig werk voor iedereen
De ware agenda: globale concerns kunnen de arbeidsomstandigheden voorschrijven en de werknemers naar believen uitbuiten, omdat de concurrentie, dus de autochtone kleine en middelgrote bedrijven, systematisch kapotgemaakt worden. Bevordering van de internationale arbeidsmigratie naar westelijke landen.

9. Bouw veerkrachtige infrastructuur, bevorder inclusieve en duurzame industrialisering en stimuleer innovatie
De ware agenda: een verdere globalisering van de hele economie en de vernietiging van nationale economieën ten gunste van internationale grote concerns. Verplaatsing van arbeidsplaatsen naar lagelonenlanden.

Duurzaamheid als weg naar de armoede

10. Dring ongelijkheid in en tussen landen terug
De ware agenda: omdat de ongelijkheid uit de natuurlijke ongelijkheid van de mensen voortkomt, betekent gelijkmakerij een daling van het niveau van hoger ontwikkelde landen. Door massamigratie en vermenging van de culturen wordt het Westen naar beneden gedrukt tot het niveau van ontwikkelingslanden. De welvaart van de werkende bevolking wordt vernietigd, in plaats daarvan stijgen de winsten van de globale heerschappij-klasse tot in het onmetelijke. Deze ontwikkeling wordt door een studie van de economiewetenschapper Valentin Lang gedetailleerd bewezen.

11. Maak steden en menselijke nederzettingen inclusief, veilig, veerkrachtig en duurzaam
De ware agenda: de door criminaliteit en algeheel wantrouwen gekenmerkte multiculturele samenlevingen kunnen alleen maar door de oprichting van een brute politiestaat rustig gehouden worden. Invoering van totalitaire bewakingssystemen, net zoals in China. Ontwapening van wetsgetrouwe burgers om ze weerloos te maken.

12. Verzeker duurzame consumptie- en productiepatronen
De ware agenda: onder het voorwendsel van de milieu- en klimaatbescherming moet al het mogelijke verboden en beperkt worden zoals auto´s. Het dalen van onze welvaart door de globalisering wordt zodoende verkocht als noodzakelijke milieumaatregel. Van de gewone burgers wordt alles afgepakt, terwijl de globale heerschappij-klasse in haar villa´s nog steeds een vrolijk leventje zal leiden en uiteraard van niets hoeft af te zien.

13. Neem dringend actie om klimaatverandering en haar impact te bestrijden
De ware agenda: door de pseudowetenschappelijke burgerreligie van een zogenaamd door de mens veroorzaakte klimaatverandering en de daarmee gepaard gaande paniekzaaierij moet de globale gelijkschakeling en de machtsgreep van bepaalde elites mogelijk gemaakt worden.

14. Behoud en maak duurzaam gebruik van de oceanen, de zeeën en maritieme hulpbronnen

15. Bescherm, herstel en bevorder het duurzaam gebruik van ecosystemen, beheer bossen duurzaam, bestrijd woestijnvorming en landdegradatie en draai het terug en roep het verlies aan biodiversiteit een halt toe

Meningsverboden, quota en herverdeling

16. Bevorder vreedzame en inclusieve samenlevingen met het oog op duurzame ontwikkeling, verzeker toegang tot justitie voor iedereen en creëer op alle niveaus doeltreffende, verantwoordelijke en open instellingen
De ware agenda: de verscherping van de meningswetten om elke kritiek op de vervangingsmigratie te criminaliseren. Verplichtende quota voor migranten op alle levensterreinen.

17. Versterk de implementatiemiddelen en revitaliseer het wereldwijd partnerschap voor duurzame ontwikkeling
De ware agenda: vooral westelijke landen moeten nog meer betalen om dit globalistische programma te financieren. Herverdeling van Europa naar de Derde Wereld als zogenaamde “ontwikkelingshulp”. Daardoor wordt een nog grotere belastingdruk van de burgers in het Westen noodzakelijk.

Bron:
wochenblick.at
Door: Berthold Krafft

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op “Agenda 2030”: Het 17-punten programma voor totale wereldheerschappij

  1. Edwin Vissers zegt:

    Amen

    Like

  2. BigLJohn zegt:

    Deze idioterie betekent het einde van de complete mensheid. Eerst zullen wij met zijn allen het onderspit delven, en als wij met zijn allen verdwenen zullen zijn zullen de onderdrukkers (de superrijken) het loodje gaan leggen daar er niemand meer zal zijn die hun nog overeind kunnen houden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s