Peiling: van alle ministers hebben Nederlanders het minst vertrouwen in Sigrid Kaag

(Door: Michael van der Galien)

De afgang voor Sigrid Kaag en haar D66 is totaal nu blijkt dat zij de minister is in wie de Nederlandse kiezer het minste vertrouwen van allemaal heeft. Ze doet het dus nog slechter dan de volstrekt incompetente Kajsa Ollongren, wat ronduit hilarisch is. 

Het ziet er écht niet goed uit voor de potentie van D66 onder Sigrid Kaag. Want uit onderzoek van Maurice de Hond blijkt dat zij op dit moment totaal niet vertrouwt wordt. Kijk maar naar de rangorde van ministers op basis van het vertrouwen dat kiezers in hen hebben. Mevrouw bungelt ergens helemaal onderaan. Nou ja, érgens? Nee, ze bungelt gewoon écht keihard onderaan.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Peiling: van alle ministers hebben Nederlanders het minst vertrouwen in Sigrid Kaag

  1. Bas zegt:

    Wie zijn dan de pipo’s die massaal op haar gestemd hebben?

    Like

    • I.K. Bennurklaarmee zegt:

      Clowns!

      Like

    • boorzalf zegt:

      Die kwamen allemaal uit de hoge hoed.

      Like

      • jonnodekker zegt:

        Zojuist het bericht ontvangen dat Pieter-Jaap Aalbesberg, alias Flipje het fruitbaasje van Tiel, zwaar bewapend jacht maakt op
        Sigrid Kaag, Mark Rutte, Kajsa Ollongren, Lilianne Ploumen, Hugo de Jonge en de familie Grapperhaus. Deze terrorist is zwaar bewapend met Pfizermitrailleurs en houdt zich op in een locatie van het Haagse Bos waar voorheen
        minderjarige kinderen satanisch werden verkracht door onze onovertroffen rechterlijke macht. Marcel Gelauff heeft in samenspraak met Lubach het vermoeden geuit dat Wilmer Heck een medeterrorist is die thans aanslagen beraamt in Lutjegeest alwaar het koningshuis een veilig heenkomen heeft gezocht in het vakantiehuisje van Onkel Klaus Schwab. Ab Osterhaus en Jaap van Dissel worden beschermd in de Uddelerschans door het leger en hebben voldonde leeftocht aan Ivermectine en vitamine.

        Een zekere Sander Schimmelpenninck heeft een boot bij Kijkduin aangemeerd om te zijner tijd Kaag en Maxima naar Argentinie over te varen.

        Lees meer in ‘Turbulente Tijden’, de laatste strohalm van de vrije pers op de blanke top
        der duinen die door de klimaatcatastrofe danig wordt aangetast door de virulente aanval van de opstandige golven en het schuim
        der natie!

        Like

    • Cathja zegt:

      Zou er niet met stemmen geknoeid kunnen zijn? Waarom gedurende 3 dagen stemmen en stemmen per post? Dat is vragen om fraude. Kijk naar de VS.

      Like

    • jonnodekker zegt:

      Grote bedrijven en Bill Gates types en Bilderbergers als Soros, Alex, Maxima, Klaus Kakkerlak Schwab krijgen eenvoudigweg negatieve belasting opgelegd uit onze afdrachten. Daar zorgen de doorendoorcorrupte hugo de jonges, sigrid kaags, wopke hoekstra’s en ruttes wel voor via GAVI en soortgelijke harkinstelling
      en met ‘goede’ doelen. Zou Ploumen nog vergeten, wier steun voor de Kakkerlak hem niet in melk laat vallen.

      Maar… dit gaat eindigen al iedereen, niets bezittend, gelukkig in een kistje ligt of in een biocentrale is verbrand!
      Het is de hoogste tijd de guillotines uit het vet te halen!

      Like

    • ronjaspers zegt:

      Bas.Als stemmen eerlijk zou verlopen hadden ze het wel afgeschaft.Stemfraude,manipulatie,kiezersbedrog,die terroriste en bilderberger kaag is geselecteerd door de (nazi) bilderberg groep.Ze gaat al sinds 2017 op auditie bij de (nazi) bilderberg groep.

      Geliked door 1 persoon

  2. Hovawart zegt:

    Een D66-plucheklever op voordracht van de vorst geeft geen garanties voor een rooskleurige toekomst…..

    Like

  3. Hovawart zegt:

    Een terdoodveroordeelde heeft ook geen vertrouwen in zijn beul, of het touw wel sterk genoeg zal zijn of de valbijl van de guillotine wel geslepen is……………..en geslepen is ze.

    Like

  4. Frits zegt:

    Gezien de formatie klucht en de linkse waanzinnige sloopplannen een uitstekende plaats om haar tot Minister President te bombarderen. Want NL moet kapot.

    Geliked door 1 persoon

  5. Frits ter Weele zegt:

    Vrij logisch , ze is een Jodenhaatster , getrouwd met een Palestijnse terrorist en ze steunt de Palestijnse terroristen met ons belastinggeld

    Geliked door 1 persoon

  6. Jan zegt:

    Kaag begrijpt er niets van, zegt breed gesteund te worden door Hamas, Hezbollah, ISIS en de Taliban.

    Geliked door 1 persoon

  7. paul zegt:

    Waar ik nog veel minder van begrijp, is dat er zoveel vertrouwen is in Mark Rutte. Zo vaak betrapt op leugens. Zoveel gedraai tijdens debatten Onder zijn kabinetten zoveel wegbezuinigd wat veel mensen direct raakt ( aantal ziekenhuis en mn ic bedden ) . Ouderen die thuis wegkwijnen omdat er een tekort is aan zorg.
    Geen rem op de instroom van gelukzoekers.
    Ik kan er met m’n pet niet bij.

    Geliked door 1 persoon

  8. Bas zegt:

    Nog eentje van Oppenheimer
    Speciaal voor kaag de izzlamisator…

    https://pbs.twimg.com/media/E-rQ0VwXIAACa2M?format=jpg&name=900×900

    Like

  9. Wappieman zegt:

    Ik vertrouw een politicus pas , zodra ik zekerheid heb
    dat hij / zij GEEN TROUW HEEFT GEZWOREN AAN
    DE KROON !
    Het lijkt erop dat , om op zo’n blauwe zetel te komen ,
    je TROUW MOET ZWEREN AAN DIE KROON .
    Die Kroon is Bilderberg
    Die Kroon is EU
    Die Kroon is omvolking
    Die Kroon is CORONADWANG .

    Nu is mijn vraag aan u allen : waar kan ik terugvinden
    welke politicus GEEN trouw aan die Kroon heeft
    gezworen !
    Bij voorbaat dank !

    Geliked door 1 persoon

  10. Frits ter Weele zegt:

    In de 1e plaats is ze een Jodenhater , dan is ze getrouwd met een Palestijnse terrorist , en dan steunt ze ook nog financieel de Palestijnse terroristen met ons belastinggeld

    Geliked door 1 persoon

  11. jonnodekker zegt:

    De uitrol van de genocide is tevens een intelligentietest voor het nederlandse volk.
    Het IQ is omgekeerd evenredig aan het percentage vaccers.
    Dat Rutte, Schwab, Kaag, en zo’n 103 kamerleden naast
    Hugo de Jonge zeker levenslang verdienen begint heeeeeeeeeel langzaam door te dringen!

    Geliked door 1 persoon

  12. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Een prachtige reactie bij het zeer kritische verhaal van Philip van Tijn op EW/Elsevier over Kaag/HJ Schoo lezing die ik de lezers van EJ Bron niet wil onthouden.

    “Een zelfbenoemde ‘topdiplomaat’ blijkt niets meer of minder dan een ‘fopdiplomaat’.
    Sigrid Kaag…haar naam borrelt wel eens bij mij op als ik te zwaar getafeld heb. Jan Dijkstra noemt haar in zijn briefje van Jan ‘een serpent’ en ik kan mij in die omschrijving heel goed vinden.
    Deze vrouw heeft alles in zich wat mij tegenstaat in de politiek of moet ik zeggen in het verkeerde deel van de mensheid? Zij wekt door haar gedrag een weerzin op die bijna niet is te omschrijven. Het maakt eigenlijk niet uit of ik haar stem hoor, haar gezicht zie of haar lichaamshouding.
    Ik heb Louis van Gaal weleens als een narcist omschreven maar in vergelijking tot Sigrid Kaag is hij een gematigd mens.
    Kaag is door de media op het schild gehesen. Zij was toch de diplomaat die bij Assad de chemische wapens had weggehaald? Oh, nee, dat lag toch wat anders! Zij was een oorlogsheld die met gevaar voor eigen leven in een vijfsterren hotel in Qatar via, via, via met de Taliban onderhandelt over het quotum van de voorgenomen massamoord, gedwongen huwelijken van 13 jarige meisjes en vrouwen, die als een ingeklapte strandparasol mee mogen doen met een lesje islam. Dat zij van de hele repatriëring in Afghanistan een grote puinhoop heeft gemaakt is daarbij slechts een detail.
    Waarom gaat het bij Kaag nooit over haar ontslag op het ministerie van buitenlandse zaken wegens een grove integriteitsschending? Waarom gaat het nooit over haar Palestijnse echtgenoot, die deel uitmaakte van het terroristische en door en door corrupte regiem van Yasser Arafat? Koningin Maxima moet nog wekelijks vernemen dat haar vader niet deugde, maar Kaag leeft onder één dak met een lid van een terroristisch regiem…en komt er mee weg.
    Kaag vertegenwoordigt alles wat er mis is met Nederland…en dat is nogal wat!
    Geef deze vrouw haar congé en kijk of zij minister van Palestijnse zaken kan worden op de westelijke Jordaanoever. Israël weet wel raad met dit soort mensen.”
    (Dick Grijpink)

    De enige fout die hij maakt is dat hij denkt dat Kaag onder één dak leeft met haar echtgenoot, bij mijn weten woont de 74 jarige! al jaren in Oost-Jeruzalem.
    Ook leuk;
    https://www.tijdschrift.nl/webreader/artikelen/huwelijk-sigrid-kaag-een-groot-mysterie

    Like

Plaats een reactie