Meerderheid gevaccineerden zal in 2025 zijn overleden

Het doemscenario neemt steeds realistischer vormen aan.

De meeste mensen die een Covid-“vaccin” hebben genomen, zullen zijn overleden tegen het jaar 2025. Het bewijs is nu vrij beschikbaar voor iedereen die kan lezen. De uitvinder van de mRNA gentherapeutische methode legt het uit voor de onwetenden en ongelovigen.

Lees verder

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Meerderheid gevaccineerden zal in 2025 zijn overleden

 1. Jan zegt:

  Nobelprijswinnaar onthult – Covid-vaccin maakt varianten

  Zoals gerapporteerd op RAIR in april vorig jaar, zei prof. Montagnier dat het coronavirus in een laboratorium was gemaakt. Zijn opmerkingen waren destijds zo beledigd voor het linkse establishment dat ze agressief probeerden zijn verklaring in diskrediet te brengen. Nu krabbelen de media terug wat de oorsprong van het coronavirus betreft nadat prominente wetenschappers hadden opgeroepen tot verder onderzoek.

  Vaccins creëren de varianten

  Prof. Montagnier noemde het vaccinprogramma voor het coronavirus een “onaanvaardbare fout”. Massale vaccinaties zijn zowel een “wetenschappelijke fout als een medische fout”, zei hij. “Het is een onaanvaardbare fout. De geschiedenisboeken zullen dat aantonen, want het is de vaccinatie die de varianten creëert”, vervolgt prof. Luc Montagnier.

  De prominente viroloog legde uit dat “er antilichamen zijn, aangemaakt door het vaccin”, waardoor het virus gedwongen wordt “een andere oplossing te vinden” of te sterven. Hier worden de varianten gemaakt. Het zijn de varianten die “een productie en resultaat zijn van de vaccinatie.”

  Antilichaamafhankelijke verbetering
  Prof. Montagnier zei dat epidemiologen het fenomeen kennen, maar “zwijgen” over het fenomeen, bekend als “Antibody-Dependent Enhancement” (ADE). In de artikelen waarin ADE wordt genoemd, worden de zorgen van prof. Montagnier weggewuifd. “Wetenschappers zeggen dat ADE vrijwel geen probleem is met COVID-19-vaccins”, meldde een artikel op Medpage Today in maart.

  Prof. Montagnier legde uit dat de trend zich voordoet in “elk land” waar “de curve van vaccinatie wordt gevolgd door de curve van sterfgevallen”.

  Het punt van de Nobelprijswinnaar wordt benadrukt door informatie die wordt onthuld in een open brief van een lange lijst van artsen aan het Europees Geneesmiddelenbureau. De brief vermeldde gedeeltelijk dat “er binnen enkele dagen na vaccinatie van talloze mediaberichten uit de hele wereld zijn geweest van verzorgingshuizen die door COVID-19 zijn getroffen.”

  Eerder deze maand berichtte RAIR over een verklaring van de Franse viroloog Christine Rouzioux:

  “… de stijging van nieuwe gevallen doet zich voor bij gevaccineerde patiënten in verpleeghuizen in ‘Montpellier, in de Sarte, in Reims, in de Moezel …’

  https://rairfoundation.com/bombshell-nobel-prize-winner-reveals-covid-vaccine-is-creating-variants/

  Viroloog onthult, nieuwe covid-gevallen verschijnen bij gevaccineerde patiënten in Franse verpleeghuizen (video)
  https://rairfoundation.com/exposed-virologist-reveals-that-new-covid-cases-appearing-in-vaccinated-patients-in-french-nursing-homes-video/

  Geliked door 3 people

 2. Jan zegt:

  Massale protesten in Londen tegen lockdowns – “Genoeg is genoeg”

  video

  Geliked door 2 people

 3. Jan zegt:

  Haalt de krantenkoppen niet: CDC-functionarissen geven toe dat er meer ziekenhuisopnames van jonge mensen zijn door het vaccin dan door het COVID-virus – inclusief ENORM aantal gemelde hartproblemen
  …..
  Tijdens de bijeenkomst presenteerden CDC-wetenschappers verschrikkelijke gegevens. Het toonde aan dat zelfs zonder rekening te houden met onderrapportage, een tweede dosis van de Pfizer- en Moderna-vaccins het risico op problemen bij jonge mannen tot 200 keer zou kunnen verhogen.

  Maar de wetenschappers suggereerden vervolgens dat de vaccins nog steeds moeten worden gegeven – zelfs aan kinderen die al aan hartproblemen lijden…

  https://alexberenson.substack.com/p/vaccines-reasons-for-concern-569

  Kwakzalver De Jonge is duidelijk van plan de Nederlandse bevolking uit te roeien:
  Mogelijk om het jaar ‘vaccinbooster’ nodig
  De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) denkt dat gevaccineerden mogelijk elke twee jaar een ‘boosterprik’ moeten krijgen om hun bescherming tegen het coronavirus en zijn varianten op peil te houden. Voor kwetsbare groepen, zoals ouderen, zou dat wel eens elk jaar nodig kunnen zijn. In het ergste scenario zou dat voor de hele bevolking gelden.

  https://www.1limburg.nl/teruglezen-mogelijk-om-het-jaar-vaccinbooster-nodig

  Geliked door 3 people

 4. karton zegt:

  “Geweldig” nieuws !
  Het betreft de gevaccineerden die ten tijde van de vaccinatie 75-80 jaar waren !!!

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   @Karton.
   Precies.

   Het doel word bereikt door de “dure” oudjes op te ruimen die niets meer opleveren.
   Eerst probeerden ze het door opsluiting in de bejaardenhuizen, maar dat leverde te weinig resultaat op.
   Maar dit middel ‘de prik van Bill’ doet zijn werk tegen de vergrijzing zonder dat ze iemand als schuldige mogen aanwijzen, wanneer dat heeft de pharmacie zich reeds voor ingedekt.

   Geliked door 2 people

 5. Julia zegt:

  Een gif prikje is belangrijker voor de massa al is het maar om naar een evenement, o.i.d. te gaan en vooral een paar weekjes zon te pakken in plaats zich te verdiepen in wat voor een walgelijk experiment hebben meegewerkt en zichzelf aan doen door toch wel zeer desastreuze bijwerkingen of zelfs overlijden. https://www.ninefornews.nl/peter-mccullough-klokkenluiders-cdc-50-000-amerikanen-gestorven-door-coronaprikken/
  https://www.ninefornews.nl/medewerker-vaccinatiestraat-binnen-een-uur-moesten-2-mensen-per-ambulance-worden-afgevoerd/
  https://www.frontnieuws.com/studie-mensen-die-gevaccineerd-zijn-met-mrna-pfizer-moderna-en-recombinant-dna-janssen-lopen-groot-risico-in-het-komende-griepseizoen-vanwege-overgevoeligheid-voor-het-spike-eiwit-van-het-virus/
  Maar het door angst bezeten volk lees en wil absoluut niet lezen wat voor een gevolgen dit gif kan hebben en steken hun kop in het zand en blijven geloven in de criminele politieke professoren zoals De Jonge en de rest van het misdadig gespuis. Dan nog het in en in misdadige om propaganda te maken om kinderen en jong volwassenen te vaccineren welke ouder haalt het in zijn hoofd om hierin mee te gaan.

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   @Julia.

   👍🏻
   Ze hebben vakantie en feesten in het vooruitzicht gesteld om de jongeren over de streep te trekken om te vaccineren en zij trappen er met open ogen in.

   Geliked door 4 people

 6. Mary zegt:

  En voor dat het overgrote deel van de mensheid hier achter komt wil die smerige NWO club, waaronder Rutte/de Jonge en Co , 70% gevaccineerd hebben…………..hoeven ze alleen nog te wachten totdat ze dood neervallen.

  Geliked door 3 people

 7. Tineke zegt:

  Had mijn zus net aan de foon,ik zeg blij met de afschaffing van de mondkapjesplicht?
  Nee juist niet ze had hem gewoon nog op naar de Appie net als drie andere die ze daar zag.
  Ze heeft haar twee prikken al binnen.
  Ik houd veel van haar maar ze kapt mij gelijk af als ik mijn argumenten te berde breng.
  Zo jammer allemaal……..

  Geliked door 3 people

  • Bas zegt:

   Tineke, het is haar eigen keuze, laat haar maar.
   Het is bij sommigen zinloos om te discussiëren, dan sta je steeds tegenover elkaar en dat is zonde van de energie en slecht voor de goede relatie.

   Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @Bas

    Maar het kan wel aan je vreten hoor, als je geliefden ‘het pad van het verderf’ betreden. Je wilt toch iedereen waarvan je houdt waarschuwen voor de gevaren?

    Geliked door 1 persoon

 8. Henk der Niederlánder zegt:

  Tinus lieve schat. je moet weten dat je soms van mensen afstand moet nemen.
  16 jaar geleden deed Ik dat van mijn dochter en geloof me dat was zwaar.
  Maar soms zijn de dingen de dingen en moet je beslissingen nemen.
  Ook dat hoort bij het leven.

  Geliked door 2 people

 9. Jan zegt:

  Elias Canetti schreef hier ook over in zijn boek “Massa en Macht”
  https://www.bol.com/nl/nl/p/masse-und-macht/1001004008223186/
  en
  Die Blendung, vertaald “Het MArtyrium”, een roman die de maatschappij nog steeds een spiegel voorhoudt en de vervorming van hebzucht, vervreemding en obsessie met macht laat zien
  https://www.bol.com/nl/nl/f/martyrium/30006228/

  Wie van plan is te lezen kan het boek natuurlijk ook 2e hands kopen, aanzienlijk goedkoper. Vanaf €2,50 (verzendkosten niet meegerekend (of zelf afhalen als dat mogelijk is)
  https://www.boekwinkeltjes.nl/s/?qt=Het+Martyrium&qs=Canetti&qo=&n=1&t=1&dist=0&zip=&img=0&oud=0&sort=prijs&order=0

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s