VIDEO Martin Bosma: “Diversiteit is anti-blank racisme”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO Martin Bosma: “Diversiteit is anti-blank racisme”

 1. Bob zegt:

  Martin verwoord goed dat we terug zijn
  in de 30er jaren.
  Politiek is verkapt racisme.

  Geliked door 1 persoon

 2. Edwin vissers zegt:

  Abortuspromotor Lilianne Ploumen heeft een hoge onderscheiding van paus Franciscus gekregen. De ex-minister is nu Commandeur in de Orde van Sint-Gregorius de Grote. Kardinaal Eijk wist van niets, zegt hij in een verklaring. Nauwelijks opgemerkt. Ploumen maakte de onderscheiding zelf bekend in een radio-interview met BNR op 22 december.

  Deze heks is zo satanische ,ze kreeg een prijs van de Duivel zelf over de massa moord in de moederbuik ,ze moet natuurlijk haar Vader lucifer offers brengen ,als we dit niet stoppen komen we in een rassenoorlog en godsdienst genocide .

  Like

  • Jan zegt:

   Dat element was vroeger dierecteur van de marksistiese en antisemitische Cordaid

   In 2001 was de Nederlandse rooms-katholieke NGO Cordaid indirect betrokken bij de financiering van de grootste anti-Israëlische en anti-joodse haatcampagne van de eenentwintigste eeuw, de VN-Wereldconferentie tegen Racisme in Durban, Zuid-Afrika. Deze zogenaamd humanitaire, maar sterk gepolitiseerde pressiegroep wordt gesubsidieerd door de regering van het land en voerde onlangs opnieuw een anti-Israëlische campagne.

   Cordaid was een van de initiatiefnemers; de andere was Pax Christi, een andere pro-Palestijnse rooms-katholieke groepering.

   In 2003 onderzocht de Jewish Telegraph Agency de financiering van anti-zionistische en anti-joodse activiteiten door de Ford Foundation. In dit onderzoek noemde de JTA Cordaid de enige instelling die zelfs meer geld dan de Ford Foundation had gegeven aan een Palestijnse NGO, LAW. Volgens verschillende bronnen was LAW een van de belangrijkste pressiegroepen, zo niet de belangrijkste, bij het creëren van de anti-Israëlische en antisemitische sfeer in Durban.
   https://www.ngo-monitor.org/in-the-media/_time_to_scrutinize_cordaid_/

   Voorbeelden van door Cordaid gefinancierde NGO’s:
   Ittijah

   Center on Housing Rights and Evictions (COHRE) beschuldigt Israël van “etnische zuivering”, “collectieve bestraffing” en andere tendentieuze beschuldigingen en roept op tot het “recht op terugkeer” van Palestijnse vluchtelingen.

   Ma’an Development Center, dat publiceerde, “Boycots, Desinvestering & Sancties: Lessen die zijn geleerd in effectieve solidariteit” (2009), een gids voor grassroots en internationale BDS-campagnes. De veiligheidsbarrière wordt consequent de “Apartheidsmuur” genoemd en een deel van de barrière wordt beschreven als “een controlemechanisme”, dat “de vorm aanneemt van een gesloten kooi in dit gebied en het transformeert in een open lucht gevangenis.”

   Zie voor meer: https://www.ngo-monitor.org/reports/indirect_dutch_government_funding_icco_and_cordaid_support_for_radical_ngos/

   Coraid financiert Caritas en marxistische bende

   https://lepantoin.org/cordaid-funds-planned-parenthood-and-dispenses-contraception/
   Over Caritas op NGO monitor:
   Tijdens het Gaza-conflict in 2014 verklaarde de toenmalige president van Caritas Internationalis, kardinaal Rodriguez Maradiaga, dat Palestijnen in Gaza “hun kinderen zien worden afgeslacht, hun buurten met de grond gelijk maken en alle hoop op een toekomst van vrede aan flarden gescheurd” en riep op tot “de opheffing van de blokkade van Gaza om de Gazanen in staat te stellen hun leven en bestaansmiddelen te beschermen en zodat ze een waardig leven kunnen leiden.”
   https://www.ngo-monitor.org/ngos/caritas/

   Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Ach ja.
  Ook daar moeten de gekken het woke gedachtengoed uitdragen zonder verder in te willen zien wat dat hele woke in houdt.

  Like

 4. boorzalf zegt:

  Wat een dweil van een wijf die Ploumen.

  Like

 5. Jan zegt:

  Racistische PvdA’er Attje Kuiken tegen blanke werkloze: Jammer dan, te veel organisaties zijn ‘wit’

  PVV-Kamerlid Martin Bosma confronteerde PvdA-Kamerlid Attje Kuiken onlangs rechtstreeks met haar ronduit discriminerende behandeling van blanke, autochtone Nederlandse mannen. Kuikens reactie was bijzonder interessant: arroganter en fanatieker wordt het namelijk niet.
  ….
  Ik zou vooral willen weten, hoe kan het toch zo zijn dat onze samenleving zo divers is en dat sommige maatschappelijke organisaties, gemeentelijke instellingen, rijksinstellingen nog zo eenzijdig zijn,” antwoordde Kuiken vervolgens. “Ik snap dat dit af en toe een bedreiging is voor de mannen met witte billen hier aan tafel, maar dat is gewoon de realiteit. Soms moet je met harde maatregelen komen om tot een diversere samenstelling van organisaties te komen.”

  ….
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/12/racistische-pvdaer-atje-kuiken-tegen-blanke-werkloze-jammer-dan-te-veel-organisaties-zijn-wit/

  Like

 6. Verwardeman zegt:

  Wederom mis ik in dit betoog het Kalergi-plan , het
  Plan van graaf Richard Coudenhove Kalergi , zeer
  Geliefd bij de Bilderbergers .
  Bilderberg en Kalergi , noem de beestjes eens bij
  De naam .
  Of is er angst dat onze koning boos wordt ?

  Geliked door 2 people

 7. Julia zegt:

  Wat een intens racistisch gelul van de Limburgse PvdA vlaai tante. Walgelijk zit daar bewust haar eigen ras opzij te zetten en is trots dat zij namens de haatzaaister en racist Simone Simons het woord mag doen. Wat een misselijkmakend potdeksel. Waar gaat dat heen met die linkse ziekelijke doorgeslagen idioten die niet schromen eigen ras verraden (een soort nieuwe generatie NSB-ers) en het eens zijn subsidies te verstrekken aan multi culti groeperingen en het teniet doen van onze geschiedenis en cultuur. Ik kan dit soort misselijkmakende verraders van eigen ras werkelijk niet meer zien en hoop op een dag dat dit soort pluimage zo snel mogelijk uit de blauwe zetels worden getrapt. Het is werkelijk zum kotzen.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Martin Bosma de meest ondergewaardeerde parlementariër van Nederland (en wijde omstreken)!
  Wederom een parel aan het steeds langer wordende snoer.

  Geliked door 1 persoon

 9. ronjaspers zegt:

  Multiculti + diversiteit = blanke genocide.

  Like

 10. M. zegt:

  Precies, en de betaalde anti racisme ploegjes doen niet meer dan racisme pur sang bedrijven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s