Eindelijk vrijheid: Denemarken schaft alle corona-maatregelen af

(Door: Berthold Krafft – Vertaling: E.J. Bron)

Een voorbeeld voor heel Europa

Op 11 september is het afgelopen met alle toegangsbeperkingen. Alle soort kroegen en manifestaties, ook grote evenementen, kunnen zonder welk bewijs dan ook bezocht worden. De mondkapjesplicht werd al afgeschaft. De Denen bevrijden zich dus van het corona-regime, dat verder nog grote delen van de westelijke wereld in een ijzeren wurggreep houdt.

Van wereldkampioen testen tot voortrekker van de vrijheid

In het begin van de pandemie-enscenering was Denemarken nog fanatiek bij het testen. Daarna kwamen keiharde lockdowns. Al in maart werden de winkels weer geopend. Nu verdwijnen ook de resterende dwangmaatregelen en zoals het er naar uitziet voorgoed. De bijvoorbeeld in Duitsland gebruikelijke cijfer-mystiek met zogenaamde “incidentie-waarden” wordt in Denemarken niet gebruikt. Wat er ook gebeurt: lockdowns zullen er niet meer komen.

Groot aantal vaccinaties wordt als motivering gebruikt

De opening van Denemarken wordt echter niet gemotiveerd met de duidelijke zinloosheid van de maatregelen, maar met het hoge vaccinatiecijfer van, naar men zegt, 72% van de totale bevolking. Van de ouder dan 60-jarigen zouden zelfs al 95% gevaccineerd zijn. Volgens de sociaaldemocratische minister van Gezondheid Magnus Heunicke zou zodoende de “pandemie” definitief onder controle zijn. En exact dat zou immers eigenlijk de zin van van een vaccinatie zijn. Elders pocht men echter op constante “opfrissingen”. Bovendien is ondertussen duidelijk dat de experimentele gen-injectie op zich weinig effect heeft. Heeft Heunicke alleen maar een politiek correcte motivering naar voren geschoven, omdat de Denen de dwangmaatregelen gewoon zat zijn?

Hoge incidenties zijn niet tragisch

Het hoge vaccinatiequotum verandert echter niets aan de uitbreiding van het virus. Ondertussen is immers bewezen dat ook gevaccineerden nieuwe varianten kunnen doorgeven. Met 105 besmettingen per 100.000 inwoners is de zogenaamde 7-dagen-incidentie hoger dan in Duitsland. Het virus zou vooral onder jongeren huishouden. De Denen nemen dat echter gelaten. Niemand ziet een reden voor paniek. Ook denkt men niet aan een gedwongen vaccinatie van kinderen. De ziekenhuizen zijn geenszins overvol. Het lijkt bijna net alsof datgene zou kloppen wat de door de mainstream media als “corona-ontkenners” of “samenzweringstheoretici” zwartgemaakte critici van maatregelen al anderhalf jaar zeggen: het virus is niet gevaarlijker dan de griep en alleen oude mensen en zieken worden bedreigd.

Bron:
wochenblick.at
Door: Berthold Krafft

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Eindelijk vrijheid: Denemarken schaft alle corona-maatregelen af

 1. Monalisa zegt:

  Dat kan in u Nederland ook

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  zodoende de “pandemie” definitief onder controle zijn.

  Een pandemie die er nooit is geweest is nu geheel onder controle. WHOEHAHA!!!!!!!!!!!

  Geliked door 4 people

 3. Svalbard zegt:

  Dat gaat dan eindelijk de goede kant op. Hopelijk zal de rest van de Scandinavische landen spoedig volgen.
  Het lijkt er dan oom op dat wij volgend jaar dan eindelijk de gewenste trip naar de Noordkaap kunnen gaan maken.

  Like

 4. hans zegt:

  Ja maar wel nadat zo ongeveer iedereen een NWO-spuitje heeft gehad en aan de grens zijn er nog wel enige obstakels.

  Like

 5. Jan zegt:

  Vanaf nu noem ik ieder bericht ‘coronaporno’

  Fauci Keeping an Eye on “Mu Variant” to “Make Sure it Doesn’t Become More Dominant” (VIDEO)

  Like

 6. Bas zegt:

  https://de.rt.com/international/123486-israel-meldet-hochste-rate-positiv/amp/?__twitter_impression=true

  Israël meldt hoogste percentage positief getesten voor corona wereldwijd

  Vaccinatieprimer Israël meldt met behulp van een PCR-test het hoogste percentage coronavirusbesmettingen ter wereld – en vaccineert nu op grote schaal met derde, zogenaamde “boostervaccinaties”. De vraag rijst of massavaccinaties en elektronische “vaccinatiekaarten” geschikte middelen zijn om de coronacrisis echt in te dammen.

  Israël is al lang een wereldwijde pionier in de implementatie van massale vaccinaties als bescherming tegen COVID-19 en bij de introductie van de controversiële “vaccinatiepas” (Green Pass). Desalniettemin heeft Israël nu het hoogste percentage besmettingen met het coronavirus ter wereld gemeld sinds eind augustus 2021, zoals het Our World in Data-portaal donderdag aankondigde.

  Like

 7. Julia zegt:

  Ik heb begrepen dat ook in Nederland de coronamaatregelen niet meer gelden en de boel is los gegooid wat een verademing als ik gisteren al die mensen in Zandvoort zag en vooral de duizenden op de Dam steek ik van harte een hart onder de riem alle respect. Gewoon doorgaan met zijn allen en alle vrijheden terugpakken laat nu maar zien wie er wint namelijk het volk. Dan zullen De Jonge en de rest van RIVM dictatoren de ondergang delven uiteindelijk heeft het volk de macht en absoluut niet de onderdrukkers en misdadigers tegen de menselijkheid in Den Haag. Negeren is de sterkste weg en vooral die leugenaars de virologen Koopmans, Osterhaus en Van Dissel die alleen maar pure belangenverstrengeling hebben in de big pharma een dikke middelvinger laten zien. Wat denken ze wel niet de algehele samenleving te onderdrukken, vrijheden blijven ontnemen en verplichten tot een experiment om enigszins vrijheid terug te krijgen. Leve de democratie en leve de vrijheid dat is heilzaam voor een gezonde samenleving en speelt tweedeling niet meer langer in kaart. Luctor et Emergo dat moeten we samen voor ogen houden. Tijd voor de finale afrekening en weg met de dictators.

  Geliked door 1 persoon

  • Nou Julia Ik ben anders bang voor Nederland dat er weer andere konijnen uit de hoge hoed getoverd gaan worden.
   Klausje Schwab cs. hebben nog geen toestemming gegeven om de landen open te gooien.
   Een enkelland doet zijn eigen zin maar over het algemeen genomen blijft alles bij hetzelfde.
   En vergeet niet dat de R weer in de maand is dus griep gaat weer een rol spelen, met het gevolg dat er weer veel “coronabesmettingen” gaan komen.

   Like

 8. Bob zegt:

  Het virus heeft een hoge intelligentie en waar
  en wanneer het toeslaan.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Misschien zijn de Denen al gehoorzaam genoeg,…..?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s